-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Στον βασικό εξοπλισμό προσφέρεται και με στυσόμετρο!το θέμα είναι να στην αυξάνει, όχι να στην μετράει...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Στον βασικό εξοπλισμό προσφέρεται και με στυσόμετρο!
το θέμα είναι να στην αυξάνει, όχι να στην μετράει...
Τη libido φαντάζομαι ε?...
-
Στο kit Esseesse, εκτός απ'τα ελατήρια, αλλάζουν και τα αμορτισέρ;
-
Ο χρήστης rxbkrs έγραψε:
Στο kit Esseesse, εκτός απ'τα ελατήρια, αλλάζουν και τα αμορτισέρ;Nαί...Koni FSD !
-
Ο χρήστης fatalabarth έγραψε:
Nαί...Koni FSD !
είσαι σίγουρος??
στο ίδιο σασί , σε άλλο μοντέλο του γκρούπο κάναν θαύματα... -
Nαί...Koni FSD !
είσαι σίγουρος??
στο ίδιο σασί , σε άλλο μοντέλο του γκρούπο κάναν θαύματα...Αρα καλα κανουν και τα βαζουν, ε;
Σε ποιο σασι λες; -
γενικα τα fsd απο οτι ειδα ειναι ενα μικρο θαυμα
που θα παει θα το (ξανα)παρω το ατιμο -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αρα καλα κανουν και τα βαζουν, ε;
Σε ποιο σασι λες;Mito
-
Ο χρήστης rxbkrs έγραψε:
Παίδες, στην Ιταλία πόσο κοστίζει αυτό;rxbkrs, άνοιξε το http://www.abarthpress.com/
επέλεξε πάνω δεξιά την ιταλική γλώσσα
και μετά επέλεξε το Listini, στο μενού αριστερά.Υπάρχουν .pdf με τιμές και αναλυτικότατους πίνακες με κωδικούς βασικού/εξτρά εξοπλισμού.
http://www.abarthpress.com/download/201 ... ntoEvo.pdf
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
που θα παει θα το (ξανα)παρω το ατιμοτα έχω βάλει στο λεόν, ακούγοντας καλά λόγια για αυτά.
το κράτημα και η ανέση ανέβηκαν πολύ σε σχέση με τα μαμά. (Sachs Perfomance)
-
Nαί...Koni FSD !
Ωπ! Μπερδεύτηκα. Έλεγα πως τα Koni FSD ήταν standard στο 'κανονικό' Punto EVO Abarth. Εν πας περιπτώσει, το 'κανονικό' Punto EVO Abarth φοράει τα ίδια αμορτισέρ και ελατήρια με το 'κανονικό' Grande Punto Abarth;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
που θα παει θα το (ξανα)παρω το ατιμοτα έχω βάλει στο λεόν, ακούγοντας καλά λόγια για αυτά.
Βελτιώθηκε και η άνεση?? Πόσο το μαλί?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Βελτιώθηκε και η άνεση?? Πόσο το μαλί?
480
το λεόν είναι πιο σκληρό από το Σιρόκο σου όμως , έχε το κατά νου.
/οφτοπικ
-
Ο χρήστης rxbkrs έγραψε:
Nαί...Koni FSD !
Ωπ! Μπερδεύτηκα. Έλεγα πως τα Koni FSD ήταν standard στο 'κανονικό' Punto EVO Abarth. Εν πας περιπτώσει, το 'κανονικό' Punto EVO Abarth φοράει τα ίδια αμορτισέρ και ελατήρια με το 'κανονικό' Grande Punto Abarth;
Το απλό evo abarth έχει ελατήρια κ αντιστρεπτική από gp abarth ss...
Αλλά έχει κ κάποια αλλαγή στα αμορτισέρ -
και κοίτα εκεί που λέει sospensioni
...FSD
-
elteo εσυ που τα δοκιμασες ,για ενα αυτοκινητο σαν το bravo (150 sport) κανουν τα fsd;Θελω να ειναι οπως ειναι με τα μαμα και αν μπορω να ανεβασω και λιιιιιιιιιιγο την ανεση μεσα στη πολη.Στις στροφες μου αρεσουν οπως ειναι.
-
Nαί...Koni FSD !
Το απλό evo abarth έχει ελατήρια κ αντιστρεπτική από gp abarth ss...
Αλλά έχει κ κάποια αλλαγή στα αμορτισέρΤα ίδια ελατήρια; Μου φάνηκε ότι είχε τα μαύρα του 'κανονικού' GP Abarth. Τουλάχιστον όταν τό'δα από κοντά, δε μου φάνηκε όσο χαμηλό είναι το GP Abarth SS...
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
elteo εσυ που τα δοκιμασες ,για ενα αυτοκινητο σαν το bravo (150 sport) κανουν τα fsd;Θελω να ειναι οπως ειναι με τα μαμα και αν μπορω να ανεβασω και λιιιιιιιιιιγο την ανεση μεσα στη πολη.Στις στροφες μου αρεσουν οπως ειναι.βελτιώνουν πολύ την άνεση και λιγότερο την απόδοση...
δηλαδή θα δεις μεγαλύτερη διαφορά στην άνεση στην πόλη και μικρότερη σε πίεση σε στροφές...
φυσικά πολύ καύτερα από τα εργοστασιακά...
μιλάω πάντα για δοκιμή σε alfa romeo mito tb... -
elteo εσυ που τα δοκιμασες ,για ενα αυτοκινητο σαν το bravo (150 sport) κανουν τα fsd;Θελω να ειναι οπως ειναι με τα μαμα και αν μπορω να ανεβασω και λιιιιιιιιιιγο την ανεση μεσα στη πολη.Στις στροφες μου αρεσουν οπως ειναι.
βελτιώνουν πολύ την άνεση και λιγότερο την απόδοση...
δηλαδή θα δεις μεγαλύτερη διαφορά στην άνεση στην πόλη και μικρότερη σε πίεση σε στροφές...
φυσικά πολύ καύτερα από τα εργοστασιακά...
μιλάω πάντα για δοκιμή σε alfa romeo mito tb...Δηλαδη θα γινει πιο ανετο στη πολη και πιο σπορτιφ στις στροφες;
Αυτο ειναι το ιδανικο ζητουμενο για μενα! -
Είμαι περίεργος στο GP Abarth SS πως θα απέδιναν αυτά τα αμορτισέρ...
Abarth Punto Evo