-
Πολύ σωστά, μην λέτε ό,τι σας έρχεται....
Μπορεί να χρησιμοποιήσετε και περισσότερες μονάδες αλλά τότε πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες διατάξεις. Αν είναι 2 ένα μέσα στον κινητήρα κι ένα μπροστά όπως αναφέρθηκε, σε ευθεία κατά μήκος της κίνησης του οχήματος, αν είναι 3 πρέπει να δημιουργηθεί ισοσκελές τρίγωνο (οπότε ή 2 εμπρός κι ένα μέσα ή σε V6 κινητήρες 2 μέσα κι ένα έξω). Το καλύτερο αποτέλεσμα βέβαια θα έχετε με 4 μονάδες σε σχήμα πυραμίδας γνωστό για τις ιδιαίτερες ενεργειακές ιδιότητες και δυνάμεις από την αρχαιότητα.... εμ, κάτι ήξεραν και οι Αιγύπτιοι!
Αρχαία σοφία rulz! -
Οπως θελετε!!!
-
ενημερωτικα, ο κινητηρας της bmw σειρα E60 m-power (507ps) εχει ιονιστη καυσιμου ενσωματωμενο....
-
Ισχύει ότι το μαγνητάκι πρέπει να συνδυάζεται και με μπλοκέ διαφορικό; Η υποστροφή ισχύος είναι επικίνδυνη
-
Ο χρήστης gileravxr έγραψε:
ενημερωτικα, ο κινητηρας της bmw σειρα E60 m-power (507ps) εχει ιονιστη καυσιμου ενσωματωμενο....Ε, φυσικά.... μόνο χάρη σε τέτοια μυστικά όπλα (που κανένας άλλος κατασκευαστής δεν τολμά να χρησιμοποιήσει ή δεν γνωρίζει...) καταφέρνει η BMW να φτιάχνει τόσο καλούς κινητήρες και να κερδίζει και μερικά βραβεία....
-
Ο χρήστης gileravxr έγραψε:
ενημερωτικα, ο κινητηρας της bmw σειρα E60 m-power (507ps) εχει ιονιστη καυσιμου ενσωματωμενο....Παραπληροφόρηση στο φουλ...
Απλά αντιλαμβάνεται την επερχόμενη προανάφλεξη μέσω του ιονισμού της θαλάμου καύσης. ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ αυτό που λες εσύ με τα ματζούνια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ενημερωτικα, ο κινητηρας της bmw σειρα E60 m-power (507ps) εχει ιονιστη καυσιμου ενσωματωμενο....
Παραπληροφόρηση στο φουλ...
Απλά αντιλαμβάνεται την επερχόμενη προανάφλεξη μέσω του ιονισμού της θαλάμου καύσης. ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ αυτό που λες εσύ με τα ματζούνια.
Τι λε ρε μπάρμπα... μαγνητάκι είναι!
Μπαίνει και σε 747 και ο αντώνης-τημ έχει κάνει μήνυση γιατί του κλέψανε την πατέντα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γάλα έχω κατεβάσει εγώ έτσι πως τραβάω τα βυζιά μου.Μπλιαχ. Σε ευχαριστώ για αυτήν την ωραία εικόνα που σχημάτισα τώρα στο μυαλό μου.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Θύμωσα που ο ‘πιτσιρικάς’ από τον ‘παιδότοπο, με της ανακρίβειες του και το φτηνό του χιούμορ, έβαλε στο στόμα μου λέξεις που δεν είπα.
ΑΠΑΙΤΩ, να διαγραφεί η παρατήρησης του.Κι εγώ (μαζί με πολλούς άλλους) απαιτώ να μας αποδείξεις τα λεγόμενά σου, αλλά δεν το κάνεις.
Φτηνό ή ακριβό, αυτό το χιούμορ έχω, λυπάμαι...
Αν το κάνεις (αποδείξεις εννοώ), έχεις από εμένα τουλάχιστον 6-7 παραγγελίες την επόμενη στιγμή.
