-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δε μου κανει καμια εντυπωση που βρισκω εξαιρετικη την ηχομονωση και τη ποιοτητα κυλισης του οσες φορες βρισκομαι συνεπιβατης σ ενα μιας φιλης μου..
Ρε ανέραστε!
Αυτά χαζεύεις αντί την φίλη;!Και εγώ προχθές που λες, πήγα σε ένα μπουρδέλο και είχαν κάτι κουρτίνεεεεςςς μούρλια σου λεω!
θα παμε καμια τσαρκα??
-
Μην χάσεις εσύ
-
Δεν μπλέκω τα επαγγελματικά με τα προσωπικά
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μην χάσεις εσύΔεν μπλέκω τα επαγγελματικά με τα προσωπικά
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε μου κανει καμια εντυπωση που βρισκω εξαιρετικη την ηχομονωση και τη ποιοτητα κυλισης του οσες φορες βρισκομαι συνεπιβατης σ ενα μιας φιλης μου..Πολύ καλή ηχομόνωση πράγματι.
Σε όσα κατάστηματα ηχητικών έχω πάει είναι η πρώτη φορά που όλοι μου λένε να μην πειράξω ηχομόνωση και τα ηχεία του αυτοκινήτου. Και από ότι λέει το ServiceBox της Peugeot τα ηχεία είναι Pionner (διαιρούμενα μπροστά + δύο δρόμων πίσω) ...
Καλή φάση. -
Ομολογώ απογοητεύτηκα με όσα άκουσα εδώ.
Είχα σκοπό να πάω αύριο αλλά το ακύρωσα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Έχοντας επισκεφτεί την έκθεση του 2008 στο Ελληνικό περίμενα πολύ καλύτερα πράγματα.
Κάτι μου λέει ότι το ταξίδι Πάτρα Αθήνα θα πήγαινε στράφι αυτή τη χρονιά.
Αλήθεια το επόμενο διεθνές σαλόνι πότε υπολογίζετε να γίνει?? -
Η έκθεση ήταν μέχρι τις 12 του μηνός.
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Η έκθεση ήταν μέχρι τις 12 του μηνός.Πηρε παραταση μεχρι τις 19 δλδ αυριο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Η έκθεση ήταν μέχρι τις 12 του μηνός.
Πηρε παραταση μεχρι τις 19 δλδ αυριο
Αυτό δε το γνώριζα,ευχαριστώ για τη διόρθωση.
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Άλλο τπτ εκτός από γκρίνια;Ναι, είχε μερικές ωραίες γκόμενες !
-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Άλλο τπτ εκτός από γκρίνια;
Ναι, είχε μερικές ωραίες γκόμενες !
Τι??? Και οταν ειχα παει δεν ειχε τπτ τα λεφτα μου πισω
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό Storm!
To 207 ακόμη και στις απλές του εκδόσεις , κάθε άλλο από άχαρο είναι!
Το μόνο του κακό είναι το βάρος του, που στα λίγα κυβικά φαίνεται. Κατά τ' άλλα, και καλοφτιαγμένο είναι, και στο δρόμο είναι εξαιρετικό.Παιδιά μη μπερδεύεστε.
Όταν λέω άχαρο αυτοκίνητο το 207 δε μιλάω για την ουσία του ως αυτοκινήτου.
Είμαι σίγουρος ότι είναι από τα πιο ποιοτικά και με καλά οδικά χαρακτηριστικά αυτοκίνητα.
Αναφέρομαι στην αισθητική του και μόνο, που προσωπικά με απωθεί.
Και για να το συνεχίσω, δε μου αρέσει κανένα Peugeot της τελευταίας δεκαετίας (207, 307, 308, 407), σε αντίθεση με τα παλιότερα μοντέλα (205, 106, 306, 405). Λυπάμαι που μια εταιρεία της οποίας ήμουν οπαδός άλλαξε τόσο πολύ φιλοσοφία, όσον αφορά την αισθητική και τις προτεραιότητες που βάζει (βλ. ποιότητα, χώροι, εξοπλισμός, αντί οδικής συμπεριφοράς). Αντιλαμβάνομαι όμως ότι αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων και οποιαδήποτε εταιρεία πρέπει να την ακολουθήσει, αν θέλει να επιζήσει.
