-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Για πόσο χρονικό διαστημα είχαν δωθει πινακίδες Κομοτηνης στη Θεσ/νικη και αν γνωρλιζετε απο ποιον μεχρι ποιον αριθμό?Δόθηκαν: όλο το ΚΟΗ από Φεβρουάριο ως Μάιο του 2005 και το ΚΟΚ 2000/5299 από Μάιο ως Αύγουστο του 2005
ΕΕΕ 333 δεν πειράζει. Μέσα απ' το net όμως να ξέρεις ότι είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθούν τα γραφόμενα κάποιου -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Τα μόνα που έχουν κρατήσει παλιές πινακίδες και αυτά σε συγκεκριμένες περιοχές είναι λεωφορεία των ΚΤΕΛ αλλά και πάλι παράνομα
Απο που προκυπτει αυτο?
Και εστω οτι ισχυει, πώς περναει ΚΤΕΟ καθε χρονο το αμαξι?Κοίτα δεν τα ξέρω καλά, νόμιζα ότι ήταν παράνομες οι πινακίδες. Βέβαια από κει που πήρα τις πληροφορίες δεν θεωρείται ότι είναι και έγκυρα ότι δίνουν. Πάντως έχουν παλιές πινακίδες σίγουρα πιο καινούργια λεωφορεία (φαντάζομαι το ξέρεις, δεν είσαι χθεσινός). Αν μπορείς θύμισέ μου σε ποιες περιοχές γίνεται (θυμάμαι Καβάλα σίγουρα)
Με την απογραφη των ΔΧ (οταν βγηκαν οι κιτρινες πινακιδες) η νομοθεσια ελεγε οτι ολα τα επαγγελματικα ΔΧ κρατουσαν τον ιδιο αριθμο κυκλοφοριας. Φυσικα αυτο αναφεροταν στις κιτρινες αλλα καποιες διευθυνσεις (Καβαλα, Λεσβος, Γιαννενα και αλλου) το εφαρμοζαν σε ολα τα ΔΧ περιλαμβανοντας και τα λεωφορεια. Αυτο οδηγησε στο να υπαρχουν φρεσκοταξινομημενα οχηματα με διγραμματες πινακιδες (ΚΜ, ΚΝ, ΙΑ κλπ.). Με μεταγενεστερη εγκυκλιο του Υπουργειου τελειωσε το φαινομενο. Το περιεργο παντως ειναι οτι ενω για τα τουριστικα προβλεπονταν συνδυασμοι με κιτρινες (ΙΑΑ, ΙΑΒ) τελικα και αυτα πηραν κανονικες. Πρακτικα πολυ λιγα ΛΔΧ τουριστικα πηραν ΙΑΑ, προσωπικα εχω δει μονο πεντε.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Για πόσο χρονικό διαστημα είχαν δωθει πινακίδες Κομοτηνης στη Θεσ/νικη και αν γνωρλιζετε απο ποιον μεχρι ποιον αριθμό?
Δόθηκαν: όλο το ΚΟΗ από Φεβρουάριο ως Μάιο του 2005 και το ΚΟΚ 2000/5299 από Μάιο ως Αύγουστο του 2005
ΕΕΕ 333 δεν πειράζει. Μέσα απ' το net όμως να ξέρεις ότι είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθούν τα γραφόμενα κάποιουΠαραλληλα φυσικα (με το κατιτις παραπανω) δινοταν και το ΝΗΑ. Επισης αναμεσα στα ΚΟΗ δοθηκαν τα ΒΟΡ (οποιος προλαβε πηρε, ελαχιστα ηταν), ενω σε περιοδους σοβαρης ελλειψης δοθηκαν ΙΝΑ και ΡΙΒ (ναι, τετραγωνα και μαλιστα Punto, Passat κλπ.)
-
α,δλδ,όσοι ιδιοκτητες δεν ήθελαν να εχουν τα ΙΧ τους πινακίδες 'επαρχίας',πλερουα και έπαιρναν Θεσσαλονικίωτικες?
Πάντως για να πω την αλήθεια δεν παρατηρησα να εχουν δωθει πινακιδες αλλων νομων εκτος Ροδόπης..
Ίσως όπως λες,απο τον Βόλο,Ιωαννινα και Λάρισα δώθηκαν λίγες... -
HAN-3407 φωτοτυπημένη άδεια κυκλοφορίας μέσα στην αντιπροσωπεία της Ford.
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν φάνηκα αυστηρός ή χλευαστικός δεν είχα τέτοια πρόθεση, και γω τώρα που με 'διαβάζω' δεν μου αρέσω Περισσότερο συμβουλευτικός ήθελα να είμαι αλλά ... βγήκε ετσι!!! (Εμ δεν έχει και κανά σύμβολο της προκοπής για συμβουλές)
Δεν πειραζει
-
Αληθεια πινακιδες ευρωπαικου τυπου που να εχουν ΙΑ* σε ΙΧ επιβατικα θα δουμε ποτε ?
