-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
ίσα ίσα το έψαξα αρκετά αλλά ... με λάθος όρο ως Autoshow που τη λένε επίσημα!10 γραμμες πιο κατω ηταν .
-
μπιλ έκανα αναζήτηση με τον όρο autoshow οπότε δεν είδα το θέμα στα αποτελέσματα...
-
πήγα χθες στην έκθεση, μικρή και αρκετά απογοητευτική. Το Κρουζ που ανέφερε κάποιος προηγούμενα οτι είναι το Τούρμπο δεν είναι το κανονικό εργοστασιακό που κυκλοφορεί στην αμερική με τον 1.4 του άστρα αλλά πατέντα της ελληνικής αντιπροσωπείας με κομπρέσορα στον 1.6 και τις ζάντες της έκδοσης Ρ. Το 508 πολύ άνετο κάθισμα αλλά ο διάκοσμος μέσα και η αίσθηση μου φάνηκε κατώτερη της κατηγορίας, πιθανώς είναι οκ για διάδοχος της σειράς 40χ αλλά σίγουρα πολύ κατώτερο από το 607. Το Πασσάτ αδιάφορο. Το Α7 πάρα πολυ ωραίο αλλα κλειδωμένο. Η μερσεντέ ξεφτιλίστικε στην έκθεση έχοντας σε όλα τα εκθεσιακά τεράστια στίκερ με τιμές έως και 70% απο τη λιανική για τα εκθεσιακά μοντέλα (λχ S long με 30.000) και θύμιζε απελπισμένο μαντρά. Στο περίπτερο της λάμδα πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία το 500 μουλτιαιρ με το 900μοτεράκι καθώς και τα ρενώ σπορ (κλιο και μεγκάν). Κορβέτα, Ρ8 και ΣΛΣ τα εξωτικά της έκθεσης. Παρα τα λεγόμενα είχε 3-4 ψόφιες μοντέλες απο ΕΚΟ, μάλμπορο και του εκθεσιακού κέντρου που προσπαθούσε να σου πουλήσει τον κατάλογο της έκθεσης (ήμαρτον!). Η κρίση εμφανέστατη απο τα λιτά περίπτερα, την έλλειψη τεστ ντράιβ, μοντέλων ακόμη και προσπέκτους σε κάποιες περιπτώσεις. Το πιο απογοητευτικό της έκθεσης όμως ήταν η αντιμετώπιση του επισκέπτη: σχεδον όλοι σε αντιμετώπιζαν σαν κάτεργο και όχι σαν έστω και θεωρητικά υποψήφιο αγοραστή κάναν πηγαδάκια μεταξύ τους και δεν σου έδιναν σημασία, με το ζόρι απαντούσαν σε ερωτήσεις για τα αυτοκίνητα ενώ δέκα λεπτά πριν τις 9 που έκλεινε η έκθεση άρχισαν να κλειδώνουν αυτοκίνητα και να σε πετάνε έξω... ακόμη και να σβήνουν φώτα σε μερικά περίπτερα. Με αυτή την νοοτροπία σε λίγο θα κλείσουν όλοι οι έμποροι και οι αντιπροσωπείες και καλά να πάθουν ...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μοντελα ειχε?? Δεν εννοω των αυτοκινητων
Διαβασε ρε λιγες σελιδες πισω.. Χαρηκες που θα εχει mercedes και εχασες τη μπαλα..
Εβλεπα τις φωτογραφιες απο ολα τα αμαξια
Για να μη μείνει παραπονεμένος ο mercedakias του φορουμ...
Σε ευχαριστω Vasgti
Θα τιμηθει η εκθεση απο την παρουσια μου
Την Ε coupe την εκλεισε ο πατερας ενος φιλου μου απο την εκθεση -
Πρεπει να βρω απο καπου 56.000 € Και να τα μεταφερω με ασφαλεια στην εκθεση.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πρεπει να βρω απο καπου 56.000 € Και να τα μεταφερω με ασφαλεια στην εκθεση.υπάρχουν και οι τραπεζικές επιταγές
-
Τιμηθηκε η εκθεση και ειδικα ενα μεγαλο περιπτερο ολα τα αλλα δεν ηταν τιποτα σπουδαιο
-
Πριν απο λιγο γυρισα..
