-
Mην τσιμπας Λου Μου μου και φτιαξεις κανενα ξυλινο προφιλ εδω μεσα ...
Το οριτζιναλ ειναι αυτο που μετραει ,ειδικα στα σκαλπς που εργαζοντε και εχουν και χιουμορ .
Πες μας τωρα τι αλλο εχεις τωρα τελευταια .......
y.g. οποιοι παρακολουθουν τις εξελιξεις του σπορ μονο απ'το facebook κινδυνευουν απ'την παραπληροφορηση του ..Νικ Προεδρικ που λεει οτι ο Αγιαννης ειναι ο παλιος που ειχε να γινει πολλα χρονια ..
Απ'την αλλη ο αλλος Νικ Διοργανωτικ δεν βαζει τις πληροφοριες για το dvd του αγωνα , εδω που διαβαζει ολη η επικρατεια .... -
[quote='APR']
ENA ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ DVD ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ε.Δ. ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΜΕ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΗΝ κα ΠΑΣΑΛΗ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ START LINE Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ 'ΠΕΛΑΤΕΣ' ΤΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΛΛΥΣτα ελληνικα ραλι χρειαζεται οτιδηποτε κατω των 30 ετων ή/και 250 χοληστερινη. Αλλα στην πραγματικοτητα το ερωτημα ειναι τι θα κερδισουν τετοιες συμμετοχες απο τα ελληνικα ραλι και η απαντηση ειναι προφανης βλεποντας τι κερδισε ο Τακης, ο Νικος και ο Βασιλης, ο Δημητρης κλπ. Τιποτα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΛΛΥ
Στα ελληνικα ραλι χρειαζεται οτιδηποτε κατω των 30 ετων ή/και 250 χοληστερινη. Αλλα στην πραγματικοτητα το ερωτημα ειναι τι θα κερδισουν τετοιες συμμετοχες απο τα ελληνικα ραλι και η απαντηση ειναι προφανης βλεποντας τι κερδισε ο Τακης, ο Νικος και ο Βασιλης, ο Δημητρης κλπ. Τιποτα.
ANTE MΠΡΑΒΟ, ΒΡΕ GO FOR POLE, ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΛΛΥ.
ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ !!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ,ΛΕΩ ΕΓΩ ?
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ENA ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ DVD ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ε.Δ. ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΜΕ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΗΝ κα ΠΑΣΑΛΗ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ START LINE Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ 'ΠΕΛΑΤΕΣ' ΤΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ DVD ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ κ.ΠΑΣΑΛΗ ΣΤΟ 6973030125 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Στα ελληνικα ραλι χρειαζεται οτιδηποτε κατω των 30 ετων ή/και 250 χοληστερινη. Αλλα στην πραγματικοτητα το ερωτημα ειναι τι θα κερδισουν τετοιες συμμετοχες απο τα ελληνικα ραλι και η απαντηση ειναι προφανης βλεποντας τι κερδισε ο Τακης, ο Νικος και ο Βασιλης, ο Δημητρης κλπ. Τιποτα.
ANTE MΠΡΑΒΟ, ΒΡΕ GO FOR POLE, ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΛΛΥ.
'EL-EM'
Δηλαδή θα έπρεπε να τους 'κόψεις μισθό' για να έρθουν να δείξουν την αξία τους ?
Μήπως καλιεργήθηκαν υπερβολικές προσδοκίες και αυταπάτες στην προηγούμενη γενιά και δεν ξεκαθαρίστηκε ότι πρόκειται για ένα χόμπυ που το 90% των αγωνιζομένων βάζει χοντρά απο την τσέπη του και στερείται άλλες ανέσεις για να το κάνει ?
-
bonjour .... κι αρχισει η εβδομαδα με μια μεγαλη αληθεια ........
Μήπως καλιεργήθηκαν υπερβολικές προσδοκίες και αυταπάτες στην προηγούμενη γενιά και δεν ξεκαθαρίστηκε ότι πρόκειται για ένα χόμπυ που το 90% των αγωνιζομένων βάζει χοντρά απο την τσέπη του και στερείται άλλες ανέσεις για να το κάνει ?GF
Και οχι μονον , GF μας .......
