-
Εδώ τα λέει πιο αναλυτικά
http://auto.in.gr/news/greece/article/?aid=1231201386
Μου φαίνονται καλές οι τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
-
R-design θα βγει;
-
Συνήθως ακολουθεί λίγο μετά το λανσάρισμα.
-
οι τιμές είναι μετριοπαθείς, ούτε τζάμπα ούτε και στο θεό.
όταν δούμε εν Ελλάδι τιμές για A3 και A class θα μπορούμε να πούμε πόσο ανταγωνιστική ή όχι είναι η τιμολόγηση.μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τις διαφορές στις δύο εκδόσεις ντίζελ. 94 και 99 gr CO2.
-
Σήμερα βγήκαν και της A class. Υπάρχουν στο αντίστοιχο θέμα.
-
μαιστα...
είδα τιμές Α και μου φάνηκαν κακές. δεν είναι ανταγωνιστική ούτε με V40 ούτε καν με 1series που υποτίθεται είναι το αντίπαλον δέρας. -
Ο χρήστης Apatilos έγραψε:
Εδώ τα λέει πιο αναλυτικάhttp://auto.in.gr/news/greece/article/?aid=1231201386
Μου φαίνονται καλές οι τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
+1
Αν ειναι και απο κοντα 'ευπεπτο', θα κλεψει πωλησεις απο την σειρα 1 της Bmw, αλλα και την νεα A-class...
-
Νομίζω η βασική έκδοση 1.6 diesel D2 έχει πολύ καλή τιμή ειδικά για τον εξοπλισμό ασφάλειας που έχει,αλλά και την κατηγορία του(premium).Τώρα η εμφάνιση
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
οι τιμές είναι μετριοπαθείς, ούτε τζάμπα ούτε και στο θεό.
όταν δούμε εν Ελλάδι τιμές για A3 και A class θα μπορούμε να πούμε πόσο ανταγωνιστική ή όχι είναι η τιμολόγηση.μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τις διαφορές στις δύο εκδόσεις ντίζελ. 94 και 99 gr CO2.
Σ ενΑ άρθρο, διάβασα ότι αυτή διάφορα προκύπτει ανάλογα με το σετ ζαντων και ελαστικών που θα επιλέξει ο αγοραστής
-
πανεμορφο σχεδιαστικα....
αλλα ισχυει οτι ο Τ3 εχει περιοριστη ταχυτητας στα 190 χλμ;;
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει;
150 άλογα μοτέρ μπορεί να βγάλει άνετα 15-20 χιλιόμετρα μεγαλύτερη τελική σε αυτό το αυτοκίνητο. Εντάξει στην πράξη δεν θα το πας σχεδόν ποτέ με τόσα αλλά αφού μπορεί γιατί να μην είναι διαθέσιμα;
Μόνο στην Ιαπωνία έχουν speed limiter στα 180 και τα Γερμανικά λόγω νομοθεσίας στα 250 όμως 190 δεν το έχω ξανακούσει. -
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
150 άλογα μοτέρ μπορεί να βγάλει άνετα 15-20 χιλιόμετρα μεγαλύτερη τελική σε αυτό το αυτοκίνητο. Εντάξει στην πράξη δεν θα το πας σχεδόν ποτέ με τόσα αλλά αφού μπορεί γιατί να μην είναι διαθέσιμα;
Μόνο στην Ιαπωνία έχουν speed limiter στα 180 και τα Γερμανικά λόγω νομοθεσίας στα 250 όμως 190 δεν το έχω ξανακούσει.**Δεν είναι θέμα νομοθεσίας για τα γερμανικά (βλ. Porsche).
Αμφιβάλλω πάντως να υπάρχει λόγως περιορισμού της τελικής στο V40
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Μόνο στην Ιαπωνία έχουν speed limiter στα 180 και τα Γερμανικά λόγω νομοθεσίας στα 250 όμως 190 δεν το έχω ξανακούσει.**Δεν είναι θέμα νομοθεσίας για τα γερμανικά (βλ. Porsche).
Αμφιβάλλω πάντως να υπάρχει λόγως περιορισμού της τελικής στο V40
Συμφωνία κυρίων είναι. Σε κάθε περίπτωση δεν αφορά ειδικούς κατασκευαστές (βλ. Porsche, Gumbert κ.λπ.) ή οχήματα όπως οι M & AMG αν και εφόσον ο ιδιοκτήτης πιστοποιηθεί από την εταιρεία ότι μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια σε αυτές ή ψηλότερες ταχύτητες. Επιπλέον αν θυμάμαι καλά κάποτε είχε ακουστεί ότι το όριο θα ανέβαινε στα 280 (175 mph).
-
Το πιο απαίσιο στροφόμετρο που έχω δει.Στην άρχη έψαχνα να το βρώ!
-
-
Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι έξτρα και χρεώνεται 392 ευρώ.Προφανώς γι΄αυτό κάναν έτσι τον αναλογικό για να αναγκαστείς να πάρεις τον ψηφιακό.
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι έξτρα και χρεώνεται 392 ευρώ.Προφανώς γι΄αυτό κάναν έτσι τον αναλογικό για να αναγκαστείς να πάρεις τον ψηφιακό.Προφανώς έχεις μπερδευτεί. Και οι δυο φωτό τον ψηφιακό πίνακα απεικονίζουν απλά αυτή που έβαλες εσυ είναι στο Eco mode και η ακριβώς απο κάτω στο sport. Τον βασικό αναλογικό δεν τον έχουν δείξει σε καμία φωτογραφία ακόμη.
-
είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποια φωτογραφία με τον βασικό αναλογικό εξοπλισμό;
τι κάνουν, το κρύβουν;μια ακόμη ερώτηση: η ηλιοροφή σε ποιό επίπεδο εξοπλισμού υπάρχει;
-
Πηγα και το ειδα σημερα στη Βουλιαγμενης! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραιο!Πολυ καλη ποιοτητα στο εσωτερικο με καλους χωρους,προσοχη στη λεπτομερεια ,ενω και το πορτ μπαγκαζ με το διπλο πατο μου φανηκε ικανοποιητικο.Μονο το σχημα του λεβιε ταχυτητων δε μου αρεσε.
Γενικα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις αν κρινω απο τον ανταγωνισμο .Μενει να δω πως παει στο δρομο.
Volvo V40