-
επειδη δεν ξερω μπηκα εδω για να παρω μερικες γνωμες.θελω να παρω σμαρτ επειδη ασχολουμαι ως μεσιτης στα βορεια προαστια και κανω αρκετα χιλιομετρα και σκεφτηκα αυτη την λυση.επειδη εχω ενα γνωστο και επειδη ηξερα την πινακιδα απο το σμαρτ εψαξε και μου ειπε οτι η τραπεζα το πηρε στην κατοχη της το 2008 και εχει πρωτη αδεια κυκλοφοριας 6/2008.οπως ανεφερα λεει οτι εχει 42000χλμ ,αυτοματο.πιστευετε οτι τα τα χλμ ειναι σιγουρα κατεβασμενα?απλα ρωταω επειδη αυτες τις μερες το ψαχνω και ειμαι ασχετος απο αυτα.ευχαριστω!
-
το οτι το αμαξι εχει πρωτη αδεια κυκλοφοριας στην Ελλαδα το 2008 δεν σημαινει οτι τα πρωτα του χιλιομετρα τα εκανε το 2008. Το 600 σμαρτ σταματησε να παραγεται το 2002 ή 2003 νομιζω....
-
Να ρωτήσω κάτι , το σμαρτ μου κατασκευής του 2005 έπαθε βλάβη ο συμπιεστής του αιρκοντίσιον. Απο περιέργια εσάς στα πόσα χρόνια σας χάλασε αν σας έχει χαλάσει?
-
Και το δικό μου του 2005 είναι. Ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα καλά.
-
Τελικά δεν ήταν συμπιεστής που φοβόμασταν όταν το λύσαμε είχαν τρυπήσει κάτι σωληνάκια...
-
Έχω το smart to 1000, μοντέλο 2008 και έχω πρόβλημα στον συναγερμό, ο οποίος είναι εργοστασιακός. Χτυπάει όποτε θέλει, μπορεί να περάσουν 3-4 μέρες. Το πήγα σε 2 αντιπροσωπίες και δεν μπορούν να βρουν καν που είναι ο συναγερμός. Αν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ!
-
Ο χρήστης misst έγραψε:
Έχω το smart to 1000, μοντέλο 2008 και έχω πρόβλημα στον συναγερμό, ο οποίος είναι εργοστασιακός. Χτυπάει όποτε θέλει, μπορεί να περάσουν 3-4 μέρες. Το πήγα σε 2 αντιπροσωπίες και δεν μπορούν να βρουν καν που είναι ο συναγερμός. Αν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ!Eργοστασιακος και δεν ξερουν που ειναι;Δυσκολο!!
-
Καθώς μπήκαμε αισίως στον 5 χρόνο συμβίωσης και τις 47000 χλμ με το 451 έφτασε η ώρα καθυστερημένα βέβαια να αλλάξω τα πατούμενα. Η επιλογή Continental ContiPremiumContact 2 στην διάσταση 175/50/15 εμπρός και 195/50/15 πίσω όπως και αυτά που είχε απο το εργοστάσιο. Είναι εξαιρετικά δύσκολη διάσταση και δύσκολα να βρεθεί άλλος τύπος ελαστικού με ίδιο πέλμα εμπρός-πίσω.
Θα ήθελα κάτι πιο μαλακό αλλα δυστυχώς είμαι άτυχος.! -
καλημερα στο φορουμ.ενδιαφερομαι για ντιζελ σμαρτ μεχρι 4-5 χρονων.προτεραιοτητα μου ειναι η μικροτερη καταναλωση οχι οι επιδοσεις και η ευελιξια. απο λιγο που εχω ψαξει εχω τα εχω τα εξεις διλημματα.α)_προτιμω μετα το 2010(54 αλογα euro5 μεγαλυτερες διαστασεις? πιο ακριβο),η πριν το 2010(45 αλογα, μπαινει δακτυλιο?) β)αποφευγω η οχι τα εισαγωγης? γ)μηπως να περιμενω το ηλεκτρικο(ποτε ερχεται?-κοστος?).επισης οποιαδηποτε αλλη συμβουλη απο γνωστες, ευπροσδεκτη.ευχαριστω
-
-
Ρε παιδιά μια ερώτηση..... Στο Smart ForTwo του 2001, το κοντέρ, μετράει εξωτερική θερμοκρασία; Έχει κάποιο κουμπί για δυνατότητα μηδενισμού των 'προσωρινών' χιλιομέτρων; Ή πόσα χιλιόμετρα ακόμη μπορείς να κάνεις με τη βενζίνη που έχεις;
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης evageliaa έγραψε:
Ρε παιδιά μια ερώτηση..... Στο Smart ForTwo του 2001, το κοντέρ, μετράει εξωτερική θερμοκρασία; Έχει κάποιο κουμπί για δυνατότητα μηδενισμού των 'προσωρινών' χιλιομέτρων; Ή πόσα χιλιόμετρα ακόμη μπορείς να κάνεις με τη βενζίνη που έχεις;Ευχαριστώ!