-
ΧΑΙ 7739 Yaris
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αληθεια πινακιδες ευρωπαικου τυπου που να εχουν ΙΑ* σε ΙΧ επιβατικα θα δουμε ποτε ?Το ΙΑ. δίνεται σε λεωφορεία ΔΧ και φορτηγά ΔΧ-δηλαδή διεθνών μεταφορών (δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα), οπότε δεν ξέρουμε κάτι σίγουρα. Το ΙΧ. θα δωθεί στις Σέρρες αλλά αργεί πολύ ακόμα και δεν ξέρουμε αν θα δοθεί, λόγω ίσως αλλαγής αριθμοδότησης, μια που θα τελειώσουν κάποια στιγμή στις μοτοσυκλέτες οι πινακίδες και δεν αργεί πολύ αυτό
-
Βλακεία έγραψα πιο πάνω, αλλά ήμουν σε περίεργη φάση και δεν κατάλαβα ότι δεν ρώταγες για ΙΧ. πινακίδες, και εννοούσες κάτι άλλο. Για το άλλο που έγραψα ισχύει κανονικά
-
Ιδιωτικης Χρησης οχημα!!
-
Νομίζω ότι ΙΑ* σταμάτησαν να δίνονται (ή δίνονται με πολύ μικρούς ρυθμούς) οπότε μάλλον θα αργήσει ή δε θα δούμε ποτέ ΙΑ*, ευρωπαϊκού τύπου. ΤΑ* ευρωπαϊκά είναι πιθανότερο να δούμε.
ΙΚΤ 2475 μαύρο smart -
Καλό μήνα σε όλους!
ΑΗΜ-6861 έτοιμο για παράδοση προ ολίγου.
Μου έκανε εντύπωση το άλμα στις παρατηρήσεις της Αθήνας, ξαφνικά από το ΙΜΤ-36 πήγαμε στο ΙΜΤ-41. Βέβαια ήταν τέλος
μήνα αλλά ο μήνας ήταν πολύ φτωχός σε ταξινομήσεις και το άλμα δε μπορεί να δικαιολογηθεί. Θα δείξει αν ήταν εκτός
σειράς ή απλώς είχαμε μία μικρή επιτάχυνση σε συνδυασμό με ανεπαρκείς παρατηρήσεις εδώ τις τελευταίες εβδομάδες.Οι κίτρινες δίνονται πλέον με πολύ αργούς ρυθμούς επειδή αντιστοιχούν σε άδειες ΔΧ και όχι σε οχήματα: όταν αλλάζει
το όχημα (πχ ταξί, τράκτορας κλπ) οι πινακίδες παραμένουν οι ίδιες, δηλαδή αφαιρούνται από το παλιό και
επανατοποθετούνται στο νέο. Μόνο ΕΚΕ (εθνικών μεταφορών) εξακολουθούν να δίνονται με κάπως μεγαλύτερους ρυθμούς
γι'αυτό και έχουν τυπωθεί 2-3 παρτίδες μετά το ΕΚΕ-2999 όπου έφτανε η αρχική προμήθεια από κίτρινες του 2001 (αν δεν
κάνω λάθος). Άρα μην περιμένετε να δείτε κίτρινες νέου τύπου, εκτός αν κάποια στιγμή αλλάξει η νομοθεσία και η
αριθμοδότηση και γίνουν νέες προμήθειες που με την παρούσα κατάσταση πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά απίθανο.
Βέβαια τα ΙΑΕ που δίνονται στα διεθνών μεταφορών θα έπρεπε να έχει προβλεφθεί να είναι νέου τύπου ή να
αντικατασταθούν με νέου τύπου αφού πολλοί φορτηγατζήδες έχουν πρόβλημα στο εξωτερικό με τις παλιές (νομίζω ο
garvanitis μου το είχε πει αυτό).Οι σειρές ΙΑ*, ΕΚ* και ΤΑ* δεν προβλέπεται να τυπωθούν σε λευκές για κανονικά ΙΧ αλλά ούτε και για δίκυκλα: οι
υπουργικές αποφάσεις που καθορίζουν την κατανομή των σειρών συνδυασμών ανά διεύθυνση δεν τις αναφέρουν καθόλου
άρα δεν προβλέπεται να δοθούν. Η μόνη περίπτωση να τις δούμε είναι σε δίκυκλα όταν κάποια στιγμή τελειώσουν οι
εναπομένοντες συνδυασμοί μετά από έκτακτη υπουργική απόφαση και εφόσον βέβαια δεν έχει στο μεταξύ αλλάξει το
σύστημα αριθμοδότησης.Τέλος κάτι που ξέραμε αλλά τώρα επιβεβαιώνεται:
'...(για) τα δίκυκλα που εφοδιάζονται με κινητήρες έως και 49 κ.εκ. (καθώς) δεν υπάρχει βάση δεδομένων στο υπουργείο και όταν συγκεντρωθούν τα στοιχεία από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα Τροχαίας κατόπιν θα περνούν και αυτά από έλεγχο...'
