-
Τελικά υπάρχουν αρκετά θύματα εκεί έξω που αγοράζουν αυτές τις π@παριές...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελικά υπάρχουν αρκετά θύματα εκεί έξω που αγοράζουν αυτές τις π@παριές...και δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ.
Σίγουρη πηγή εισοδήματος.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τελικά υπάρχουν αρκετά θύματα εκεί έξω που αγοράζουν αυτές τις π@παριές...
και δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ.
Σίγουρη πηγή εισοδήματος.
http://en.wikipedia.org/wiki/There's_ ... ery_minute
-
Σχετικό άσχετο. Προχτές με πήραν τηλέφωνο για εξοικονόμηση ρεύματος. Εϊπα να πάω λίγο με τα 'νερά' του καλούντ απιστεύοντας οτι ήθελε να μιλήσει για ενναλακτικό πάροχο ρεύματος. Τελικά ήταν για να πουλήσει παπάρι από αυτά που είναι και στην διαφήμιση. Φυσικά έφαγε στην μάπα αντίστοιχες παπαρολογίες για το οτι δεν δουλευει μιας και τον έκοψα οτι ειναι άσχετος με το αντικείμενο και κλεισαμε.....
Αρχίσανε και τα telemarketing για τέτοιες συσκευες τώρα....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Σχετικό άσχετο. Προχτές με πήραν τηλέφωνο για εξοικονόμηση ρεύματος. Εϊπα να πάω λίγο με τα 'νερά' του καλούντ απιστεύοντας οτι ήθελε να μιλήσει για ενναλακτικό πάροχο ρεύματος. Τελικά ήταν για να πουλήσει παπάρι από αυτά που είναι και στην διαφήμιση. Φυσικά έφαγε στην μάπα αντίστοιχες παπαρολογίες για το οτι δεν δουλευει μιας και τον έκοψα οτι ειναι άσχετος με το αντικείμενο και κλεισαμε.....Αρχίσανε και τα telemarketing για τέτοιες συσκευες τώρα....
Καπου διαβασα οτι εχει επεμβει εισαγγελεας για αυτες τις συσκευες για το ρευμα.
-
Ακόμα με αυτά ασχολείστε ?
Το νερό του Καματερού πιο πολύ αλήθεια έκρυβε από αυτά τα μαραφέτια, αλλά όπως και τότε, έτσι και τώρα, όλα τα ματζούνια στοχεύουν στην αυθυποβολή που μας κατέχει όταν αγοράζουμε κάτι και πείθουμε τον εαυτό μας ότι δουλεύει το ρημάδι, αλλιώς θα πληγωθεί το τεράστιο σούπερ-ντούπερ ΕΓΩ μας ότι την πατήσαμε.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Σχετικό άσχετο. Προχτές με πήραν τηλέφωνο για εξοικονόμηση ρεύματος. Εϊπα να πάω λίγο με τα 'νερά' του καλούντ απιστεύοντας οτι ήθελε να μιλήσει για ενναλακτικό πάροχο ρεύματος. Τελικά ήταν για να πουλήσει παπάρι από αυτά που είναι και στην διαφήμιση. Φυσικά έφαγε στην μάπα αντίστοιχες παπαρολογίες για το οτι δεν δουλευει μιας και τον έκοψα οτι ειναι άσχετος με το αντικείμενο και κλεισαμε.....Αρχίσανε και τα telemarketing για τέτοιες συσκευες τώρα....
Με πηραν κι εμενα πριν λιγο!!
Μια αγενεστατη κυρατσα αφου εφαγε 2 φορες πορτα -ευγενικα- μου το'κλεισε κ στα μουτρα!! Τα παιδια απο τις τηλεπικοινωνιακες εχουν τροπους τουλαχιστον...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σχετικό άσχετο. Προχτές με πήραν τηλέφωνο για εξοικονόμηση ρεύματος. Εϊπα να πάω λίγο με τα 'νερά' του καλούντ απιστεύοντας οτι ήθελε να μιλήσει για ενναλακτικό πάροχο ρεύματος. Τελικά ήταν για να πουλήσει παπάρι από αυτά που είναι και στην διαφήμιση. Φυσικά έφαγε στην μάπα αντίστοιχες παπαρολογίες για το οτι δεν δουλευει μιας και τον έκοψα οτι ειναι άσχετος με το αντικείμενο και κλεισαμε.....
Αρχίσανε και τα telemarketing για τέτοιες συσκευες τώρα....
Καπου διαβασα οτι εχει επεμβει εισαγγελεας για αυτες τις συσκευες για το ρευμα.
Βρηκα και το http://www.apn.gr/news/nea/ston-eisagge ... -reymatos/
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Youtube VideoΤι ειναι αυτο?
Θεος!!! -
Για όλους τους επίδοξους αγοραστές του σουπερ-ντούπερ μαγνήτη έχω να πω τα κάτωθι:
- Δεν κάνω διαφήμιση, αλλά έχω στη διάθεση σας ένα προϊόν με εγγυημένο αποτέλεσμα, το περίφημο εμβόλιο κατά της βλακείας, μιας δόσης.
