-
Άλλη μια κοπιαστική ημέρα φτάνει στο τέλος της κι επιτέλους μετά από 25,5 ώρες θα κοιμηθώ .Απ' το πρωί μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αρκετα χλμ.στην πόλη 3 παρατηρήσεις αξιόλογες έχω να μεταφέρω:
ΕΥΒ-4113 σε ασημί newlook VW POLO στο καζίνο το πρωί ,
ΝΗΧ-2779 λευκή BMW 1 series στην διασταύρωση Πυλαίας/Πανοράματος το απόγευμα και τέλος
ΝΙΤ-2353(χ) σε VW POLO μπλε στην Παναγιά Φανερωμένη (βοήθεια μας) μετά τα μεσάνυχτα!!!@dg57: Άσε έκανα μεγάλη με τον 'Νίκο' στην δ/νση μεταφορών Καστοριάς,αφού τους έκανα άνω-κάτω κανά μισάωρο ψάχνοντας να τον βρω και τελικά δεν τον βρήκα διότι μετά ανακάλυψα ότι τον λέγαν Κώστα κι ότι οι συνάδελφοί του δεν γνώριζαν ότι καταγόταν από το Άργος Ορεστικό ... αφού μένει στην Καστοριά!!!Μέχρι να διευκρινιστούν όλα αυτά ... είχε σχολάσει!!!
Άστα,για και για είμαι,αφού μετά την ανακατοσούρα ήθελα να μου δώσουν και τις τελευταίες τους ταξινομήσεις,αφού δεν βρήκα τον 'Νίκο' να μου τις δώσει!!!
Σου παραθέτω δημοσίευση μου σελ.12 (δημοσ.165)κάτω-κάτω από τις 21/1/2011 21:28Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Ξέχασα να αναφέρω ότι στο μηχανολογικό Καστοριάς ρώτισα και για το που έχουν φτάσει τα κοκκινογράμματα ΕΕΕ αλλά δεν έβρισκαν που έιχαν βάλει το κιτάπι τους (αν θέλουμε το πιστεύουμε)καθώς η διευθύντρια τους έλλειπε σε σεμινάριο,ο καλοκάγαθος νεαρός υπάλληλος ήθελε να βοηθήσει (είπε όλα τ'άλλα) αλλά ήταν μόλις 1 μήνα εκεί(newbee) και κοκκινογράμματο δεν είχαν δώσει στο διάστημα αυτό.Οφείλω να του πω ένα δημόσιο ευχαριστώ από δω ...
'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ'@garvanitis: Σίγουρα ξέρεις πιο πολλά από μένα στον τομέα Λ.Δ.Χ. οπότε η βοήθεια σου και η συμβολή σου απαραίτητη,δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μου για κλάδο στο +,- ΝΙΡ-2046,μήπως ήταν μεμονομένος αριθμός στα Φ.Ι.Χ? Για το ΝΙΤ-2038 που είναι Λ.Δ.Χ. και φαίνεται στα Φ.Ι.Χ και εθεάθει στην Αθήνα τι έχεις να πεις κι αυτό τυχαίο?
Μιας και απανταω σε σενα τον μισο Ιουλιο ειδα τουλαχιστον τεσσερις φορες πινακιδα επαρχιας με διαφορα ενα ή δυο νουμερα πανω την ιδια μερα που ανεβαζες (πχ ΚΝΡ9960) - και ολα Θεσσαλονικη - αλλα λιγο η ελλειψη χρονου, λιγο η μικρη διαφορα (ειναι ντροπη να σου κλεβω τη δοξα για τοσο μικρη διαφορα ) τα αφησα στην ακρη. Παρολα αυτα και κατα τη διαρκεια ολιγοημερων διακοπων στην Χαλκιδικη δεν εχω μεγαλυτερο ΧΚΝ
Τώρα θα σε μαλώσω ... δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώ το 'ποιός θα δει το μεγαλύτερο' απλά βοηθάμε το ...παζλ των πινακίδων με τις παρατηρήσεις μας, δεν πέρνει κανείς την δόξα κανενός εδώ,(σ.σ. αλλιώς ο thaliarque θα μας είχε πάρει και τα σώβρακα ) ,κακώς λοιπόν που δεν τα ανέβασες διότι ποτέ δεν ξέρεις πότε,πού και πόσο αυτό θα βοηθούσε όλους τους υπόλοιπούς μας στις παρατηρήσεις μας (όσο μικρή κι αν είναι η διαφορά),όσο για την έλειψη χρόνου (απ΄αυτή πάσχουμε όλοι)πιστεύω ότι χρειάζονται λιγότερο απο 5΄ να ποστάρεις 2-3 παρατηρήσεις (αφου πρώτα δεις ότι δεν έχουν δωθεί μεγαλύτερες)!!!
@thaliarque: ... προσκηνάω ...ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!! +
Τα έχω πάρει άγρια με τους κοντοπατριώτες μου,τους γουναράδες!!! Δεν είναι δυνατόν να μην μου δίναν +53 no.εκτός σειράς να πιάσω το 888 (μου δωσαν μόνο +3)και τώρα στο Beverly να δίνουν +58!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ,ας έδειναν και τον πρώτο του 'Η' ... να δούμε πως φαίνεται.
Θα κάνω υπομονή και μόλις κάνει ξαστεριά και 'Φλεβαρίσει' θα κατευώ στον 'Ομαλό'(στα Γιαννιτσά) να πάει να 'τριαρίσει'
... να πάρω την(δις) όμορφη 'κοκκώνα'μου πριν να με διαολίσει!!!
ΔΙΚΟ ΣΑΣ ... -
ΝΗΥ-292*(x) σε ASX.
