-
Είχα βάλει κάτι αντίστοιχο στο Golf που είχα.Βέβαια δεν το πλήρωσα.
Είχα μία ελπίδα (πριν το βάλω) ότι θα σταματούσε να είναι τόοοοσο...τάφος ( ), έστω ότι θα τράβαγε καλύτερα χαμηλά ή ΕΣΤΩ ότι θα μειωνόταν η καταλάνωση ΕΣΤΩ κατά 0,2lt/100km.Είχα ένα ψήγμα ελπίδας ότι θα έκανε έστω ένα από όλα αυτά που υποσχόταν/υπόσχεται ότι κάνει. Φυσικά και δεν είδα καμία διαφορά.
Στα πρώτα 2 γεμίσματα είδα μία μικρή μείωση κατανάλωσης.Αλλά έπειτα από 10 γεμίσματα, είδα ότι η κατανάλωση ήταν στα ίδια επίπεδα και ουσιαστικά έτυχε και είχε λίγο μικρότερη ταχύτητα (πχ έπεσα σε λιγότερη κίνηση).
Πιο πολύ στο μυαλό μας είναι.Βλέπεις αυτό που θες να δεις και όχι αυτό που συμβαίνει πραγματικά (δηλαδή τίποτα ).Σκέψου το άλλο.Αν ήταν τόσο καλό όσο λένε, γιατί δεν το βάζουν εξαρχής στα αμάξια οι κατασκευάστριες εταιρίες?
Αυτές δεν 'πασχίζουν' να μειώσουν καταναλώσεις, να αυξήσουν ιππδυνάμεις, να μειώσουν ρύπους κτλ-κτλ? -
Ρε παιδιά, πώς γίνεται και υπάρχουν τέτοιες εταιρίες με τέτοια προϊόντα αν αποδεδειγμένα είναι αποτεωνιές; Εδώ κάπου είδα πως ψάχνουν και αντιπροσώπους. Είναι δυνατόν;
-
Τα κορόϊδα φίλε μου με το δρεπάνι να τα θερίζεις πάλι φυτρώνουν...
-
Μα, δεν απαγορεύεται να πουλάς κάτι. Αν προσέξεις τις λεπτομέρειες θα βρεις αρκετά 'υπολογίζεται' και 'εκτιμάται', που αφαιρούν την ευθύνη από αυτούς που τα προωθούν.
Επειδή...Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τα κορόϊδα φίλε μου με το δρεπάνι να τα θερίζεις πάλι φυτρώνουν... -
τι! δεν εχουν γινει τεστ? μονο στα εργαστηρια??
-
Χρησιμοποιώ το FuelEXX εδώ και 2000 χλμ και οφείλω να ομολογήσω ότι όντως τα αποτελέσματα είναι εμφανή!! Έχω ένα σχετικά οικονομικό πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο που σε διαδρομή Εθνικής οδού με ταχύτητα 120χλμ έκαιγε περίπου 5,5Λ/100. Μετά από την χρήση του FuelEXX με ταχύτητα 140χλμ έκαψε 5,2Λ/100. Πιο κάτω κι από την ελάχιστη κατανάλωση που δίνει η εταιρία. Αν λάβουμε υπόψη και τη νοθεία που κάνουν τα καλά παιδιά που ζουν εις βάρος μας μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή προσωρινή λύση για το περιβάλλον και την τσέπη μας μέχρι να πάρουμε ένα ακόμα πιο οικονομικό στη χρήση αυτοκίνητο. Το έχει πάρει ήδη ένας φίλος μου και θα το πάρουν κι άλλοι!!
-
Χρησιμοποιώ το FuelEXX εδώ και 2000 χλμ και οφείλω να ομολογήσω ότι όντως τα αποτελέσματα είναι εμφανή!! Έχω ένα σχετικά οικονομικό πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο που σε διαδρομή Εθνικής οδού με ταχύτητα 120χλμ έκαιγε περίπου 5,5Λ/100. Μετά από την χρήση του FuelEXX με ταχύτητα 140χλμ έκαψε 5,2Λ/100. Πιο κάτω κι από την ελάχιστη κατανάλωση που δίνει η εταιρία. Αν λάβουμε υπόψη και τη νοθεία που κάνουν τα καλά παιδιά που ζουν εις βάρος μας μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή προσωρινή λύση για το περιβάλλον και την τσέπη μας μέχρι να πάρουμε ένα ακόμα πιο οικονομικό στη χρήση αυτοκίνητο. Το έχει πάρει ήδη ένας φίλος μου και θα το πάρουν κι άλλοι!!
-
Ο χρήστης tatot έγραψε:
Χρησιμοποιώ το FuelEXX εδώ και 2000 χλμ και οφείλω να ομολογήσω ότι όντως τα αποτελέσματα είναι εμφανή!! Έχω ένα σχετικά οικονομικό πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο που σε διαδρομή Εθνικής οδού με ταχύτητα 120χλμ έκαιγε περίπου 5,5Λ/100. Μετά από την χρήση του FuelEXX με ταχύτητα 140χλμ έκαψε 5,2Λ/100. Πιο κάτω κι από την ελάχιστη κατανάλωση που δίνει η εταιρία. Αν λάβουμε υπόψη και τη νοθεία που κάνουν τα καλά παιδιά που ζουν εις βάρος μας μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή προσωρινή λύση για το περιβάλλον και την τσέπη μας μέχρι να πάρουμε ένα ακόμα πιο οικονομικό στη χρήση αυτοκίνητο. Το έχει πάρει ήδη ένας φίλος μου και θα το πάρουν κι άλλοι!!Εχεις παρει ολα τα φορα και το ποσταρεις;
http://www.bloka.com/phpBB3/viewtopic.p ... 20#p150291 -
δε θελουμε να μειωσουμε τη καταναλωση ρε φιλε, τα αλογα θελουμε να αυξησουμε
-
εγω παντως ψηθηκα.. αν ειχε - δε - 3 Χ στο τελος, θα το ειχα βαλει ηδη!!
-
Κύριε Tatolα Ευστάθιε όταν προσπαθείτε να διαφημίσετε ένα προϊόν σας προσποιούμενος τον ικανοποιημένο χρήστη, τουλάχιστον μην χρησιμοποιείτε ως username τμήμα του επιθέτου σας
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κύριε Tatolα Ευστάθιε όταν προσπαθείτε να διαφημίσετε ένα προϊόν σας προσποιούμενος τον ικανοποιημένο χρήστη, τουλάχιστον μην χρησιμοποιείτε ως username τμήμα του επιθέτου σας -
τς τς τς
κακεντρεχείς!
-
τα ματια προσπαθει να σας ανοιξει ο ανθρωπας...
τι στε σεις ρε..... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε θελουμε να μειωσουμε τη καταναλωση ρε φιλε, τα αλογα θελουμε να αυξησουμεΕσύ το θέλεις αυτό επειδή έχεις λίγα (και καχεκτικά)! Εμείς που έχουμε πολλά, ψάχνουμε τρόπο να τους κάνουμε δίαιτα!
-
-
Απο τις ωραιες φασεις!
Τους επιασε η υφεση και δε πουλανε μαγνητακια! -
Είναι γνήσιο αντίγραφο.
-
Ο χρήστης AUTOPOLAR έγραψε:
ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ SUPER FUEL MAX
EXEI KANENA ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.
ΑΝ ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑΓιατι το γνησιο κανει δουλεια;
Εχεις καμια σχεση με το http://www.future-line.gr/content/view/65/1/lang,gr/
ή απλη συνωνυμία; -