-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και πραγματικα αμα σ αρεσει να οδηγας και εχεις και ενα ενδιαφερων αμαξι ουτε μες την πολη δε το βαριεσαι.. Το μποτιλιαρισμα μονο δεν αντεχω.. Ας με βαλεις και μια ωρα να γυρναω στα στενα..
Πες τα θελεις να κανεις μια βολτιτσα στο κεντρο της Αθηνας??
Το κεντρο της πατρας εχει πιο πολυ ενδιαφερων για ευνοητους λογους....
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αμα σαρεσει το αυτοκινητο που οδηγας δεν το βαριεσαι
Ισχυει αυτο
Μπορει να ειναι και η ιδεα και να οφειλεται στο οτι τελευταια ειμαι καπως πεσμενος γενικα...Μετα απο 8 χρονια με το clio υπαρχουν στιγμες που το αγαπω και λεω 'τι αυτοκινηταρα εχω' ακομα και τωρα, υπαρχουν στιγμες που λεω 'πωπω πως εχει γινει ετσι το σαραβαλακι' αλλα κυριως το πρωτο ισχυει...
-
Τι σημασία έχει κάθε πότε κινούμε το αυτοκίνητό μας; Μπαίνουν μαζί αυτοί που έχουν ένα και το κυκλοφορούνε 1-2 μέρες τη βδομάδα και αυτοί που έχουν 4-5 και οδηγάνε κάθε μέρα άλλο...
Επίσης πάνε μαζί κάποιος που κάνει οικονομία επειδή ζορίζεται με άλλον που απλά δεν του χρειάζεται το αυτοκίνητο. Ή με κάποιον που του έχει χαλάσει ή είναι στρατιώτης ή γενικά μακριά από το αυτοκίνητό του.
Προσπαθώ να καταλάβω το νόημα του θέματος αυτού.... -
Καθαρά και μόνο για ν'αναφέρει ο καθένας (εφόσον το επιθυμεί) το μεγαλύτεο διάστημα που άφησε ακίνητο το αυτοκίνητό του.
Το σκεπτικό μου δεν ήταν να βγει κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα
Αν το βρίσκετε άχρηστο ας κλειδωθεί κανένα θέμα -
έχω αντέξει χωρίς αυτοκίνητο περίπου 5 μέρες...
βέβαια υπήρχε μηχανή ... -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καθαρά και μόνο για ν'αναφέρει ο καθένας (εφόσον το επιθυμεί) το μεγαλύτεο διάστημα που άφησε ακίνητο το αυτοκίνητό του.Το σκεπτικό μου δεν ήταν να βγει κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα
Αν το βρίσκετε άχρηστο ας κλειδωθεί κανένα θέμαΜην αγχώνεσαι...το θέμα έχει την ίδιαχρησιμότητα μ αυτό που ερευνά την κατανάλωση!
-
Πριν αρχίσει να βρέχει κοντά στις 2 εβδομάδες. Μου πήρε κοντά 1 1/2 μήνα να κάνω 1000 χλμ. (ακόμη δεν τα έκανα) και μέσα σ αυτά είναι κι ένα ταξιδάκι κοντινό γύρω στα 200 χλμ που έκανε τον Κυριακή που μας πέρασε.Μέσα στην πόλη μόνο με το σκούτερ χειμώνα καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καθαρά και μόνο για ν'αναφέρει ο καθένας (εφόσον το επιθυμεί) το μεγαλύτεο διάστημα που άφησε ακίνητο το αυτοκίνητό του.Το σκεπτικό μου δεν ήταν να βγει κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα
Αν το βρίσκετε άχρηστο ας κλειδωθεί κανένα θέμαΝα κλειδωθεί κανένα θέμα; Άλλο θέμα εννοείς;
Σοβαρά τώρα και αφού προηγουμένως δεν απάντησα για εμένα, το μεγαλύτερο διάστημα που άφησα αυτοκίνητο σε ακινησία ήταν το 1999 και για διάστημα 15 ημερών.
Έκτοτε και μέχρι σήμερα, δεν θυμάμαι να έκατσε σε ακινησία αυτοκίνητο που είχα
περισσότερες από 2 μέρες σερί. -
εεεε το θες και εσύ http://www.youtube.com/watch?v=MgyfN0rVmuk
-
Παλιά με τα αρκετά (>4) οικογενειακά αυτοκίνητα μπορεί κάποιο να μην το έπαιρνε κανένας για βδομάδες (προτιμούσαμε τα καλά).
