-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
To οποίο έχει αποδειχθεί λάθος συν τοις άλλοις... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
To οποίο έχει αποδειχθεί λάθος συν τοις άλλοις...
Συγνώμη... λάθος... περιμένω να δω το μηχανηματάκι που κατασκευάστηκε με βάση αυτό το παράδοξο...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
εγω ειχα τα μαγνητακια για 10 χρονια στο accent και τα αποτελεσματα ηταν και με το παραπανω θετικα,καθως ειχε πιο ηρεμη λειτουργια στο ρελαντι και περιπου 5ευρω την εβδομαδα λιγοτερα καυσιμα οταν ειχε 0,90ευρω/λιτρο!!!
δεν αναφερω την μαρκα αλλα θα πω οτι ηταν το κοκκινο για τη βενζινη και το κιτρινο για τον αερα οταν ληξει η εγγυηση θα τα βαλω σιγουρα και στο καινουριοΕχει περάσει και αρκετός χρόνος από το πόστ, αλλά...... Από οτι κατάλαβα τα μαγνητάκια είναι όπως το φανταζόμουνα ΜΟΥΦΑ!!! GGAB δε μπορεί να λένε σχεδόν όλοι ότι δε κάνουν τίποτα και εσύ να έχεις δει διαφορές ρε φίλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
πράγματι κάνει οικονομία αυτος ο μαγνήτης το τοποθετείς κατω απο το πενταλ του γκαζιού και έχεις αποτέλεσμα
-
είναι απίστευτο οτι ο κόσμος ακόμα πιστεύει σε μαγικά σκευάσματα...
-
ok αφου εσεις που δεν το εχετε δοκιμασει ξερετε καλυτερα τι να πω εγω περισσοτερο........
-
Eσύ χρειάζεται να δοκιμάσεις το λεμόνι για να καταλάβεις ότι είναι ξινό;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είναι απίστευτο οτι ο κόσμος ακόμα πιστεύει σε μαγικά σκευάσματα...Ο κόσμος γενικότερα θέλει παπαριές,εξάλου οι νόμοι του μάρκετινγκ πηγάζουν απ την ηλιθιότητα του μέσου καταναλωτή.
Ο καταναλωτής δεν αντέχει την αλήθεια,δεν αντέχει σταράτες κουβέντες και διαφανής χρεώσεις.
Θέλει δούλεμα. -
Ο χρήστης bgiorgo έγραψε:
εαν μαλιστα πραγματοποιει και τα μισα απο αυτα που λεει περι καθαροτητας του κινητηρα και ιπποδυναμης κλπ, τοτε απορω γιατι οι αυτοκινητοβιομηχανιες δεν το τοποθετουν σε ολα τα αυτοκινηταη απαντηση εχει δωθει στο πρωτο κιολας ποστ!
γιατι αραγε δεν το χρησιμοποιει ΚΑΝΕΝΑΣ κατασκευαστης???
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
είναι απίστευτο οτι ο κόσμος ακόμα πιστεύει σε μαγικά σκευάσματα...
Ο κόσμος γενικότερα θέλει παπαριές,εξάλου οι νόμοι του μάρκετινγκ πηγάζουν απ την ηλιθιότητα του μέσου καταναλωτή.
Ο καταναλωτής δεν αντέχει την αλήθεια,δεν αντέχει σταράτες κουβέντες και διαφανής χρεώσεις.
Θέλει δούλεμα.βλέπε αεροτομές και εξατμήσεις φουγαρα...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
εξάλου οι νόμοι του μάρκετινγκ πηγάζουν απ την ηλιθιότητα του μέσου καταναλωτή.Αυτό από που προκύπτει;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ok αφου εσεις που δεν το εχετε δοκιμασει ξερετε καλυτερα τι να πω εγω περισσοτερο........Εγώ δε το έχω δοκιμάσει αλλά διάβασα μαρτυρίες 10 τουλάχιστον που το έχουν δοκιμάσει ότι δεν είδαν διαφορά!!!! Επίσης δε μπορείς να μιλάς για διαφορά 0,5 λίτρου στα 100 χιλιόμετρα είναι ανεπέστητη διαφορά!!! Εχω κάνει με το πρώην αμάξι μου με ένα τεπόζιτο 550 χιλιόμετρα οδηγώντας αθήνα πύργο και επιστροφή άκρως συντηριτικά και επίσης με ένα τεπόζιτο έκανα 330 χιλιόμετρα μη προσέχοντας και οδηγώντας άτσαλα!!!!!