Έχουν αναφερθεί διάφοροι συν-φορουμίτες σε τρόπους αποδείξεων σε άλλο (επικό! ) τόπικ, αλλά δεν θυμάμαι να είδα κάποια κίνηση.
-
- FTC Seeks to Shut Down Bogus “Automotive Fuel Saver” Operation
The Federal Trade Commission has asked a U.S. district court judge to shut down an operation that used illegal spam to make deceptive claims about an “automotive fuel saver” that doesn’t save fuel. The FTC charges that the spam violates the CAN-SPAM Act and the deceptive claims violate the FTC Act. The agency will ask the court to permanently bar the law violations and order the defendants to provide redress for consumers.
An FTC complaint filed in U.S. District Court in Chicago alleges that Anthony Renda and International Research and Development Corporation manufacture and market a “magnetic device” under the names FuelMAX and Super FuelMAX. They claim that when the device is attached to an automobile’s fuel line, it will fracture gasoline hydrocarbon chains through magnetic resonance and:
* Increase mileage by up to 27%; * Reduce Fuel Consumption; * Reduce Emissions; * Provide Accelerated Combustion; and * Burn Fuel That is Normally Exhausted as Un-burned Pollution.
In November 2001, the FTC issued a warning that these product claims and advertising were false, lacked substantiation, and likely violated the FTC Act.
Other defendants, acting as Super FuelMAX resellers, set up Web sites, including www.fuelsaverpro.com to sell the magnetic devices under the pseudonym Fuel Saver Pro. The Web sites made claims such as:
* Increase gas mileage 27%+ by helping fuel burn better; * Reduce emissions by 43%; * Smoother engine; * pays for itself FAST!!!! * Gives an extra 10% more horsepower; and * Based on the size of your gas tank you will save from $8 for a typical 15 gallon gas tank, but larger V8 SUVs and trucks will save up to $20 per tank.
The defendant resellers used spam that made deceptive claims to drive traffic to their
Web sites. According to the FTC, the spam contained the names of innocent third parties in the “from” or “reply to” fields – a practice known as spoofing – and did not contain a valid physical postal address.**The FTC alleges that the magnetic “fuel saver” doesn’t save fuel, doesn’t increase gas mileage, and doesn’t reduce emissions. According to the complaint, the claims are false and misleading and violate the FTC Act. The agency also alleges that by providing promotional materials with the false claims to distributors, resellers, and affiliates, the defendants have provided them with the means and instrumentalities to violate the FTC Act. The agency also alleges that the spoofing and failure to provide a valid physical postal address violate the CAN-SPAM Act.
The FTC charges that consumers throughout the country have suffered substantial monetary loss and the defendants have been unjustly enriched. It has asked the court to halt the deceptive claims, bar future violations of the CAN-SPAM Act, and order redress for consumers.**
The FTC’s complaint names International Research and Development Corporation of Nevada; Anthony Renda; Net Marketing Group, LLC; Micro System Technologies; Floyd J. Tassin, Jr; Marcia Tassin; Diverse Marketing Group, Inc.; Diverse Marketing Group, LLC; Mark C. Ayoub; and Epro2000, Inc. as defendants.
Copies of the complaint are available from the FTC’s Web site at http://www.ftc.gov and also from the FTC’s Consumer Response Center, Room 130, 600 Pennsylvania Avenue, N.W., Washington, D.C. 20580. The FTC works for the consumer to prevent fraudulent, deceptive, and unfair business practices in the marketplace and to provide information to help consumers spot, stop, and avoid them. To file a complaint in English or Spanish (bilingual counselors are available to take complaints), or to get free information on any of 150 consumer topics, call toll-free, 1-877-FTC-HELP (1-877-382-4357), or use the complaint form at http://www.ftc.gov. The FTC enters Internet, telemarketing, identity theft, and other fraud-related complaints into Consumer Sentinel, a secure, online database available to hundreds of civil and criminal law enforcement agencies in the U.S. and abroad.
