-
Τα χημικά όπλα που κατέχει ο Στρατός ούτε τα φαντάζεσαι Mjacob (+πυρομαχικά λευκού φωσφόρου ), οπότε μη το πας καν εκεί. Της αστυνομίας είναι παιδικά παιχνίδια εν συγκρίσει.
Όσο για τα μηχανοκίνητα... όταν είναι σχεδιασμένα να αντέχουν βολές πυροβόλων όπλων με διατρητική γόμωση, λες να τα πειράξουν οι μολότωφ; Ούτε καν σημάδι δεν θα αφήσουν...
Τέσπα, δεν έχει νόημα η κουβέντα αυτή. Απλά έλεγα ότι αν θέλει το κράτος, έχει πολλούς μηχανισμούς καταστολής.
-
Προφανώς κανείς δε θέλει να φτάσουν τα πράγματα εκεί, θεωρώ αδιανόητο έστω και να το σκεφτόμαστε.
-
Εγώ πάλι ανυπομονώ (δεν ξέρω γιατί, αλλά μου βγαίνει για κάποιον λόγο ) να διαβάσω στο κοντινό μέλλον είδηση για τον επόμενο απαντεώνα (πολιτικό δηλαδή) που θα φάει ξύλο στο δρόμο.
Αν έλεγα ότι είναι απαράδεκτο, δεν έπρεπε να τις φάει χτες ο Χατζηδάκης, είναι απολίτιστο μπλα μπλα μπλα, τότε θα έλεγα ψέμματα γι' αυτό που νιώθω.Αφού η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν λειτουργεί κατά των δυνατών, ενώ είναι πασιφανές ότι στις 10-δες μεγάλες υποθέσεις-σκάνδαλα και στις 100-αδες μικρές υποθέσεις διαφθοράς θα έπρεπε κάποιοι (έστω 1-2) να είχαν πάει φυλακή, μάλλον θα αρχίσει (χτες έτσι έγινε) να λειτουργεί η δικαιοσύνη του δρόμου. Και στα @@ μου για το που μπορεί να οδηγήσει αυτό, έχουμε φτάσει ήδη σε πολιτικό τέλμα όποτε μια τυχαία ζαριά δύσκολα θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα χημικά όπλα που κατέχει ο Στρατός ούτε τα φαντάζεσαι Mjacob (+πυρομαχικά λευκού φωσφόρου ), οπότε μη το πας καν εκεί. Της αστυνομίας είναι παιδικά παιχνίδια εν συγκρίσει.Όσο για τα μηχανοκίνητα... όταν είναι σχεδιασμένα να αντέχουν βολές πυροβόλων όπλων με διατρητική γόμωση, λες να τα πειράξουν οι μολότωφ; Ούτε καν σημάδι δεν θα αφήσουν...
Τέσπα, δεν έχει νόημα η κουβέντα αυτή. Απλά έλεγα ότι αν θέλει το κράτος, έχει πολλούς μηχανισμούς καταστολής.
Δεν είπα ότι δεν έχει. Λέω ότι απαγορεύονται.
Για τις μολότωφ σε ακινητοποιημένα οχήματα, επίτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη [εκτός κι αν μιλάς για άρματα, που ήμαρτον πια ]. Άσε που τι σχέση έχει η θωράκιση για βολίδες, με τις μολότωφ; Καμία.Ρε Δία, οι μέθοδοι που λες ΔΕΝ είναι μηχανισμός καταστολής. Είναι αντίδραση χωρίς αύριο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το βλέπεις αυτό. Οπότε ξανά. ΑΥτά που περιγράφεις ΔΕΝ είναι μηχανισμός καταστολής, και ΔΕΝ θα είχαν τα αποτελέσματα που θες. Να είσαι σίγουρος γι' αυτό.
-
Τίποτα - πολύ ελάχιστα - απο όσα βλέπουμε δεν θα γίνονταν αν ο κόσμος έβλεπε πολιτικούς να πηγαίνουν φυλακή, αν έβλεπε κλεμένα χρήματα να επιστρέφονται. Αντί να βάλει η κυβέρνηση, το κράτος λυτούς και δεμένους να βρούν ποιός πού γιατί και να τους κάτσουν μέσα μας λένε για νέους φόρους.
Αλήθεια γιατί δεν ξαναδίνουν εκείνο το επίδομα αλληλεγγύης? Με το έτσι θέλω είχαν πάρει τα λεφτά απο αυτούς που τα έχουν γιατί δεν το ξανακάνουν?