Τώρα αν βάλω στο κασκάι μου ένα τέτοιο σύστημα και από 6,5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα μου κάψει 6,2 λίτρα , τι θα πω;;; ότι είναι από τα μαγνητάκια;;; οχι βέβαια αφού στο πρώτο γέμισμα οδηγώντας συντηριτικά και στους ίδιους δρόμους μου έκαψε 6,5 στα 100 και μέχρι στιγμής γράφει το εργαλείο ότι έχω κατανάλωση 5,7 στα 100 ~!!! Θαύμα ;;; ΟΧΙ!!! Μαγνητάκια ΟΧΙ!! Απλώς είναι οι μικρές διαφορές που κάνουν την διαφορά!!!! π.χ σε κατηφόρα 2 χιλιομέτρων την πρώτη φορά ίσως είχα πέμπτη και πάταγα ελαφρώς το γκάζι , ενώ την δεύτερη είχα νεκρά!!! ο άνεμος η ζέστη το κρύο η ψυχολογική κατάσταση , όλα παίζουν ρόλο , ίσως βελτιώθηκα στην οικονομική οδήγηση αλλάα....... δεν είναι από τα .... μαγνητάκια!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eσύ χρειάζεται να δοκιμάσεις το λεμόνι για να καταλάβεις ότι είναι ξινό;σωστα........εσυ απο το χρωμα καταλαβαινεις τη γευση;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
σωστα........εσυ απο το χρωμα καταλαβαινεις τη γευση;
Όχι, βλέπει ότι είναι λεμόνι άρα είναι ξινό.
Όπως και με τους μαγνήτες.
Έχει αποδειχθεί ότι ο μαγνήτης δεν έχει καμία επίδραση στους υδρογονάνθρακες του καυσίμου. Έτσι κάποιος εύκολα συμπεραίνει ότι δεν θα έχει καμία επίδραση στην κατανάλωση του αυτοκινήτου.Αν δεν σου φτάνει αυτό, ψάξε να βρεις πόσες καταδικαστικές αποφάσεις υπάρχουν στην Αμερική για τις εταιρείες που πουλούσαν μαγνήτες για αμάξια.
Είναι απάτη. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ok αφου εσεις που δεν το εχετε δοκιμασει ξερετε καλυτερα τι να πω εγω περισσοτερο........Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ φαντασιοπληκτος για να πιστεύεις οτι δουλεύουν τα μαγνητακια...
Η αρχή λειτουργίας του δεν υφίσταται ...
Δεν υπάρχει κανένα όφελος Απο τη χρήση του .-
-
Ενταξει, επειδη εσεις τα τσεπωνετε απο την βρ και την σελ τα λετε αυτα!!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
σωστα........εσυ απο το χρωμα καταλαβαινεις τη γευση;
Αν βρεις λεμόνι με γεύση σοκολάτα, στείλτο μου με κούριερ.
ΕΣΥ πρέπει να αποδείξεις αν στέκει ο ισχυρισμός σου, όχι εγώ το αντίστροφο.
Περιμένω λοιπόν την στέρεα επιστημονική εξήγηση σύμφωνα με την οποία δουλεύει το ματζούνι αυτό.
-
-
Λοιπόν δοκίμασα μαγνητάκια
1 στην εισαγωγή αέρα
1 στην τρόμπα λαδιού
2 πριν τα μπεκ
2 στο downpipe
4 στη φτερωτή (ένα σε κάθε δεύτερο πτερύγιο)
3 στο ιντερκούλερ
έβαλα και ένα σε κάθε ζάντα για ζυγοστάθμισηλοιπόν παιδιά το αποτέλεσμα είναι καλύτερο απ το αναμενόμενο. Ανάμεσα σε κάθε μαγνητάκι και στο σημείο που πατάει έβαλα φυλαχτά, το βαφτιστικό μου σταυρουδάκι, εικονίσματα μινιατούρες, μια χριστουγεννιάτικη κάλτσα, 1 φυαλίδιο με δάκρυα τσιγγάνας μάγισσας και μια ουγγιά φασκόμηλο.
Μετρήσεις 0-100, 40-60, 60-80 καθώς και 100-380 (είμαι σίγουρος ότι τα πιάνει πλέον) δεν έκανα, αλλά έχω νιώσει σαφή βελτίωση στο πάτημα καθώς και στην αίσθηση των χειριστηρίων (έχω την εντύπωση ότι αυτά που είναι στο downpipe επηρεάζουν την κολώνα του τιμονιού και το τραβάει λίγο δεξιά, θα πάω αύριο στον πεταλωτή μου να το κοιτάξει).http://www.wayneschulz.com/wp-content/u ... 00x450.jpg
-
Nα παραθέσουμε και βιβλιογραφία:
'Η ψυχολογία των όχλων'
Γουσταύος λε Μπον
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"