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
'EL-EM'
Δηλαδή θα έπρεπε να τους 'κόψεις μισθό' για να έρθουν να δείξουν την αξία τους ?
Μήπως καλιεργήθηκαν υπερβολικές προσδοκίες και αυταπάτες στην προηγούμενη γενιά και δεν ξεκαθαρίστηκε ότι πρόκειται για ένα χόμπυ που το 90% των αγωνιζομένων βάζει χοντρά απο την τσέπη του και στερείται άλλες ανέσεις για να το κάνει ?
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΝΟΙΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΟΜΠΥ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΟΜΠΥ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ.Ε αρα στα λογια μου ερχεσαι, δεν εχουν να κερδισουν απολυτως τιποτα. Συνεπως γιατι πρεπει να ντρεπομαι εγω που θυμιζω την αληθεια στις ορδες πιτσιρικαδων που προσελκυονται απο τα ελληνικα ραλι και να μην ντρεπονται αυτοι που διαμορφωνουν τις συνθηκες των ελληνικων ραλι που κανεις νεος με σοβαρες αγωνιστικες εμπειριες απο το εξωτερικο (που τα πιτσιρικια του καρτ τυπικα εχουν) δεν τους αντεχει παρα για μερικους μηνες;
-
Τα τελευταία 10 χρόνια, εχω αναπωλήσει τα παλιά καλά Παλλάδια...Οχι απο οργανωτικής πλευράς, αλλα αποπλευράς ειδικών. Εχω την εντύπωση οτι λείπει πλέον απο τα Ράλι της Αττικής η αίγλη των ειδικών.Π.χ, πως λέγαμε παλαιότερα οτι Αχαιός χωρίς Κομπηγάδι-πετσάκοι-φτέρη δεν γίνετε... ή ΔΕΘ χωρίς Χολομώντα κλπ... Οπως και να το κάνουμε φτέρη και χολομώντας είναι θρυλικές ειδικές.Οχι τελικά λόγω της ιστορίας τους μόνο, αλλα και λόγο της ιδιομορφίας των ειδικών.
Ρε παιδί μου, εχω συνδυάσει αγώνα στην Αττική με Μερκούρη και Στεφάνη, πως να το κάνουμε.Οκ το Μελετάκι.
Είναι σαν το MONTE CARLO χωρίς την Col De Turini...Γίνετε?Δεν γίνετε!
Τεςπα, Ελπίζω να βρεθεί και μια Αντιστοιχα καλή Ειδική, που να γίνει θεσμός επιτέλους στην Αττική. Ομως αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι Γιατι ακόμα οι Αγώνες στην Αττική γίνονται Σαββατο. Οπως επίσης εχω αναπωλήσει και το Παλλάδιο με Super Ειδική στο Τροκαντερό. Πιστεύω οτι ηταν απο τις Φορές που ο Χιωτίδης είχε 'μαγέψει'...Ωραία δεν θα ήταν να ειχε και τώρα μια Super Ειδική το σαββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί αγώνα?
Τεχνικό Ελεγχο το Σαββατο το πρωί-Βράδυ εκκίνηση και Super Ειδική- Κυριακή Αγώνας! -
Ο χρήστης van έγραψε:
Τα τελευταία 10 χρόνια, εχω αναπωλήσει τα παλιά καλά Παλλάδια...Οχι απο οργανωτικής πλευράς, αλλα αποπλευράς ειδικών. Εχω την εντύπωση οτι λείπει πλέον απο τα Ράλι της Αττικής η αίγλη των ειδικών.Π.χ, πως λέγαμε παλαιότερα οτι Αχαιός χωρίς Κομπηγάδι-πετσάκοι-φτέρη δεν γίνετε... ή ΔΕΘ χωρίς Χολομώντα κλπ... Οπως και να το κάνουμε φτέρη και χολομώντας είναι θρυλικές ειδικές.Οχι τελικά λόγω της ιστορίας τους μόνο, αλλα και λόγο της ιδιομορφίας των ειδικών.
Ρε παιδί μου, εχω συνδυάσει αγώνα στην Αττική με Μερκούρη και Στεφάνη, πως να το κάνουμε.Οκ το Μελετάκι.