Αυτά βλέπει ο κοσμάκις και τρώει ξύλο ο βουλεύτης. Τυχαίο? Δε νομίζω. Δεν συμφωνω με τη βία αλλά ο κόσμος πληρώνει σπασμένα άλλων. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αντί να βάλει η κυβέρνηση, το κράτος λυτούς και δεμένους να βρούν ποιός πού γιατί και να τους κάτσουν μέσα μας λένε για νέους φόρους.Γιατί καλύπτουν ο ένας τον άλλον, γι' αυτό. Δεν είναι θέμα δυνατότητας, είναι θέμα βούλησης. Ή για να το θέσω αλλιώς: γιατί? επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Για τις μολότωφ σε ακινητοποιημένα οχήματα, επίτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη [εκτός κι αν μιλάς για άρματα, που ήμαρτον πια ]. Άσε που τι σχέση έχει η θωράκιση για βολίδες, με τις μολότωφ; Καμία.
Ρε Δία, οι μέθοδοι που λες ΔΕΝ είναι μηχανισμός καταστολής. Είναι αντίδραση χωρίς αύριο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το βλέπεις αυτό. Οπότε ξανά. ΑΥτά που περιγράφεις ΔΕΝ είναι μηχανισμός καταστολής, και ΔΕΝ θα είχαν τα αποτελέσματα που θες. Να είσαι σίγουρος γι' αυτό.
Προφανώς μιλάω για θωρακισμένα οχήματα (VBL, M113). Το αν έχει σχέση η εξωτερική χαλύβδινη θωράκιση με την προστασία από πυρά, άσε με να το ξέρω καλύτερα. Πάντως ναι, έχουν προστασία έναντι φωτιάς.
Όταν τα πράγατα ξεφεύγουν από τον έλεγχο χρησιμοποιούνται ακραία μέσα. Το έχουμε δει στην Ελλάδα σε άλλες εποχές αλλά και σε χώρες του εξωτερικού πρόσφατα. Φυσικά όλοι απευχόμαστε να συμβούν τέτοιες καταστάσεις! Εγώ προσωπικά δεν επιθυμώ κάποιο συγκεκριμένο κατασταλτικό αποτέλεσμα και σίγουρα είμαι με τα δίκια του λαού, άλλωστε κι εγώ κομμάτι του είμαι.
-
Γαμώ την ατυχία μου
Youtube Video -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Γαμώ την ατυχία μου
Youtube Video -
M' αυτά τα διπλά ονόματα, πάντα είχα μια απορία. Φανταστείτε π.χ. τον Γεωργιάδη μικρό να παίζει μπάλλα στη γειτονιά και να του φωνάζει κάποιος : Σπυρίδων-Άδωνι, δώσε πάσα ρε!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπράβο χούντα...
-
Δηλαδή τέτοια (που συμβαίνουν συνέχεια στα καθ' ημάς) γίνονται στις χούντες;
Στις χούντες κάποιος ρίχνει μολότωφ στα 10 βήματα σε αστυνομικό και μετά πηγαίνει σπίτι του;
Στις χούντες συλλαμβάνονται άνθρωποι μετά από επίθεση σε δημόσιες εγκαταστάσεις και ΔΥ σε υπηρεσία και λαμβάνουν 2 χρόνια με αναστολή;Αν θέλεις να το δούμε σφαιρικά, περισσότερο 'χούντα' είναι το να σου απλώνει ο γιατρός στο δημόσιο νοσοκομείο το χέρι για να τον πληρώσεις ώστε να μην πεθάνεις. Ή το να σου κλείνουν την πόρτα δημόσιων ιδρυμάτων κάποιοι επειδή απλώς έτσι γουστάρουν. Ή το να σε αφήνουν χωρίς ρεύμα στο σκοτάδι και στο κρύο για να μη χάσουν πενταψήφια 'οδοιπορικά' και 'υπερωρίες'. Καθένας ας φουσκώνει ό,τι θέλει, η εικόνα μιλάει σε κάθε περίπτωση. Ν' ανοίγουμε όμως κανένα λεξικό όταν δεν ξέρουμε τη σημασία των λέξεων, έτσι;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν θέλεις να το δούμε σφαιρικά, περισσότερο 'χούντα' είναι το να σου απλώνει ο γιατρός στο δημόσιο νοσοκομείο το χέρι για να τον πληρώσεις ώστε να μην πεθάνεις. Ή το να σου κλείνουν την πόρτα δημόσιων ιδρυμάτων κάποιοι επειδή απλώς έτσι γουστάρουν. Ή το να σε αφήνουν χωρίς ρεύμα στο σκοτάδι και στο κρύο για να μη χάσουν πενταψήφια 'οδοιπορικά' και 'υπερωρίες'. Καθένας ας φουσκώνει ό,τι θέλει, η εικόνα μιλάει σε κάθε περίπτωση. Ν' ανοίγουμε όμως κανένα λεξικό όταν δεν ξέρουμε τη σημασία των λέξεων, έτσι;
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μιλάμε για κοινωνική χούντα.