Media Contact:
Claudia Bourne Farrell,
Office of Public Affairs
202-326-2181
Staff Contact:
Steven Baker or Steven M. Wernikoff,
FTC Midwest Region
312-960-5634(FTC File No. 042 3138)*
http://www.ftc.gov/opa/2004/11/fuelsaver.shtm -
Εάν είχες διαβάσει το «επικό τοπικ» θα είχες διαβάσει, ότι και στην Θεσσαλονίκη πρότεινα να πάει το αυτοκίνητο, για να μετρηθεί, αλλά κάπου σκόνταψε, όχι από δικιάς μου πλευράς.
Εάν θέλεις, με δικά μου έξοδα, θα ογκομετρηθεί, η ποσότητα της βενζίνης, προ και μετά, με ίδια δύναμη σε δυναμόμετρο και θα βγάλουμε απόφθεγμα αντάμα. Όσο πιο παλιό είναι το αυτοκίνητο, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει η απόδειξη.
Μάλιστα άμα είναι με καρμπιρατέρ, είναι πολλή εύκολη η τοποθέτηση, του ογκομετρικού δοχείου.
Μα σε παρακαλώ σβήσε την παράγραφο που με προσβάλει. Εγώ δεν προσέβαλα ΚΑΝΕΝΑΝ και ΠΟΤΕ.
Και για να σε βοηθήσω να την σβήσεις σου λέω, ότι εγώ δεν εφηύρα αυτήν την θεωρία, μα ΙΣΟΣ, την ερμήνευσα σωστά και κατασκεύασα το εργαλείο σωστά.
Ναι φοράνε κάτι παραπλήσιο και τα 747.
Και επίσης θέλω να σου πω να μάθεις, ότι τα forum είναι γήπεδα με δυο εξέδρες, στην μια κάθονται για ενημέρωση, και στην άλλη για μ@λ@κια , είναι δημοκρατικό δικαίωμα να διαλέξεις εξέδρα.
Όπως και δημοκρατικό δικαίωμα, είναι η ελευθερία του υγιούς λόγου, και η διακίνηση ιδεών, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα άλλο αποτι γίνετε στα σκατά άσυλα των πανεπιστήμιων, που και εκεί, τα πράγματα αλλάζουν, ενόσω εμείς μένουμε πίσω.
Είναι άδικο, όταν εδώ μέσα, άλλοι στύβουν το κεφάλι τους, μοιράζοντας την φαιά ουσία του εγκεφάλου τους στους πολλούς, ενόσω άλλοι ανοίγουν τα μάτια τους για να μάθουν, και απέναντι παρατάσσονται οι εφιολογουντες η που σκοτώνουν την ανία τους παπαρολογοντας.«Μην γ@μ@ς
με το μυαλό σου
Μη σκέπτεσαι
με το πουλί σου.»Αν το φοράνε τα 747 (για δώσε κανένα επιπλέον στοιχείο) δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον γιατί είναι πολύ παλιά πλέον Τα νέα 787 το φοράνε? . Άσε που ΑΛΛΟ πράγμα η κηροζίνη και άλλο η βενζίνη.
Μα τι μας λες τώρα... Αλλά επειδή με τσίγκλισες, θα το ψάξω μέχρι κόκκαλο. Και έχω τον τρόπο. Και μετά κοίτα να κρυφτείς (ή και εγώ αν έχω τελικά άδικο).Μου θυμίζει τις κουταμάρες που διαβάζω τακτικά για τη ... NASA. -
Ρε συ kpsig τώρα, με όλο το θάρρος που σου έχω επειδή έχω παρατηρήσει ότι έχουμε και ίδια ενδιαφέροντα... Πιστεύεις πραγματικά ότι υπάρχει μαγνητάκι σε airliner; Να κάνει ΤΙ; Να μαγνητίζει μη μαγνητιζούμενο πράμα;
Εκτός αν το έχουν για jammer τα μαχητικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εκτός αν το έχουν για jammer τα μαχητικά.Γοα jumper μπαίνει στα cd-rom...