KIH-2000 σε E Class w211 σε πυλωτή στο κέντρο του Κιλκίς.
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
ΕΕΡ 2337
σε ντιζελακι giulietta!Με αυτον ακριβως το συνδυασμο κινητηρα και τυπου ερχεται συντομα αναφορα σε ΧΚΝ ημερας
Με το καλό garvanitis! Για δώσε info.. 1.6 ή 2.0?
-
ΡΟΧ 1939 σε i10 μπλε
ΡΟΧ 1949 σε tiguan λευκό
ΡΟΧ 1959 σε polo που θα παραδοθεί την Δευτέρα
ΕΕΕ 3829 σε κάποιο SUV
@EEE333, garvanitis αν σας βοηθάει, έχω δει ΝΙΡ 2044 σε τουριστικό λεωφορείο -
ΒΧΖ 410, δεν πίστευα στα μάτια μου...
Ευχαριστώ όλους για τα θετικά σχόλια/εμότικονς, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ευχαριστώ όλους για τα θετικά σχόλια/εμότικονς, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.Παρακαλούμε. παρακαλούμε
@3w2000
Πολύ εννιά βρε παιδί μου, σήμερα είναι και το τζόκερ, δεν πάς να ρίξεις συνδυσμούς του 9? -
Σημείωσε κ ένα ΡΟΧ 1990 σε λευκή, ανοιχτή Mercedes πριν λίγο . Υποψιάζομαι εκτοσ σειράσ βέβαια...
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Σημείωσε κ ένα ΡΟΧ 1990 σε λευκή, ανοιχτή Mercedes πριν λίγο . Υποψιάζομαι εκτοσ σειράσ βέβαια...False alarm . Κανονικότατο είναι
-
(Αν και ειδα οτι εχει αναφερθει 9601) ΚΡΝ 9591 σε παλιο αγροτικο και 9592 σε καινουργιο Astra
-
EEE-4829
-
Ξέχασα το εξής: Χθες το απόγευμα είδα στο λιμάνι ρυμουλκούμενο. Ήταν η ώρα, όμως, που έκανε την μανούβρα για να μπει στο bs και δεν πρόλαβα να δω καλά το νούμερο. Πρέπει να ήταν Ρ-41143 ή 41149.
Δυστυχώς, δεν μπορούσα να μπω μέσα στο καράβιΟ χρήστης 160th SOAR έγραψε:
False alarm . Κανονικότατο είναιΕυχαριστώ
-
Μια και ... καλή παρατήρηση για σήμερα μόνο:
ΡΑΖ-2003 σ' ένα πανέμορφο blue electric newlook VW TRANSPORTER στο ... Μαρόκκο(τοπονύμιο στο Νοτ.Εύοσμο)!!!
Ααα μην το ξεχάσω είδα κι ένα ΚΟΜ-6025 σε λευκό 500 στην Ν.Πολιτεία,δεν είναι νέο αλλά μήπως ενδοιαφέρει τον ... Focusman91 για στατιστικούς λόγους!!! -
IOX 77.. (δεν θυμάμαι τα άλλα νούμερα σόρρυ, δεν το σημείωσα, αλλά τα πρώτα 2 είναι σίγουρα)
-
ΡΟΧ - 1991 σε bluemotion Polo.
-
ΧΑΟ 1081 σε ασφαλίτικο Focus
-
HKY 587* αγνώστων λοιπών στοιχείων!!!
-
Bολτίτσα στο κέντρο σήμερα και
- ΚΧΧ - 4361 εκ βοδενών σε καινούργιο passat
- ΕΕΡ 2347 αν δεν είδα λάθος σε saxo..
-
ΑΖΖ 2085
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Ααα μην το ξεχάσω είδα κι ένα ΚΟΜ-6025 σε λευκό 500 στην Ν.Πολιτεία,δεν είναι νέο αλλά μήπως ενδοιαφέρει τον ... Focusman91 για στατιστικούς λόγουςΕεε..... τωρα υπολογιζω οτι θα εχουν φτασει στο 6100 (αν σκεφτεις οτι κοντευει να περασει μηνας απο τοτε που ειδα 6038). Τελη Αυγουστου πιστευω θα δω καπου στο 6140 Θενκ γιου παντως για την πληροφορια!!!
-
Ταξινομήσεις
ΗΗΜ 781 5/8
ΗΗΜ 304 26/7
ΑΑΧ 122 5/8
ΑΑΤ 985 5/8
ΡΥΗ 481 4/8
ΤΥΖ 375 5/8
ΕΗΧ 71 2/8
ΕΗΥ 391 2/8
ΕΗΥ 125 4/8
ΕΝΑ 71 2/8
ΕΖΤ 626 2/8
ΕΖΧ 945 4/8
ΕΖΡ 351 2/8
ΕΖΜ 916 2/8
ΕΖΧ 453 5/8
ΕΖΤ 958 3/8
ΚΚΝ 211 5/8
ΡΡΗ 701 4/8
ΜΤΖ 461 4/8
ΑΕΖ 381 5/8
ΑΕΖ 126 5/8
ΑΕΖ 833 4/8
ΡΒΖ 181 3/8
ΜΖΕ 341 5/8Α! και ένα ΑΡΝ-288* στο δρόμο.
Αν δεν προκύψει νέα προμήθεια ως τα τέλη του χρόνου θα έχουμε πρόβλημα στην Αργολίδα η οποία στο μεταξύ
θα έχει φτάσει περίπου στο ΑΡΝ-3600 ίσως και πιο μετά. -
ΗΕΑ 56.
ΚΕΖ 3768.
ΤΡΖ 7807.@thaliarque.......
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011