Nov 8, 2010, 5:12 PM

Τα τελευταία 10 χρόνια, εχω αναπωλήσει τα παλιά καλά Παλλάδια...Οχι απο οργανωτικής πλευράς, αλλα αποπλευράς ειδικών. Εχω την εντύπωση οτι λείπει πλέον απο τα Ράλι της Αττικής η αίγλη των ειδικών.Π.χ, πως λέγαμε παλαιότερα οτι Αχαιός χωρίς Κομπηγάδι-πετσάκοι-φτέρη δεν γίνετε... ή ΔΕΘ χωρίς Χολομώντα κλπ... Οπως και να το κάνουμε φτέρη και χολομώντας είναι θρυλικές ειδικές.Οχι τελικά λόγω της ιστορίας τους μόνο, αλλα και λόγο της ιδιομορφίας των ειδικών.
Ρε παιδί μου, εχω συνδυάσει αγώνα στην Αττική με Μερκούρη και Στεφάνη, πως να το κάνουμε.Οκ το Μελετάκι.
Είναι σαν το MONTE CARLO χωρίς την Col De Turini...Γίνετε?Δεν γίνετε!
Τεςπα, Ελπίζω να βρεθεί και μια Αντιστοιχα καλή Ειδική, που να γίνει θεσμός επιτέλους στην Αττική. Ομως αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι Γιατι ακόμα οι Αγώνες στην Αττική γίνονται Σαββατο. Οπως επίσης εχω αναπωλήσει και το Παλλάδιο με Super Ειδική στο Τροκαντερό. Πιστεύω οτι ηταν απο τις Φορές που ο Χιωτίδης είχε 'μαγέψει'...Ωραία δεν θα ήταν να ειχε και τώρα μια Super Ειδική το σαββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί αγώνα?
Τεχνικό Ελεγχο το Σαββατο το πρωί-Βράδυ εκκίνηση και Super Ειδική- Κυριακή Αγώνας!