Δεν υπάρχει το κλασσικό κουμπί στο πάνω μέρος του πίνακα οργάνων (στο κέλυφος που περιβάλλει το ταχύμετρο);
Όπως και να 'χει, αυτό που κάνει είναι να εναλλάσσει τις ενδείξεις 'εξωτερική θερμοκρασία', 'ημερήσιος/συνολικός χιλιομετρητής' και χιλιόμετρα ή χρόνος για το επόμενο service. Διαθέσιμα χιλιόμετρα μέχρι να αδειάσει το ρεζερβουάρ δε δείχνει.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
-
Καλησπέρα παιδιά , αγόρασα φέτος μτχ smart 1000 pulse 2008 ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένος καλή αγορά και από άνθρωπο που ξέρω μου άναψε εντελώς ξαφνικά η ένδειξη Ξ ενώ βρισκόμουν σε αυτόματο κιβώτιο...το αυτοκίνητο πήγε για σερβις των 30000 χλμ διαβάστηκε το πρόβλημα πέρασαν τις καινούργιες ρυθμίσεις στον εγκέφαλο και έφυγα . Μετά από 200 χλμ μου το ξανά παρουσιάζει ...έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι ..είμαι γενικώς άσχετος με αυτά. Αυτό που κυρίως με απασχολεί πέρα από τι είναι αυτό το πρόβλημα είναι γιατί συμβαίνει όταν κινείται με αυτόματο κιβώτιο. Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
-
Ο χρήστης Billigouras έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά , αγόρασα φέτος μτχ smart 1000 pulse 2008 ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένος καλή αγορά και από άνθρωπο που ξέρω μου άναψε εντελώς ξαφνικά η ένδειξη Ξ ενώ βρισκόμουν σε αυτόματο κιβώτιο...το αυτοκίνητο πήγε για σερβις των 30000 χλμ διαβάστηκε το πρόβλημα πέρασαν τις καινούργιες ρυθμίσεις στον εγκέφαλο και έφυγα . Μετά από 200 χλμ μου το ξανά παρουσιάζει ...έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι ..είμαι γενικώς άσχετος με αυτά. Αυτό που κυρίως με απασχολεί πέρα από τι είναι αυτό το πρόβλημα είναι γιατί συμβαίνει όταν κινείται με αυτόματο κιβώτιο. Ευχαριστώ εκ το προτέρων.viewtopic.php?f=15&t=46376&start=75#p2417483
-
Γνωρίζει κανείς συνεργείο smart στην Πάτρα εκτός από την ΕΚΚΑ και τον Θεοδωρόπουλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Γνωρίζει κανείς συνεργείο smart στην Πάτρα εκτός από την ΕΚΚΑ και τον Θεοδωρόπουλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Achaia Star Line φίλε μου. Ειδίκευση σε Mercedes και Smart. Ελπίζω μην θεωρηθεί διαφήμιση. Αν θες κάτι παραπάνω pm..
-
Εχουμε πληροφοριες για το ηλεκτρικο Smart;
Τιμη, χαρακτηριστικα, τι γινεται με τις μπαταριες κλπ -
Στην Ελλάδα σίγουρα θα πατησεις κάποιον με δαυτο
-
Καλησπέρα παιδιά.
Βρήκα 2 περιπτωσεις και θελω τη γνωμη σας:
-
passion του '04 με 65.000km, γυάλινη οροφή κλπ στα 4.000 ευρώ
-
pulse του '05 με 30.000km, γυάλινη οροφή, συναγερμό κλπ στα 4700 ευρώ (λίγο γρατζουνισμένο μπροστά αλλά λέει θα μου το δώσει πένα)
Είναι και τα 2 σε μαγαζί, όχι μάντρα!!
-
-
Ο χρήστης tazbour έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.Βρήκα 2 περιπτωσεις και θελω τη γνωμη σας:
-
passion του '04 με 65.000km, γυάλινη οροφή κλπ στα 4.000 ευρώ
-
pulse του '05 με 30.000km, γυάλινη οροφή, συναγερμό κλπ στα 4700 ευρώ (λίγο γρατζουνισμένο μπροστά αλλά λέει θα μου το δώσει πένα)
Είναι και τα 2 σε μαγαζί, όχι μάντρα!!
Τι εννοείς μαγαζί και όχι μάντρα;
-
SMART forum