από εδώ: http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=90287149
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Μου έκανε εντύπωση το άλμα στις παρατηρήσεις της Αθήνας, ξαφνικά από το ΙΜΤ-36 πήγαμε στο ΙΜΤ-41. Βέβαια ήταν τέλος
μήνα αλλά ο μήνας ήταν πολύ φτωχός σε ταξινομήσεις και το άλμα δε μπορεί να δικαιολογηθεί. Θα δείξει αν ήταν εκτός
σειράς ή απλώς είχαμε μία μικρή επιτάχυνση σε συνδυασμό με ανεπαρκείς παρατηρήσεις εδώ τις τελευταίες εβδομάδες.Πριν από λίγο παρατήρησα ΙΜΤ 4146 σε λευκό yaris.Άρα μάλλον δεν είναι εκτός σειράς το ΙΜΤ 4144, ίσως να είναι και τα δυο,ίσως το άλμα αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι οι αναφερθέντες αριθμοί είναι αποτέλεσμα παρατηρήσεων και όχι ταξινομήσεων, ίσως...
Πάντως από το ΙΜΤ-36 έως το ΙΜΤ-41 προσωπικά δεν έτυχε να δώ κάτι. -
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
σειράς ή απλώς είχαμε μία μικρή επιτάχυνση σε συνδυασμό με ανεπαρκείς παρατηρήσεις εδώ τις τελευταίες εβδομάδες.Πριν από λίγο παρατήρησα ΙΜΤ 4146 σε λευκό yaris.Άρα μάλλον δεν είναι εκτός σειράς το ΙΜΤ 4144, ίσως να είναι και τα δυο,ίσως το άλμα αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι οι αναφερθέντες αριθμοί είναι αποτέλεσμα παρατηρήσεων και όχι ταξινομήσεων, ίσως...
Πάντως από το ΙΜΤ-36 έως το ΙΜΤ-41 προσωπικά δεν έτυχε να δώ κάτι.Το ΙΜΤ 4144 ήταν σε μαύρο Auris (κατά 99% γιατί πέρασαν κάποιες μέρες). Ούτε εγώ έχω δει κάποιο από το 36 εως το 41.
ΥΓ δεν ξέρω τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος, πάντως μοιάζει σαν αυθεντική.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΥΓ δεν ξέρω τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος, πάντως μοιάζει σαν αυθεντική.αυτή η πινακίδα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να είναι κανονική.απο τα ΡΟΜ (δεν θυμαμαι σε ποιο αριθμο)και έπειτα οι πινακίδες είναι ευρωπαϊκού τύπου.το ΡΟΡ ακολούθησε το ΡΟΝ που ήταν μετα απο το ΡΟΜ.Επίσης πιστεύω ότι θα Είχα δει αυτο το νούμερο σε αυτο το καγκούρικο έκτρωμα τόσα χρόνια...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Όμως μοιάζει να είναι αυθεντική...Στη πινακίδα έχει και το σημα της 'Ελληνικης Δημοκρατίας'...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ΥΓ δεν ξέρω τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος, πάντως μοιάζει σαν αυθεντική.
αυτή η πινακίδα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να είναι κανονική.απο τα ΡΟΜ (δεν θυμαμαι σε ποιο αριθμο)και έπειτα οι πινακίδες είναι ευρωπαϊκού τύπου.το ΡΟΡ ακολούθησε το ΡΟΝ που ήταν μετα απο το ΡΟΜ.Επίσης πιστεύω ότι θα Είχα δει αυτο το νούμερο σε αυτο το καγκούρικο έκτρωμα τόσα χρόνια...
Για προσέξτε λίγο την προτελευταία φωτό: ΡΟΗ-9993 βλέπω εγώ και απλώς έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικό
φωτοσόπ! -
To 'αυτοκίνητο' αυτό σύμφωνα με την αγγελία χρονολογείται 1/2001. Αν θυμάμαι σωστά, εκείνη την περίοδο ή δίδονταν τα τελευταία ΡΟΗ ή τα πρώτα ΡΟΚ. Θα ανατρέξω στο εξελάκι του thaliarque (αν το βρώ γιατί άλλαξα υπολογιστή και έχασα αρκετά πράγματα ).
Τώρα τι παίζει ούτε κι εγώ ξέρω. Photoshop? Μουσαντένια? Νομίζω ότι το original ΡΟΡ-9999 ανήκει σε μπέμπα.add-on
Δημήτρη, μαζί τα γράψαμε!!! Θα σου ήταν εύκολο το εξελάκι? Έχεις κρατημένο το μέιλ μου ή να στο στείλω με πμ? -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
To 'αυτοκίνητο' αυτό σύμφωνα με την αγγελία χρονολογείται 1/2001. Αν θυμάμαι σωστά, εκείνη την περίοδο ή δίδονταν τα τελευταία ΡΟΗ ή τα πρώτα ΡΟΚ. Θα ανατρέξω στο εξελάκι του thaliarque (αν το βρώ γιατί άλλαξα υπολογιστή και έχασα αρκετά πράγματα )...Αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να γράψω, έψαξα στα χαρτιά μου και βρήκα ΡΟΚ-14** ταξινόμηση το Φλεβάρη του 2001 άρα
το ΡΟΗ-9993 πολύ λογικά δόθηκε Γενάρη του 2001 και, αν μη τι άλλο, ο τύπος δίνει σωστή χρονολογία στην αγγελία του.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011