-
αγαπητε λωρη,
πιθανα να ειναι οπως τα λες αλλα......μετα απο τοσες κουβεντες , γραφομενα κλπκλπ δε θαπρεπε η οποια λεσχη να βγαλει μια ανακοινωση???????? οι συναθλητες μου / μας καλως η κακως κινησαν γη κ ουρανο , η λεσχη εκοψε εραψε καλως η κακως , δε πρεπει να βγει κ να μας το πει?????....... Ποτε θα το πραξει ?????? Αυτο ρωταω γιατι υπαρχει αυτη η μυστικοπαθεια που δημιουργει ευλογα ερωτηματα...........
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΟ-ΝΙ,
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΑΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Νατον να.... ε τωρα εισαι ετοιμος .... για τα παραθυρα , μαζι με τους αλλους τους πολιτικαντηδες τους αργοσκωλους διαπλεκομενους , που δεν φταινε αυτοι , αλλα οι αλλοι !
Υ.γ. Αληθεια , ειχες ρωτησει ποτε στην ζωη σου ,ποση ηταν η τελικη των εσκορτ του Τασου ?
Αστο βρε Λωρη αγορι μου , καλο παιδι εισαι , αλλα ασχετος απο τα περισσοτερα θεματα που αφορουν το αθλημα .......Λοιπόν, δε τα λέτε με ΡΜ και τηλέφωνο, τι ενδιαφέρει το θέμα του ράλι Παλάδιου η προσωπική ιστορία του καθενός ? [Mod]
-
Ο χρήστης robert έγραψε:
αγαπητε λωρη,ειμαι απο τους πρωτους που επικροτησα το dvd , οπως κ το shake down του ΔΕΘ, κ μακαρι αυτα να γινουν κανονας. Αλλα πες μου σε παρακαλω τελικα ο αγωνας με το dvd τι σχεση εχουν απ τη στιγμη που κοπηκαν ειδικες , μπηκαν επιβραδυνσεις κλπκλπ. Δηλωσαμε συμμετοχη , πληρωσαμε γιατι λοιπον να μην γνωριζουμε τις αλλαγες αυτες πριν τη ληξη κ κρατιουνται μυστικες?????? Δε πρεπει να γνωριζουμε οτι ο αγωνας εχει γινει 70??? χλμ κ οχι 100 που ηταν ?????? Γιατι αυτη η μυστικοπαθεια???????
Φιλικα
ΡΟ-ΝΙRobert, ο Αγώνας άλλαξε σήμερα το πρωί, απο ανθρώπους που γνωρίζουν και δεν εχουν συμφέρον...
Κε Ελ-Εμ, κουράστηκα...Κουράστηκα να διαβάζω αηδίες και δικαιολογιες.Δεν διανοείτε κανείς, εσύ που είσουν ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ του HANS και τις ασφάλειας των αγώνων, να μιλάς για κ@λους και διαφορα τέτοια...Τοτε τι νοημα εχει το HANS οταν βγείς με 200+ και σου ανέβει το μοτερ στα αυτιά?Επειδή κάποιοι άσχετοι ή διαπλεκόμενοι το κανόνισαν ετσι?
Είσαι απαράδεκτος αν συνεχίζεις και τα πιστεύεις αυτά ακόμα.Επιτέλους λίγο μυαλό σε αυτή την χώρα χρειαζόμαστε και μια σταθερή άποψη..Οχι μεταβαλόμενη ανάλογα με το αγωνιστικό μας...Σε παρακαλώ να μην μιλάς για τους 'μαντρακάδες' που ετρεχαν παλιά!Αλλο το τότε και άλλο το σήμερα! Σήμερα ο χρόνος που κάνει ενα Ν2 στον μερκούρη ή στην φτέρη για να πάρουμε κάτι πιο πρόσφατο, είναι χρόνος γενικής του τότε...Ανοιξε τα αρχεία σου να δεις!Εχεις?
Και στο κάτω κάτω με το σκεπτικό το δικό σου να ξαναβάλουμε ολες αυτές τις ειδικές που λιώναμε τα αυτοκίνητά μας, να βγάλουμε τις μπαριέρες, γιατι ετσι ετρεχαν τότε και αλλα πολλά...Θυμάσαι?Οσο για την μεγάλη ριτσώνα, να σου θυμίσω οτι αν γινόταν το ΑΤΤΙΚΟ, θα είχε σικεην στην Ευθεία, αν δεν κοβόταν εκεί η Ριτσώνα...Ρώτα να μαθαίνεις, δεν ειναι κακό...