-
Όταν πέρασες το φράγμα των 1000 πωλήσεων του αντικειμένου, και έχεις μόνον τέσσερις επιστροφές, θα μπορούσα να απαντήσω με περισσότερη αλήθεια από τον καθένα.Αυτό είναι περισσότερο ένδειξη του ότι ο ρυθμός γέννησης κορόιδων είναι παγκόσμια σταθερά (1 κάθε λεπτό), παρά απόδειξη της αποτελεσματικότητας των μαγνητών...
-
Εάν είχες διαβάσει το «επικό τοπικ» θα είχες διαβάσει, ότι και στην Θεσσαλονίκη πρότεινα να πάει το αυτοκίνητο, για να μετρηθεί, αλλά κάπου σκόνταψε, όχι από δικιάς μου πλευράς.
Εάν θέλεις, με δικά μου έξοδα, θα ογκομετρηθεί, η ποσότητα της βενζίνης, προ και μετά, με ίδια δύναμη σε δυναμόμετρο και θα βγάλουμε απόφθεγμα αντάμα. Όσο πιο παλιό είναι το αυτοκίνητο, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει η απόδειξη.Το διάβασα όλο. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Προτάθηκαν αξιόπιστοι (και ανεξάρτητοι) τρόποι μέτρησης, χωρίς έξοδα από τη μεριά σου. Δυστυχώς δεν έγραψα κάτι κι εκεί... με στοιχειώνει από τότε...
Και επίσης θέλω να σου πω να μάθεις, ότι τα forum είναι γήπεδα με δυο εξέδρες, στην μια κάθονται για ενημέρωση, και στην άλλη για μ@λ@κια , είναι δημοκρατικό δικαίωμα να διαλέξεις εξέδρα.
Εγώ, μιας και είμαι σε εξάμηνο αυτή την περίοδο, έχω επιλέξει την εξέδρα της μ@λ@κί@ς...
Όπως και δημοκρατικό δικαίωμα, είναι η ελευθερία του υγιούς λόγου, και η διακίνηση ιδεών, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα άλλο αποτι γίνετε στα σκατά άσυλα των πανεπιστήμιων, που και εκεί, τα πράγματα αλλάζουν, ενόσω εμείς μένουμε πίσω.
Είναι άδικο, όταν εδώ μέσα, άλλοι στύβουν το κεφάλι τους, μοιράζοντας την φαιά ουσία του εγκεφάλου τους στους πολλούς, ενόσω άλλοι ανοίγουν τα μάτια τους για να μάθουν, και απέναντι παρατάσσονται οι εφιολογουντες η που σκοτώνουν την ανία τους παπαρολογοντας.«Μην γ@μ@ς
με το μυαλό σου
Μη σκέπτεσαι
με το πουλί σου.»Διακρίνω ασύνδετα επιχειρήματα μεταξύ τους και δεν θα κάτσω να τα βάλω σε σειρά. Ωστόσο, όπως ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει (ακόμα και χωρίς να το υποστηρίζει), έτσι θα πρέπει να δέχεται ότι αστήρικτοι ισχυρισμοί του μπορούν να γίνουν αντικείμενο κριτικής, ακόμα και κακόβουλης. Εάν παρουσιάσεις αποδείξεις (αποδεκτές, όχι βασιζόμενες σε θεωρείες που και οι δημιουργοί τους απέρριψαν ή που έχουν αποδειχθεί λάθος), τότε επαναλαμβάνω, έχεις από εμένα τουλάχιστον 6-7 παραγγελίες την επόμενη στιγμή.
Μαθήματα δημοκρατίας από άνθρωπο που ζητάει να σβύσω επικριτικώ σχόλιο;;;;; Διακρίνω κάποια αντίφαση;;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε συ kpsig τώρα, με όλο το θάρρος που σου έχω επειδή έχω παρατηρήσει ότι έχουμε και ίδια ενδιαφέροντα... Πιστεύεις πραγματικά ότι υπάρχει μαγνητάκι σε airliner; Να κάνει ΤΙ; Να μαγνητίζει μη μαγνητιζούμενο πράμα;Εκτός αν το έχουν για jammer τα μαχητικά.