Αξιζε το κοπο γιατι ηταν παρα πολλα μαζεμενα τα οποια ηθελα να δω, αν και ηταν πραγματικα πολυ μικρη..Toyota,citroen,subaru,honda,suzuki,skoda,mazda,ford,dacia δε μας καναν τη τιμη.. Επισης σπαστικο το γεγονος οτι μερικοι ειχαν φερει τη μιση γκαμα..Το νεο micra και το juke ειναι πραγματικα για γελια απο καθε αποψη εκτος του μοτερ του τελευταιου..Το juke εχει και ανυπαρκτους χωρους.. Καλο το 508 αν και ολιγον απροσωπο.. Εξαιρετικα τα a5 και a7 sportsback (ιδιως αυτο ) της audi και ειλικρινα δε βρηκα ενα σοβαρο λογο να δικαιολογησω τη τιμη του a1..Οπως μπηκα ηθελα να βγω ουτε την ποιοτητα βρηκα προσωπικα... Ωραια η G και οσο για το εσωτερικο μπορω να καταλαβω τι ενοχλει αλλα δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα..Ειναι πολυ καλυτερη απο τη delta..Και μιας και πιασαμε του Ιταλους το bravo συνεχιζει να αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω οπως και το leon.. Σε mito ειχα παρα πολυ καιρο να κατσω και τη βρισκω πλεον κατωτερη ποιοτικα στο εσωτερικο της απο τη ds3..Απ εξω κουκλα.. Εξαιρετικες εντυπωσεις απο το s60.. Πολυ καλη καμπινα το νεο passat απλα σχεδον ιδια με το προκατοχο και τελειως βαρετο απ εξω.. Τα rs της renault ειναι απλα.. Καλη εντυπωση και απο το νεο astra αν και το εχω ξαναεπεξεργαστει οπως και το fluence που απλα θελει ενα μοτερ της προκοπης.. Εκπληξη το cruze.. Ακομα και η θεση οδηγησης μ αρεσε.. Και το εσωτερικο του καμια σχεση με φτηνη κατασκευη.. Μηπως ειχαν φερει πολυ καλες εκδοσεις και εγω δε το προσεξα?
Και Ορεστη το 308 ειναι ανωτερο μεσα απ οτι το megane.-Κανα διαφημιστικο ρε παιδια...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και Ορεστη το 308 ειναι ανωτερο μεσα απ οτι το megane.-Να με συγχωρείς αλλά τα αφρώδη πλαστικά του Megane στην έκταση που έχουν χρησιμοποιηθεί στο Megane δεν τα έχει.-
Τα υπόλοιπα είνα περί ορέξεως
Πάντως έχει ένα Passat σε ένα βαθύ μπλε.Απλά εξαιρετικό (για το χρώμα λέω) -
Βρέθηκα στο Κορωπί και είπα να πάω από την έκθεση. Μετά λύπης μου ανακοινώνω ότι μόλις έχασα 8 ευρώ και δυό ώρες από τη ζωή μου.
Φτώχεια παντού. Πολλές απουσίες χώρια τις λειψές γκάμες από τους συμμετάσχοντες, μισοσκόταδα σε ορισμένα περίπτερα. άδειοι χώροι. Θα αργήσουν να ξαναδούν τον οβολό μου. -
Ρε δε πα να χτυπιεσαι κατω.. Η αισθηση που σου δινουν και τα 2 μπαινοντας μεσα ειναι υπερ του λιονταριου. Απο καθε αποψη το βρηκα καλυτερο οχι οτι ειναι κακο το renault..
Προκαλω τον οποιοδηποτε να τα δει και τα 2 και να μας πει.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε δε πα να χτυπιεσαι κατω.. Η αισθηση που σου δινουν και τα 2 μπαινοντας μεσα ειναι υπερ του λιονταριου. Απο καθε αποψη το βρηκα καλυτερο οχι οτι ειναι κακο το renault..