Τεςπα, Ελπίζω να βρεθεί και μια Αντιστοιχα καλή Ειδική, που να γίνει θεσμός επιτέλους στην Αττική. Ομως αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι Γιατι ακόμα οι Αγώνες στην Αττική γίνονται Σαββατο. Οπως επίσης εχω αναπωλήσει και το Παλλάδιο με Super Ειδική στο Τροκαντερό. Πιστεύω οτι ηταν απο τις Φορές που ο Χιωτίδης είχε 'μαγέψει'...Ωραία δεν θα ήταν να ειχε και τώρα μια Super Ειδική το σαββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί αγώνα?
Τεχνικό Ελεγχο το Σαββατο το πρωί-Βράδυ εκκίνηση και Super Ειδική- Κυριακή Αγώνας!Τι μου θυμίσατε τώρα. Παλλαδιο με πρώτο Κύρκο δεύτερο γενικής Πάνο Σπυρόπουλο με RENAULT 5 GT και
τρίτο γενικής Σώτο Κοκκίνη με το ίδιο όχημα και καπου εκεί ψηλά τον Γεωργίου με το SUZUKI.Ολη νύχτα αγώνας και τερματισμό το ξημέρωμα!
Καταπληκτικοί αγώνες!Αυτό το είχα γράψει πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, όταν μιλάγαμε για το Παλλάδιο του 2009.
Το περίεργο είναι τότε οι 'κερκίδες ήταν γεμάτες και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για τους θεατές νυχτερινό ραλλύ, ενώ τώρα οι θεατές χαθήκανε και από τα πρωινά ραλλυ.Επίσης θυμήστε μου κάτι.
Θυμάμαι ό,τι υπήρχε Παλλάδιο που είχε προγραμματισμένη Super ειδική στον Λυκαβητό, που τελικά δεν έγινε.
Ήταν περίπου μια χρονιά μπροστά ή πίσω από το Παλλάδιο που είχε Τροκαντερό και εκκινηση τερματισμό στο Παναθηναϊκό στάδιο.
Θυμάμαι λάθος; -
Ο χρήστης van έγραψε:
Τεχνικό Ελεγχο το Σαββατο το πρωί-Βράδυ εκκίνηση και Super Ειδική- Κυριακή Αγώνας!Κυριακή δεν κάνουν αγώνα επειδή δεν μπορούν να κλείνουν τον δρόμο λόγω κίνησης (βγαίνει στην εξοχή ο κόσμος).Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Πρίν δύο χρόνια σε δημοσίευσή μου,είχα προτείνει την ειδική Αη-Γιάννης με αντίθετη φορά όμως.viewtopic.php?f=3&t=33301&start=135
(δημοσίευση 09/12/2008,,,,23:12)
Van είχαν βάλει super ειδική και το 2005 στο ράλλυ Αττικό βράδυ.
Μιας και ήρθε το Παλλάδιο στην Δυτική Αττική,,κάτι απλό και ωραίο θα ήταν,,
Σάββατο βράδυ πανυγηρική εκκίνηση στην Πάχη.( Τα μισά Μέγαρα,,και οι μισοί απο επαρχία την γεμίζουν ΠΣΚ)
Επι τόπου σουπερ ειδική στην πίστα των Μεγάρων και βουρ για έναν κατηφορικό Αη-Γιάννη (όπως Παλλάδιο 1999)
Επιστροφή σε ανασυγκρότηση και παρκ φερμέ στην πίστα .
