-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Αμα μια αεροτομη δεν κανει τις κοπελες να σε κοιταξουν με θαυμασμο και μονο να σε πουν ΠΟΝΤΙΚΟ μπορεις να την επιστρεψεις?Δηλαδή, για να καταλάβω.
Υπάρχει περίπτωση να πάρεις μία... αεροτομή, και να σε κοιτάξουν οι κοπέλες με θαυμασμό;
59€ ειναι πολυ λιγα για να γινει ολοκληρη φασαρια
Εκεί είναι και μέρος της 'απατεωνιάς', δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό για να μην πας να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω, ούτε και ιδιαίτερα φθηνό για να νομίζεις ότι δε θα κάνει τίποτα στην κατανάλωση.
αν σκεφτεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που πετανε χιλιαδες € για να σου σπανε τα νευρα οταν περνανε απο την γειτονια σου και να τσιμπανε κλεισεις λογω db.
Ε αφού υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, τότε εντάξει! Είναι καλη αγορά.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν κάποιος είναι τόσο αφελής για να αγοράσει κάτι τέτοιο, το πιθανότερο είναι να είναι επίσης αρκετά αφελής ώστε να αυθυποβληθεί και να πιστέψει πως είναι τόσο έξυπνος που με έναν τόσο απλό τρόπο κέρδισε κάτι. Οπότε η συμβουλή μου είναι απλή:Αν πιστεύετε πως ένα τέτοιο μαγνητάκι, φυλαχτό ή γενικά οποιαδήποτε παρόμοια σαχλαμάρα είναι πιθανόν να μειώσει την κατανάλωση κλπ τότε αγοράστε το οπωσδήποτε, σίγουρα *εσείς *θα δείτε διαφορά αν και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Θα γίνετε πιο ευτυχισμένος.
Εγώ πάντως ακόμη περιμένω το ...pm του Αντονις-τιμ
Το πιο ωραίο ήταν η 'τυχαία' δημοσίευση του άλλου που έβαλε και ερωτησούλες και επεξηγηματικές φωτό... -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Όσο για εσένα markvag, πάλη δεν κατάλαβες, δεν σου ζήτησα να σβήσεις επικριτικό σχόλιο, μα λόγια που έγραψες ειρωνικά, και που δεν τα είπα. Ζητάω πολλά?.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Θύμωσα που ο ‘πιτσιρικάς’ από τον ‘παιδότοπο, με της ανακρίβειες του και το φτηνό του χιούμορ, έβαλε στο στόμα μου λέξεις που δεν είπα.
ΑΠΑΙΤΩ, να διαγραφεί η παρατήρησης του.Μαθήματα δημοκρατίας λοιπόν από κάποιον που θέλει να σβήσω επικριτικό ειρωνικό μου σχόλιο;;;;; Αν δεν καταλαβαίνεις/δέχεσαι την ειρωνεία, τι να κάνω;;;;
H ειρωνεία είναι ότι ο πιτσιρικάς από τον παιδότοπο διασκεδάζει πάρα πολύ! Εν πάσει περιπτώσει, το φόρουμ έχει μοβεράτορες, έχει admin, αν ενοχλήθηκες τόσο πολύ ένα pm σε αυτούς θα με βάλει σε τάξη στον παιδότοπο! Για ευκολία, τουλάχιστον ένας παρακολουθεί το θέμα.
Και κλείνοντας, για μία ακόμα φορά σου λέω ότι αν αποδείξεις αυτά που λες, έχεις από εμένα 6-7 παραγγελίες τουλάχιστον. Η λογική μου είναι απλή:
Ισχυρισμός + απόδειξη = αποδοχή + θαυμασμός
Ισχυρισμός - απόδειξη = απόρριψη + Ρ(ειρωνείας)>0...Σε ότι αφορά τις αποδείξεις, έχουν αναφερθεί τρόποι πολλές φορές...
@drdino: Έχεις φερομαγνητικό μανουάλι;;;;; Θέλω ένα αμέσως! Έχω ακούσει ότι προσελκύει χρυσό πάνω σου... ισχύει;;;;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αμα μια αεροτομη δεν κανει τις κοπελες να σε κοιταξουν με θαυμασμο και μονο να σε πουν ΠΟΝΤΙΚΟ μπορεις να την επιστρεψεις?