**Αναρωτιέμαι τι δεν κατάλαβες από το
Λοιπόν, δε τα λέτε με ΡΜ και τηλέφωνο, τι ενδιαφέρει το θέμα του ράλι Παλάδιου η προσωπική ιστορία του καθενός ? [Mod]
Παρακαλώ να σταματήσει ΤΩΡΑ το εκτός θέματος και το προσωπικό [Mod]**
-
Διεγράφη off-topic [Mod]
-
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΕΟΝΤΩΣ,ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο MOD.
ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ !!!ΒΡΕ MOD,
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ TOY FORUM ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ, (Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ) ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ?
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ,ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ.'EL-EM'
**
Ενώ τώρα που έχει γίνει κουβεντούλα επί προσωπικού είναι ΟΚ.
Δηλαδή τι σχέση έχουν με το ράλι Παλάδιο τα ακόλουθα:
Ο χρήστης APR έγραψε:
Y.G.2 Προσπαθω να εχω επαφη ΛουΜουδακο , εχω μονο αισθησεις ακομα απο Παυλιανη με βροχη 94με το παιδι μου συνοδηγο με 210 χλμ κοφτη και εμπρος αριστερο λαστιχο πλακα , οπως το ειδαν στο σεχ τρομαγμενοι φιλοι !ΜΕ ΠΛΑΚΑ ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΤΟ 94 ΜΕ 210 ΧΛΜ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ 'ΚΟΙΤΑΞΕΙ' ΑΠΟ ΤΟΤΕ !!!! (ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ)
Ξεχασες και το διημερο το ασφαλτινο με το subaru wrc (εκεινο ντε που ειχε πρωτη ημερα Φιλη πανω ,(ειχε ξεραθει ο Λεας ,και την αλλη ημερα Πελλοποννησο προς Τριπολη ), που βγηκες και τρεμαν τα ποδαρακια σου σαν να ειχες κανει τα πρωτα σου βηματακια στρατα στρατουλα , και εβριζες θεους και δαιμονες τι μαλακιες ειδικες ειναι αυτες κατατρομαγμενος απ'τα χλμ που ειχες δει για πρωτη φορα στη ζωη σου ....τωρα μου εγινες και παλληκαροπουλο ? Εεεεελα ...δεν το πιστευω !!!
ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ.
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ NSU ΑΓΩΝΣΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΗΔΑΛΙΑ.
ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΤΡΕΧΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ. ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΥ SUBARU ΘΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ?
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ,ΤΑ ΚΑΜΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.Υ.γ. Αληθεια , ειχες ρωτησει ποτε στην ζωη σου ,ποση ηταν η τελικη των εσκορτ του Τασου ?
Αστο βρε Λωρη αγορι μου , καλο παιδι εισαι , αλλα ασχετος απο τα περισσοτερα θεματα που αφορουν το αθλημα .......Είστε εκτός θέματος, το έχετε γυρίσει στο προσωπικό και το θεωρείτε αυτονόητο δικαίωμα . Δεν είναι να απορεί κανείς που σχεδόν κανείς πια δε γράφει στους 'Ελληνικούς Αγώνες'.
Τέλος λέμε τα off-topic και τα προσωπικά [Mod]**
-
Συμφωνω με τον LM .δεν πατε καλα ...
Βαλτε μου παλι την ΕΠΕΞ\ΣΙΑ να διορθωσω την προσβολη προς τον ΛουΜουδακο μου ..
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΟ-ΝΙ,ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΑΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν κίνησε κανένας ουρανό και γη αγαπητέ...!Αντίθετα... Επειδή ομως το μεγαλύτερο ποσοστό των οδηγών είναι ζαμανφουτιστες και δεν μπορούν να καταλάβουν ουτε τα δικαιωματά τους αλλα ούτε που κινδυνεύουν αυτοί και τα αυτοκινητά τους, ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που φροντίζουν και φωνάζουν για αυτούς...Ειμαι πεπεισμένος, οτι αν το Παλλάδιο είχε απλή διαδρομή που θα επρεπε να περάσει μέσα απο την θάλασσα στην ψάθα, τα ορνια θα πέρναγαν και δεν θα ελεγαν τίποτα... μόνο μετά... οπως εγινε και στην Πιτίτσα...με τα λάδια...
Ασε ήσυχους τους συναθλητές του Robert λοιπόν, να φωνάζουν και να προστατεύουν οσο μπορούν τα συνφέροντα ολων, διοτι αυτοί δεν είναι επαγγελματίες και ουτε εχουν τρελά μπαντζετ!
