-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
τι με νοιαζει πως θα αντιδρασουν στο vwclub που ουτε παταω????τι με νοιαζει τι θα πουν οι φιλοι μου κ η κοπελα μου?εχουν σημαντικοτερα να ασχοληθουν απο τα αυτοκινητα κ τα ειδικοτερα χαρακτηριστικα τους!!
το αουρις απο την αλλη εχει κ ενα ωραιοτατο υβριδικο.ελα μου συγκρινεις λοιπον εκει ροπη,ισχυ κ καταναλωση.
wtf ρε αγορινα,δεν παιζει να εισαι 23..οπως κ να εχει 26 ειμαι.μου την ειπες παλι.ευχαριστημενος?αντε βαρεθηκα..νικησες..καλο χαιδεμα στα μαλακα πλαστικα του φιεστα..φιλακια!Αμα είμαι 23 τι χάνεις?Δυστυχώς ότι και να κάνεις και τον Κ@λο σου κάτω να χτυπάς σε εμένα δύσκολα θα την πεις!Είμαι πολύ σκληρό καρύδι και γενικά πολύ διαβασμένος στα αυτοκίνητα γιατί έχω πάθος οπότε άστο.Τεσπα,η αντιπαράθεση δεν κάνει κακό νομίζω.Βγαίνουν και κάποια οφέλη για όλους καθώς πάντα μαθαίνεις κάτι νέο ή κάτι που σε ξέφυγε .
Υ.Γ τα χαίρομαι ρε φίλε τα μαλακά πλαστικά και το αίσθημα καλής και ευχάριστης διαβιωσης στο εσωτερικό του fiesta,όπως και εσύ πιστεύω στο ποιοτικό εσωτερικό του scirocco σου αλλιώς ίσως δεν θα το έπαιρνες.Επίσης φαντάζομαι σου άρεσε σχεδιαστικά,σου άρεσε το διπλοτούρμπινο 160άρι,το dsg,το κράτημα.Αλλιώς γιατί δεν πήρες το auris hsd ίδια τιμή έχουν ? -
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Αμα είμαι 23 τι χάνεις?Δυστυχώς ότι και να κάνεις και τον Κ@λο σου κάτω να χτυπάς σε εμένα δύσκολα θα την πεις!Είμαι πολύ σκληρό καρύδι και γενικά πολύ διαβασμένος στα αυτοκίνητα γιατί έχω πάθος οπότε άστο.?
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
ναι αλλά τα κοκκάλινα όπως λες πλαστικά του γιαρις δεν τρίζουν και δεν φθείρονται ... το 207 σε 2-3 χρόνια και τρίζει και ξεφλουδίζει σε πολλά σημεία...
το γκολφ που πρότεινες στον πατέρα σου ο δίκος μου το θεωρεί για τον π και ούτε να το χέσει δεν θέλει...
Άντε πάλι Έχω μπει σε 3 χρονών 207 και δεν έτριζαν ούτε ξεφλούδισαν.
είναι δυνατόν να το έχω αγοράσει (άρα να το έχω ξεχωρίσει ) και να θέλω να το θάψω... για κουνα λίγο το μπαλάκι...
-
Τα octavia tsi-golf tsi αναφέρθηκαν γιατί ειπώθηκε από κάποιον ότι είναι σκ@τ@ και διαφορα τέτοια.Για το ranger το είπα επειδή μου είπες για hilux-land cruiser.Δεν πηγαίνω από μόνος μου από το ένα στο άλλο,αλλά όταν υπάρχει μπηχτή και δικαιολογία.Δεν μου αρέσει να πέφτει κάτι κάτω και εγώ να το αποδέχομαι σα βλάκας ότι είναι αλήθεια ενώ δεν είναι,είναι τόσο κακό αυτό?
