-
ρε παιδιά καθε post μετρέπεται από κάποιους σε προσωπική διαμάχη είτε για τη μαγκιά τους είτε για ποιος την έχει μεγαλύτερη ο Γάλλος ή ο Γερμανός.....χαλαρώστε λίγο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ θα πω τι ΔΕΝ θα έπαιρνα.Την Alfa Romeo. Ούτε από έξω...
Με αυτά που βλέπω με κάποιους συναδέλφους με τα δικά τους... η κατάσταση είναι κωμικοτραγική.
Αυτά.
τεκμηριωμένη άποψη...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ θα έβγαζα τη Giulieta και στη θέση της θα έβαζα τη Delta. σε αυή τη περίπτωση θα έβαζα Δ. στα 3 αρχικά θα διάλεγα Renault.διάβασες τις ανάγκες του ανθρώπου...
θέλει να είναι ευχάριστη στο δρόμο... -
Αλήθεια είναι η αλφα ανώτερη απο τη μπέμπα πέρα απο το κινητήρα της σε κάτι? Ας απαντήσει κάποιος σε αυτό. Δε μιλάω για ντιζάιν που είναι υποκειμενικό, αλλά ούτε και για χώρους( ή σε καλύπτουν ή όχι και αυτό θα το κρίνει ο ενδιαφερόμενος), αλλά σαν αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης kosmich έγραψε:
ρε παιδιά καθε post μετρέπεται από κάποιους σε προσωπική διαμάχη είτε για τη μαγκιά τους είτε για ποιος την έχει μεγαλύτερη ο Γάλλος ή ο Γερμανός.....χαλαρώστε λίγο.οδηγησε τα, περιεργάσου τα με την ησυχία σου...
ο σφακιανάκης δίνει την g για test drive ολόκληρο ΣΚ... ζήσε για λίγο μαζί της ... οδήγησε ξανά τον ασσό και θα αποφασίσεις μόνος σου...
ο καθής θα σου πει το μακρύ του και το κοντό του... -
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Αλήθεια είναι η αλφα ανώτερη απο τη μπέμπα πέρα απο το κινητήρα της σε κάτι? Ας απαντήσει κάποιος σε αυτό. Δε μιλάω για ντιζάιν που είναι υποκειμενικό, αλλά ούτε και για χώρους( ή σε καλύπτουν ή όχι και αυτό θα το κρίνει ο ενδιαφερόμενος), αλλά σαν αυτοκίνητο.είναι πιο διασκεδαστική στον δρόμο,
έχει καλύτερα φρένα ,
μεγαλύτερους χώρους
καλύτερη τιμή,
και είναι και πιο πρακτική , αφού η 116 σε 5θυρο δεν βλέπεται... -
Ο χρήστης kosmich έγραψε:
bmw 320.... είναι πολύ καλή λύση....αλλά είναι 2λτ... όλοι τα ξεφορτώνονται για ευνόητους λόγους...Να πω, ότι οι 2λιτροι βενζίνης της BMW, με τους ρύπους που ...δηλώνονται ( ), πληρώνουν 219 € για τέλη κυκλοφορίας (αν πάρεις καινούριο αυτοκίνητο)...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
bmw 320.... είναι πολύ καλή λύση....αλλά είναι 2λτ... όλοι τα ξεφορτώνονται για ευνόητους λόγους...
Να πω, ότι οι 2λιτροι βενζίνης της BMW, με τους ρύπους που ...δηλώνονται ( ), πληρώνουν 219 € για τέλη κυκλοφορίας (αν πάρεις καινούριο αυτοκίνητο)...
ναι σωστά έχεις δίκιο.αλλά όπως είπες αν το πάρεις καινούριο...δλδ πρέπει να μπει βαθιά στη τσέπη το χέρι////
-
Απορώ γιατί όταν κάποιος θέλει καινούριο αυτοκίνητο, πάντα προτείνονται και μεταχειρισμένα... Αν ήθελε αυτοκίνητο 2ο χέρι θα το έλεγε πιστεύω.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Να πω, ότι οι 2λιτροι βενζίνης της BMW, με τους ρύπους που ...δηλώνονται ( ), πληρώνουν 219 € για τέλη κυκλοφορίας (αν πάρεις καινούριο αυτοκίνητο)...
φέτος
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
φέτος
Αν μη τι άλλο ...
-
Εγώ αναφέρθηκα σε στοκαρισμένα. Δεν ξέρω τα οικονομικά του ταβάνια, αλλά επειδή θέλει να το κρατήσει καιρό νομίζω ότι αξίζει να δώσει κάτι παραπάνω. Ή 120 στην τελική. Αν κρίνω από τις επιδόσεις της 147 μου που είναι πιο γρήγορη από την 116, νομίζω ότι θα φρίξει ο άνθρωπος.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
φέτος
Αν μη τι άλλο ...
Στο Ελλάντα έτσι είναι τα πράγματα.
Μεταξύ των τριών που συζητάς, για τα πράγματα που θέλεις στην πρώτη σελίδα (δεν έχω διαβάσει τα υπόλοιπα ποστ) θα έλεγα τζούλιετα. Έχει στυλ και με 5 πόρτες και είναι σβέλτη, ευχάριστη και μουράτη.
