Nov 1, 2011, 6:23 PM

Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
τι με νοιαζει πως θα αντιδρασουν στο vwclub που ουτε παταω????τι με νοιαζει τι θα πουν οι φιλοι μου κ η κοπελα μου?εχουν σημαντικοτερα να ασχοληθουν απο τα αυτοκινητα κ τα ειδικοτερα χαρακτηριστικα τους!!
το αουρις απο την αλλη εχει κ ενα ωραιοτατο υβριδικο.ελα μου συγκρινεις λοιπον εκει ροπη,ισχυ κ καταναλωση.
wtf ρε αγορινα,δεν παιζει να εισαι 23..οπως κ να εχει 26 ειμαι.μου την ειπες παλι.ευχαριστημενος?αντε βαρεθηκα..νικησες..καλο χαιδεμα στα μαλακα πλαστικα του φιεστα..φιλακια!

Αμα είμαι 23 τι χάνεις?Δυστυχώς ότι και να κάνεις και τον Κ@λο σου κάτω να χτυπάς σε εμένα δύσκολα θα την πεις!Είμαι πολύ σκληρό καρύδι και γενικά πολύ διαβασμένος στα αυτοκίνητα γιατί έχω πάθος οπότε άστο.Τεσπα,η αντιπαράθεση δεν κάνει κακό νομίζω.Βγαίνουν και κάποια οφέλη για όλους καθώς πάντα μαθαίνεις κάτι νέο ή κάτι που σε ξέφυγε .
Υ.Γ τα χαίρομαι ρε φίλε τα μαλακά πλαστικά και το αίσθημα καλής και ευχάριστης διαβιωσης στο εσωτερικό του fiesta,όπως και εσύ πιστεύω στο ποιοτικό εσωτερικό του scirocco σου αλλιώς ίσως δεν θα το έπαιρνες.Επίσης φαντάζομαι σου άρεσε σχεδιαστικά,σου άρεσε το διπλοτούρμπινο 160άρι,το dsg,το κράτημα.Αλλιώς γιατί δεν πήρες το auris hsd ίδια τιμή έχουν ?