-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αληθεύει οτι ο νεκρός ανήκε στο ΠΑΜΕ?Nαι ισχυει.Ηταν οικοδομος απο τον Βυρωνα.
Ναι μανοςκ γιατι το λες ετσι?Αυτο λεμε ολοι,οπως και το οτι δεν μπορουμε να ανεχομαστε τον καθε κομματι σχηματισμο οση δυναμη και αν νομιζει να εχει να χρησιμοποιει μια συγκεντρωση απαγορευοντας σε οσους δεν ανηκουν στο μαντρι του να διαδηλωσουν..Ειπαμε το ΚΚΕ σημερα ,περα απο τον νεκρο πετυχε.
-
Ρώτα τον mjacob να στο εξηγήσει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ρώτα τον mjacob να στο εξηγήσει.Δεν το έγραψε ο Μγιάκοβος, εσύ το έγραψες. Εξήγησέ το λίγο παραπάνω αν δεν σου είναι κόπος.
-
Έχω αρχίσει και βλέπω με συμπάθεια την αλέκα.
-
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Έχω αρχίσει και βλέπω με συμπάθεια την αλέκα.συμπάθεια όπως?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
συμπάθεια όπως?
Διαχειρίστηκε το θέμα ψύχραιμα. Δεν άρχισε να μοιράζει κατηγορίες και δεν εκμεταλλεύτηκε τον θάνατο.
-
Το νομοσχεδιο ψηφίστηκε. Τωρα ΤΙ σχετικα με τις πορειες, διαμαρτυριες και απεργειες? Συνεχιζουμε απο εκει που είχαμε μείνει?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Το νομοσχεδιο ψηφίστηκε. Τωρα ΤΙ σχετικα με τις πορειες, διαμαρτυριες και απεργειες? Συνεχιζουμε απο εκει που είχαμε μείνει?Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι κουκουλοφόροι ανασυντάσσονται και θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν ρήγμα στο αριστερό πλευρό της παράταξης του ΠΑΜΕ. Αν δεν φτάσουν έγκαιρα οι ενισχύσεις του Τσίπρα και η ταξιαρχία του καπταν Αλαβάνου απ' την Πεντέλη τα πράγματα είναι δύσκολα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ελλάς το μεγαλείο σου
Αυτός με τα φιστίκια - μύγδαλα στο 1:37, ΟΛΑ τα λ7!!!!!!!!!
-
-edit-
-
karma is a bitch που λενε και στο χωριο μ να ουμ -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αυτός με τα φιστίκια - μύγδαλα στο 1:37, ΟΛΑ τα λ7!!!!!!!!!
Τί παρατηρησε ο άνθρωπος...;;!!!
'εεεε, πασατέμπο.....!! '
-
Προσπαθώ να καταλάβω καλύτερα τι έγινε:
Το ΠΑΜΕ δεν άφησε κόσμο να μπει ανάμεσα του, ρίχνοντας και κάμποσες ψιλές.
Οι 'κουκουλοφόροι' σε ποιό σημείο εμφανίστηκαν; Πριν, κατα τη διάρκεια, ή μετά το συμβάν;
-
αν μπορεί κάποιος απ αυτούς που ήταν εκεί ας μας πει.
Αυτό που βρήκα για το τι έγίνε με μπόλικο φωτορεπορτάζ και βίντεο ήταν στο ίντυ
https://athens.indymedia.org/front.php3 ... id=1345001
-
Οι δεν πληρώνω δεν φάγανε ξύλο δηλαδή?
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
συμπάθεια όπως?
Διαχειρίστηκε το θέμα ψύχραιμα. Δεν άρχισε να μοιράζει κατηγορίες και δεν εκμεταλλεύτηκε τον θάνατο.
ΥΓ: ευχαριστώ που μου ικανοποίησες την περιέργεια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
E, ναι.
Όποιος πάσχει από χρόνια νοσήματα, έχει ευαίσθητη καρδιά, αρτηριακή πίεση, τριγλυκερίδια, άσθμα, αλλεργία στη μαλακία, δεν είναι σωστό να ασκήσει συνταγματικό του δικαίωμα, δηλαδή να συγκεντρωθεί με άλλους και να διαμαρτυρηθεί για κάτι που τον ενοχλεί.
Στην Ελλάδα.Sorry, δεν θυμάμαι καλά ή όταν τα λέγαμε εμείς αυτά εσύ απαντούσες ότι 'ξέρετε ότι θα γίνουν επεισόδια, οπότε όποιος δεν αντέχει να μην πάει';
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Προσπαθώ να καταλάβω καλύτερα τι έγινε:Το ΠΑΜΕ δεν άφησε κόσμο να μπει ανάμεσα του, ρίχνοντας και κάμποσες ψιλές.