Την άλλη μέρα το πρωί (ανηφορίζουν προς Αλεποχώρι και κάνουν και την ειδική κοντά 4 χιλιόμετρα για ''ζέσταμα'' Άνω Αλεποχώρι.Είχε μπεί σε παλιά Ακρόπολις.Τώρα είναι άσφαλτος.ΌΠως πάμε για Αλεποχώρι πριν αρχίζουμε να κατηφορίζουμε κάνουμε δεξια (περιοχή Ζάχουλη)
Μετά έναν Αη-γιάννη σαν τον φετινό,,Ψάθα,,Πάνακτο,,βάλτε και έναν Αη-Γιώργο και ένα Μελετάκι επί 2 και είμαστε κομπλέ για Παλλάδιο 2011
(αν και είπα πολλές ειδικές) -
Να που και αυτοί οι άμοιροι, σιωπηλοί θεατές, καμμιά φορά έχουν τις καλύτερες ιδέες. Μερικές φορές - πρέπει να έχει τύχει σε πολλούς υποθέτω - έχω βρεθεί στη θέση να 'βγάλω' θεωρητικά τις ε.δ. του 'τέλειου' αγώνα ή να αναρρωτιέμει αν γαμώτο προσπάθησαν κάποιοι έστω και στο ελάχιστο, να σχεδιάσουν με όρεξη και μεράκι ένα ράλι. Πιο πολύ απαράδεκτο, είναι κάποιες παραδοσιακές λέσχες με δεμένο το γάιδαρο, να παρουσιάζουν αγώνα καρμπόν με την (τις) προηγούμενες χρονιές.
Αν και όχι τόσο παλελέουρας θεατής, έχω καλές αναμνήσεις από Παλάδια, όπως τον αγώνα του 2001 αρχές Δεκέμβρη με την φοβερή κατηφορική Στεφάνη (νομίζω δεν ξαναέγινε από τότε) με το χιόνι, στην εξολοθρευτική πρώτη κατηφορική στροφή (χωρίς μπαριέρα τότε) που έγινε νεκροταφέιο αυτοκινήτων, ή το άλλο το μεικτό διήμερο Παλάδιο γύρω από τον Άγιο Κωνσταντίνο στο Λαύριο, τρέχαμε επί 2 ημέρες ανάμεσα στις τρύπες των αρχαίων λατομείων για να δούμε περισσότερες ε.δ.
Ένα από τα στοιχεία διαφοροποίησης είναι και το ότι γίνεται Σάββατο παραδοσιακά, γενικά έχει και μια αίσθηση διαφορετικότητας σαν αγώνας, ίσως να είναι και η ιδέα μου όμως.spiros gti αν πας για αναγνωρίσεις θεατών, πες μας κανένα καλό μέρος στο κατηφορικό κομμάτι.
Υπάρχει ενδιάμεσος δρόμος από τον οικισμό για να μπορεί να φύγει κάποιος χωρίς να κλειστεί μέσα; -
Ο χρήστης canislupus έγραψε:
spiros gti αν πας για αναγνωρίσεις θεατών, πες μας κανένα καλό μέρος στο κατηφορικό κομμάτι.
Υπάρχει ενδιάμεσος δρόμος από τον οικισμό για να μπορεί να φύγει κάποιος χωρίς να κλειστεί μέσα;Αυτή η ειδική έχει τα πάντα!!!
Ανηφορικά,,κατηφορικά,,πατημένα κομμάτια,,κλειστά,,άλματα,,απότομη κλίση στα τελειώματα με χασίματα και πάρα πολύ κλειστές στροφές διαρκείας που κλείνουν μερικές (πιάνει και πολύ υγρασία το πρωι το μέρος)..Γενικά αυτή η ειδική για μένα είναι η χαρά του αγωνιζόμενου και του θεατή..
Για καλά σημεία δεν ξέρω τι αρέσουν σε εσένα.Καλό θα ήταν να πας να την κάνεις.οι ειδικές κλείνουν μια ώρα πριν.Πήγαινε 1 ώρες πριν κλείσει όλη την ειδική και μετά όπου δείς οτι σου άρεσε ξαναπήγαινε.Κυκλώνει αμέσως..
Εγώ έχω αποφασίσει πως θα κάτσω και στα 3 περάσματα σε αυτή την ειδική να τους δω όλους.(γιατί στις πιο πίσω κατηγοριές δεν έχει κριθεί το πρωτάθλημα και θα έχουμε μάχες)
Δεν θα μετακινηθώ καθόλου.
Τώρα οποιος θέλει να δει παραπάνω απο 3 περάσματα και να μην κλειστεί μπορεί να έρθει απο τα Μέγαρα,,προς Χάνι Δερβένι (εκκινηση Κινέτας,Ακρόπολις 99 και εκκίνηση Αη-Γιάννη,Παλλάδιο 99) και στο 1,5 χιλιόμετρο περίπου μέσα έχει μια φουρκέτα δεξιά 1ης.Μπορεί να δει τους 1ους 20 και μετά μπορεί να φύγει να πάει Μελετάκι τερματισμό.Ακριβώς 25 λεπτά είναι.Όσον αφορά για ενδιάμεσο δρόμο απο τον οικισμό Μάζι δεν υπάρχει δρόμος.
