-
θα ηθελα την γνωμη σας .
εχω βρει ενα οικογενειακο chrysler 300c και σκεφτομαι να το αγορασω.δεν με ενοχλει τα τελη -φορολογιση -καταναλωση-διοτη ειδη εχω ενα τζιπ και την εχω 'ακουσει'.
απλα θελω να μαθω αν ειναι αμαξι που θα μου βγαλει το λαδι στα συνεργεια ,πολλα ακουγονται για τα αμερικανικα. -
θα ηθελα την γνωμη σας .
εχω βρει ενα οικογενειακο chrysler 300c και σκεφτομαι να το αγορασω.δεν με ενοχλει τα τελη -φορολογιση -καταναλωση-διοτη ειδη εχω ενα τζιπ και την εχω 'ακουσει'.
απλα θελω να μαθω αν ειναι αμαξι που θα μου βγαλει το λαδι στα συνεργεια ,πολλα ακουγονται για τα αμερικανικα. -
θα ηθελα την γνωμη σας .
φυσικα,δεν οδηγω σε γρηγορους ρυθμους και περισσοτερο σε 'κυριλε' ας πουμε οδηγηση.
παρακαλω πολυ αν ειναι δυνατον να μου δωσετε τα φωτα σας -
Γιατί αυτό και όχι κάτι άλλο ο ευρωπαικός ανταγωνισμός το έχει ξεπεράσει .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
ο ευρωπαικός ανταγωνισμός το έχει ξεπεράσει .Αυτο.
Αφου την εχεις ακουσει μια φορα, γιατι θες και δευτερη?
-
Αρα το βγαζουμε αχρηστο το 300c?
-
'Δυσκολο' αυτοκίνητο για την Ελλάδα! Όσο και καλό να είναι, θα κοίταζα κάτι πιο ευρέως αποδεκτό απο την ελληνική αγορά.
Επιλογή μου η νέα 5άρα ή σε κάτι μικρότερο ίσως το Lexus IS. -
Μία καλή λύση είναι και η Lotus Eige ή ίσως ένα Ariel Atom
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μία καλή λύση είναι και η Lotus Eige ή ίσως ένα Ariel AtomTo xedos το ξεχναμε δηλαδη;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μία καλή λύση είναι και η Lotus Eige ή ίσως ένα Ariel AtomΑυτό δεν είναι το 300C?
Καταλαβα λάθος και ρωτάει για κάποιο άλλο που εναλλακτικά θα μπορούσε να είναι κάποιο απο αυτά?
-
Δηλαδή έχεις άποψη αν πρέπει να το αγοράσει ή όχι χωρίς καν να είσαι σίγουρος για ποιο αυτοκίνητο μιλάει?
-
Ήμουν σίγουρος, μέχρι την στιγμή που προτάθηκαν Lotus Eχige ή Ariel Atom!
-
παιδες μιλαμε για το οικογενειακο καμια σχεση με λοτους,οσο για ευρωπαικο ρε γαμ,ωτο μπουχτησαμε σε bmw mercedes kai audi,κοιταξα κατι εναλλακτικο kai akros oikogeniako
-
Ο χρήστης DELFINI έγραψε:
παιδες μιλαμε για το οικογενειακο καμια σχεση με λοτους,οσο για ευρωπαικο ρε γαμ,ωτο μπουχτησαμε σε bmw mercedes kai audi,κοιταξα κατι εναλλακτικο kai akros oikogeniakoΠήγαινε δώσε τα λεφτάκια σου σε κάτι που τα αξίζει και άσε την αμερικανιά εκεί που βρίσκεται.
-
Φίλε σε καταλαβαίνω πως θέλεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος με τα BMW/MERCEDED/AUDI αλλά τα περισσότερα αμερικάνικα είναι ακόμα πίσω από τον ευρωπαικό ανταγωνισμό σε ποιότητα.
Να μην αναφέρω καν τί θα τραβήξεις για να το πουλήσεις σε μερικά χρόνια... -
jaguar xf ισως?
-
Ο χρήστης DELFINI έγραψε:
παιδες μιλαμε για το οικογενειακο καμια σχεση με λοτους,οσο για ευρωπαικο ρε γαμ,ωτο μπουχτησαμε σε bmw mercedes kai audi,κοιταξα κατι** εναλλακτικο kai akros oikogeniako**VOLVO S80
-
Καλό αυτοκίνητο για τους αμερικάνους.Αν θες κάτι εκτος BMW MERCEDE AUDI τοτε SAAB 9-5, VOLVO S80, CITROEN C6(με αυτό κι αν θα ξεχωρίζεις!!) όλα καλύτερα από το 300ψ
-
Lexus is 250 που σου είπε και ο cosneo ή infinity G37 ωραία , ξεχωριστά κοντά στα ευρωπαικά πρότυπα αλλά για το αμερικάνικο κοινό . ( Ποιός το περίμενε ότι τα καλύτερα αμερικάνικα θα ήταν τα γιαπωνέζικα 15 - 20 χρόνια πρίν ) .
οικογενιακο chrysler 300c