-
Ο χρήστης acrobat έγραψε:
Ω ναι.. Άναβε το λαμπάκι (στην G τουλάχιστον, στο σιρόκο δεν θυμάμαι)...ετσι εξηγειται...Οχι οτι εχω δει συγκριτικες μετρησεις ρεπριζ σε περιοδικα, ωστε να ξερω ποιο ειναι πιο
γρηγορο, σε αισθηση παντως θυμαμαι οτι η G170 ηταν λιγο πιο γρηγορη, παροτι -και λογω μη απενεργοποιουμενου ASR-
σε εκκινηση εδειχνε λιγο πιο αργη σε σχεση με το rocco 160.
Απο την αλλη βεβαια και το ευχαριστο γουργουρητο της G, ισως μπερδευει σε ενα βαθμο, δυνοντας την εντυπωση
οτι πας πιο γρηγορα, ενω ο twincharger ακουγεται λιγοτερο ευχαριστα συγκριτικα, και δειχνει ακομα πιο γραμμικος
σε σημειο που να νομιζεις οτι δεν βγαζει τα 160 που δηλωνει. Κοιτωντας βεβαια στο ταχυμετρο, ποσο ευκολα μαζευει χλμ
καταλαβαινεις τι γινεται... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Επίσης η διαφορά λόγω πτώσης της θερμοκρασίας είναι πολύ σημαντική. Το ίδιο αμάξι σε 25oC μοιάζει να έχει 10 άλογα παραπάνω στους 16oC.Καλά σίγουρα και αυτό, απλά εγώ δεν το ανέφερα διότι από την Κυριακή έχει πιο χειμωνιάτικο καιρό.
Αααα παίδες το ΣΚ έρχεται τουρμπόκαιρος
Καιρός να βγουν οι σαλίγκαροι -
@Busso ποιοτικά(σε επίπεδο υλικών στην καμπίνα)δεν είναι δεύτερη δυστυχώς .Υπολείπεται του Megane.Αλλα δεδομένων των υπόλοιπων προσόντων της είναι όντως αυτό που ζητάει ο φίλος μας.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
@Busso ποιοτικά(σε επίπεδο υλικών στην καμπίνα)δεν είναι δεύτερη δυστυχώς .Υπολείπεται του Megane.Αλλα δεδομένων των υπόλοιπων προσόντων της είναι όντως αυτό που ζητάει ο φίλος μας.Τα Peugeot έχουν καλύτερη ποιότητα με διαφορά από τα Ρενάουλτ...
Το Μεγκάν συγκρίνεται σε ποιοτικά επίπεδα με Όρις, Άστρα κλπ κλπ...Εντάξει έχω ρίξει κατηγόριες για την Giulietta αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα....Σήμερα το είδα το Μεγκάν και το RS μάλιστα. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
@Busso ποιοτικά(σε επίπεδο υλικών στην καμπίνα)δεν είναι δεύτερη δυστυχώς .Υπολείπεται του Megane.Αλλα δεδομένων των υπόλοιπων προσόντων της είναι όντως αυτό που ζητάει ο φίλος μας.
Τα Peugeot έχουν καλύτερη ποιότητα με διαφορά από τα Ρενάουλτ...
Το Μεγκάν συγκρίνεται σε ποιοτικά επίπεδα με Όρις, Άστρα κλπ κλπ...Εντάξει έχω ρίξει κατηγόριες για την Giulietta αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα....Σήμερα το είδα το Μεγκάν και το RS μάλιστα.Μάλλον δεν είδες καλά τότε
Το αντίστοιχο Peugeot τρώει φάπες κανονικά .Καλά με Astra καμία σχέση για το Auris με το σκληροπλαστικό του ταμπλό δεν συζητάω καν. -
Το 308 που εχω παραστασεις ειναι πραγματικα κορυφαιο και σιγουρα πανω απο auris του οποιου το εσωτερικο ,στα προ fl που εχω οδηγησει και πολυ, ειναι πραγματικα στον πατο της κατηγοριας..
Την σειρα 1 δε τη βρηκα ιδιαιτερα ποιοτικη και σιγουρα κατωτερη του ονοματος που φερει..
Περιμενω την εκθεση αυτοκιητου να δω μαζεμενα ορισμενα που δεν εχει τυχει..Αλλα δε νομιζω το megane να δινει φαπες στο 308... -
Εγώ πάντως που τα έχω δει και τα έχω οδηγήσει και τα 2 οφείλω να πω ότι σε ποιότητα είναι στο ίδιο επίπεδο χωρίς διαφορές(με λίγα λόγια Megane και Giulietta μοιράζονται την δεύτερη θέση).Τώρα σε κινητήρα και οδικά χαρακτηριστικά η Giulietta είναι για μένα το κορυφαίο μικρομεσαίο.Το Megane είναι πολύ καλό στο δρόμο(και καλύτερο από το Golf φυσικά)αλλά δεν μπορεί να φτάσει την Alfa.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τα Peugeot έχουν καλύτερη ποιότητα με διαφορά από τα Ρενάουλτ...
το αλλο με τον Τοτο..? Ετσι busso οδευεις γρηγορα γρηγορα για οσκαρ..
-
Γιατί τόσο γέλιο rafi ? εντάξει ίσως το έθεσε απόλυτα ο μπουσό, αλλά το 308 είναι ποιοτικότερο απ το μεγκάν όσο το έχω δει όπως επίσης θεωρώ και το 207 ποιοτικότερο απ΄το κλιο (προ φ/λ έχω δει μόνο).
on-topic
Με τις μειώσεις του ΕΤΤ, έφυγες για G-170
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Γιατί τόσο γέλιο rafi ? εντάξει ίσως το έθεσε απόλυτα ο μπουσό, αλλά το 308 είναι ποιοτικότερο απ το μεγκάν όσο το έχω δει όπως επίσης θεωρώ και το 207 ποιοτικότερο απ΄το κλιο (προ φ/λ έχω δει μόνο).on-topic
Με τις μειώσεις του ΕΤΤ, έφυγες για G-170
μη μιλάς εσύ, δεν ξέρεις!
-
Πείτε με αγροίκο, πέστε ότι έχω συνηθίσει σε γυμνό ατσάλι εσωτερικά λόγω επαγγέλματος... αλλά ειλικρινά η κουβέντα με τα πλαστικά πολύ με διασκεδάζει... Ποιός το έχει μαλακότερο! Βέβαια οι γυναικές το αντίθετο θέλουν...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πείτε με αγροίκο, πέστε ότι έχω συνηθίσει σε γυμνό ατσάλι εσωτερικά λόγω επαγγέλματος... αλλά ειλικρινά η κουβέντα με τα πλαστικά πολύ με διασκεδάζει... Ποιός το έχει μαλακότερο!
**Βέβαια οι γυναικές το αντίθετο θέλουν... **Φήμες λένε οτι θέλουν το μεγαλύτερο....
Πάντως βλέπω οτι για τον φίλο που είναι σε αναζήτηση , το κύριο κριτήριο , είναι μάλλον το οικονομικό σκέλος της αγοράς.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το 308 που εχω παραστασεις ειναι πραγματικα κορυφαιο και σιγουρα πανω απο auris του οποιου το εσωτερικο ,στα προ fl που εχω οδηγησει και πολυ, ειναι πραγματικα στον πατο της κατηγοριας..
Την σειρα 1 δε τη βρηκα ιδιαιτερα ποιοτικη και σιγουρα κατωτερη του ονοματος που φερει..
Περιμενω την εκθεση αυτοκιητου να δω μαζεμενα ορισμενα που δεν εχει τυχει..Αλλα δε νομιζω το megane να δινει φαπες στο 308...Αν θες πήγαινε δες το Χρήστο.Φάπες μπορεί να μην δίνει αλλά έστω και οριακά είναι καλύτερο.Γενικά η επιλογή του υλικών και η αίσθηση που σου δίνουν είναι καλύτερη.Επ ουδενί πάντως το Megane εφάμιλο με Auris και δεν θυμάμαι τώρα ποιο άλλο είπε ο Busso.
edit Το Astra είχε πει -
Το φάπες έγινε οριακά. Στο επόμενο επεισόδιο τι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το φάπες έγινε οριακά. Στο επόμενο επεισόδιο τι;Είναι χαιδευτικές οι σφαλιάρες αλλά πάλι σφαλιάρες είναι
-
Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή, κάπως και κάπου, κάποιος να μου αναλύσει την λέξη 'ποιότητα' και πως αυτή ορίζεται σε ένα αυτοκίνητο...
Πάντα το είχα απορία αυτό...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή, κάπως και κάπου, κάποιος να μου αναλύσει την λέξη 'ποιότητα' και πως αυτή ορίζεται σε ένα αυτοκίνητο...Πάντα το είχα απορία αυτό...
Εμένα πάντως με έχουν παρασύρει σε αυτή την εννοια τα απόλυτα ποιοτικά Vag.Με βάση τι βλέπω σε αυτά κρίνω
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή, κάπως και κάπου, κάποιος να μου αναλύσει την λέξη 'ποιότητα' και πως αυτή ορίζεται σε ένα αυτοκίνητο...Πάντα το είχα απορία αυτό...
Oxι βαρετό, όχι πρωτοποριακό, όχι μαλακά πλαστικά, όχι σκληρά πλαστικά, όχι τριζ-τριζ, όχι συμπαγές
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για τα πλαστικα? Να μην σπαζουν, λιωνουν, ξεβαφουν και οσον αφορα τη συναρμολογηση να μην τριζουν.
Ολα τα αλλα ειναι των βαγκεληδων
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πείτε με αγροίκο, πέστε ότι έχω συνηθίσει σε γυμνό ατσάλι εσωτερικά λόγω επαγγέλματος... αλλά ειλικρινά η κουβέντα με τα πλαστικά πολύ με διασκεδάζει... Ποιός το έχει μαλακότερο! Βέβαια οι γυναικές το αντίθετο θέλουν...+1
Giulietta120, 116i ή Megane Tce;