-
Αυτή η Λιβύη μας έχει εκνευρίσει .Ουτε εγώ ξέρω αν θα έρθω!
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
volvozeus (με τον αλλον τον Δια ειστε τιποτα αδερφια ; ) με το καλο να παν' ολα ομορφαΌχι, απλά 'συνάδελφοι'...
Κωνσταντίνε να σου ζήσει η κοράκλα!!!
-
Με το καλό και να'ναι γερό φίλε μου!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αυτή η Λιβύη μας έχει εκνευρίσει .Ουτε εγώ ξέρω αν θα έρθω!Ρε δεν κόβετε τα σάπια λέω γω (πλην volvozeus που δικαιολογείται )
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Φωτογράφο θα έχουμε?
Να έχουμε!
Αν δεν έχετε πολλές απαιτήσεις..αυτή θα είναι διαθέσιμη
-
Kαλημερα σε ολους.
Επειδη προεκυψε κοινωνικη υποχρεωση, η συζυγος και ο μικρος θα μεινουν Αθηνα και θα εχουν το αυτοκινητο ( αν εχει βγει απο τον φαναρτζη ), ειμαι μονος λοιπον και χωρις αμαξι. Οποιος φιλος εχει θεση στο αμαξι του ας μου στειλει πμ με το τηλεφωνο του να βρεθουμε.
Μενω στη Ν Ιωνια ,κοντα στο αλσος του Γαλατσιου. Μπορω με το μηχανακι να παω στο σπιτι καποιου και να φυγουμε παρεα -
@VolvoZeus: Άντε με το καλό.
@nikospappas: Εμείς λέμε να συναντηθούμε στη Μεταμόρφωση κοντά στο σταθμό του προαστιακού.
-
Θείο Ντίνο θα κανω ότι μπορώ για να έρθω!...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@VolvoZeus: Άντε με το καλό.@nikospappas: Εμείς λέμε να συναντηθούμε στη Μεταμόρφωση κοντά στο σταθμό του προαστιακού.
Ωραια, τι ωρα κανονισατε ? Θα μου στειλεις το τηλ. σου με πμ να συνενοηθουμε ?
-
-
Και από Σάββατο εγώ, οπότε μπορούμε να κανονίσουμε κανένα τσιπουράκι στον Βόλο κατά το βραδάκι.
-
Δεν ξέρω αν έχετε/έχουμε καταλήξει στο θέμα του φαγητού αλλά έχω ακούσει καλά (έως πολύ καλά) λόγια για αυτό το εστιατόριο στην Πορταριά. Απλά το αναφέρω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και από Σάββατο εγώ, οπότε μπορούμε να κανονίσουμε κανένα τσιπουράκι στον Βόλο κατά το βραδάκι.Δεν ξέρω αν έχετε/έχουμε καταλήξει στο θέμα του φαγητού αλλά έχω ακούσει καλά (έως πολύ καλά) λόγια για αυτό το εστιατόριο στην Πορταριά. Απλά το αναφέρω.
Σωστός, αλλά είναι σχεδόν απέναντι απο τα σκαλάκια που σημαίνει πρόβλημα parking.
-
Σορρυ ... Εγώ δηλώθηκα από τον σερβερ αυτόματα ???
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Σορρυ ... Εγώ δηλώθηκα από τον σερβερ αυτόματα ???Από την 6η σελίδα ...
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
@VolvoZeus: Άντε με το καλό.
@nikospappas: Εμείς λέμε να συναντηθούμε στη Μεταμόρφωση κοντά στο σταθμό του προαστιακού.
Ωραια, τι ωρα κανονισατε ? Θα μου στειλεις το τηλ. σου με πμ να συνενοηθουμε ?
Έστειλα πμ για να τα πούμε.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
...
Έστειλα πμ για να τα πούμε.@ Ernani : Τελικά θα ανηφορίσω με τον y.v
Όπου σταματάει για τσιγάρο, θα τον ποτίζω και έναν espresso, ωστε να τον κρατάω σε φόρμα και να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην προγραμματισμένη 'διάλεξη' !!! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
...
Έστειλα πμ για να τα πούμε.@ Ernani : Τελικά θα ανηφορίσω με τον y.v
Όπου σταματάει για τσιγάρο, θα τον ποτίζω και έναν espresso, ωστε να τον κρατάω σε φόρμα και να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην προγραμματισμένη 'διάλεξη' !!!Κι εγώ θα πάω με τα παιδιά. Μια χαρά τα είπαμε χθες.
Θα τα πούμε κι από κοντά στη συνάντηση.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σωστός, αλλά είναι σχεδόν απέναντι απο τα σκαλάκια που σημαίνει πρόβλημα parking.Το πρόβλημα parking σημαίνει ότι θα περπατήσουμε π.χ. κάνα 5λεπτο ή κάνα μισάωρο μέχρι να φτάσουμε στο μαγαζί;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σωστός, αλλά είναι σχεδόν απέναντι απο τα σκαλάκια που σημαίνει πρόβλημα parking.
Το πρόβλημα parking σημαίνει ότι θα περπατήσουμε π.χ. κάνα 5λεπτο ή κάνα μισάωρο μέχρι να φτάσουμε στο μαγαζί;
Αν βρούμε δεν είναι ούτε 5 λεπτά, αλλά επειδή δε θα βρούμε ( ) θα πάμε μακριά. Είναι ένα ρέμα προς μακρυνίτσα που θα μπορούσαμε να τα παρατήσουμε, αλλά έχει αρκετή ανηφόρα για να φτάσουμε στην πλατεία.
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια