-
Προβλεπονται σελιδες επι σελιδων ακατασχετης μ@λ@κιας ετσι οπως το βλεπω παλι..
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Το τελευταίο 'σωστό' corolla
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
+1
Το θελω απιστευτα πολυ αυτο το αυτοκινητο, οπως επισης και το facelift, ειδικα το 1.6
Οντως το τελευταιο πραγματικο Corolla!!! -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Οντως το τελευταιο πραγματικο Corolla!!!Ε ναι, το επόμενο μοντέλο έστριβε κιόλας! Άρα δεν ήταν πραγματικό Κορόλλα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε ναι, το επόμενο μοντέλο έστριβε κιόλας! Άρα δεν ήταν πραγματικό Κορόλλα...Εξυπνο σαν σχολιακι, κρυο σαν αστειακι, αλλα δεν αγοραζουν ολοι ενα μικρομεσαιο με σκοπο να το στριψουν σαν EVO.
Το ακριβως επομενο Corolla, δεν ηταν Corolla, ουτε και το επομενο 'Corolla' (Auris) θυμιζει κατι απο τα παλια...ηταν το τελευταιο πραγματικο Corolla οπως ειπα...και νομιζω συμφωνουν πολλοι σε αυτο. -
Οντως το τελευταιο πραγματικο Corolla!!!
Ε ναι, το επόμενο μοντέλο έστριβε κιόλας! Άρα δεν ήταν πραγματικό Κορόλλα...
Το επόμενο μοντέλο δεν έστριβε, αντίθετα αυτό μια χαρά έστριβε ειδικά στην G6 έκδοση
-
Μου βρήκες κι εσύ τη σπορτίφ έκδοση Μιράζ. Με αυτή τη λογική το T-Sport έστριβε καλύτερα από όλα. Πάντως στις απλές εκδόσεις, η τελευταία Κορόλλα έστριβε καλύτερα από την στρογγυλοφάναρη.
-
Συγκριτικά πάντα. Για Corolla μιλάμε, όχι για Focus...
-
Εγω γιατι νομιζω οτι η G6 εκδοση ηταν απλα μια εκδοση με ενα 6ταχυτο σαζμαν και τιποτα παραπανω? Τι θεωρειτε σπορτιφ απο ενα απλο σαζμαν?
Το 6ταχυτο το φορουσε και στα 1,3 και στα 1,4 και στα 1,6L νομιζω...ειχε καποιες αλλες ρυθμισεις για να του δωσει την αισθηση του σπορτιφ?Για το TS θα μου επιτρεψεις να εχω μια διαφορετικη αποψη γιατι εχω περασει αρκετα με το συγκεκριμενο. Τουλαχιστον για την κατηγορια του και το στησιμο του, τα πηγαινε πολυ καλα. Εχει τσεκαριστει σε πολλες στροφοδιαδρομες και μια χαρα τα πηγαινει οταν ανοιγει...αλλα το καλυτερο στοιχειο αυτου του μοντελου και οφ τοπικ του θεματος, ηταν το μοτερ του. Αυτο ηταν που εκλεβε την παρασταση.
-
Το έχει αδερφός καλού φίλου το TS και ενώ δεν είναι άστριφτο, δεν είναι και Type-R. Η G6 αν θυμάμαι καλά είχε άλλη ρύθμιση ανάρτησης σε σχέση με την απλή.
-
Ούτε η ίδια η τουότα δεν τα έλεγε αυτά
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε η ίδια η τουότα δεν τα έλεγε αυτάΠου να προλάβει να πει τίποτα ρε συ; Είναι απασχολημένη με ανακλήσεις...
-
Η Toyota ειχε πιστεψει πολυ σε αυτη τη γενια (τη στρογυλοφαναρη με το 6ταχυτο) Corolla και εβγαλε ενα πολυ ισοροπημενο αυτοκινητο.
Επισης, μια γενια πισω: http://www.youtube.com/watch?v=vrU9xI8d ... re=related θα ελεγα οτι ηταν απο τα μοντελα που ξεχωριζα μαζι με τη ΖΧ.
Ωραια και αυτη η γενια... -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
+1
Το θελω απιστευτα πολυ αυτο το αυτοκινητο, οπως επισης και το facelift, ειδικα το 1.6
Οντως το τελευταιο πραγματικο Corolla!!!Εχοντας οδηγησει ενα τετοιο σε συνθηκες πολης για κανα 2ωρο, θα ελεγα οτι μου αφησε πολυ θετικες εντυπωσεις....
κινητηρας 1300 πολυ ψυχωμενος, δεν εδειχνε να εχει κενα και ανεβαζε γρηγορα και με ωραια χροια..
Το τιμονι χωρις πολύ καλη αισθηση αλλα με πολύ καλη αμεσοτητα-κατευθυντηκοτητα...
Σε στροφες δεν πηγα, αλλα φανηκε να μην εχει πολλές κλισεις και να μην εχει προβληματα υποστροφης..
Ημουν προκατειλημενος απο ενα yaris04 που ειχα οδηγησει για πολύ και το βαρεθηκα στα πρωτα 5 λεπτα +το οτι ηταν toyota και με διεψευσε πανηγυρικα -
Η καλύτερη Corolla ήταν η στρογυλλοφάναρη G6 (110) με αυτό το μοτέρ
Εδώ φορεμένο σε Ε-92 με σαλίγκαρο.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Η καλύτερη Corolla ήταν η στρογυλλοφάναρη G6 (110) με αυτό το μοτέρ
Εδώ φορεμένο σε Ε-92 με σαλίγκαρο.
-
Ελεος ρε..Ποσες φορες κρατηθηκα να μη γραψω ακριβως το ιδιο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ελεος ρε..Ποσες φορες κρατηθηκα να μη γραψω ακριβως το ιδιο..
-
**Τι λέει παλικάρια όλα καλά; Αφού είστε και στην ίδια πόλη δεν πάτε να πιείτε κανα καφέ να τα πείτε αντί κάθε φορά να γράφετε τα ίδια και τα ίδια; **
-
mirage ΘΕΟΣ !
Ρε σεις καλα λεει ο ανθρωπος ξεκολλατε!
Alles gut!Λοιπον επειδη δεν εχω αντιληφθει , που κλεινει τελικα το θεμα...? Ποιο ηταν το καλυτερο απο τα χρεπια των 90's?
Το καλύτερο μικρομεσαίο των 90's