Προκαλω τον οποιοδηποτε να τα δει και τα 2 και να μας πει..Ρε που φτάσαμε με τις λαλακίες των περιοδικών για τα πλαστικούλια
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Προκαλω τον οποιοδηποτε να τα δει και τα 2 και να μας πει..Ρε που φτάσαμε με τις λαλακίες των περιοδικών για τα πλαστικούλια
Ααα συμφωνω.. Μπηκα κι εγω στο τρυπακι σημερα να δω αν οντως ισχυουν μερικα απο αυτα που διαβαζω κι εδω κι αλλου..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ααα συμφωνω.. Μπηκα κι εγω στο τρυπακι σημερα να δω αν οντως ισχυουν μερικα απο αυτα που διαβαζω κι εδω κι αλλου..
Να καταλάβεις.Σε όσα αυτοκίνητα μπήκα ή ήμουν μέσα και ταυτοχόνως έμπαινε και άλλος το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αρχίσει να πιέζει απ' εδώ κι απο εκεί το ταμπλό και τι πόρτες.Που φτάσαμε ρε φούστη να δίνουμε σημασία σε και να χάνουμε την ουσία.
-
Να καταλάβεις.Σε όσα αυτοκίνητα μπήκα ή ήμουν μέσα και ταυτοχόνως έμπαινε και άλλος το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αρχίσει να πιέζει απ' εδώ κι απο εκεί το ταμπλό και τι πόρτες.Που φτάσαμε ρε φούστη να δίνουμε σημασία σε και να χάνουμε την ουσία.
Ενταξει δεν ειναι αναγκη να με καρφωνεις εμμεσως πλην σαφως
Ενα θα πω τα πλαστικουλια της G μου φανηκαν λιιιιγο , παντως μ'αρεσε πολυ το εσωτερικο της Δελτα (βαριεμαι να αλλαζω το πληκτρολογιο ) με το Clio Rs ειχα ενα προβλημα στην εισοδος/εξοδοςπου ειναι λιγο δυσκολη. Το φαγα το κεφαλι μου -
Καλα μονο εγω θυμαμαι τον Ορεστη να μας δειχνει ενα πεζο -μεσα- και να λεει 'καλο ρε φιλε αλλα κοιτα εδω' -και χτυπαει 2 φορες στο μεσον του ταμπλο- '
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
παντως μ'αρεσε πολυ το εσωτερικο της Δελταεκει κι εγω επαθα πλακα!!! παρα πολυ ευχαριστο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ενταξει δεν ειναι αναγκη να με καρφωνεις εμμεσως πλην σαφως
Ενα θα πω τα πλαστικουλια της G μου φανηκαν λιιιιγο , παντως μ'αρεσε πολυ το εσωτερικο της Δελτα (βαριεμαι να αλλαζω το πληκτρολογιο ) με το Clio Rs ειχα ενα προβλημα στην εισοδος/εξοδοςπου ειναι λιγο δυσκολη. Το φαγα το κεφαλι μουΌχι δεν καρφώνω κανέναν από τους τρεις σας
edit Ευθύμη εκτός από το 508 δεν μπήκα σε άλλο. -
Ναι βρε συ Ορεστη μην ανησυχεις, γι'αυτο εβαλα και το αναλογο εμοτικον
Παντως καλη ηταν η εκθεση αλλα επρεπε να ειχαμε παει νωριτερα ,παντως πολλα respect στην Mercedes δινεται
Τι πορτ παγκαζ ηταν αυτο του Fluence?? χωραγε μπολικο πραγμα -
Τι πιο ουσιαστικό θα μπορούσε να ελέγξει σε ένα σβηστό αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τι πιο ουσιαστικό θα μπορούσε να ελέγξει σε ένα σβηστό αυτοκίνητο;
Το κλασσικο παιξιμο με τον μοχλο ταχυτητων
'Εκθεση Αυτοκινήτου 2010