Οι 'κουκουλοφόροι' σε ποιό σημείο εμφανίστηκαν; Πριν, κατα τη διάρκεια, ή μετά το συμβάν;
To παμε να ανοίξει για να πάνε ΠΟΥ;
ηθελαν να περασουν για να πανε στον φραχτη
ηταν απλα ατομα με μαυρα ολοιΈνα ελάχιστο μπλοκ [50-60 άτομα] του δεν πληρώνω ήταν. Ούτε μαύρα ούτε τπτ.
Για την ακρίβεια οι ψιλές δεν έπεσαν ΚΑΝ σε φάση που πήγε να προωθηθεί το μπλοκ τους, αλλά όταν γυρνούσαν να φύγουν.Παρεμπιπτόντως, δεν υπήρχε κίνηση στην πορεία. Ήταν συγκέντρωση και ο κόσμος στατικός. Δεν περνούσε δλδ το πάμε ή κάτι τέτοιο.
Η τεράστια μαλακία ήταν ότι μόλις 'άναψαν τα αίματα', φόρεσαν κράνη και ξεκίνησαν να παίζουν καδρονιές. Μιλάμε τα 5-6 πρώτα κεφάλια εκατέρωθεν άνοιξαν σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Δεν ξέρω τι σκατά είχαν στο κεφάλι τους, μάλλον ότι απέναντί τους είχαν τπτ 30-50 άτομα που θα τους έριχναν ψιλές και μετά μπροστά στη θέα κράνη-παλούκια θα έκλαναν όλοι.
Εμ έλα όμως που απέναντί τους είχαν κάτι δεκάδες χιλιάδες (και ακριβώς από κάτω στην πλατεία ήταν συγκεντρωμένη η α/κ κλπ, οι οποίοι μέχρι ώρας ούτε κουκούλες είχαν ούτε καμία διάθεση για συγκρούσεις, λιάζονταν όπως όλος ο κόσμος).
Μέσα σε 5 λεπτά μαζεύτηκαν θερμόαιμοι, το ξύλο άρχισε να γενικεύεται, τα ΚΝΑΤ έκαναν την τραγική επίθεση και έσπρωχναν άσχετο κόσμο (όσος δλδ δεν είχε προλάβει να φύγει ψιλιαζόμενος το τι θα γινόταν) και τον έριχναν στις τέντεςΤεράστια μαλακία του ΠΑΜΕ στο ξεκίνημα της φάσης. Αργότερα βέβαια περισσότερο ζώα ήταν οι άλλοι.
Ε... μετά κι από αυτό η κατάσταση ξέφυγε παντελώς.
-
To καυτό θέμα, δεν είναι πώς ακριβώς ξεκίνησαν τα επεισόδια για εμένα, σε επίπεδο... ψιλών! Αλλά σε επίπεδο τακτικής:
-Το ΠΑΜΕ περιφρουρούσε τα μέλη του και σωστά.
-Το ΠΑΜΕ περιφρουρώντας τα μέλη του, είχε φτιάξει μια... ασφαλή αλυσίδα και γύρω από την Βουλή!
-Επειδή η διαδήλωση μπροστά στην Βουλή, δεν είναι... αποκλειστικότητα κανενός, αυτό εξόργισε κάποιους και... κάπου εκεί ξεκίνησε η κόντρα!Εγώ δεν είχα καταλάβει πως το ΠΑΜΕ είχε αποκλείσει κάθε πέρασμα προς την Βουλή και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί... πλακώνονται!
Έφτασα στην πλατεία την ώρα των επεισοδίων (κάνα 10λεπτο, τέταρτο μετά απ' ότι υπολογίζω..) και δεν είχα καταλάβει τους... συσχετισμούς!
Τώρα, που βλέπω και διαβάζω διάφορα, το έπιασα το νόημα...Φοβάμαι, πως πάλι κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν την... πρωτοκαθεδρία στον αγώνα, αφήνοντας έξω τους υπόλοιπους, μη 'στρατευμένους'. Δεν τολμώ να σκεφτώ κάτι άλλο, ή μάλλον, το σκέφτομαι, αλλά δεν το υιοθετώ, γιατί είναι πολύ βαρύ.
Σε κάθε περίπτωση, τελικά τα δακρυγόνα τα πολλά τα έφαγε ο απλός κόσμος που δεν πέταξε ούτε πέτρα, ούτε είχε καδρόνια. Βέβαια, μπροστά στο χάος που ζήσαμε τον Ιούλη με το Μεσοπρόθεσμο, όπου το ΜΕΤΡΟ θύμιζε πολεμική σύρραξη, το σημερινό δεν ήταν τίποτε, αλλά σήμερα υπήρχε ΠΟΛΥΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ κόσμος στο Σύνταγμα, θα μπορούσαμε να έχουμε χειρότερα.
Κρίμα πάντως που συζητάμε για τον πετροπόλεμο και όχι για τα υπόλοιπα. Προφανώς και δεν είχα ελπίδες πως δεν θα το ψήφιζαν, αλλά ΟΚ, τουλάχιστον ας είχαμε κάτι άλλο να συζητάμε, παρά αυτό το πράγμα. Κρίμα.
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες (πορείες-διαμαρτυρίες-απεργίες)