-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Βρήκα 2 περιπτωσεις και θελω τη γνωμη σας:
-
passion του '04 με 65.000km, γυάλινη οροφή κλπ στα 4.000 ευρώ
-
pulse του '05 με 30.000km, γυάλινη οροφή, συναγερμό κλπ στα 4700 ευρώ (λίγο γρατζουνισμένο μπροστά αλλά λέει θα μου το δώσει πένα)
Είναι και τα 2 σε μαγαζί, όχι μάντρα!!
Τι εννοείς μαγαζί και όχι μάντρα;
Είναι κατάστημα με καινούρια-μεταχειρισμένα
-
-
Του πρώτου μου φαίνονται πιο πραγματικά τα χλμ, πήγαινε βόλτα και σε συνεργείο μακριά από τον έμπορο για έλεγχο όποιο αποφασίσεις να πάρεις πριν υπογράψεις.
-
Ο χρήστης tazbour έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.Βρήκα 2 περιπτωσεις και θελω τη γνωμη σας:
-
passion του '04 με 65.000km, γυάλινη οροφή κλπ στα 4.000 ευρώ
-
pulse του '05 με 30.000km, γυάλινη οροφή, συναγερμό κλπ στα 4700 ευρώ (λίγο γρατζουνισμένο μπροστά αλλά λέει θα μου το δώσει πένα)
Είναι και τα 2 σε μαγαζί, όχι μάντρα!!
Μαγαζί - μάντρα εμένα μου κάνουν το ίδιο. Το δικό μου smart του 2007 που συνήθως το καλοκαίρι δεν κάνει χιλιόμετρα λόγω μηχανής έχει 53000χλμ. Και το οδηγώ σε νησί Είσαι σίγουρος για τα χιλιόμετρα των αυτοκινήτων που βρήκες?
Δεν νομίζω να έχει κάποιος smart για δεύτερο αυτοκίνητο -
-
Νομίζω καλύτερα να θεωρήσεις ότι τα χλμ και των δύο αυτών δεν είναι αληθινά (όπως και όλων που θα βρεις εκτός αν είναι από φίλο). Οπότε μη δίνεις σημασία στα χλμ αλλά να τα κοιτάξει μηχανικός να δει τι πιάνουν.
-
τα χιλιομετρα αυτα και ειδικα για το ετος πρωτης κυκλοφοριας στην Ελλαδα ΔΕΝ υπαρχουν....
εχεις κανει ελεγχο αν τα αυτοκινητα ειναι Ελληνικα ή εισαγωγής? αν ειναι εισαγωγής βαλε τουλαχιστον 100.000χμ πανω σε αυτα που γραφουνε
παντας πανω απο ολα δεν εχουν σημασια τα χιλιομετρα αλλα η κατασταση...το δικο μου smart f2 ειναι Β' εξαμηνο του 2006 εχει 160.000κμ (υπαρχουν και αλλα αυτοκινητα που οδηγω) και δεν εχει το παραμικρο προβλημα (περα απο ραγισμενη πολλαπλη εξαγωγης) πιστοποιημενο απο 3 διαφορετικα εξιδικευμενα ή/και εξουσιοδοτημενα συνεργεια. εχει ακομα εργοστασιακο δισκοπλατο, δεν εχει διαρροες, δεν καιει λαδια, δεν εχει σκουριες (χαρακτηριστικο ΟΛΩΝ το σμαρτ εισαγωγης απο Γερμανια)
-
Καλησπερα παιδια!
Θα ψαξουμε με φιλο απο βδομαδα για smart diesel. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξουμε στα συγκεκριμενα? Το budget ειναι γυρω στα 5.000€ και ψαχνουν για πετρελαιο αποκλειστικα.
-
Για σε όλους και όλες μου έκλεψαν τη Δευτέρα το Σμαρτάκι μου είναι 700άρι ασημί με πανοραμική ηλίου 15άρες και κόκκινα καθίσματα με αριθμό κυκλοφορίας ΙΒΙ5925. Αμα το δείτε τηλ στο 100 Ευχαριστώ πολύ.
-
-
Vandals flip Smart cars on streets of San Francisco
(CNN) -- Smart cars are good for the environment, good for parking in cramped cities and good for a driver's bottom line.
Then again, all that thinking gets turned upside down when the vehicles do.
That's what happened to four of these fuel-efficient vehicles in San Francisco, tossed aside like a piece of trash.[...] -
Smart Fortwo Cabrio - 9/2005
3.300 Euro
Χιλιόμετρα 48.500 χλμ (πραγματικά όπως αναφέρει στην περιγραφή)
Ίπποι 75Στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ εντάξει το αυτοκίνητο. Τι λέτε εσείς με βάση τα χαρακτηριστικά που αναφέρω πιο πάνω?
-
Τι θες να πούμε δηλαδή;
-
πως βλέπετε τα χλμ που αναφέρει σε σχέση με το ότι είναι του '05
και αν θα άξιζε η αγορά του -
Βάλε και τις φωτό ή την αγγελία να δουμε.
-
-
- του 2005 δεν πρέπει να είναι
- οι 75 ίπποι παραπέμπουν σε πρόγραμμα
Sent from Samsung Mobile
-
για πιο παλιό το κάνεις φιλαράκι?
το πρόγραμμα νομίζω μπορεί να αφαιρεθεί ή κάνω λάθος? -
Κρίνοντας από τις ζάντες κυρίως, ναι. Οι ζάντες αυτές έμπαιναν στο παλιό (προ 2004) passion.
Μπορεί να αφαιρεθεί το πρόγραμμα αλλά το σκίσιμο που έχει πιθανώς υποστεί θα παραμείνει.Sent using Tapatalk
-
αν είναι έτσι όπως τα λες δηλαδή δεν θα ήταν και η καλύτερη αγορά το συγκεκριμένο.
-
Ας το δει και μηχανικός που ξέρει από smart. Μπορεί και να αξίζει.
Προσωπικά, μεταχειρισμένο 450 θα έπαιρνα μόνο από (καλό) φίλο.Sent from Samsung Mobile
-
Αν είχα το δυνατότητα και εγώ από φίλο θα το έπαιρνα. Βασικά απλά ψάχνομαι για το 1ο μου αυτοκίνητο και το Smart είναι ότι πρέπει για μένα από όλες τις πλευρές! έτσι κ αλλιώς δε βιάζομαι!
SMART forum