Απλώς μην πάμε στο άκρο τις κάθε πλευράς, προσπαθόντας να τεκμηριώσουμε ότι αυτό είναι το σωστό και η άλλη πλευρά λάθος. Προφανώς και υπάρχει αστυνομική ασυδοσία, όπως και κοινωνική ασυδοσία. Προφανώς υπάρχουν αστυνομικοί γουρούνια, όπως και μπαχαλάκηδες γουρούνια. Προφανώς υπάρχουν πολιτικοί διεφθαρμένοι, όπως και ΔΥ/ΙΥ διεφθαρμένοι. Η αλήεθεια είναι κάπου στη μέση, δεν γέρνει ιδιαίτερα προς καμιά πλευρά. -
Οι προληπτικές προσαγωγές σε ποια κατηγορία ανήκουν;
Γενικότερα βέβαια, τίποτε δεν είναι χούντα αν το μόνο που νοιάζει είναι να πηγαίνεις απρόσκοπτα στη δουλειά σου
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Οι προληπτικές προσαγωγές σε ποια κατηγορία ανήκουν;Γενικότερα βέβαια, τίποτε δεν είναι χούντα αν το μόνο που νοιάζει είναι να πηγαίνεις απρόσκοπτα στη δουλειά σου
ξερεις καλα τι ειναι οι προοληπτικες προσαγωγες μην κανεις τον ανηξερο
και στο κατω κατω της γραφης
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.-
-
Ναι για πες μου τι είναι.
Γιατί ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και για την ακρίβεια ότι δεν έχει συμβεί τίποτα. Αν είχε συμβεί, δεν θα ήταν προληπτική, και αν υπήρχε στοιχείο δεν θα ήταν προσαγωγή.
Τώρα, για το περί ελευθεριών που το βάζεις και μεγάλο μεγάλο, το θεωρώ από τις μεγαλύτερες μπούρδες που έχουν γραφεί ποτέ. Καμία ουσία, καμία εφαρμογή, κανένα τίποτα. Για χρήση σε έκθεση ιδεών γυμνασίου, τίποτα παραπάνω.
-
Χούντα είναι όταν οι αστυνομικοί προσάγουν 'προληπτικά' κόσμο ή βαράνε στο ψαχνό - χούντα είναι και η ιδεολογική 'τρομοκρατία'-βανδαλισμοί εντός των πανεπιστημίων ή οι τυφλές μολότωφ.
Απλώς η κάθε πλευρά βλέπει μόνο τα στραβά της άλλης.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Χούντα είναι όταν οι αστυνομικοί προσάγουν 'προληπτικά' κόσμο ή βαράνε στο ψαχνό - χούντα είναι και η ιδεολογική 'τρομοκρατία'-βανδαλισμοί εντός των πανεπιστημίων ή οι τυφλές μολότωφ.Απλώς η κάθε πλευρά βλέπει μόνο τα στραβά της άλλης.
Δλδ ισοβαρείς είναι οι δύο πλευρές;
Μα είναι δυνατόν να βάζω το ίδιο βάρος στις ενέργειες τυχαίων ομάδων και του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; Ίδια σημασία έχουν τα δύο;
-
Σαφώς και δεν είναι ισόβαρες, είναι προφανές ότι το κράτος οφείλει να σέβεται τους πολίτες του. Δε νομιμοποιούνται όμως κι αυτοί να τα κάνουν π***άνα.
-
Η προσαγωγή για ταυτοποίηση στοιχείων προβλέπεται για κάθε πολίτη που δε φέρει επίσημο έγγραφο του κράτους. Δε βλέπω κάτι μεμπτό.
Mjacob πως προτείνεις να δρα η αστυνομία απέναντι σε έκτροπα; (Δε μιλάω για ειρηνικές διαδηλώσεις)
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες (πορείες-διαμαρτυρίες-απεργίες)