Δηλαδή, για να καταλάβω.
Υπάρχει περίπτωση να πάρεις μία... αεροτομή, και να σε κοιτάξουν οι κοπέλες με θαυμασμό;
Όλα τα καγκουρογκομενάκια!
-
Σου εύχομαι τα καλύτερα, περαστικά σου.
-
Περαστικά σου, Αντώνη.
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ανήκω σε αυτήν την οικογένεια στο συγκεκριμένο ειδώς, και σε πληροφορώ ότι οι τιμές έχουν μειωθεί σημαντικά. Και αυτό έγινε διότι η απόδοση του πέφτει όσο πιο καινούργιο γίνετε το αυτοκίνητο και πιο σύγχρονο.Γράφεις ότι οι τιμές έχουν μειωθεί, επειδή η απόδοση δεν είναι μεγάλη στα καινούρια αυτοκίνητα.
Δηλαδή, ουσιαστικά λες ότι η τιμή για αυτό το εξάρτημα είναι συνάρτηση κατά κύριο λόγο της τελικής οικονομίας (αποτελέσματος) που επιτυγχάνεται, και όχι του κόστους παραγωγής ή/και απόσβεσης της έρευνας.
Σωστά;
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Το πιο ωραίο ήταν η 'τυχαία' δημοσίευση του άλλου που έβαλε και ερωτησούλες και επεξηγηματικές φωτό...
Tώρα το είδα αυτό
Μακάρι να έπαιρνα ποσοστά από τον κύριο antonis για να ποστάρω τυχαία ερωτήσεις και επεξηγηματικές φωτό Θα ήταν τα πιο εύκολα λεφτά της ζωής μου
Δυστυχώς την πρωτοβουλία την πήρα μόνος μου και έτσι no money
Το ποστ έγινε καθαρά για να ξέρουμε σε ποιο προϊόν αναφέρεται ο Αντώνης και τις 'αρχές' λειτουργίας του περί 'μαγνητισμού του καυσίμου' (κάτι που προσωπικά θεωρώ αδόκιμο αλλά δικαίωμά του να πουλήσει ό,τι θέλει απ τη στιγμή που έχουμε ελεύθερη αγορά).
Πάντως πρέπει να του το αναγνωρίσουμε αυτό, ότι δεν προσπάθησε ποτέ να διαφημίσει το προϊόν του στο φόρουμ, δεν προσπάθησε καν να αναφέρει τα στοιχεία, εγώ τα είπα μετά από googliσμα
-
εγω ειχα τα μαγνητακια για 10 χρονια στο accent και τα αποτελεσματα ηταν και με το παραπανω θετικα,καθως ειχε πιο ηρεμη λειτουργια στο ρελαντι και περιπου 5ευρω την εβδομαδα λιγοτερα καυσιμα οταν ειχε 0,90ευρω/λιτρο!!!
δεν αναφερω την μαρκα αλλα θα πω οτι ηταν το κοκκινο για τη βενζινη και το κιτρινο για τον αερα οταν ληξει η εγγυηση θα τα βαλω σιγουρα και στο καινουριο -
Πρόσεξε μη τα βάλεις ανάποδα μόνο και διαταραχθεί το χωροχρονικό ασυνεχές.
Βάλτα στο άλλο και πριν λήξει η εγγύηση, τι φοβάσαι?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
δεν αναφερω την μαρκα αλλα θα πω οτι ηταν το κοκκινο για τη βενζινη και το κιτρινο για τον αερα
Εκτός από τη βενζίνη μαγνητίζεται και ο αέρας;;;;
Αλήθεια, αφού είναι τόσο καλά, γιατί οι βιομηχανίες ξοδεύουν δισ. € για να μειώσουν την κατανάλωση κατά 0,00001% και δεν βάζουν ένα να ξεμπερδεύουν;;;; Θα τους βγει και τζάμπα άμα κάνουν μία παραγγελία για 5εκ. κομμάτια...
-
Δουλευόμαστε;
-
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εκτός από τη βενζίνη μαγνητίζεται και ο αέρας;;;;Δεν το ήξερες;
Η ατμόσφαιρα μπορεί να ηλεκτρίζεται, να είναι φορτισμένη, να είναι ερωτική ( ), επαναστατική ( ), ωραία κ.ο.κ...