Αλλά μου την έχει δώσει τόσο πολύ που θα χρεωθώ και τηλέφωνα στο εξωτερικό για να μάθω τι είναι αυτό που έχουν ....τα 747.... και πως η ασχετοσύνη ή η ,,,ευφυΐα,,, το παραλληλίζει με το FuelEXX.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ρε συ kpsig τώρα, με όλο το θάρρος που σου έχω επειδή έχω παρατηρήσει ότι έχουμε και ίδια ενδιαφέροντα... Πιστεύεις πραγματικά ότι υπάρχει μαγνητάκι σε airliner; Να κάνει ΤΙ; Να μαγνητίζει μη μαγνητιζούμενο πράμα;
Αλλά μου την έχει δώσει τόσο πολύ που θα χρεωθώ και τηλέφωνα στο εξωτερικό για να μάθω τι είναι αυτό που έχουν ....τα 747.... και πως η ασχετοσύνη ή η ,,,ευφυΐα,,, το παραλληλίζει με το FuelEXX.
Εγώ έχω τζάμπα κλήσεις για όλο σχεδόν τον κόσμο και για κινητά σε Αμερική και Καναδά, μπορω να πάρω εγώ για σένα τζάμπα. Με τρώει η περιέργεια. Ειλικρινά αν ήμουν Toulouse ή σε άλλη υπηρεσία θα ρώταγα για να μάθω
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
ΩΠΑ. Βρήκα ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον, πολύ πρόσφατο άρθρο... Ρώσικο. του 2009. Παραθέτω το conclusion. Όποιος είναι χημικός μπορώ να του στείλω όλο το άρθρο γιατί εγώ κολλάω σε πολλά σημεία. Τϊτλος: About the Effect of Magnetic Field on the Quality of Combustion of Liquid Organic Fuel. ΠΡΟΣΟΧΗ, αναφέρεται σε ΟΡΓΑΝΙΚΑ καύσιμα.
V. L. Chechulin Perm State University, Perm, Russia
e-mail: chechulinvl@rambler.ru
Received November 3, 2008, ref ISSN 1070-4272, Russian Journal of Applied Chemistry, 2009, Vol. 82, No. 4, pp. 748−750. Pleiades Publishing, Ltd., 2009.
Original Russian Text V.L. Chechulin, 2009, published in Khimicheskaya Promyshlennost’, 2009, Vol. 86, No. 1, pp. 51−53[i.Taking into account probabilistic laws governing the distribution of lengths and states of molecules, the
forecasts are obtained of the effectiveness of improvement in the quality of combustion with the change in the shape of molecules to elongated: 6% for the diesel fuel and 3% for the high-knock rating gasolines, that made it possible to explain observed previously in practice effect of fuel economy at the working up the fuel streams by magnetostatic field [1], that leads to the change in the shape of molecules to elongated (close to the cylindrical), due to the use of diamagnetic properties of the organic molecules of fuels [7, vol. 1, p. 614]. Thus, the forecasts, which coincide with the effect observed in practice, explain the hysicochemical mechanism of the effectiveness of working up liquid organic fuel by magnetostatic fi eld directly before combustion. In the magnetic fi eld a molecule, due to its “ejection” from the region of strong magnetic fi eld into the region of weak magnetic fi eld, is “straighten,” that is, becomes more
elongated.
Validation of the described model by another method, that is, attempt of the analysis of the of molecular conformations using a measuring equipment is impossible, in view of the fact that any attempt to conduct measurement introduces additional energy into the examined [2], hence, it affects the conformational structural features of the investigated liquid. That is, the only method of testing the reality of model is the
experiment on the combustion of the worked up with magnetic fi eld fuel in engines or other installations.The analogous effect of the action of electromagnetic fi eld, namely the infl uence of working up by electromagnetic fi eld of the complex organic molecules, leading to an increase in reactivity of the carbon C=C double bonds and the restructuring of molecules with the oxidation of these double bonds (by sulfuric acid) to the single at the change in the geometry of molecules (stretching the formed dipoles) is discovered in somewhat different area at the study of the sludge (aqueous emulsions, which
contain 20−30% of organic residues and 10−30% of sulfuric acid) [4]. But here again impossible to estimate
the degree of the infl uence of electromagnetic fi eld on the geometry of molecules for the same reasons, and the model of this effect remains the theoretically described and eventually confi rmed experimentally [5, 6].