-
οταν το πηρα κοιταζα για το πετρελαιο 2λτ αλλα δεν εβγαινα οικονομικα.το αουρις δεν ειχε ακομη παραδοση(δεν θυμαμαι καν αν υπηρχε στις εκθεσεις).αν ειχε,θα το κοιτουσα σαφως,αλλα παλι τα 1.8 τοτε ηταν ανασταλτικος παραγων για τα δικα μου οικονομικα δεδομενα(αλλιως πιθανοτατα να το επελεγα,εξαλλου το ροκκο δεν το θεωρω ομορφο).
νομιζω εχουμε βγει μακραν εκτος θεματος. -
Τα octavia tsi-golf tsi αναφέρθηκαν γιατί ειπώθηκε από κάποιον ότι είναι σκ@τ@ και διαφορα τέτοια.Για το ranger το είπα επειδή μου είπες για hilux-land cruiser.Δεν πηγαίνω από μόνος μου από το ένα στο άλλο,αλλά όταν υπάρχει μπηχτή και δικαιολογία.Δεν μου αρέσει να πέφτει κάτι κάτω και εγώ να το αποδέχομαι σα βλάκας ότι είναι αλήθεια ενώ δεν είναι,είναι τόσο κακό αυτό?και επειδή τα θεωρείς εσύ καλά πάει να πει πως είναι ?? το παπικό αλάθητο έχεις... ξανά
ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ... και ότι ικανοποιεί καλύτερα της ανάγκες του... και στην τελική δεν είναι καμία τυχαία εταιρία η τουότα...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
οταν το πηρα κοιταζα για το πετρελαιο 2λτ αλλα δεν εβγαινα οικονομικα.το αουρις δεν ειχε ακομη παραδοση(δεν θυμαμαι καν αν υπηρχε στις εκθεσεις).αν ειχε,θα το κοιτουσα σαφως,αλλα παλι τα 1.8 τοτε ηταν ανασταλτικος παραγων για τα δικα μου οικονομικα δεδομενα(αλλιως πιθανοτατα να το επελεγα,εξαλλου το ροκκο δεν το θεωρω ομορφο).
νομιζω εχουμε βγει μακραν εκτος θεματος.Είναι δυνατόν να είσαι κάτοχος scirocco και να μην το θεωρείς όμορφο ?Πες μου ότι θεωρείς πιο όμορφα το auris & yaris να τα δω όλα.Γιατί το πήρες εντέλει σου το χάρισαν?Δλδ όταν το πήρες δεν σκέφτηκες ότι μετράει σαν αμάξι,έχει κύρος και πουλάει μόστρα?Το να πουλάς και λίγο μούρη,που φυσικά δεν είμαι τέτοιο άτομο γιατί δεν θα αγόραζα π.χ. 316 αλλά passat cc με τα ίδια λεφτά,δεν ομορφαίνει την καθημερινότητά σου?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα octavia tsi-golf tsi αναφέρθηκαν γιατί ειπώθηκε από κάποιον ότι είναι σκ@τ@ και διαφορα τέτοια.Για το ranger το είπα επειδή μου είπες για hilux-land cruiser.Δεν πηγαίνω από μόνος μου από το ένα στο άλλο,αλλά όταν υπάρχει μπηχτή και δικαιολογία.Δεν μου αρέσει να πέφτει κάτι κάτω και εγώ να το αποδέχομαι σα βλάκας ότι είναι αλήθεια ενώ δεν είναι,είναι τόσο κακό αυτό?
και επειδή τα θεωρείς εσύ καλά πάει να πει πως είναι ?? το παπικό αλάθητο έχεις... ξανά
ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ... και ότι ικανοποιεί καλύτερα της ανάγκες του... και στην τελική δεν είναι καμία τυχαία εταιρία η τουότα...
