-
Να παραιτηθεί από τί ρε έντυ ο βουλευτής του σύριζα εδώ έχεις έναν υπουργό που ΨΕΥΔΕΤΑΙ στα ίσα για την ιατριδικαστική (δεν συζητάω τί και πως έγινε) , έχει γίνει ρόμπα ΔΙΕΘΝΩΣ και δεν έχει βγει ούτε να ζητήσει συγνώμη και μου μιλάς για τράγκα?
Ο διάλογος ήταν εντελώς soft, πού ακριβώς είδες το επίπεδο τράγκα και το στρίμωγμα τον συγκεκριμένο τον έχω παρακολουθήσει παλιότερα, ο τυπάς είναι έως και γλυκανάλατος, αν είναι δυνατόν δλδ
-
Αν δεις το βιντεο θα καταλαβεις οτι δεν ειναι καθολου στριμωγμα, ουτε ειχε κριτικο υφος ο δημοσιογραφος.
-
άσε, δεν ξέρεις εσύ απο στρίμωγμα και τράγκα
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Αν δεις το βιντεο θα καταλαβεις οτι δεν ειναι καθολου στριμωγμα, ουτε ειχε κριτικο υφος ο δημοσιογραφος.+1.
Ιδού το σχετικό βίντεο:
Πρόκειται για κλασικούς Αρβανίτη και Κατσίμη με το γνωστό αιχμηρό στυλ (όχι όμως επί προσωπικού). Καμία σχέση με Τράγκες κλπ.
Και επιτέλους, ας αποφασίσουμε τι θέλουμε από την κρατική τηλεόραση. Θέλουμε τέτοιους δημοσιογράφους όπως ο Αρβανίτης και η Κατσίμη ή θέλουμε εποχές ΥΕΝΕΔ και
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Διάβασε όλο το διάλογο με και χωρίς αυτή την ερώτηση.Δεν είμαι τόσο τηλεορασάκιας αλλά γενικά τέτοιο στρίμωγμα δεν έχω ξαναδει από δημοσιογράφο κρατικής.
Πολύ σωστά 'αναρωτήθηκε' για το αν θα γίνει μήνυση αλλά όπως και να το κάνεις έθεσε θέμα παραίτησης υπουργού.Πώς θα σου φαινόταν αν έβγαινε κάποιος της κρατικής και αναρωτιόταν αν θα πρεπε να παραιτηθεί ο χ βουλευτής του συριζα για κάποια χοντράδα που θα πέταξε;
Νοτ κιουτ ατ ολ...Ή απλά είμαι υπερβολικός που περιμένω η κρατική τηλεόραση να έχει ένα άλλο επίπεδο από την τραγκοδημοσιογραφία.
Αυτό που λεω πάντως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί το κόψιμο.
Νομιζω πιο βαρυ ακούγεται αυτό το 'σαν να ήξερε τα πορισματα' απο τη MILFάρα. που ηταν και θεση της Αυγής σε δημοσιευμα του ντριφτερ.
Πηγε να το σωσει μετά, αλλα η ζημια ειχε γίνει.
Συμφωνω με αυτα που λες περι κρατικής. Υποτιθεται οτι ειναι ουδετερη οσο γινεται. -
Ο δημοσιογραφος μεταφερει γεγονοτα,κανει καιριες ερωτησεις,αναλογα με την εκπομπη κανει και σχολιασμο,αλλα το να αναρωτιεσαι φωναχτα 'τωρα θα παραιτηθει;' ή να λες 'ηξερε τα πορισματα' ειναι πολυ περισσοτερο προσωπικος ευσεβης ποθος, παρα σχολιασμος των γεγονοτων.Μαλλον παιζανε ενσυνειδητα πολιτικο παιχνιδι.
Τωρα, το να σε απολυει ο Λιατσος ειναι το θετικο της υποθεσης αν εισαι ο εν λογω δημοσιογραφος,μονο ο Τραγκας θα ηταν ιδανικοτερη επιλογη!
-
οι συγκεκριμένοι είναι αιχμηροί γενικά, δεν τους έπιασε πόνος ξαφνικά με τη ΝΔ. τώρα αυτό για το πολιτικό παιχνίδι, στην ΕΡΤ, ε λολ
το στυλ τους όποιος τους έχει παρακολουθήσει (εγώ τον θυμάμαι εδώ και χρόνια τα πρωινά πριν φύγω για σχολή) είναι έως και γλυκανάλατο.προφανώς όλες αυτές οι συζητήσεις είναι χωρίς νόημα, Λιάτσος και ξεβρώμισε ο τόπος
-
Καλά το από τι να παραιτηθεί ο βουλευτής ή το όποιο στέλεχος του συριζα ας μη το θίξουμε καλύτερα.
Δεν είναι και ότι πιο πολιτικά ορθό να βγαίνει ο Μπόλεκ τη μια μέρα να τάζει λαγούς και κουνέλια στο λαό και την άλλη μέρα να τον διαψεύδει ο Λόλεκ.Φαντάζομαι αν έβγαινε κάποιος δημοσιογράφος της κρατικής και αναρωτιόταν δημόσια αν θα πρεπε να ζητήσει συγνώμη ή να παραιτηθεί από την υποψηφιότητα του ο Στρατούλης επειδή είπε δυο οκκάδες μούσια στον κόσμο, θα του χατε κρεμάσει καλή ταμπέλα, φρεσκοβαμμένη.
Είπα πάντως ότι ήταν μια ταπεινή γνώμη βάσει του τι διάβασα (αν και η λέξη παραίτηση είναι λιγουλάκι χοντρή).
Δεν είχα οπτικοακουστική εμπειρία. -
Στο μαγαζάκι του Αντωνάκη οι εργάτες δεν σηκώνουν κεφάλι! Τα παλιοκομμούνια που τόλμησαν να ρωτήσουν αν θα παραιτηθεί ο Επιστάτης!
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Νομιζω πιο βαρυ ακούγεται αυτό το 'σαν να ήξερε τα πορισματα' απο τη MILFάρατο ότι ο υπουργός λέει 'το πόρισμα θα έχει το και το' είναι το αλαφρύ δλδ, και μας βάρυνε που το μετέφερε η ΕΡΤ
Γιατί άλλωστε αφού το έγραψε η Αυγή σημαίνει πως ήταν η θέση της (αποκλείεται να ήταν γεγονός), οπότε όποιος θέλει να είναι ουδέτερος πρέπει να κάνει ότι δεν ειπώθηκε ποτέ
Κοινή λογική.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο δημοσιογραφος μεταφερει γεγονοτα,κανει καιριες ερωτησεις,αναλογα με την εκπομπη κανει και σχολιασμο,αλλα το να αναρωτιεσαι φωναχτα 'τωρα θα παραιτηθει;' ή να λες 'ηξερε τα πορισματα' ειναι πολυ περισσοτερο προσωπικος ευσεβης ποθος, παρα σχολιασμος των γεγονοτων.Μαλλον παιζανε ενσυνειδητα πολιτικο παιχνιδι.Τωρα, το να σε απολυει ο Λιατσος ειναι το θετικο της υποθεσης αν εισαι ο εν λογω δημοσιογραφος,μονο ο Τραγκας θα ηταν ιδανικοτερη επιλογη!
Απολυτη συμφωνια σε αυτο που λες, αλλα ταυτοχρονα τασσομαι και με τον Eddie για την κρατική τηλεοραση.
'Ανεξαρτητος' δημοσιογραφος μπορει και πρεπει να χωνεται, να πιεζει να κανει διαφορα για να βγει η ειδηση (ειδηση κανονικη, οχι τα βυζια της Μενεγακη), αλλά στην κρατική ισως καλυτερα να αφηνουν τον ακροατή να κρινει, για να μη χρωματιζονται δικαιως η αδικως, εφοσον 'τους πληρωνουμε'.
Κατα συνεπεια, η συζητηση θα επρεπε να ηταν (κατ εμε) ετσι, και ας βγλαει ο θεατης τα συμπερασματα του:
Μ. Κατσίμη. …Και βγήκαν και τα ιατροδικαστικά πορίσματα για τους 15 που συνελήφθησαν και έγραφε η Guardian και
που ήθελε ο κ. Δένδιας να κάνει στην Guardian μήνυση
Κ. Αρβανίτης. Δεν έκανε μήνυση;
Μ. Κατσίμη. Δεν έκανε γιατί τα πορίσματα δείχνουν ότι όντως είναι κακούργημα.Κ. Αρβανίτης. Και τώρα τι θα γίνει;
Μ. Κατσίμη. Δεν ξέρω….
Κ. Αρβανίτης. Πω πω δύσκολα για τον κ. Δένδια. Και είναι και κοντοχωριανός σου, είναι από την Κέρκυρα.
Μ. Κατσίμη. Και είναι και σοβαρός άνθρωπος έχω να πω.Το 'δυσκολα για τον κο Δενδια' βαζει στο κλιμα οποιον το σκεφτεται, χωρις πολυ χρωματισμο.
τα περι 'παραιτησης' ή 'ηξερε απο πριν', ειναι περριτα για την κρατικη παντα TV.Οι αλλες TV ας τον ξεσκισουν ή αντιστοιχα δικαιολογησουν.
-
Εγώ λέω να είναι πιο ουδέτερη ακόμα. Ψιλοαριστερίζουσα την κόβω κι όπως την έβαλες.
Καλύτερα έτσι:
Μ. Κατσίμη. …Και βγήκαν και τα ιατροδικαστικά πορίσματα για τους 15 που συνελήφθησαν και έγραφε η Guardian και
Κ. Αρβανίτης. Αλήθεια;
Μ. Κατσίμη. Ναι!
Κ. Αρβανίτης. Και ο γάβρος τελικά; Γάμησε; -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εγώ λέω να είναι πιο ουδέτερη ακόμα. Ψιλοαριστερίζουσα την κόβω κι όπως την έβαλες.Καλύτερα έτσι:
Κ. Αρβανίτης. Αλήθεια;
Μ. Κατσίμη. Ναι!
Κ. Αρβανίτης. Και ο γάβρος τελικά; Γάμησε;Σημερα παιζει!!!
-
είδες, η ουδέτερη δημοσιογραφία μπορεί να είναι και αποκαλυπτική
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Νομιζω πιο βαρυ ακούγεται αυτό το 'σαν να ήξερε τα πορισματα' απο τη MILFάρα
το ότι ο υπουργός λέει 'το πόρισμα θα έχει το και το' είναι το αλαφρύ δλδ, και μας βάρυνε που το μετέφερε η ΕΡΤ
Γιατί άλλωστε αφού το έγραψε η Αυγή σημαίνει πως ήταν η θέση της (αποκλείεται να ήταν γεγονός), οπότε όποιος θέλει να είναι ουδέτερος πρέπει να κάνει ότι δεν ειπώθηκε ποτέ
Κοινή λογική.
Το πας ΠΟΛΥΥΥΥ μακρια ή δε με καταλαβες.
Εδω εξεταζουμε το ψαλιδι στην εκπομπή.
- Ο υπουργος ειπε προχτες ξερω γω οτι 'το πορισμα ΘΑ εχει και το'
- Η Αυγή ειπε: 'οι συνηγοροι των κατηγορουμενων γκρινιαξαν γιατι αυτο που ειπε ο υπουργός, δειχνει οτι εχει εσωτ. πληροφορηση'. Αυτο θυμαμαι σαν γενικο νοημα απο το δημοσιευμα.
Το γεγονος οτι κάτι το εγραψε η Αυγή, το ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΙ αυτο το κάτι, είναι δεν ειναι αλήθεια, μη λεμε ότι θεμε. Η θεση της Αυγης μπορει να ταυτιζεται με κάποιο γεγονος ή δηλωση, μπορει και όχι, ειναι όμως δικο της θεμα. Εσυ θεωρεις τα δημοσιευματα της ΧΑ (της αντιστοιχης εφημεριδας) ή του Ριζοσπάστη αντικειμενικη δημοσιογραφία?
Η εκφορα λοιπον στην κρατικη παντα Τιβι αποψεων που αντανακλουν αποψεις της Αυγης η της ΧΑ η του Ριζοσπαστη ή της κάποτε Εξόρμησης, ωωωωπ εχει θεμα. γι ααυτο στο φανταστικο διαλογο που κοψόραψα και παραθεσα, εχω βγαλει επιμαχα κομματια, αποχρωματιζοντάς τον για τα (οπως τα νομιζω εγω) δεδομενα της κρατικης Τιβι.
Η 'κοινή λογικη' ειναι last years' sour grapes. Γιατι αναφερεται εδω?.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καλά το από τι να παραιτηθεί ο βουλευτής ή το όποιο στέλεχος του συριζα ας μη το θίξουμε καλύτερα.
Δεν είναι και ότι πιο πολιτικά ορθό να βγαίνει ο Μπόλεκ τη μια μέρα να τάζει λαγούς και κουνέλια στο λαό και την άλλη μέρα να τον διαψεύδει ο Λόλεκ.Φαντάζομαι αν έβγαινε κάποιος δημοσιογράφος [b]της κρατικής και αναρωτιόταν δημόσια αν θα πρεπε να ζητήσει συγνώμη ή να παραιτηθεί από την υποψηφιότητα του ο Στρατούλης επειδή είπε δυο οκκάδες μούσια στον κόσμο, θα του χατε κρεμάσει καλή ταμπέλα, φρεσκοβαμμένη.[/b]
Είπα πάντως ότι ήταν μια ταπεινή γνώμη βάσει του τι διάβασα (αν και η λέξη παραίτηση είναι λιγουλάκι χοντρή).
Δεν είχα οπτικοακουστική εμπειρία.ό,τι να ναι
προφανώς και δεν είχες οπτικοακουστική εμπειρία, απλά αν δεν κάνεις κι ένα σχόλιο ναι μεν αλλά δε θα μπορούσεςΣυζητάμε για τον Δενδια, που οι μισοί εδώ μέσα χασκογελάγανε για τα γεγονότα στη ΓΑΔΑ, ο οποίος όντας ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΟ, ψεύδονταν ευθαρσώς και απειλούσε με μυνήσεις, προκαταβάλοντας το κοινοβούλιο για την ιατροδικαστική έρευνα.
Είναι ένα περιστατικό, ανάμεσα σε πολλά άλλα τελευταία, τα οποία εχουν γίνει θέμα διεθνώςκι εσύ μου μιλάς για το στρατούλη. που κι αν τον έχουν κράξει, αλλά έλα που δεν είναι υπουργός. Αν πιάσουμε την λογική σου της παραίτησης, το 90% του κοινοβουλίου θα έπρεπε να είχε φύγει, αλλά και πάλι ποσως θα με απασχολούσε αν ο δημοσιογράφος απαιτούσε και κάτι τέτοιο.
αν ενας δημοσιογράφος βγει και αναρωτηθέι αν θα πρέπει να παραιτηθεί ο Βενιζέλος για τη λίστα, να φτιάξεις μια φρεσκοβαμένη ταμπέλα, καλή και να κανεις διαμαρτυρία
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εγώ λέω να είναι πιο ουδέτερη ακόμα. Ψιλοαριστερίζουσα την κόβω κι όπως την έβαλες.Καλύτερα έτσι:
Κ. Αρβανίτης. Αλήθεια;
Μ. Κατσίμη. Ναι!