Πλέον εφόσον είμαι στην ίδια πόλη το χρησιμοποιώ κάθε 1-2 μέρες (επισκέψεις, σούπερ μάρκετ, έρευνα αγοράς). Ακόμα λιγότερο ακόμα αν είμαι σε άλλη πόλη.... προφανώς!
Κάποια στιγμή όμως είχα πάρει αυτοκίνητο αλλά δεν το χρησιμοποιούσα για 3-4 μήνες επειδή ήμουν αλλού. Επειδή είχα κι άλλο και βολευόμουν είχα καθυστερήσει και την ασφάλιση. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
εεεε το θες και εσύ http://www.youtube.com/watch?v=MgyfN0rVmuk -
Ταξιτζης μαν... ταξιτζης.
-
ααααααααααααααααααααα
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εδιτ: Το ιδιο εβαλα και τον Θωμά, αλλα δεν ψάρωσε... πρέπει να αλλάξω κόλπα
-
αααααααααααααααααααααΑυριο θα μάθουμε το ΒΒΒΒΒΒΒ
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Την RR έχω να την κινήσω 1,5 χρόνο και την 430 δύο μήνες.....Για τη Ρολς δε νοιαζομαι... στην 430 φέρνω μπαταρία αν είναι να την πάρω βόλτα όμως!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εδιτ: Το ιδιο εβαλα και τον Θωμά, αλλα δεν ψάρωσε... πρέπει να αλλάξω κόλπα
Τι κουκλι η W114 στο βιντεο
-
30 Ιουλίου τρέχοντος έτους, και εν μέσω της απεργίας των βυτιοφόρων, έβαλα βενζίνη στο χάτσι μου. Πήγα μεχρι την Κρήτη (όχι κολυμπώντας ) και γύρισα.
Έχω ακόμα την ίδια βενζίνη στο ρεζερβουάρ... Αν πάω Παλλάδιο το Σάββατο θα έχουμε 20 Αυγ - 26 Νοε ακινησία.
Όχι που μου λένε πως καίει πολύ! Ούτε 10 Ευρώ το μήνα και μάλιστα 100άρα!
-
Έχουμε και λέμε το 206 κάμπριο είναι πρακτικά ακίνητο από τον Αύγουστο του 2009 που είναι προς πώληση ... (έχει πάει μια βόλτα μέχρι το ΚΤΕΟ και κατα τα άλλα βόλτες για μπαταρία). Φέτος θα καταθέσω πινακίδες γιατί τελικά στράβωσε και η τελευταία απόπειρα πώλησης.... Είναι ανασφάλιστο 1.5 έτος περίπου απλώς του αλλάζω λάδια και ελέγχω υγρά φρένων μπαταρία.
Το 106 της μαμάς κουνιέται βασικά τα καλοκαίρια το χειμώνα τόσο σπάνια που οι καθρέπτες έχουν ιστούς αράχνης ... (Μοντέλο 1996 συνολικά χλμ ~ 50.000)
Το Κρουζ το δικό μου κουνιέται σε ταξίδια ή όποτε πάμε κάπου με το μωρό (παιδίατρο, επισκέψεις εκδρομές κτλ) συνήθως μένει ακούνητο περίπου 20 - 25 μέρες το μήνα. Συνολικά χλμ απο Αυγ 2009 5000χλμ
Το Σμαρτ το κουνάει η γυναίκα μου για σουπερμαρκετ και μερικές φορές εγώ για δουλειά κουνιέται σχεδόν κάθε μέρα αλλά για σύντομες διαδρομές (περίπου 6-8000 χλμ το χρόνο). Είναι βέβαια οτι δουλεύω κοντά στο σπίτι πλεον και η γυναίκα σταμάτησε δουλειά λόγω του μικρού και τώρα δεν ξαναβρίσκει λόγω κρίσης...
Ευτυχώς ο μπαμπάς τουλάχιστο το κουνάει το 607 έχει κάνει σε 1.5 χρόνο 89.000χλμ. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Την RR έχω να την κινήσω 1,5 χρόνο και την 430 δύο μήνες.....Πόσα αυτοκίνητα έχεις ???? Επειδή έχεις εξωτικά μοντέλα εσύ και οι φίλοι σου δεν φτιάχνεις ένα τόπικ να μας βάλεις μερικές φώτο (χωρίς πινακίδες μη σε βρει και η εφορία) να χαιρόμαστε και εμείς τα απλά παιδιά του λαού που τα βλέπουμε μόνο στα περιοδικά ??
Πόσο καιρό έχετε να κινήσετε το αυτοκίνητό σας?