-
Με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς φιλαράκι!
Καλή επιλογή. Σε τί χρώμα το πήρες; -
Ευχαριστώ πολύ.
Ένα χρυσαφί είναι raw copper. -
καλοταξιδος και απο μενα !! πολυ καλο και αξιοπιστο αυτοκινητο ! μπραβο !
-
Ο χρήστης xampos έγραψε:
Λοιπόν πήρα το V40 Cross Country momentum,
αλλά πρόσθεσα και αισθητήρες παρκαρίσματος (πίσω), ψηφιακό πίνακα, άλλη κονσόλα, συναγερμό, μεταλλικό χρώμα και επίσης έβαλα τελικά την ρεζέρβα (και όχι το κιτ επισκευής).
Τελική τιμή από ότι θυμάμαι τώρα (γιατί δεν έχω εδώ μαζί μου τα χαρτιά) 'βγαίνει' στα 27.700€.
Μου είπαν επίσης ότι εάν διατηρηθεί η απόσυρση (λέμε τώρα...) θα λάβω το όφελός της, που είναι περίπου 1.100€ γιατί θα βρούν αυτοί αυτοκίνητο απόσυρσης.Αναμονή πλέον
Καλορίζικο Καλοτάξιδο!
-
Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο πλέον που με ψιλοαγχώνει είναι το γεγονός ότι δεν έχω οδηγήσει ποτέ αυτόματο
αυτοκίνητο, αλλά ένας φίλος μου είπε ότι λίγο η αρχή θα μου φανεί περίεργη και μετά δεν θα θέλω να γυρίσω στο μηχανικό κιβώτιο. Τι να πω, θα δω -
Και εγω συμφωνώ με τον φίλο σου! Παθών ειμαι!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ωωωωωω ναι !!! το αυτοματο θα το εκτιμησεις πολυ γρηγορα ! Ειδικα τα καλα αυτοματα ειναι υπεροχα.
-
Καλορίζικο φίλε.....θα το ευχαριστηθείς....ειδικά με το αυτόματο, δεν πρόκειται να ξανακοιτάξεις χειροκίνητο....
-
Καλορίζικο. Πήρες πολύ καλό αυτοκίνητο και καλά έκανες και το επέλεξες αυτόματο.
Καλοτάξιδο. -
Ωραίο χρώμα, πάει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Για το αυτόματο σίγουρα θα είναι πιο ξεκούραστο!
Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα φίλε! -
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Για να είμαι ειλικρινής όταν είδα το αυτοκίνητο αλλά και τους χρωματισμούς, αμέσως μου έκανε κλικ το χρώμα αυτό.
Για το αυτόματο, για να το λέτε όλοι σας, θα σας εμπιστευτώ, απλά μέχρι να το οδηγήσω ένα μικρό άγχος θα το έχω.
Όπως επίσης και το 'φρένο-γκάζι' σε ανηφόρες, ή την όπισθεν (χωρίς συμπλέκτη) για παρκάρισμα, και τέτοιες λεπτομέρειες..... -
Φρένο γκάζι σε ανηφόρες δεν θα έχεις . Το αυτοκίνητο δεν τραβάει πίσω . Ίσα ίσα θα νιώθεις ότι είναι έτοιμο να πάει μπροστά Και θα πατάς φρένο μέχρι πχ να ανάψει πράσινο στην ανηφόρα . Μετά απλά γκάζι και έφυγες . Το παρκάρισμα ακόμα πιο εύκολο με το αυτόματο . Κουμπώνει πολύ ωραία η όπισθεν .θα το νιώθεις αμέσως .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει και το start-stop. Δλδ όπως το καταλαβαίνω όταν σταματάω σε φανάρια σε ανηφόρα το αυτοκίνητο θα σβήνει από μόνο του, ενώ εγώ θα έχω πατημένο το φρένο. Όταν ανάβει το πράσινο απλά αφήνω το φρένο και πατάω γκάζι, ανάβει το αυτοκίνητο (με το που πατάω γκάζι?) και ξεκινάει να φεύγει? Καλά τα λέω?
-
Μια χαρά τα λες . Παιχνιδάκι σκέτο . Το start -stop αν θες το απενεργοποιείς ... προσφέρει οικονομία μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα με την μπαταρία . Έτσι έχω ακούσει από γνωστό μου που δουλεύει σε συνεργείο . Μην το δέσεις και κόμπο . Πραγματικά το αυτόματο θα το εκτιμήσεις . Ίσως ανέβει λιγάκι η κατανάλωση αλλά είναι το μόνο κακό που μπορεί να βρεις .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νταξει, έχει κι αλλα μειονεκτηματα...
-
για πες ...
-
Αξιοπιστία, κοστος και συμπεριφορά σε πολύ γρήγορη οδήγηση (προφανώς αναφέρομαι στα καθημερινά, όχι στο PDK της Porsche κλπ κιβώτια σπορ αυτοκινητων).
-
αναλογα για ποιο αυτοματο μιλαμε. Δεν χρειαζεται να ειναι της Porche για να ειναι καλο. Σιγουρα δεν μιλαμε για cvt ή την βλακεια που ειχαν τα smart.
Και να συγκρινουμε το αυτοματο της καθε εταιρειας με το αντιστοιχο χειροκινητο για να βγαζουμε καλυτερα συμπερασματα.
κανενα θεμα δεν θα εχει με το αυτοματο της volvo οπως δεν υπαρχει κανενα θεμα με της BMW (το 8ταχυτο! ) ή της ZF (που χρησιμοποιει η Porche , η Jeep , τα Rover , mazerati κα )
-
Προσωπικά το διπλοσυμπλεκτο της Ford, που φοράνε και τα Volvo, δεν το βρήκα γρήγορο.
-
γρηγορο δεν ξερω αν ειναι αλλα αξιοπιστο ειναι σιγουρα οπως και η Volvo γενικοτερα.
Volvo V40