The presence of the description of the general physicochemical mechanism of the effect of improvement
in the quality of the combustion of liquid organic fuel at the working it up by magnetic fi eld makes it possible to speak about the wide practical and industrial signifi cance of the discovered effect also in other (besides the previously experimentally investigated) fi elds of application of liquid organic fuel, including in the aerospace devices, which use liquid organic propellants (kerosene). -
Από το :
J. Phys Appl. Phys., Vol. 11, 1978. Printed in Great Britain. 0 1978
LETTER TO THE EDITOR
Carburation enhancement in an internal combustion engine
by electrostatic atomisation of petrol
A G Bailey and A Cetronio
Department of Electronics, University of Southampton, Southampton SO9 5NHIn coiiclusion, our experiments show that a typical petrol engine carburettor may be
modified in a simple manner such that electrostatic forces may be used to modify the
size distribution of the petrol aerosol. When ordinary premium-grade (four star) petrol
was used, the application of an electric field had a slightly adverse effect. With doped
petrol having a lower resistivity, the electric field had a pronounced effect, reducing the
median droplet size from 50 to 26 pm diameter. Clearly, if petrol could be doped (as is
already the case with aviation fuel) without any detrimental effects on engine performance,
then petrol utilisation could perhaps be significantly increased by electrostatic atomisation.
The authors are grateful to the Ford Motor Company who supported this work and gave
permission for the data to be published. -
Επίσης, από το
Combustion, Explosion, and Shock Waves, Vol. 44, No. 1, pp. 18–21, 2008
Effect of Constant and Pulsed-Periodic
Electric Fields on Combustion
of a Propane–Air Mixture
A. F. Garanin,1 P. K. Tret’yakov,1 UDC 536.46
and A. V. Tupikin1CONCLUSIONS
The effect of constant and pulsed-periodic electric fields on combustion of a propane–air mixture is studied
experimentally. The burning rate in the laminar combustion mode is demonstrated to be higher under
the action of a pulsed-periodic EF than a constant EF. A constant EF is found to affect combustion stability
during the laminar–turbulent transition.Εγώ από τα κείμενα που διάβασα σήμερα το πρωί λοιπόν (τα έχω να τα στείλω σε όποιον τα θέλει- είναι πολύ ενδιαφέροντα!!) καταλαβαίνω ότι πολύ σοβαρές μελέτες (υπάρχουν και άλλες) έδωσαν τροφή σε κατασκευαστές gadgets να γενικοποιήσουν θεωρίες και μελέτες και να παρουσιάσουν μαγνητάκια. ΠΑΝΤΩΣ,
εγώ διαθέτω το 205 μου για δοκιμές. Έχει άγραφο εγκέφαλο και διαθέτω και wideband Λάμδα του οποίου τα δεδομένα αντιπαραβάλλω με άλλες μετρήσεις από αισθητήρες κλπ. Δυναμόμετρο ΔΕΝ χρειαζόμαστε (ή δεν πληρώνω :-)). ΜΕ απλές εξισώσεις θα βρούμε τις όποιες διαφορές, κάνοντας μετρήσεις ρεπρίζ, επιτάχυνσης από στάση κλπ. ΠΡΟΤΊΘΕΜΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΩ
Antonis Team, προσπάθησα να βρω το εξάρτημα του 747 που ενδεχομένως υπάρχει, όπως είπες. Δεν υπάρχει ως Part Number για ΚΑΝΕΝΑ μοντέλο των 747 (δεν ξέρω για το τελευταίο). Αν μας έλεγες σε ποιόν κινητήρα, σου ΕΓΓΥΏΜΑΙ ότι θα το βρω αν υπάρχει.
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"