Κ. Αρβανίτης. Και ο γάβρος τελικά; Γάμησε; -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Νομιζω πιο βαρυ ακούγεται αυτό το 'σαν να ήξερε τα πορισματα' απο τη MILFάρα
το ότι ο υπουργός λέει 'το πόρισμα θα έχει το και το' είναι το αλαφρύ δλδ, και μας βάρυνε που το μετέφερε η ΕΡΤ
Κοινή λογική.
η οποια Αυγή βέβαια δημοσίευσε την ιατροδικαστική ερευνα, αλλά εφόσον την δημοσιευσε η αυγή μάλλον δε θα είναι έγκυρη, θα περιμένουμε το antinews να την ανεβάσει.
κάποιους εδω μεσα βεβαια τους χάλασε που ξεμπρόστιασε τον Δένδια
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ο δημοσιογραφος μεταφερει γεγονοτα,κανει καιριες ερωτησεις,αναλογα με την εκπομπη κανει και σχολιασμο,αλλα το να αναρωτιεσαι φωναχτα 'τωρα θα παραιτηθει;' ή να λες 'ηξερε τα πορισματα' ειναι πολυ περισσοτερο προσωπικος ευσεβης ποθος, παρα σχολιασμος των γεγονοτων.Μαλλον παιζανε ενσυνειδητα πολιτικο παιχνιδι.
Τωρα, το να σε απολυει ο Λιατσος ειναι το θετικο της υποθεσης αν εισαι ο εν λογω δημοσιογραφος,μονο ο Τραγκας θα ηταν ιδανικοτερη επιλογη!
Απολυτη συμφωνια σε αυτο που λες, αλλα ταυτοχρονα τασσομαι και με τον Eddie για την κρατική τηλεοραση.
'Ανεξαρτητος' δημοσιογραφος μπορει και πρεπει να χωνεται, να πιεζει να κανει διαφορα για να βγει η ειδηση (ειδηση κανονικη, οχι τα βυζια της Μενεγακη), αλλά στην κρατική ισως καλυτερα να αφηνουν τον ακροατή να κρινει, για να μη χρωματιζονται δικαιως η αδικως, εφοσον 'τους πληρωνουμε'.
Κατα συνεπεια, η συζητηση θα επρεπε να ηταν (κατ εμε) ετσι, και ας βγλαει ο θεατης τα συμπερασματα του:
Κ. Αρβανίτης. Δεν έκανε μήνυση;
Μ. Κατσίμη. Δεν έκανε γιατί τα πορίσματα δείχνουν ότι όντως είναι κακούργημα.Κ. Αρβανίτης. Και τώρα τι θα γίνει;
Μ. Κατσίμη. Δεν ξέρω….
Κ. Αρβανίτης. Πω πω δύσκολα για τον κ. Δένδια. Και είναι και κοντοχωριανός σου, είναι από την Κέρκυρα.
Μ. Κατσίμη. Και είναι και σοβαρός άνθρωπος έχω να πω.Το 'δυσκολα για τον κο Δενδια' βαζει στο κλιμα οποιον το σκεφτεται, χωρις πολυ χρωματισμο.
τα περι 'παραιτησης' ή 'ηξερε απο πριν', ειναι περριτα για την κρατικη παντα TV.Οι αλλες TV ας τον ξεσκισουν ή αντιστοιχα δικαιολογησουν.
Ως δημοσιογραφος δεν εχεις δικαιωμα να σχολιαζεις γιατι εγινε ή δεν εγινε μηνυση,γιατι αυτο δεν το ξερεις.
Εχεις καθε δικαιωμα να ρωτησεις τον Δενδια αν τον εχεις μπροστα σου,αλλα δεν εχεις δικαιωμα να βγαζεις συμπερασματα. -
Τεσπα, προσωπικά klein για τον Δένδια.
Απ' όσο διάβασα παραπάνω κάποιοι κατάλαβαν το σχόλιο μου κάποιοι όχι.Προσωπικά τα ίδια θα λεγα ακόμα και αν αναφέρονταν στην Αλέκα.
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες (πορείες-διαμαρτυρίες-απεργίες)