-
**Λοιπόν: **
Μετά απο τόσα και τόσα που γράφτηκαν στο γνωστό τοπικό, εκτιμώ ότι ήγγικεν η ώρα!
Προτείνω συνάντηση 'Εspressάκηδων', σε καφέ-για καφέ, στις επόμενες ημέρες-αργίες!
Και ως ο 'μάγος με τα δώρα' (sic), θα κουβαλήσω στην συνάντηση τον Μotta, που έφερα απο την Ιταλία στο τελευταίο ταξίδι, πριν 1μιση μήνα .
Κατόπιν δοκιμής, θεωρώ ότι ειναι πολύ καλός.
Εχουν μείνει 850 gr σε κόκκους, αφού τον άνοιξα προχθές το Σάβατο και άλεσα ελάχιστον.Όποιος έχει μύλο και προσέλθει, φέρνει βαζάκι-σακκουλάκι-ταπεράκι και πέρνει 'μερτικό' ......
Οι 5 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή, κερδίζουν το δώρο της εταιρίας μας...
Και επιπλέον, ΚΕΡΝΑΩ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣΘα έλεγα η συνάντηση να γίνει κάπου κοντά σε στάση του Μετρό για να μήν χρειάζονται αυτοκίνητα.
Αλλιώς κάπου με άπλετο πάρκινγκ αυτοκινήτων(πχ Kitchen Bar της Μαρίνας Αλίμου), και επ΄ευκαιρία, κοιτάζουμε και τα λάδια...
Οι συμμετοχές με τυχόν προτάσεις για το χώρο - χρόνο, πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 23 23:59 Δεκ 2010.
Eπιδίωξη ειναι να γίνει η συνάντηση πχ Κυριακή 26/12, το πρωί (11:00) ή απόγευμα (18:00), αλλά και κάθε άλλη πρόταση ειναι συζητήσιμη (πχ καθημερινή, μετά τις 18:00).ΠΡΟΣΟΧΗ! H συνάντηση έχει την έγκριση του capo..... , ... incognito!
Αλλιώς, μοιρασιά στη famiglia δεν γίνεται!
Τι στο καλό 'Mafiosi Ιtaliani' είμαστε ! (επ, για τον καφέ μιλάμε... )Σαν λίστα συμμετοχής, ξεκινάω :
1/ y.v
2/ dbekos
3/......
4/...... κλπ -
Μετά απο τόσα και τόσα που γράφτηκαν στο γνωστό τοπικό, εκτιμώ ότι ήγγικεν η ώρα!
Προτείνω συνάντηση 'Εspressάκηδων', σε καφέ-για καφέ, στις επόμενες ημέρες-αργίες!
Και ως ο 'μάγος με τα δώρα' (sic), θα κουβαλήσω στην συνάντηση τον Μotta, που έφερα απο την Ιταλία στο τελευταίο ταξίδι, πριν 1μιση μήνα .
Εχουν μείνει 850 gr σε κόκκους, αφού τον άνοιξα προχθές το Σάβατο και άλεσα ελάχιστον.Όποιος έχει μύλο και προσέλθει, φέρνει βαζάκι-σακκουλάκι-ταπεράκι και πέρνει 'μερτικό' ......
Και επιπλέον, ΚΕΡΝΑΩ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣΘα έλεγα η συνάντηση να γίνει κάπου κοντά σε στάση του Μετρό για να μήν χρειάζονται αυτοκίνητα.
Αλλιώς κάπου με άπλετο πάρκινγκ αυτοκινήτων(πχ Kitchen Bar της Μαρίνας Αλίμου), και επ΄ευκαιρία, κοιτάζουμε και τα λάδια...
Οι συμμετοχές με τυχόν προτάσεις για το χώρο - χρόνο, πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 23 23:59 Δεκ 2010.
Eπιδίωξη ειναι να γίνει η συνάντηση πχ Κυριακή 26/12, το πρωί (11:00) ή απόγευμα (18:00), αλλά και κάθε άλλη πρόταση ειναι συζητήσιμη (πχ καθημερινή, μετά τις 18:00).ΠΡΟΣΟΧΗ! H συνάντηση έχει την έγκριση του capo..... , ... incognito!
Τι στο καλό 'Mafiosi Ιtaliani' είμαστε ! (επ, για τον καφέ μιλάμε... )Σαν λίστα συμμετοχής, ξεκινάω :
1/ y.v
2/ dbekos
3/......
4/...... κλπ -
1/ y.v
2/ dbekos
3/......
4/...... κλπ -
Εγώ φεύγω παρασκευή για Αγρίνιο και θα επιστρέψω 26, 27 ή 28 του μήνα οποτε δεν ειμαι βεβαιος αν θα μπορεσω...