Είπα εγώ να μην αγοράζει κανείς ότι γουστάρει ή ότι έχει ανάγκη?Ισα ίσα,το μόνο που είπα είναι μην πάει σαν πρόβατο για οποιαδήποτε μάρκα χωρίς να κάνει σωστή έρευνα αγοράς και να μην αξιολογεί όλον τον ανταγωνισμό και μόνο να αγοράζει τυφλωμένος από προκαταλλείψεις. Διαφωνείς σε αυτό?
-
και επειδή τα θεωρείς εσύ καλά πάει να πει πως είναι ?? το παπικό αλάθητο έχεις... ξανά
Είπα εγώ να μην αγοράζει κανείς ότι γουστάρει ή ότι έχει ανάγκη?Ισα ίσα,το μόνο που είπα είναι μην πάει σαν πρόβατο για οποιαδήποτε μάρκα χωρίς να κάνει σωστή έρευνα αγοράς και να μην αξιολογεί όλον τον ανταγωνισμό και μόνο να αγοράζει τυφλωμένος από προκαταλλείψεις. Διαφωνείς σε αυτό?
διαφωνώ στο οτι όλοι έχουν τις ίδιες ανάγκες... ο καθένας έχει διαφορετικές, και για αυτόν τα 15κ που στοιχίζει το γιάρις ικανοποιούν τις ανάγκες του καλύτερα από ότι τα υπόλοιπα της κατηγορίας... ούτε αυτός είναι πιο έξυπνος που αγόρασε γιάρις , ούτε εσύ που αγόρασες φιέστα...
υγ παρόλο που έχω αυτοκίνητο της κατηγορίας δεν έχω ιαπωνικό και μάλιστα ούτε έκανα τον κόπο να πάω να τα δώ γιατί με αναγουλιάζει το ντιζάιν τους...
-
δεν το θεωρω ομορφο.κακο ειναι?ουτε σκεφτηκα οτι πουλαει μουρη.ελεος.για vw μιλαμε,δεν μιλαμε για μπεντλευ κτλ.αυτοκινητο του λαου.το λεει κ το ονομα του.χαλαρα θα ηταν πιο μουρατη μια αλφα.αλλα οπως κ να εχει δεν θα αγοραζα ποτε αυτοκινητο για να πουλησω μουρη.εχω κ την δικη μου μουρη,δεν χρειαζομαι κ του αυτοκινητου μου.επισης μετραω εγω,θελω να πιστευω,δεν χρειαζομαι να μετραει(στους αλλους) κ το αυτοκινητο μου.αυτα απο μενα..καταληγω απλως οτι δεν εισαι εσυ ο μονος που κανει ερευνα αγορας πριν την αγορα.κ δεν ειναι μονο τα δικα σου κριτηρια σωστα.οπως προειπα,μαζι με αλλους,καθεις εχει διαφορετικες αναγκες κ επιθυμιες.γιαυτο κ υπαρχουν διαφορετικα προιοντα.
γιατι πηρα το ροκκο?επειδη εκεινη την εποχη,ηταν το καλυτερο all around που μπορουσα να αποκτησω.ουτε για την ομορφια,ουτε για την ταχυτητα,ουτε για τα κρατηματα.για ολα αυτα κ για κανενα απο αυτα ταυτοχρονα. -
To θέμα είναι να γίνεται έρευνα αγοράς.Το ξες ότι ένα σεβαστό ποσοστό αγοραστών δεν κάνει έρευνα αγοράς?Εγώ αυτό το βιώνω καθημερινά.Ενας φίλος του πατέρα μου πήρε το astra 1.4 turbo επειδή είχε astra 92 μοντέλο και όταν το ρώτησα τι άλλο είδες,με ποιο αμφιταλαντεύτηκες μου είπε δεν είδα κανένα άλλο έμαθα να οδηγώ μόνο όπελ .Εσυ λες λίγοι είναι τέτοιοι άνθρωποι,είναι λογική απάντηση αυτή?Εγώ δεν λέω να μην πάρει το άστρα που είναι μια χαρά αμάξι αλλά να το ψάξει το θέμα λίγο.Η πλάκα είναι πως στο παλιό είχε φτηνά λάστιχα(175 με 14άρα ζάντα) και τώρα με τα 235/40/18 θα φάει καλά .Οταν τον είπα ότι η τετράδα σε αυτήν την διάσταση πάει κανά 700άρι ενώ πριν έδινε 200€ ούτε που το πρόσεξε-ούτε το φαντάστηκε .Ολοι οι άνθρωποι έχουν άλλες ανάγκες δεν διαφώνισα ποτέ με αυτό,αλίμονο το ξαναλέω πρόβατα να μην είμαστε.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ανοιξα τους καινούργιους 4Τ και με μιά ματιά είδα ότι το Yaris σε σχέση με το Fiesta (που τόσα γράφτηκαν) είναι λίγο γρηγορότερο,έχει λίγο καλύτερες ρεπρίζ, φρενάρει λίγο καλύτερα , καίει λιγότερο και κάνει και λιγότερο θόρυβο.......το γιάρις έχει 6αρι σασμάν, οπότε οι αντίστοιχες σχέσεις του είναι πολύ πιο κοντές, οπότε λογικό να υπερέχει εκεί που λες, αλλά οκ, ατμοσφαιρικά είναι. Όποιος θέλει επιδόσεις παίρνει τουρμπάτο (μη τογιότα δηλαδή)
παει να πει πως το γράφει για να γουστάρει, όπως όλοι μας
στον άλλον που τα θεωρεί μπουρδέλα γιατί δεν λες τίποτα?
αλήθεια πως θα τα καταλήξουμε εδώ μεσα αν είναι ενα αμάξι καλό, αφού οι μόνοι μου τα δοκιμάζουν (καμιά 100αρια περιοδικά ευρωπαϊκά) είναι μαλάκες, κουλοί κ πουλημένοιβγαίνει ακόμα 1000αρι γιάρις? με κανά 500αρι ευρώ κάτω στην τιμή από το 1300αρι, όπως παλιά? για αμάξι 1100 κιλών...κ αναφέρεται ως + για τη γκάμα? μα δεν πουλάει το χιλιάρι γιάρις εδώ κ χρόνια (κ γιαυτό δεν υπήρχε ποτέ ετοιμοπαράδοτο)
υγ το συγκριτικό των 4 τροχων για τα πανηγύρια βέβαια. πάλι καλά που αναφέρει για το κοκκάλινο ταμπλό, αν κ το λέει πως 'υποκειμενικά' δεν του αρέσει του συντάκτη.
από εκεί κ πέρα, κάθε φορά συγκρινουν δυο τρια αμάξια, ότι βρουν κ βαζουν στο μποξ του ανταγωνισμού ότι θυμηθούν. πχ δεν βάλαν το 207 με τον πολύ καλό 95αρι κινητήρα, που γενικά το έχουν κλασμένο αν κ ήταν η προτιμηση τους σε οδική συμπεριφορά, το φάμπια, το κλιο, ενω σε όλα τα συγκριτικά θα υπάρχει το κόρσα, δε το συζητώ (αλήθεια το μίκρα που θα ανακάτευε την κατηγορία όπως έλεγε ο συντάκτης φωστήρας όταν το δοκίμαζε, που πήγε?)υγ. νομιζω το επόμενο χιτ της κατηγορίας στο μη τουρμποκομμάτι της-εργαλείο να με παει από το Α στο Β- θα είναι το κια RIO . Αυτό δεν σημαίνει πως το γιαρις δεν θα πουλήσει, γιατί δίνει παρα πολλά εταιρικά η τογιότα, αν κ η οπελ έχει ξεφτιλίσει τα μισθώματα
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ανοιξα τους καινούργιους 4Τ και με μιά ματιά είδα ότι το Yaris σε σχέση με το Fiesta (που τόσα γράφτηκαν) είναι λίγο γρηγορότερο,έχει λίγο καλύτερες ρεπρίζ, φρενάρει λίγο καλύτερα , καίει λιγότερο και κάνει και λιγότερο θόρυβο.......