Για τις δικές μου ανάγκες θα προτιμούσα ένα άσσο τρίπορτο και ας έχει χώρους για χόμπιτ.
Ρενώ? Ζαμέ μον αμί...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απορώ γιατί όταν κάποιος θέλει καινούριο αυτοκίνητο, πάντα προτείνονται και μεταχειρισμένα... Αν ήθελε αυτοκίνητο 2ο χέρι θα το έλεγε πιστεύω.Το εγραψα, 'στην περιπτωση που δεν το σκεφτηκες'. Η προταση εγινε γιατι απ'ο,τι ειδα κανενα εξ' αυτων δεν τον καλυψε πληρως τον φιλο. Με τα χρηματα που δινει λοιπον μπορει να βρει κατι που θα του ταιριαζει γαντι ακομα κι αν ειναι μεταχειρισμενο. Εγω τουλαχιστον εκει θα την εκανα την 'εκπτωση' και οχι στην οδικη συμπεριφορα τη δυναμη του κινητηρα ή την ποιοτητα του εσωτερικου που καλως η κακως εκει μεσα περναμε το χρονο μας κατα την οδηγηση
-
Astra 1.4T 140 όχι? Και νομίζω σε πάρα πολύ καλή τιμή..
Θα σου μείνουν και ρέστα δηλαδή και νομίζω ότι είναι ωραίο και ποιοτικό αμάξι..
-
Το νέο gtc γιατί δε το ανέφερε κανείς?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Το νέο gtc γιατί δε το ανέφερε κανείς?Εννοείται οτι θα είναι πολύ πιο ωραίο αλλά 1ον δεν ξέρω πόσο θα αργήσει και 2ον μάλλον προτιμάει 5πορτο απ'ότι κατάλαβα και αν έρθει και παιδάκι για λόγους πρακτικότητας θα είναι προτιμότερο..
Αν και απ'όσο έχω δεί το gtc θα είναι ΠΟΛΥ όμορφο...
-
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας. Θα προσπαθήσω να σχολιάσω όλες τις ιδέες που διάβασα.
Οπως αναφέρθηκε, πράγματι, το ιδανικό αυτοκίνητο θα ήταν μια 320 ci (και προσθέτω επίσης: ή μια 123d )
δυστυχώς προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να αγοράσω και να συντηρήσω ούτε τη μια ουτε την άλλη. Οπότε απορρίπτεται και η ιδέα του μεταχειρισμένου (τέλη 600ε - αφήστε που το φοβάμαι λίγο το μεταχειρισμένο).
Επίσης μου πέρασε και η δ απο το μυαλό, την είδα και αυτή απο κοντά και θα έλεγα οτι σε σχέση με τη g μου έκανε καλύτερη εντύπωση εσωτερικά. Ομως η γενικότερη αίσθηση που σου δίνει είναι οτι πρόκειται για ένα 'μεγαλίστικο' αυτοκίνητο. Το ακριβώς αντίθετο επιθυμώ!
Μπράβο και Λεόν δεν είναι κατ' εμε αυτά που τα βλεπεις και σου φτιάχνουν το κέφι. Χρυσά, καλά και άγια αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.
VW είχα, έχω, φτάνει.
Αστρα.. νόστιμο το βρίσκω αλλά υπάγεται στην κατηγορία γκολφ..
Το Μεγκάν 5π απλά δεν μου αρέσει και το κουπέ είναι όντως το αουτσάιντερ!!. Την πεζό την αγαπώ (είχα φοιτητής ένα 205 1.4), το gt φαίνεται ενδιαφέρον αλλά ειναι μικρό και το 308 δεν βλέπεται.
Σχετικά με την 116 μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι με ικανοποίησε στο τεστ ντράιβ. Δεν είναι αργή αλλά σε καμια περίπτωση γρήγορη. Για τα δικά μου χέρια το τιμόνι της είναι καταπληκτικό (ίσως καλύτερο από αυτό της 147 που με είχε ενθουσιάσει 3-4 χρόνια πριν - η 147 αλλά και το τιμόνι!), είναι όσο σφιχτή θέλω και η ποιότητα της εσωτερικά η καλύτερη όλων. Μάλιστα το έτερον ήμισυ, όταν είδαμε την 3θυρη και την 5θυρη διάλεξε την 3θυρη!
Σχετικά με την g σίγουρα είναι η πιο όμορφη εκ των τριών μέσα - έξω και είναι η επικρατέστερη αυτή τη στιγμή. Θέλω να οδηγήσω όμως την 120 (ο αντιπρόσωπος εδώ εχει για τεστ ντράιβ μόνο την 170).Έχει οδηγήσει κάποιος και τις 2 να πει την γνώμη του;Τέλος, σκέφτηκα και την άλφα gt αλλά ηρέμησα και μου πέρασε...
-
Ο χρήστης acrobat έγραψε:
Επίσης μου πέρασε και η δ απο το μυαλό,
Ποιά είναι η δ? Δεν κατάλαβα.. Η delta?
-
ναι...
Giulietta120, 116i ή Megane Tce;