Nov 9, 2010, 10:27 AM

Να που και αυτοί οι άμοιροι, σιωπηλοί θεατές, καμμιά φορά έχουν τις καλύτερες ιδέες. Μερικές φορές - πρέπει να έχει τύχει σε πολλούς υποθέτω - έχω βρεθεί στη θέση να 'βγάλω' θεωρητικά τις ε.δ. του 'τέλειου' αγώνα ή να αναρρωτιέμει αν γαμώτο προσπάθησαν κάποιοι έστω και στο ελάχιστο, να σχεδιάσουν με όρεξη και μεράκι ένα ράλι. Πιο πολύ απαράδεκτο, είναι κάποιες παραδοσιακές λέσχες με δεμένο το γάιδαρο, να παρουσιάζουν αγώνα καρμπόν με την (τις) προηγούμενες χρονιές.

Αν και όχι τόσο παλελέουρας θεατής, έχω καλές αναμνήσεις από Παλάδια, όπως τον αγώνα του 2001 αρχές Δεκέμβρη με την φοβερή κατηφορική Στεφάνη (νομίζω δεν ξαναέγινε από τότε) με το χιόνι, στην εξολοθρευτική πρώτη κατηφορική στροφή (χωρίς μπαριέρα τότε) που έγινε νεκροταφέιο αυτοκινήτων, ή το άλλο το μεικτό διήμερο Παλάδιο γύρω από τον Άγιο Κωνσταντίνο στο Λαύριο, τρέχαμε επί 2 ημέρες ανάμεσα στις τρύπες των αρχαίων λατομείων για να δούμε περισσότερες ε.δ.
Ένα από τα στοιχεία διαφοροποίησης είναι και το ότι γίνεται Σάββατο παραδοσιακά, γενικά έχει και μια αίσθηση διαφορετικότητας σαν αγώνας, ίσως να είναι και η ιδέα μου όμως.

spiros gti αν πας για αναγνωρίσεις θεατών, πες μας κανένα καλό μέρος στο κατηφορικό κομμάτι.
Υπάρχει ενδιάμεσος δρόμος από τον οικισμό για να μπορεί να φύγει κάποιος χωρίς να κλειστεί μέσα;