το γιάρις έχει 6αρι σασμάν, οπότε οι αντίστοιχες σχέσεις του είναι πολύ πιο κοντές, οπότε λογικό να υπερέχει εκεί που λες, αλλά οκ, ατμοσφαιρικά είναι. Όποιος θέλει επιδόσεις παίρνει τουρμπάτο (μη τογιότα δηλαδή)
παει να πει πως το γράφει για να γουστάρει, όπως όλοι μας
στον άλλον που τα θεωρεί μπουρδέλα γιατί δεν λες τίποτα?
αλήθεια πως θα τα καταλήξουμε εδώ μεσα αν είναι ενα αμάξι καλό, αφού οι μόνοι μου τα δοκιμάζουν (καμιά 100αρια περιοδικά ευρωπαϊκά) είναι μαλάκες, κουλοί κ πουλημένοιβγαίνει ακόμα 1000αρι γιάρις? με κανά 500αρι ευρώ κάτω στην τιμή από το 1300αρι, όπως παλιά? για αμάξι 1100 κιλών...κ αναφέρεται ως + για τη γκάμα? μα δεν πουλάει το χιλιάρι γιάρις εδώ κ χρόνια (κ γιαυτό δεν υπήρχε ποτέ ετοιμοπαράδοτο)
υγ το συγκριτικό των 4 τροχων για τα πανηγύρια βέβαια. πάλι καλά που αναφέρει για το κοκκάλινο ταμπλό, αν κ το λέει πως 'υποκειμενικά' δεν του αρέσει του συντάκτη.
από εκεί κ πέρα, κάθε φορά συγκρινουν δυο τρια αμάξια, ότι βρουν κ βαζουν στο μποξ του ανταγωνισμού ότι θυμηθούν. πχ δεν βάλαν το 207 με τον πολύ καλό 95αρι κινητήρα, που γενικά το έχουν κλασμένο αν κ ήταν η προτιμηση τους σε οδική συμπεριφορά, το φάμπια, το κλιο, ενω σε όλα τα συγκριτικά θα υπάρχει το κόρσα, δε το συζητώ (αλήθεια το μίκρα που θα ανακάτευε την κατηγορία όπως έλεγε ο συντάκτης φωστήρας όταν το δοκίμαζε, που πήγε?)υγ. νομιζω το επόμενο χιτ της κατηγορίας στο μη τουρμποκομμάτι της-εργαλείο να με παει από το Α στο Β- θα είναι το κια RIO . Αυτό δεν σημαίνει πως το γιαρις δεν θα πουλήσει, γιατί δίνει παρα πολλά εταιρικά η τογιότα, αν κ η οπελ έχει ξεφτιλίσει τα μισθώματα
Συμφωνώ στα τλευταία φίλε chemic.Βαρεθήκαμε να βάζουν το κόρσα(που πάλιωσε πλέον μοντέλο τέλη 2006) ίσως και το fiesta που θα έπρεπε να το δοκιμάσουν ξανά με το f/l και το 1.0 ecoboost.Γιατί όχι τα αξιολογότερα 207 vti,clio tce,fabia tsi,ibiza tsi?Γιατί έχει πέσει τόσο το επίπεδο στους 4 τροχούς ?Μας είχε συνηθήσει αλλιώς παλιά και τώρα .Καλά αυτό με το micra είναι από τα άγραφα .Ακόμα δεν ξεχνώ βέβαια για να βγει σε μια παλιότερη δοκιμή μεταξυ clio tce-yaris 1.33 το δεύτερο με το στανιό καλύτερο,έθαβε όλα σχεδόν τα συν του clio και το μέτρησε μέση κατανάλωση 9.5 λίτρα άκουσον άκουσον.Δηλαδή μέση κατανάλωση είναι η οδήγηση στα κόκκινα για να βγει αυτή η τιμή?Και εις ανώτερα Τα μόνα κατά τη γνώμη μου περιοδικά που στέκονται σε υψηλό επίπεδο είναι τα autocar & drive.Μακάρι να αλλάξει ξανά η κατάσταση και για τους ιστορικούς 4 τροχούς.
-
ΘΡΕΝΤ ΟΦ ΔΕ ΜΑΝΘ
Χάνω τα καλύτερα ρε γμτ, από το απόγευμα και μετά δεν έχω ίντερνετ.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
:yahoo: ΘΡΕΝΤ ΟΦ ΔΕ ΜΑΝΘΧάνω τα καλύτερα ρε γμτ, από το απόγευμα και μετά δεν έχω ίντερνετ.
μετά το απόγευμα στρώνει.
τυχαίο? -
To θέμα είναι να γίνεται έρευνα αγοράς.Το ξες ότι ένα σεβαστό ποσοστό αγοραστών δεν κάνει έρευνα αγοράς?Εγώ αυτό το βιώνω καθημερινά.Ενας φίλος του πατέρα μου πήρε το astra 1.4 turbo επειδή είχε astra 92 μοντέλο και όταν το ρώτησα τι άλλο είδες,με ποιο αμφιταλαντεύτηκες μου είπε δεν είδα κανένα άλλο έμαθα να οδηγώ μόνο όπελ .Εσυ λες λίγοι είναι τέτοιοι άνθρωποι,είναι λογική απάντηση αυτή?Εγώ δεν λέω να μην πάρει το άστρα που είναι μια χαρά αμάξι αλλά να το ψάξει το θέμα λίγο.Η πλάκα είναι πως στο παλιό είχε φτηνά λάστιχα(175 με 14άρα ζάντα) και τώρα με τα 235/40/18 θα φάει καλά .Οταν τον είπα ότι η τετράδα σε αυτήν την διάσταση πάει κανά 700άρι ενώ πριν έδινε 200€ ούτε που το πρόσεξε-ούτε το φαντάστηκε .Ολοι οι άνθρωποι έχουν άλλες ανάγκες δεν διαφώνισα ποτέ με αυτό,αλίμονο το ξαναλέω πρόβατα να μην είμαστε.Ξερεις ποσοι ανθρωποι αν οδηγησουν Αστρα, γκολφ, αουρις, τζουλιετα, δεν θα καταλαβουν μεγαλες διαφορες ? Γιατι ? Επειδη, ο τροπος που οδηγουν ειναι τετοιος , που δεν εχουν διαφορα.
Αυτοι θα αγορασουν αυτο που τους αρεσει περισοτερο και που θα αποπληρωσουν ευκολοτερα. πιο πολυ θα μετρησουν τα δωρα που θα τους κανουν, παρα κατι αλλο.Επισεις οι αυτοκινητοβιομηχανιες πονταρουν πολυ στο να μενεις πιστος σε μια μαρκα.
Και εγω οταν αλλαξα το Σαξο, την C4 ειδα πρωτα, την απεριψα λογω του σταθερου κεντρου του τιμονου , που τρομαζε την συζυγο σαν νεα οδηγο. Πιστευε οτι θα της επερνε καιρο να το μαθει.Καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα κριτιρια επιλογης, γουστα και αντιληψη.
Το Γιαρις μια χαρα αμαξι ειναι για αυτο που κανει, σε οποιον αρεσει καλως, σε οποιον δεν αρεσει, παλι καλως.