Αν κάποιος θέλει να κλείστεί Η ειδική έιναι γεμάτη με παράδρομους (που καταλήγουν σε χωράφια)και σημεία για να παρκάρεις αυτοκίνητο..Χωρίς να περπατήσεις καθόλου για να δεις καλά σημεία. -
Λοιπον νεοτερα ....στο Παλαδιο ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Ο Paolo Andreucci με το 207 S2000 ...
καθως κι ο chris Platis με toyota starlet gr.2 -
Ο χρήστης van έγραψε:
Τεςπα, Ελπίζω να βρεθεί και μια Αντιστοιχα καλή Ειδική, που να γίνει θεσμός επιτέλους στην Αττική.O Αη Γιάννης του 97 ήταν για εμένα η δυσκολότερη και συναρπαστικότερη ασφάλτινη ΕΔ στην Ελλάδα, και τις έχω κάνει σχεδόν όλες, είτε ως οδηγός είτε ως συνοδηγός. Ο φετινός Αη Γιάννης είναι ακόμα πιο δύσκολος, πιο μεγάλος και επιπλέον έχει το χαρακτηριστικό ότι έχει τα πάντα: αργά, μέτρια και γρήγορα κομμάτια, δύσκολο ανήφορο, ίσωμα με στενά κομμάτια και χασίματα με γρήγορες στροφές και μια τρομακτική κατηφόρα γεμάτη χασίματα και τεχνικότατες στροφές που απαιτούν τέλειες γραμμές και πολύ κουράγιο. Όλα αυτά, δε, μέσα σε πευκοδάσος και αμπέλια που δημιουργούν ένα υπέροχο σκηνικό. Και μόνο γι' αυτή την ΕΔ, που μάλιστα γίνεται 3 φορές, προτρέπω όσους μπορούν να τρέξουν να κλείσουν τα αυτιά τους στους μαυροφορεμένους και να πάνε.
-
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.
ΑΝ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ -ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ- ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤ.. ,ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ Η ΤΖΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ???ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΥ.Γ.ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ,ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ STARTLINE ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΕΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ -
Πλακα πλακα τωρα που λεει ο ΑΠΙ ΑΡ για αντρεουτσσι,δεν μπορει να γινει καμια κινηση να ερθουν τιποτα Ιταλοι στο Παλλαδιο οπως παλια? με κατι Σ1600 που ειχαν ερθει(δεν θυμαμαι αν ηρθαν μονοι τους οι τους καλεσαν) !
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Πλακα πλακα τωρα που λεει ο ΑΠΙ ΑΡ για αντρεουτσσι,δεν μπορει να γινει καμια κινηση να ερθουν τιποτα Ιταλοι στο Παλλαδιο οπως παλια? με κατι Σ1600 που ειχαν ερθει(δεν θυμαμαι αν ηρθαν μονοι τους οι τους καλεσαν) !οπως ειχαν ερθει οι Ιταλοι στο Αττικο του 2005 με τα Renault ClioII N3 του ενιαιου τους τοτε. αλλα ποιος να τα καταφερει να το κανονισει μηπως ο ΣΟΟΑ η η ΕΘΕΑ(ΟΜΑΕ) ?????????????
-
κυριε αρη μην ειστε απολυτος,αμα γινουν οι σωστες κινησεις μπορει κατι να γινει..!ειμαστε διπλα με την καλυτερη χωρα σε οτι αφορα ειδικα τον ασφαλτηνο ταπητα σσπαλλαδιο ! πολλοι οδηγοι εχουν προσωπικα σαιτ με τις μουτσουνες τους εκει πχ ο πλεσσασιερρα και ο κοσμοπολιτικ μπορουν να εποικινωνησουν και η ΕΘΕΑ εννοειται, που λογικα θα εχουν εναν που να ξερει να ομιλει ξενες γλωσσες ωστε να κανει τα ''κονε''
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010