-
Ο χρήστης van έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΟ-ΝΙ,
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΑΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν κίνησε κανένας ουρανό και γη αγαπητέ...!Αντίθετα... Επειδή ομως το μεγαλύτερο ποσοστό των οδηγών είναι ΗΛΙΘΙΟΙ και ΣΤΟΚΟΙ και δεν μπορούν να καταλάβουν ουτε τα δικαιωματά τους αλλα ούτε που κινδυνεύουν αυτοί και τα αυτοκινητά τους, ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που φροντίζουν και φωνάζουν για αυτούς...Ειμαι πεπεισμένος, οτι αν το Παλλάδιο είχε απλή διαδρομή που θα επρεπε να περάσει μέσα απο την θάλασσα στην ψάθα, τα ορνια θα πέρναγαν και δεν θα ελεγαν τίποτα... μόνο μετά... οπως εγινε και στην Πιτίτσα...με τα λάδια...
Ασε ήσυχους τους συναθλητές του Robert λοιπόν, να φωνάζουν και να προστατεύουν οσο μπορούν τα συνφέροντα ολων, διοτι αυτοί δεν είναι επαγγελματίες και ουτε εχουν τρελά μπαντζετ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΔΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ισα-ίσα, μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις σχετικά με το Παλάδιο. Τα προσωπικά είναι που είναι εκτός θέματος και πρέπει να μην τα γράφεις. Παρεμπιπτόντως, κακώς αναφέρεις πριν ότι σου σβήστηκε 3 φορές κτλ. τίποτα δεν σου σβήστηκε! [Mod]
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΕΟΝΤΩΣ,ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο MOD.
ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ !!!ΒΡΕ MOD,
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ TOY FORUM ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ, (Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ) ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ?
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ,ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ.'EL-EM'
+1000
-
Τι ωραίος αγώνας με ωραία σχεδιάση (για μένα) και πήγαν και του έκοψαν 30 χιλιόμετρα..
κρίμα..
Επειδή πολλά έχω διαβάσει και απο το facebook οτι η ειδική Αη-Γιάννης είναι πολύ επικύνδυνη και τώρα ακούω πως αγωνιζόμενοι ζήτησαν να την κόψουν.Άμα είναι χέστες να μην τρέχουν τότε!!! Να πηγαίνουν σε circuit και αναβασούλες!!!!
Βλέπω βιντεάκια απο εξωτερικό σε τι ειδικάρες τρέχουν με πολύ στενά κομμάτια με απ'όλα μέσα και εμείς εδω με το που δουμε τα δύσκολα κλασμεντεν..
Όσο για την οργάνωση δεν μπορούσε να προβλέψει να ξεκίναγε ο αγώνας τουλάχιστον στις 10 και οι δύο τελευταίες να ήταν νύχτα??
Και πάλι κρίμα γιατί απόλα αυτά χάνετε κόσμο...Προβολή θα έχει ο αγώνας?? Εδώ στα Μέγαρα κάνω μόνος μου πάντως...Έχω πει πάνω απο 50 άτομα οτι περνάει αγώνας απο Αη-Γιάννη και δεν το ξέρει κανένας..Επίσης αν είναι να βάλουν αφίσες πως θα καταλάβει ο άσχετος απο που περνάει? Επειδή βλέπω έχουν 2 αυτοκίνητα και τους χορηγούς απο κάτω..Ούτε ειδικές,ούτε ωράρια ειδικών..Πάλι εγώ και έσυ μαέστρο θα μαστε δηλαδή..
Τέλος,,απο συμμετοχές τι γίνεται? μαζεύτηκαν πάνω απο 100?? Πότε θα ανακοινωθούν?
Ευχαριστώ
Σπυρος -
Ο χρήστης spiros gti έγραψε:
Τι ωραίος αγώνας με ωραία σχεδιάση (για μένα) και πήγαν και του έκοψαν 30 χιλιόμετρα..
κρίμα..
Επειδή πολλά έχω διαβάσει και απο το facebook οτι η ειδική Αη-Γιάννης είναι πολύ επικύνδυνη και τώρα ακούω πως αγωνιζόμενοι ζήτησαν να την κόψουν.Άμα είναι χέστες να μην τρέχουν τότε!!! Να πηγαίνουν σε circuit και αναβασούλες!!!!