-
Επίσης - το ξέρω ότι ανάβω φωτιές, τώρα - ας σταματήσει αυτή καραμέλα περί του άγευστου, οδηγικά, Γιάρις. Δεν έχω εμπειρία από το 2ο, αλλά το πρώτο, με εξαίρεση την κάπως προβληματική ελκτική πρόσφυση που διορθώνεται και την περίεργη θέση οδήγησης (βολική, απλά 'αντισπόρ') ήταν εξαιρετικό ΚΑΙ στο στρίψιμο (και δε μιλώ - μόνο - για την 'TS' έκδοση). Όποιος βασίζεται σε δήθεν επιθετικό ντιζάιν για να πειστεί για ανάλογες ικανότητες αυτοκινήτου και να το πιέσει πέρα απ' το όριο της όποιας γκεουλιάς αυτό εκπέμπει βγάζει συμπεράσματα ανάξια προσοχής.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
To θέμα είναι να γίνεται έρευνα αγοράς.Το ξες ότι ένα σεβαστό ποσοστό αγοραστών δεν κάνει έρευνα αγοράς?Εγώ αυτό το βιώνω καθημερινά.Ενας φίλος του πατέρα μου πήρε το astra 1.4 turbo επειδή είχε astra 92 μοντέλο και όταν το ρώτησα τι άλλο είδες,με ποιο αμφιταλαντεύτηκες μου είπε δεν είδα κανένα άλλο έμαθα να οδηγώ μόνο όπελ .Εσυ λες λίγοι είναι τέτοιοι άνθρωποι,είναι λογική απάντηση αυτή?Εγώ δεν λέω να μην πάρει το άστρα που είναι μια χαρά αμάξι αλλά να το ψάξει το θέμα λίγο.Η πλάκα είναι πως στο παλιό είχε φτηνά λάστιχα(175 με 14άρα ζάντα) και τώρα με τα 235/40/18 θα φάει καλά .Οταν τον είπα ότι η τετράδα σε αυτήν την διάσταση πάει κανά 700άρι ενώ πριν έδινε 200€ ούτε που το πρόσεξε-ούτε το φαντάστηκε .Ολοι οι άνθρωποι έχουν άλλες ανάγκες δεν διαφώνισα ποτέ με αυτό,αλίμονο το ξαναλέω πρόβατα να μην είμαστε.
Ξερεις ποσοι ανθρωποι αν οδηγησουν Αστρα, γκολφ, αουρις, τζουλιετα, δεν θα καταλαβουν μεγαλες διαφορες ? Γιατι ? Επειδη, ο τροπος που οδηγουν ειναι τετοιος , που δεν εχουν διαφορα.
Αυτοι θα αγορασουν αυτο που τους αρεσει περισοτερο και που θα αποπληρωσουν ευκολοτερα. πιο πολυ θα μετρησουν τα δωρα που θα τους κανουν, παρα κατι αλλο.Επισεις οι αυτοκινητοβιομηχανιες πονταρουν πολυ στο να μενεις πιστος σε μια μαρκα.
Και εγω οταν αλλαξα το Σαξο, την C4 ειδα πρωτα, την απεριψα λογω του σταθερου κεντρου του τιμονου , που τρομαζε την συζυγο σαν νεα οδηγο. Πιστευε οτι θα της επερνε καιρο να το μαθει.Καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα κριτιρια επιλογης, γουστα και αντιληψη.
Το Γιαρις μια χαρα αμαξι ειναι για αυτο που κανει, σε οποιον αρεσει καλως, σε οποιον δεν αρεσει, παλι καλως.
Mα δεν αναφέρομαι μόνο στο οδηγικό σκέλος.Για παράδειγμα να δει και να συγκρίνει εσωτερικά,την ποιότητα υλικών,τη θέση οδήγησης,την εργονομία(θες να μου πεις εαν είναι εύκολο για έναν 55χρονο που μέχρι πριν δεν είχε καν ηλεκτρικά παραθυρα στο παλιό άστρα και στο καινούριο θα πάθει σοκ με τα άπειρα κουμπάκια της κονσόλας,ίσως δηλαδή το πιο εργονομικό ταμπλό του golf ή του auris να τον βόλευαν καλύτερα),τους χώρους,τα εξοπλιστικά πακέτα 2-3 μοντέλων και τέτοια.Αυτός πήγε μονοκοπανιά στο astra,δεν είδε καν τι έχουν τα αντίστοιχα golf,focus,megane,308 και άλλα,αυτό συγνώμη αλλά το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Στο φινάλε πάρε το astra και το χ μοντέλο αλλά δες και άλλα αυτοκίνητα ανταγωνιστικά από κοντά πρώτα.Τι να πω..
