-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Σχετικά με τα λάδια ... δεν ξέρω τι γράφει το βιβλιαράκι του service για το D2. Εμένα για το Τ4 μου είπαν service στα 30.000 χλμ ή στον πρώτο χρόνο (ότι έρθει πρώτο). Αν και θεωρώ ότι δεν χρειάζεται, είπα να αλλάξω τα πρώτα πολύ πιο νωρίς, επειδή ωστόσο θεωρώ τα 1000χλμ ΠΑΡΑ πολύ νωρίς και επειδή περίμενα να κρυώσει λίγο ο καιρος, τα άλλαξα στα 7000. Άποψη μου ... αν και δεν απαιτείται, αν σου έχουν πει service στα 20000 χλμ, άλλαξε τα πρώτα μόνος σου γύρω στα 5000. Το κόστος είναι πολύ μικρό και καλό κάνει να τα αλλάξεις, κακό δεν κάνει ....@UnHackAble.. Ποια είναι η γνώμη σου για το Τ4?Είμαι ανάμεσα σ αυτό και στο Audi A4(160 bhp).Mου αρέσουνε τα 2 αυτά αυτοκίνητα πολυ και ψάχνομαι να πάρω μεταχειρισμένο το πολύ 3ετίας.
-
Δεν έχω άποψη για το Α4 οπότε δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη. Νομίζω πάντως ότι δεν έχουν σχέση, το Α4 είναι άλλη κατηγορία. Θα έπρεπε να συγκρίνεις το V40 με το Α3 για να έχει νόημα η σύγκριση. Εκεί, αν μιλάς για καινούργιο, το V40 θεωρώ ότι 'κερδίζει' αφού για να πάρεις το 'ίδιο' αμάξι σε Α3 θέλεις πολύ περισσότερα χρήματα.
Αλήθεια ... βρίσκεις V40 T4 μεταχειρισμένο? Αν βρίσκεις, λόγικά θα ζητάει λιγότερα χρήματα από αντίστοιχο Α3 μεταχειρισμένο (πόσο μάλλον από Α4) αφού όπως έχω δει να γράφουν κάποιοι 'τα volvo δεν κρατάνε την αξία τους'. Εκεί χτυπάς το V40 και αφήνεις αυτόν που θα αγοράσει το Α3 να πιστεύει ότι αγόρασε υπεραυτοκίνητο
-
Μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν μπαίνει σε V40 η κάμερα οπισθοποριας η οι μαμά αισθητήρες παρκαρίσματος μετα την παραλαβή του οχήματος απο την αντιπροσωπεία ; Αν ναι πόσο ειναι το κόστος για το καθένα;
-
Δόθηκε η παραγγελία για ένα V40 T3 έκδοσης livstyl. Χρόνος παράδοσης τρεις μήνες
Δυστυχώς χρειάζεται μεγάλη υπομονή, ελπίζω το αυτοκίνητο να αξίζει την αναμονή. -
E, τόσο πάει σε όλες τις εταιρείες αν το κάνεις παραγγελία.
-
Και λίγοι είναι οι 3 μήνες. Έχει τύχει να περιμένω 8 μήνες... Με το καλό να παραλάβεις kournik!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και λίγοι είναι οι 3 μήνες. Έχει τύχει να περιμένω 8 μήνες... Με το καλό να παραλάβεις kournik!Ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης kournik έγραψε:
Δόθηκε η παραγγελία για ένα V40 T3 έκδοσης livstyl. Χρόνος παράδοσης τρεις μήνες
Δυστυχώς χρειάζεται μεγάλη υπομονή, ελπίζω το αυτοκίνητο να αξίζει την αναμονή.Με το καλό να το δεχτείς. Πολύ καλή επιλογή και ναι την αξίζει την αναμονή. Εγώ περίμενα 4 μήνες
Αλήθεια γιατί Τ και όχι D?
-
Δυστυχώς χρειάζεται μεγάλη υπομονή, ελπίζω το αυτοκίνητο να αξίζει την αναμονή.Με το καλό να το δεχτείς. Πολύ καλή επιλογή και ναι την αξίζει την αναμονή. Εγώ περίμενα 4 μήνες
Νομίζω ότι δεν θα το άντεχα το D, το προηγούμενο αυτοκίνητο μου είχε 270 άλογα και 40 κιλά ροπή, οπότε η διαφορά θα ήταν χαοτική. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι θέλω να αλλάξω συνήθειες και να . . . ηρεμήσω λιγάκι, για αυτό πιστεύω ότι η επιλογή του Τ3 είναι ιδανική (αφήνει δε και ανοικτό το ενδεχόμενο περαιτέρω αναβάθμισης )
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. -
Αλήθεια, γιατί D και όχι Τ;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αλήθεια, γιατί D και όχι Τ;
Υπενθυμίζω ότι και εγώ κάτοχος Τ είμαι, για αυτό και τον ρώτησα .... Αντε να βλέπω κανα Τ παραπάνω στο δρόμο γιατί πήξαμε στα D ...
-
καλημέρα, είχαμε μια συζήτηση με ένα φίλο για το V40 και τον κλιματισμό....
μπορεί κανεις να μου πει την διαφορά ανάμεσα στο ECC και ETC που βλέπω στα χαρακτηριστικά του v40?
το v40 livestyl τι απο τα δύο έχει (ECC ή ETC)?
μπορείς να βαλεις extra ECC (απο ότι έχω καταλάβει είναι ο κανονικός κλιματισμός) και με τι κόστος;
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης tempo έγραψε:
καλημέρα, είχαμε μια συζήτηση με ένα φίλο για το V40 και τον κλιματισμό....μπορεί κανεις να μου πει την διαφορά ανάμεσα στο ECC και ETC που βλέπω στα χαρακτηριστικά του v40?
μπορείς να βαλεις extra ECC (απο ότι έχω καταλάβει είναι ο κανονικός κλιματισμός) και με τι κόστος;
ευχαριστώ
Η έκδοση livstyl νομίζω έχει ETC. ECC είναι ο διζωνικός κλιματισμός και χρεώνεται, νομίζω, 385 ευρω.
-
Ο χρήστης kournik έγραψε:
καλημέρα, είχαμε μια συζήτηση με ένα φίλο για το V40 και τον κλιματισμό....
μπορεί κανεις να μου πει την διαφορά ανάμεσα στο ECC και ETC που βλέπω στα χαρακτηριστικά του v40?
ευχαριστώ
Η έκδοση livstyl νομίζω έχει ETC. ECC είναι ο διζωνικός κλιματισμός και χρεώνεται, νομίζω, 385 ευρω.
ευχαριστώ για την απάντηση.....τις διαφορές μεταξύ ECC και ETC μήπως τις γνωρίζει κανείς;
-
Η διαφορά πέραν του διζωνικού είναι πως ο απλός δεν έχει auto mode.
Στον ECC επιλέγεις θερμοκρασία και αυτό φροντίζει να ρυθμίζει έτσι τη ροή του αέρα ώστε να κρατά τη θερμοκρασία καμπι΄νας σταθερή. Ωστόσο μπορείς να το δουλέψεις και όχι auto σαν κανονικό ETC.
Επίσης, στο ECC το ντουλαπάκι του συνοδηγού ψύχεται.Εγώ παρήγγειλα την livstyl με ECC. Νομίζω πως αξίζει μόνο και μόνο για το auto (και λιγότερο για το διζωνικό.
-
δηλαδή για να καταλάβω, αν βάλεις μια θερμοκρασία καμπίνας που θέλεις είτε το ECC ή το ETC θα έχει ως στόχο να φτάσει στην συγκεκριμένη θερμοκρασία και έπειτε να την διατηρήσει. Απλά το ECC έχει την δυνατότητα auto mode που καθορίζει μόνο του ροή κλπ καθώς και διζωνικό σύστημα και ντουλαπάκι που ψύχεται.
-
Ο χρήστης tempo έγραψε:
δηλαδή για να καταλάβω, αν βάλεις μια θερμοκρασία καμπίνας που θέλεις είτε το ECC ή το ETC θα έχει ως στόχο να φτάσει στην συγκεκριμένη θερμοκρασία και έπειτε να την διατηρήσει. Απλά το ECC έχει την δυνατότητα auto mode που καθορίζει μόνο του ροή κλπ καθώς και διζωνικό σύστημα και ντουλαπάκι που ψύχεται.Ας ελπίσουμε να είναι έτσι . . .
-
Γνωρίζει κανείς αν η ρύθμιση της υποβοήθησης στο τιμόνι του V40 είναι standard; Δεν αναφέρεται σε κανένα επίπεδο εξοπλισμού στο site της Volvo.
-
ζητήστε ένα excel από τον πωλητή ... που δείχνει ΟΛΕΣ τις εκδόσεις ... τον ακριβή εξοπλισμό και τις τιμές των extra.
-
Μόλις εχω παρει κ εγω το v40 d2 livstyl 21600 το εχω 1 εβδομάδα κ ειμαι πολυ ευχάριστημενος. Εχω 4l/100 καταναλωση ανετα. Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις να μ πει που μπορω να βαλω τα καθησματα απο το r-desing και το nikel πλαισιο γύρω απο τα παραθυρα. Ευχαριστω
Volvo V40