Βλέπω βιντεάκια απο εξωτερικό σε τι ειδικάρες τρέχουν με πολύ στενά κομμάτια με απ'όλα μέσα και εμείς εδω με το που δουμε τα δύσκολα κλασμεντεν..
Όσο για την οργάνωση δεν μπορούσε να προβλέψει να ξεκίναγε ο αγώνας τουλάχιστον στις 10 και οι δύο τελευταίες να ήταν νύχτα??
Και πάλι κρίμα γιατί απόλα αυτά χάνετε κόσμο...Προβολή θα έχει ο αγώνας?? Εδώ στα Μέγαρα κάνω μόνος μου πάντως...Έχω πει πάνω απο 50 άτομα οτι περνάει αγώνας απο Αη-Γιάννη και δεν το ξέρει κανένας..Επίσης αν είναι να βάλουν αφίσες πως θα καταλάβει ο άσχετος απο που περνάει? Επειδή βλέπω έχουν 2 αυτοκίνητα και τους χορηγούς απο κάτω..Ούτε ειδικές,ούτε ωράρια ειδικών..Πάλι εγώ και έσυ μαέστρο θα μαστε δηλαδή..
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΑΣΙΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΡΑΛΛΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ CIRCUIT !!!
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΡΑΛΛΥ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ Ε.Δ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ 100.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Τέλος,,απο συμμετοχές τι γίνεται? μαζεύτηκαν πάνω απο 100?? Πότε θα ανακοινωθούν?
Ευχαριστώ
Σπυρος -
Γιατί τότε δεν ξεκίναγαν τον αγώνα πιο πρωί ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Υ.Γ. Ασε αυτη την μ@λ@κια που συνεχιζουν να την κανουν λες και ειμαστε στην εποχη του Πεσματζογλου , να τρεχουμε για τεχνικο ελεγχο 100 τοσα αγωνιστικα μεσα στην ζουγκλα της Αττικης πανω κατω και να μας κοροιδευει ο κοσμος .......Δεν έχεις άδικο αλλά τι εναλλακτικό προτείνεις ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γιατί τότε δεν ξεκίναγαν τον αγώνα πιο πρωί ?ΕΔΩ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ Ν.ΠΕΡΑΜΟ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κάτι άκουσα πάντως για 26 Α6 και 13 Ν2.....για να δούμε......Μακάρι !!!!
-
E δεν μπορείς να τα έχεις όλα -και 100 χλμ. ειδικές και να τερματίζει μέρα χειμωνιάτικα και να είναι όλος ο αγώνας 1 μέρα...
ΙΜΗΟ θα έπρεπε να κρατήσουν τον αγώνα με την Ψάθα 3 μέσα, να κάνουν μια ανασυγκρότηση και να κάνουν το 3 πέρασμα νύχτα για όλους. Να θυμηθούμε τα παλιά... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υ.Γ. Ασε αυτη την μ@λ@κια που συνεχιζουν να την κανουν λες και ειμαστε στην εποχη του Πεσματζογλου , να τρεχουμε για τεχνικο ελεγχο 100 τοσα αγωνιστικα μεσα στην ζουγκλα της Αττικης πανω κατω και να μας κοροιδευει ο κοσμος .......
Δεν έχεις άδικο αλλά τι εναλλακτικό προτείνεις ?
Nass στις πολιτισμενες χωρες οι αγωνες ραλλυ γινοντε μαζεμενοι σε ενα ωραιο μερος δυο τουλαχιστον ημερες , και εκει γινοντε τα παντα !
Απο σερβις παρκ , τεχνικο ελεγχο , παρτυ , εκκινηση ,τερματισμο , διασκεδαση και εβενς για τους θεατες μαζι με τους αγωνιζομενους και εχεις να πεις στους χορηγους σου , νασαι καλα ...παρε και την ανταμοιβη σου τωρα !
Αυτα μονο ... -
Σωστά! -Θεωρητικά...
Ομως πως θα εφαρμοζόταν κάτι τέτοιο στην περίπτωση του Παλάδιου ? Θα σου έλεγαν 'τεχνικός έλεγχος στη Ν. Πέραμο Παρασκευή' και εσύ (οποιοσδήποτε 'εσύ') θα γκρίνιαζες είτε γιατί θα έπρεπε να πληρώσεις ξενοδοχείο Παρασκευή βράδυ είτε γιατί θα έπρεπε να πας και να ρθεις με το αγωνιστικό όχι στον Ασπρόπυργο αλλά στη Ν. Πέραμο.