- Σε συνδυασμό με τοποθέτηση αναλόγου μεγέθους μαγνήτη εις τον πρωκτό (με τη χρήση κατάλληλου λιπαντικού) καταφέρνει τα εξής:
a. Αναδιοργανώνει τα μόρια της φαιάς ουσίας με αποτέλεσμα να σκέπτεστε λιγότερο για πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα. Π.χ. 1+1 = 2 πριν τον εμβολιασμό απαντήθηκε σε 0,4 δλ. Ενώ μετά τον εμβολιασμό σε 0,3 δλ. Ήτοι 25% βελτίωση
b. Βοηθάει στην εκτόνωση αερίων μετά την εφαρμογή του μαγνήτη. Δοκιμές δεν έχουν γίνει αλλά οι πελάτες το βεβαιώνουν. Επίσης υποστηρίζουν ότι τείνουν να γίνου ευγενή (Δεν υπάρχει διευκρίνιση επ’ αυτού)
c. Έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη δίαιτα, (για όσους κάνουν) τα μαγνητισμένα ροϊκά μόρια του λίπους αφομοιώνονται ποιό γρήγορα κατά τον μεταβολισμό. Η αφόδευση γίνεται σε χρόνο dt μετά τη λήψη τροφής. (Παρέχεται δωρεάν ζεύγος γαντιών λάτεξ για την πρώτη εφαρμογή του μαγνήτη)
d. Ανοίγει τα μάτια (Με την πρώτη εφαρμογή) - Σε περίπτωση που πάλι δεν βλέπεται τη διαφορά (αμφιβάλω γιατί τι μέγεθος του μαγνήτη είναι σεβαστό) προτείνω με ελάχιστο κόστος αυτό http://img560.imageshack.us/i/14368173.jpg/ / και πιθανότατα να χρειαστείτε και αυτό http://img203.imageshack.us/i/19904448.jpg/ σε συνεννόηση με τον παπά της ενορίας σας.
- Δώρο με κάθε εφαρμογή μια τράπουλα Ταρω και οι ευχές μου
- Κόστος,,,, θα τα βρούμε… Ποιό φτηνά από τους ανταγωνιστές
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Για εφαρμογές στείλτε πμ, μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ.
-
-
Γινετε τελευταια πολυ συζητηση για το auto polar και την οικονομια στα καυσιμα ειναι κατι καινουργιο η μια απο τα ιδια με τις αλλεσ μαλακιες που κυκλοφορουν?
ξερει κανεις?
EXΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑΜΟΥ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ SITE www.future-line.gr ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ auto polar ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ
http://hellasjeepclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3229
ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΑ SUV ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ -
Ο χρήστης maragosmaragos έγραψε:
EXΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑΜΟΥ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ...
ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ SITE www.future-line.gr ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ auto polar ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.θα την ξαναπατήσεις...
-
Γινετε τελευταια πολυ συζητηση για το auto polar και την οικονομια στα καυσιμα ειναι κατι καινουργιο η μια απο τα ιδια με τις αλλεσ μαλακιες που κυκλοφορουν?
ξερει κανεις?
EXΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑΜΟΥ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ SITE www.future-line.gr ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ auto polar ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ
http://hellasjeepclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3229
ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΑ SUV ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ -
Αυτο το θεμα εχει πιο πολλους αλεξιπτωτιστες και απο οσους επεσαν στον 2 παγκοσμιο πολεμο
-
Λογω γυψου στο ποδι πηγαινω απο forum se forum
Την κουβεντα για το auto polar ειχαμε σημερα σε ενα αλλο forum με suv
Ναι κανει δουλεια με μελετες και ερευνες . εγω το εχω χρονια και ειμαι fun.ειναι αλλη τεχνολογια.
Αλλα γιατι δε μπαινεις στο
www.future-line.gr
να το δεις . διαβασε τι λενε τα πανεπιστημια , το υπουργειο , οι βιομηχανιες ,τα συνεργεια και μετα ζυγισετα και αποφασισε.
Δεν αγοραζουμε οτι ειναι στο internet με κλειστα ματια κανουμε ερευνα -
Ο χρήστης martinmartin έγραψε:
Λογω γυψου στο ποδι πηγαινω απο forum se forum
Την κουβεντα για το auto polar ειχαμε σημερα σε ενα αλλο forum με suv
Ναι κανει δουλεια με μελετες και ερευνες . εγω το εχω χρονια και ειμαι fun.ειναι αλλη τεχνολογια.
Αλλα γιατι δε μπαινεις στο
http://www.future-line.gr
να το δεις . διαβασε τι λενε τα πανεπιστημια , το υπουργειο , οι βιομηχανιες ,τα συνεργεια και μετα ζυγισετα και αποφασισε.
Δεν αγοραζουμε οτι ειναι στο internet με κλειστα ματια κανουμε ερευναΑσε ρε φιλαρακι.Για χθεσινους μας περασες;
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο κινητήρας της Veyron είναι ο 1.2 TSI τιουναρισμένος με μαγνητάκια και καμουφλάζ ώστε να μοιάζει εξωτερικά με W16. Φήμες λένε ότι το 16 δεν είναι ο αριθμός κυλίνδρων αλλά ο αριθμός μαγνητακίων.
-
Όσο υπάρχουν εύπιστοι βλάκες τόσο θα υπάρχουν και γλοιώδης πλασιέ σαν τους συγκεκριμένους που θα πουλάνε μπούρδες με βάση 'τι λένε τα πανεπηστήμια'.
-
Έχω την εντύπωση ότι οι προτάσεις μας έχουν αρχίσει να εισακούονται και να βρίσκουν το δρόμο τους στην εμπορική Εκμετάλλευση (η εκμετάλλευση με κεφαλαίο Ε φυσικά).
Περιμένω να δω τη μαγνητική βελτίωση για την εξάτμιση και τα πιτσιλιστήρια....
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"