-
Λοιπόν τώρα με την ακρίβεια των καυσίμων σκέφτομαι να πραγματοποιήσω και να προωθήσω εμπορικά κι εγώ κάποια ειδική εφαρμογή. Είναι γνωστό από την αρχαιότητα αλλά είναι καιρός να την επαναφέρουμε. Μιλάω για τα κάρα. Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω 3 γαϊδούρια σε σειρά μπροστά από το αυτοκίνητό μου ( ο αριθμός 3 δεν είναι τυχαίος και δεν επιλέχτηκε λόγω Αγίας Τριάδας ούτε λόγω των τριών κακών της μοίρας μας αλλά επειδή θα μου δώσει την σωστή ροπή στο έδαφος μια που δεν μπορούμε να έχουμε σύστημα υποπολλαπλασιασμού). Αν και είμαι λάτρεις των πισωκίνητων η επιλογή της τοποθέτησης μπροστά και όχι πίσω είναι αυτονόητη, έχετε δει το πέος τους;;; Μεγάλο το ρίσκο το να έχεις τρία τέτοια από πίσω σου...
Επειδή όμως μπορεί να έχω την ροπή αλλά δεν έχω την απαραίτητη ταχύτητα και επιπλέον για να αποφύγω το κυκλοφοριακό στις πόλεις προχωράω στο επόμενο βήμα. Τα γαιδούρια θα πετάνε τραβώντας μαζί τους το αυτοκίνητο....
Δεν σας βλέπω ενθουσιασμένους.... γιατί άραγε; Τι λέτε, ότι τα γαιδούρια μου δεν πετάνε;;;....Μα το ξέρω από μικρός, πετάει πετάει ο γάιδαρος;; Φυσικά και πετάει, αν είναι δυνατόν, σιγά σιγά θα μου πείτε και ότι η βενζίνη δεν μαγνητίζεται....Εννοείται ότι στις αγγλοσαξωνικές χώρες η εφαρμογή θα προωθηθεί με γουρούνια αντί για γαϊδούρια! (εκεί ως γνωστόν pigs fly)...
-
Onyx δοκίμασε να δώσεις red bull στα γαϊδούρια σου αν δεις ότι δεν πετάνε. Δίνει φτερά
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Onyx δοκίμασε να δώσεις red bull στα γαϊδούρια σου αν δεις ότι δεν πετάνε. Δίνει φτεράΕξαιρετική ιδέα αλλά τα γαϊδούρια πετάνε πετάνε! ....από μόνα τους! Αυτό που λες θα το δίνω στα καλά μοντέλα, τα πρίμιουμ που δεν θα έχουν γαϊδούρια αλλά άλογα. Αυτά χρειάζονται βοήθεια για να πετάξουν!
-
καποιοι το παιζουν ιστορια χωρις να εχουν γνωση η' εμπειρια επι του θεματος και πουλανε και ειρωνια....γιατι τοσος αρνητισμος;
-
Επειδή ακριβώς έχουν γνώση το παίζουν ιστορία, δεν μένει και τίποτα άλλο πλέον.
Απορώ πώς η εκκλησία δεν έχει εκμεταλλευτεί το λαμπρό αυτό πεδίο. Με μερικές σταγόνες αγιασμού πιστεύω πως τα μόρια της βενζίνης θέλουν δεν θέλουν θα ευθυγραμμιστούν, ενώ θα αδυνατίσουν και οι μοριακοί δεσμοί, κάτι σαν την επίδραση του αγιασμού στα βαμπίρ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επειδή ακριβώς έχουν γνώση το παίζουν ιστορία, δεν μένει και τίποτα άλλο πλέον.Απορώ πώς η εκκλησία δεν έχει εκμεταλλευτεί το λαμπρό αυτό πεδίο. Με μερικές σταγόνες αγιασμού πιστεύω πως τα μόρια της βενζίνης θέλουν δεν θέλουν θα ευθυγραμμιστούν, ενώ θα αδυνατίσουν και οι μοριακοί δεσμοί, κάτι σαν την επίδραση του αγιασμού στα βαμπίρ.
-
προς τι οι τηγανιές;
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"