-
- Αν θέλει κάποιος να μη γίνει νύχτα η Ψάθα 3 ας μην κάνει το πρώτο service στη Ν. Πέραμο, αλλά στο χώρο του remote service. Εξοικονομούνται 32 λεπτά. Και πάλι, όμως, αυτή τη στιγμή τα 15 τελευταία αυτοκίνητα (114 συμμετοχές, απ' όσο γνωρίζω) θα κάνουν νύχτα τον Αη Γιάννη 3. Ούτως ή άλλως, λόγω πιθανής 'κοιλιάς', που είναι στατιστικά πάρα πολύ πιθανό ότι θα συμβεί, κανείς δε θα ξεκινήσει χωρίς να έχει μαζί του προβολείς. Γιατί να μη γίνουν οι δύο τελευταίες νύχτα ούτως ή άλλως;
- Τα τελευταία χλμ του Αη Γιάννη είναι ντροπή που κόπηκαν. Αν κόπηκαν λόγω των αυθαιρέτων που έχουν χτίσει 4-5 καταπατητές, ντρέπομαι για λογαριασμό αυτού που τα έκοψε. Ως γνήσιος νεοέλληνας επιβραβεύει τους παράνομους και διαιωνίζει το αίσχος των καταπατητών. Αν κόπηκαν επειδή κάποιοι φοβούνται την οδήγηση στον κατήφορο, τότε κακώς γίνονται ράλλυ σ' αυτή τη χώρα. Στις Ιταλικές και Γαλλικές Άλπεις κατεβαίνουν πολύ πιο άγριες κατηφόρες και κανείς δε σκέφτηκε ποτέ να τις κόψει. Επίσης, σε κανένα σημείο της κατηφόρας δεν υπάρχουν τρομεροί γκρεμοί, ούτε τρελές ταχύτητες. Το κομμάτι στον ανήφορο και στο ίσωμα είναι πολύ πιο επικίνδυνο σε περίπτωση εξόδου. Οι λόγοι ασφαλείας δε στέκουν.
- Αν η Πάνακτος κόπηκε λόγω αντίδρασης των κατοίκων των χωριών, ο λόγος είναι σεβαστός και καλώς κόπηκε. Αν κόπηκε λόγω υψηλών ταχυτήτων, παρόλο που το αυτοκίνητό μου (αν έτρεχα) έχει μόνο 164 χλμ. τελική, θα υπενθυμίσω ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν επιβραδύνσεις σε αντίστοιχα σημεία.
- Η αριστερή με τη βούτα στο Μελετάκι μετά την παλιά αφετηρία είναι όντως πολύ άγρια με τελική. Μία επιβράδυνση στην παλιά αφετηρία θα έκανε μια χαρά δουλειά. Το κόψιμο της ειδικής δεν εξυπηρετεί σε τίποτα.
Όπως έχει γίνει το πράγμα, κακώς δεν επιστρέφεται στους αγωνιζόμενους η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο παράβολο πρωταθληματικού αγώνα και αγώνα κυπέλλου. Είναι ευθύνη της ΕΘΕΑ να εγκρίνει τον αγώνα πολύ πριν ανακοινωθούν οι Ε.Δ. και λήξουν οι συμμετοχές και οι αγωνιζόμενοι δεν έχουν καμία δουλειά να πληρώσουν το ανεπαρκές έργο των αρμοδίων.
Με μεγάλη μου λύπη, πιστεύω ότι αυτή θα πρέπει να είναι η τελευταία απόπειρα να γίνει πρωταθληματικός αγώνας στην Αττική. -
ΑΝ ειναι να γινει 'τζερτζελες' ΙΣΩΣ καποιος χορηγός πληρωσει το ξενοδοχειο,
Αν η οργανωση κινηθει εγκαιρα βρισκει ξενοδοχεια με τιμες 'πατος'...ΠΧ. Αγωνας πρωταθληματος 4χ4 στο Πευκι Ευυβοιας Παρασκευη απογευμα Πανυγιρικη εκινηση και 'Υπερειδικη' με πολυ κοσμο για τα μετρα του 4χ4
ΣΚ ο αγωνας κανονικά με Πανυγιρικό τερματισμό Κυριακη μεσημεροαπογευμα.Συνετοχες?? καμια 60αρια μηχανακια + 25 αυτοκινητα ( το λεω απο αποψη ξενοδοχειων κ.λ.π. και ποσος κοσμος 'ξεσηκωθηκε' 3ημερο σχεδόν...)
( Συγχωρηστε μου και την παρεμβαση κι ολας...
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010