Όσον αφορά το 207 Rallye,είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ ταχύτερο και ασφαλέστερο από το δικό μου 106 Rallye.
Απλώς Rallye δεν είναι σε καμία περίπτωση και πολύ σωστά είπε ένας φίλος ότι θα'πρεπε να του δώσουν άλλο όνομα.
Όλα τα παραπάνω είναι απλώς η υποκειμενική γνώμη κάποιου που αγαπάει τα αυτοκίνητα, διαβάζει για αυτά εδώ και 25 χρόνια και θεωρεί την οδήγηση μία από τις απολαύσεις της ζωής.
Οποιαδήποτε διαφορετική άποψη δεκτή και σεβαστή.
Sorry αν ξέφυγα λιγάκι από το θέμα. -
Ούτε το δικό σου είναι rallye
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε το δικό σου είναι rallyeΑν εννοεις οτι δεν εχει roll bars, μπαρα θολων και αγωνιστικα μπακετ, τοτε ναι δεν ειναι rallye.
Ομως rallye σημαινει γρηγορο και ελαφρυ αυτοκινητο παραγωγης, με παιχνιδιαρικη συμπεριφορα και το λιγοτερο δυνατο εξοπλισμο ανεσης και ασφαλειας με τα δεδομενα της εποχης. Επομενως το 106 ηταν rallye και με το παραπανω. Δεν ξερω τι εχεις εσυ στο μυαλο σου για τον ορο rallye.
Το 207R δεν ικανοποιει τον παραπανω ορισμο με τα 1300 κιλα του, τον πληρη εξοπλισμο και την fool proof συμπεριφορα του. Αλλωστε, η συγκεκριμενη εκδοση απανταται μονο στην Ελλαδα κατοπιν πρωτοβουλιας της ελληνικης αντιπροσωπιας. Xρησιμοποιησαν ενα θρυλικο trademark για να το σπρωξουν καλυτερα στην αγορα. Αθανατο marketing... -
Tα ίδια έλεγαν και για το rallye σου όταν βγήκε σε σύγκριση με το original 205 rallye.
Αλλωστε, η συγκεκριμενη εκδοση απανταται μονο στην Ελλαδα κατοπιν πρωτοβουλιας της ελληνικης αντιπροσωπιας. Xρησιμοποιησαν ενα θρυλικο trademark για να το σπρωξουν καλυτερα στην αγορα. Αθανατο marketing...
Χαίρομαι που συμφωνούμε, αυτό ακριβώς ισχύει για το 106 rallye.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε το δικό σου είναι rallyeγινεσαι κακος
απο το 205 rallye εχουν βγει αλλα 3 + 1 το τελευταιο γεννημα της Lion που δεν ειχε καν την ορεξη να αλλαξει τα αυτοκολλητα λιγο
και για καθε νεο που εβγαινε λεγαν πως δεν ειναι σκληροπυρηνικο,στημενο και διαφορα αλλα... οπως το προηγουμενο
το 207 νομιζω πως ξεφυγε εντελως ομως (γνωμη μου)
μαλλον ειμαστε , για το peugeot topic
-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Άλλο τπτ εκτός από γκρίνια;
Ναι, είχε μερικές ωραίες γκόμενες !
Τώρα μάλιστα
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
απο το 205 rallye εχουν βγει αλλα 3 + 1 το τελευταιο γεννημα της Lion που δεν ειχε καν την ορεξη να αλλαξει τα αυτοκολλητα λιγο και για καθε νεο που εβγαινε λεγαν πως δεν ειναι σκληροπυρηνικο,στημενο και διαφορα αλλα... οπως το προηγουμενο
Το 207 νομιζω πως ξεφυγε εντελως ομως (γνωμη μου)Συμφωνώ. Δεν έχω αντίρρηση ότι η φιλοσοφία του 106R ξεφεύγει -λίγο- σε σχέση με το αρχέτυπο 205R, αλλά το 207 είναι εντελώς αλλού.
μαλλον ειμαστε , για το peugeot topic
Ναι, γι'αυτό ας σταματήσουμε εδώ ή ας μεταφερθούμε!
-
Koπιάστε στο peugeotforum.
'Εκθεση Αυτοκινήτου 2010