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Επίσης - το ξέρω ότι ανάβω φωτιές, τώρα - ας σταματήσει αυτή καραμέλα περί του άγευστου, οδηγικά, Γιάρις. Δεν έχω εμπειρία από το 2ο, αλλά το πρώτο, με εξαίρεση την κάπως προβληματική ελκτική πρόσφυση που διορθώνεται και την περίεργη θέση οδήγησης (βολική, απλά 'αντισπόρ') ήταν εξαιρετικό ΚΑΙ στο στρίψιμο (και δε μιλώ - μόνο - για την 'TS' έκδοση). Όποιος βασίζεται σε δήθεν επιθετικό ντιζάιν για να πειστεί για ανάλογες ικανότητες αυτοκινήτου και να το πιέσει πέρα απ' το όριο της όποιας γκεουλιάς αυτό εκπέμπει βγάζει συμπεράσματα ανάξια προσοχής.Δηλαδή βάζεις οδηγικά το yaris 2 απέναντι στα fiesta ή σε ένα 206 xs ή 207?Είσαι σίγουρος?Βρίσκεις τη θέση οδήγησης αψεγάδιαστη του γιάρις 2?Δεν αναφέρομαι μόνο στην πλευρική στήριξη αλλά στο αν είσαι πάνω από 1,75 νιώθεις ότι θα πεταχτεις έξω από το αυτοκίνητο,νιώθεις πως κάθεσαι πάνω και όχι μέσα στο αυτοκίνητο(π.χ το polo & fiesta σε βολεύουν απόλυτα ότι σωματότυπο και να έχεις).Επίσης όταν λέω να κάθεσαι μέσα δεν εννοώ σε στυλ mx5 ή rcz αλλά όχι αυτό το πράγμα.Νομίζω αυτό το θέμα βελτιώθηκε κάπως στο yaris 3.Θα το δω και από κοντά,στο yaris 2 πάντως που έχω κάτσει αρκετές φορές ένιωθα άβολα και άσχημα.
Υ.γ για την ελκτική πρόσφυση που λες ότι διορθώνεται,θα σου πω και σε ένα accent μοντέλο 2003 βελτιώνεται άμα θες,αλλά όλοι νομίζω χλευάζουν ένα accent οδηγικά
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Επίσης - το ξέρω ότι ανάβω φωτιές, τώρα - ας σταματήσει αυτή καραμέλα περί του άγευστου, οδηγικά, Γιάρις. Δεν έχω εμπειρία από το 2ο, αλλά το πρώτο, με εξαίρεση την κάπως προβληματική ελκτική πρόσφυση που διορθώνεται και την περίεργη θέση οδήγησης (βολική, απλά 'αντισπόρ') ήταν εξαιρετικό ΚΑΙ στο στρίψιμο (και δε μιλώ - μόνο - για την 'TS' έκδοση). Όποιος βασίζεται σε δήθεν επιθετικό ντιζάιν για να πειστεί για ανάλογες ικανότητες αυτοκινήτου και να το πιέσει πέρα απ' το όριο της όποιας γκεουλιάς αυτό εκπέμπει βγάζει συμπεράσματα ανάξια προσοχής.+1. Το Yaris MkI 1.3 ήταν ένα σβέλτο μικρό αυτοκίνητο που έστριβε αξιοπρεπώς. Η δική μου ένσταση ήταν ως προς το απαράδεκτης αίσθησης τιμόνι του.
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)