Κανονίστε εσείς κι αν είμαι εδώ, έρχομαιιιιιιιιιιιιιιι -
Δηλωνω και εγω αλλα θα επιστρεψω Αθηνα στις 28 Δεκεμβρη
-
Καλύτερα καθημερινή
-
1/ y.v
2/ dbekos
3/kotetsi
4/......
5/......Μόνο για Κυριακή απόγευμα όμως, καθημερινές δουλεύω.
-
Λογικά είμαι μέσα.
-
Μέσα και εγω αν με θέλετε
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μέσα και εγω αν με θέλετεH συνάντηση ειναι μεν για espressάκηδες, αλλά γράφει στο τοπικό.....'(και όχι μόνο')
Και προφανώς, ισχύει για όλους. Αλλωστε, θα επιδιωχθεί και 'μύηση' των 'απίστων' ....Αφού αρχίσαν οι συμμετοχές, προτείνω και εναλλακτική ημερομηνία:
Τετάρτη, 29 Δεκ 2010, ώρα 19:00 ....Όμως ποιός ο χώρος, πού θα βρεθούμε??? Το kitchen Bar παίζει, ή ....
Eναλλακτικά, υπάρχει το cafe ''Clemente VIII' στη στοά Σπυρομήλιου, κάτω απο το Attica στο Σύνταγμα και τέλος το 'Il Barreto' στο ισόγειο του Golden Hall. Γιατί, πέραν της συνάντησης, πρέπει να πιούμε και σωστό espresso...Υπενθυμίζω, ότι η διορία τελειώνει τα μεσάνυχτα για συμμετοχές-προτάσεις, αλλιώς θα βρεθούμε όταν φύγει το ΔΝΤ....
Και η λίστα συνεχίζεται :
1/ y.v
2/ dbekos
3/efthymis
4/dmitspan
5/Thomas_C200K
6/Angel
7/kotetsi
8/Thanos
9/.......... Για ποντάρετε κύριοι τώρα που γυρίζει....Edit: 1/ Κάποιοι φανατικοί του καφε-τοπικού, εξ Αθηνών, 'ποιούν την νήσσαν' .....
2/ Για τους 'οπαδούς' απο Θεσ/κη (ή αλλού εκτός Αθηνών) που προφανώς αδυνατούν να συμμετάσχουν ...... -
Θα ερχόμανε αλλά μας χωρίζουν μερικά χλμ
Προσβλέπω σε πανελλήνια
-
Όμορφα!
Ταπεινή μου γνώμη, το Golden Hall για να μην μπλέκουμε με κέντρα -
Ωραια ημερομηνια, κατα 99% θα ειμαι εδω!!!
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προσβλέπω σε πανελλήνια -
και μένα μ'αρέσει η ημερομηνία. Το golden hall δεν είναι πάνω στην Κηφισίας? από πάρκιν?
Θάνο, απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές, μόνο οι εσπρεσσομηχανές -
Μην μου πειτε οτι πληρωνουν παρκινγκ στο Golden Hall Θα λιποθυμισω , αλλιως Kitchen Bar
-
Πάντως και το κέντρο αν λειτουργεί το μετρό δεν είναι κακή ιδέα.
-
Λοιπόν, η πιθανή ημερομηνία είναι: Τετάρτη 29/12 στις 19:00
Ορισμένες διευκρινήσεις, επειδή αναφερόμαστε στο εμπορικό κέντρο Gοlden Hall, επι της Κηφισίας 37 :
1/ Υπάρχει parking, ανοιχτό μέχρι 24:00, αλλά ειναι με πληρωμή, με 3€ νομίζω για όλη μέρα , αλλά για 2ώρες απολύτως σίγουρα.
2/ Τα cafe κλείνουν μετά τις 22:00, οπότε ακόμα και όσοι τυχόν καθυστερήσουν (...kotetsi..... ), προλαβαίνουν εναν espressoΚατά τα λοιπά:
Το κέντρο απαιτεί για κάποιους ΜΜΜ (πχ Μetro) και ελπίζουμε να μην έχει απεργία .. .
Το Kitchen Bar και -λόγω απόστασης- προφανώς θέλει αυτοκίνητο....Αύριο θα εκδώσω οριστική ανακοίνωση, ανάλογα και με τυχόν extra συμμετοχές, ......
-
Τα ΜΜΜ μαλον δεν θα απεργουν, κινητοποιησεις για μετα τις γιορτες
-
Την Τετάρτη έχω ρεπό οπότε αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο ci sarò.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Την Τετάρτη έχω ρεπό οπότε αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο ci sarò.Sei grande, ... e vai
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια