-
ελιωσαν τα χιόνια στη Σουηδία?
ούτε ίχνος -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
χωρίς την περιπλοκη αεροτομη κ τις ποδιες
Ξέρω ότι θα είμαι υπερβολικός αλλά κάπως μου θυμίζει το πίσω μέρος του νέου φόκους
-
The new Volvo V40 has gained the Corsair Award for design and craftmanship
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
The new Volvo V40 has gained the Corsair Award for design and craftmanshipDo you see dead people as well?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
The new Volvo V40 has gained the Corsair Award for design and craftmanship
Do you see dead people as well?
βλακαν... εμεις στα Corsair Awards εχουμε preview μηνες πριν τα δει το κοινο
-
Ο πίνακας οργάνων είναι όπως στο civic.Αν βάλεις το φηφιακό κοντερ στο κέντρο του στροφομέτρου δεν διαφέρει.
-
μπορούσαν ? και καλύτερα ....
με κάνει να πιστεύω ότι έχουν πάθει μια κρίση ταυτότητας ....τουλάχιστον σε σχέση με το νεο S60, έβαλαν Normal εσωτερικό αεραγωγό ...
μου αρέσει η γυάλινη οροφή ....
και το πίσω μέρος ...το εσωτερικό του, είναι άθλιο ....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
το εσωτερικό του, είναι άθλιο ....
please go ban yourself...
Επιτελους βγάλανε ενα ενδιαφερον εσωτερικο απο το μαλλον αδιαφορο του προηγουμενου S40, και εσυ θα τους την πεις? Μιλαμε για θρασος...
-
Η κεντρική κονσόλα καλή είναι, αυτά τα χωστά πλαίσια στους αεραγωγούς/οθόνη με χαλάνε ιδιαίτερα όμως.
-
πολύ παράτερο .... όπως θα έλεγε κι ένας φίλος ... το εσωτερικό ...
-
Σύμφωνω με τον ντοκτορα απο πάνω. Ίσως live δεν χτυπάνε τόσο πολυ. Σιγουρα όμως είναι στη λογική του S40 παρα του S60 αν και η καταργηση της αναδιωμενης οθόνης και η αντικατάσταση με σταθερή στα τελευταια βολβο, ειδικα τώρα που ο ανταγωνισμός βάζει αναδιωμενες, με χαλάει πολυ.
Πάντως πολυ tech φαίνεται να έχει. Δείτε τον εσωτερικό καθρέπτη χωρίς πλαίσιο, πληκτρο για αυτόματο πάρκινγκ και στο πρώτο βίντεο που βγήκε δείτε στο τέλος την οθόνη του -
Ωραιο δειχνει μπροστα και απο το πλαι. Το εσωτερικο του επισης εμενα μου αρεσει, ειδικα η θεση της κεντρικης οθονης, με τους αεραγωγους απο κατω, το βρισκω γενικα minimal με καθαρες γραμμες, και αρκουντως λειτουργικο. Θεωρω οτι
σε βραδυνη φωτο με τα οργανα του ταμπλω και τα διαφορα λαμπακια, αναμμενα, θα δειχνει super...
Mονο εξωτερικα, στο πισω μερος, ενω δεν με χαλαει, σαν κατι να του λειπει...
Αυτο με το τζαμι και τα γραμματακια με αποσταση, μου θυμιζει λιγο μια φουτουριστικη εκδοχη του P1800 coupe...
Μηπως η πινακιδα θα ηταν καλυτερα να ειναι τοποθετημενη πανω στην πισω πορτα και οχι στον προφυλακτηρα?
Ή να υπαρχει το στρογγυλο σημα της volvo στην πισω πορτα, και οχι τα γραμματακια πανω στο τζαμι?
Κατι μου φαινεται οτι λειπει, ή οτι δεν ειναι 'σωστα' τοποθετημενο... -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
πρώτο βίντεο που βγήκε δείτε στο τέλος την οθόνη τουΕξαιρετικό το γραφικό . Ελπίζω να υπάρχει και στα παραγωγής .
Εσωτερικά έχει ότι χρειάζεται για να πετύχει.
Ύφος
Σοβαρότητα
Τεχνολογία
Άποψη
και έχει διατηρήσει τα εξαιρετικά στοιχεία από το s40 , όπως την πανέμορφη κεντρική κονσόλα .Αν και τα καθίσματα προσφέρουν καλή πλευρική στήριξη και έχει επαρκής χώρους για τους πίσω , θεωρώ ότι θα είναι για εμένα στην κορυφή της κατηγορίας από πλευράς εσωτερικού .
Μακάρι να είχε και το 60άρι στην σωστή θέση τους αεραγωγούς και την κονσόλα .Έχει κάνει πολλά βήματα η Volvo . από εμένα .
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
... το βρισκω γενικα minimal με καθαρες γραμμες, και αρκουντως λειτουργικο...Το μόνο που ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι! Παραφορτωμένο με κουμπάκια, πολύ ασημί διάκοσμο, παραξενο καντραν, την 'Αρτα και τα Γιαννενα' σε φωτάκια ... που ακριβώς είναι το μίνιμαλ?
-
+cosneo
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το μόνο που ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι! Παραφορτωμένο με κουμπάκια, πολύ ασημί διάκοσμο, παραξενο καντραν, την 'Αρτα και τα Γιαννενα' σε φωτάκια ... που ακριβώς είναι το μίνιμαλ?
Καθαρές γραμμές στο ταμπλό . Όχι περίεργα σχήματα . Οι βασικοί διακόπτες , Ηχου , Κλίμα , ρυθμίσεις αεραγωγών , alarm , κλπ. ξεχωρίζουν.
Αν θες να δεις χάος υπάρχουν πολλά , άλλα μοντέλα .
Εξάλλου όποιος δεν θέλει πολλές λειτουργίες υπάρχουν κάποια μοντέλα του '80 όπου με 2-3 διακόπτες καθάρισες .Σε εμάς την νεολαία αρέσουν τα κουμπιά , ο νυχτερινός φωτισμός και η αίσθηση cockpit κλπ.
Έχουμε touchscreen κινητό και ασύρματο σταθερό και . . . γενικά τα παίζουμε στα δάκτυλα -
Με αρεσει πολύ
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Σε εμάς την νεολαία αρέσουν τα κουμπιά , ο νυχτερινός φωτισμός και η αίσθηση cockpit κλπ.
Έχουμε touchscreen κινητό και ασύρματο σταθερό και . . . γενικά τα παίζουμε στα δάκτυλαΩς προς την 'μινιμαλ' σχεδίαση η αναφορά μου και όχι ως προς το γούστο μου που αναφέρω σε άλλο ποστ μου ότι γενικα αυτό που βλέπω μ' αρέσει! Αλλά ... φυσικά και ΔΕΝ το λες μίνιμαλ.
Κατα τα λοιπά ... εσείς η νεολαία καλά κανετε και τα παίζετε με τα δάκτυλα. Προσοχή όμως! Όχι όλα!!! -
Η δική μου εμπειρία απο την κονσόλα του C30 λέει πως είναι αρκετά εύχρηστη και βρίσκεις αυτό που θές εύκολα. Του V40 με βάση τις φωτογραφίες είναι ακόμα καλύτερη γιατί τα κουμπάκια, που είναι αρκετά, είναι σαφώς καλύτερα διαχωρισμένα. Μινιμάλ πάντως δεν είναι τα κουμπάκια είναι αρκετά αλλά είναι καλοσχεδιασμένη.
-
Περαν των κουμπιων του κλιματισμου και αυτων του τιμονιου δεν μπορω να πω πως ειναι πολλα, ποιος εγω που τα απεχθανομαι.
Τα φωτακια επισης μου αρεσουν γιατι μ αρεσει να φωτιζεται και να ειναι οσο γινεται ευδιακριτος ο πινακας οργανων και φυσικα οι γραμμες ειναι λιτες, ουτε extreme σχεδιασμοι ουτε τιποτα.Ο χρήστης cosneo έγραψε:
πολύ ασημί διάκοσμοΚωστα αρχιζω να ανυσηχω.
Volvo V40