-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
@ThomasC200K Μακελιό λέμεΚανω καθαρη δουλεια
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν είναι να υπάρχει υψομετρική διαφορά καλύτερα το εστιατόριο να είναι ψηλότερα ώστε φαγωμένοι να έχετε την κατηφόρα.... γιατί αλλιώς δε λέει...Θα μας πάει ο tauroulis πίσω.
-
Για σενα θα κάνω και καλύτερη τιμή υπέρ μου
-
Δεν θα σου ζητήσω αποδείξεις διοδίων, νομίζω είναι καλό deal.
-
Ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απλώς ... φλασιά!
Κάμποσες σελίδες πριν έχει αναφερθεί ότι και άλλο forum θα έχει συνάντηση στον Βόλο.
Ξέρει κανένας προς τα που θα κινηθούν? Αν είναι και αυτοί ... πλήθος (δεν είμαστε λίγοι και εμείς) ίσως προκύψει θέμα σε φαί ή πάρκινγκ αν συμπέσουν οι επιλογές.Μηπως λες το DodgeClub που ανεφερε ο Dodger? Το 2008 νομιζω ειχαν παει
Μονοι σας θα τα σπασετε guys -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δεν θα σου ζητήσω αποδείξεις διοδίων, νομίζω είναι καλό deal.Να ζητήσεις.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Απλώς ... φλασιά!
Κάμποσες σελίδες πριν έχει αναφερθεί ότι και άλλο forum θα έχει συνάντηση στον Βόλο.
Ξέρει κανένας προς τα που θα κινηθούν? Αν είναι και αυτοί ... πλήθος (δεν είμαστε λίγοι και εμείς) ίσως προκύψει θέμα σε φαί ή πάρκινγκ αν συμπέσουν οι επιλογές.Μηπως λες το DodgeClub που ανεφερε ο Dodger? Το 2008 νομιζω ειχαν παει
Μονοι σας θα τα σπασετε guysΣωστός
-
με πόσο βρήκατε το δωμάτιο οι διανυκτερεύοντες;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
με πόσο βρήκατε το δωμάτιο οι διανυκτερεύοντες;55,00€ το δίκλινο εδώ http://www.hotelkaravos.gr/
-
@ Ermani & Thomas C 200 εχετε πμ.
-
Λοιπόν, τελικά θα 'ρθω !!
Επειδή έχω χαθεί λιγάκι από τα πολλά ποσταρίσματα, μήπως μπορείτε να μου πείτε, πού θα συναντηθείτε για να ξεκινήσετε, όσοι πάτε ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ;
Επίσης, κάποιος αν μπορεί, ας στείλει με π.μ. το κινητό του, για να μη χαθούμε πρωινιάτικα Κυριακής ... -
Καλησπέρα.
Επειδή απο την αρχή αναφέρθηκε η Πορταριά ως χώρος και δεν βλέπω μεταβολή στις επιθυμίες , θα κανονιστεί για εδώ: **Εστιατόριο Σκαλάκια **===> http://www.skalakia.com/index-gr.html .
Είναι χώρος που φιλοξενεί 150 άτομα, σύμφωνα με το site.Επιδίωξη είναι:
1/ Αν μπορούμε να κλείσουμε 4 τραπέζια για 14-15 άτομα το κάθε τραπέζι, που να 'γειτονεύουν' όμως (σε γκρουπάκια - 48 έως 55 άτομα σύνολο), και απο χώρο parking για ΙΧ , ότι έχει τριγύρω ... (αν και νομίζω ότι το σχεδιάγραμμα του INFINITY ήταν σαφές )
2/ Ώρα άφιξης στο εστιατόριο για η 13:00, για να πιάσουμε έγκαιρα 'στασίδι' και για να μην μπλοκάρουμε το μαγαζί, (οι περισσότεροι Έλληνες πάνε σε ταβέρνες και τρώνε στις 14-15:00 ), αλλά και επειδή έχουμε κάμποσο δρόμο επιστροφής.
3/ Να ακολουθήσει καφές (για όσους επιθυμούν) περί την 16:00 στο Βόλο.Εχει ετοιμαστεί σχετικό pm με οδηγίες στον INFINITY εφόσον δεν υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις, αν και εδώ που φτάσαμε (χρονικά), δεν βλέπω ιδιαίτερα περιθώρια επιλογών.
-
Για καφέ ψηθείτε για Μύρτιλο (ή την άλλη δίπλα).
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μιας και αρχιζουν τα ποστ για την διαδρομη, εγω θα πρεπει να κατεβω με καποιον φιλτατο σαλονικιο. Με μοιρασμενα εξοδα.
Πολλες γνωστες/φιλες απο την σχολη χρωστανε χαρες οποτε ισως πληρωσω σε ειδος απλη παρουσια εΟποιος λοιπον θελει να συνταξιδευσουμε και φοραει παπουτσι νουμερο 44 ας γραψει εδω / στειλει pm
Ερχεσαι μαζι μου ανδαλουσιανε ?
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Για καφέ ψηθείτε για Μύρτιλο (ή την άλλη δίπλα).Οπωσδηποτε απο τη σελιδα 10 το λεμε!!!
-
Δυστυχώς λόγω αναποδιάς τελευταίας στιγμής στη δουλειά κατά 99% δεν θα μπορέσω να έρθω..
Κρίμα γιατί θα ήθελα να σας γνωρίσω κι απο κοντά,τεσπα καλά να περάσετε οσοι τυχεροί πάτε -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
...κατά 99% δεν θα μπορέσω να έρθω.. -
Δυστυχώς απ ότι φαίνεται ούτε εγώ θα μπορέσω να έρθω.Καλά να περάσετε όλοι και εύχομαι να τα καταφέρω την επόμενη φορά.
-
Κατάλαβα... μέχρι την κυριακή θα είμαστε καμια 10αρια!
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια