-
Μετα απο 700 χλμ η καταναλωση εχει σταθεροποιηθει στα 6,9 ltr.
Το αυτοκινητο ειναι πιο δεμενο σε σχεση με το C4 που ειχα και σιγουρα πιο ευκολοοδηγητο.
Βγαζει λιγο θορυβο σε τραχυ οδοστρωμα αλλα μαλλον ευθυνονται τα hankook που φοραει.Περιμενω να γραψω μερικα χιλιομετρα για να το πατησω λιγακι!
Δυο πραγματα που θελω να κοιταξω ειναι ο συντονισμος του παραθυρου οδηγου οταν ειναι ανοικτο στα 3\4 αλλα και ενας εκνευριστικος περιοδικος μικροτριγμος καπου στο ταμπλο απο την μερια του συνοδηγου.
Sorry για τους τονους αλλα εχει προβλημα το tablet -
Πέρασα σήμερα μια βόλτα από τη σουζούκι... εντάξει το ceed φαντάζει σαν το galaxy s9,απέναντι σε κινεζοκινητο.[emoji23][emoji23]
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ksaplostra έγραψε:
Πέρασα σήμερα μια βόλτα από τη σουζούκι... εντάξει το ceed φαντάζει σαν το galaxy s9,απέναντι σε κινεζοκινητο.[emoji23][emoji23]Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν καταλαβα κατι καλα. Στη suzuki ποιο ειδες;;;το ceed αποκλειεται.......η' το συγκρινεις γενικα;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πέρασα σήμερα μια βόλτα από τη σουζούκι... εντάξει το ceed φαντάζει σαν το galaxy s9,απέναντι σε κινεζοκινητο.[emoji23][emoji23]
Δεν καταλαβα κατι καλα. Στη suzuki ποιο ειδες;;;το ceed αποκλειεται.......η' το συγκρινεις γενικα;;;
Το συνέκρινα με μπαλένο, σουιφτ, ιγκνις κι ένα άλλο μεσαίο. Μου φάνηκαν εντελώς ψεύτικα συγκριτικά με το Σιντ
-
Δεν υπαρχει αντιστοιχο μοντελο απο τη σουζουκι στην κατηγορια του σιντ.
Αρα, ακυρη η συγκριση αν και δεν αποκλειω πως και να ειχε δεν θα ειχε και πολυ καλυτερο εσωτερικο ενος σιντ
Το ιγκνις, σελεριο συγκρινεται με πικαντο,
Το ριο με μπαλενο και λιγοτερο με σουιφτ.
Τα πλαστικα του ριο ειναι ιδιου επιπεδου με το μπαλενο, οπως και η ηχομονωση.
Ειναι ιδιου επιπεδου φθηνα αυτοκινητα -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τα πλαστικα του ριο ειναι ιδιου επιπεδου με το μπαλενο, οπως και η ηχομονωση.
Ειναι ιδιου επιπεδου φθηνα αυτοκινητα-
Η συναρμολόγηση, το δέσιμο των πλαστικών και τα υλικά είναι κλάσεις καλύτερα στο RIO. Οι 'φτήνιες' του Baleno δεν κρύβονται με τίποτα.
-
Οι τιμές του RIO δεν είναι χαμηλές. Για έκδοση με αξιοπρεπή εξοπλισμό και ένα κινητήρα που δεν θα σέρνει το αυτοκίνητο πρέπει να δώσεις αρκετά χρήματα. Και εκεί φαίνεται το πρόβλημα και με τις πωλήσεις.
-
ΚΙΑ/Hyundai πλέον είναι επηρεασμένες ιδιαίτερα από την Γερμανική αυτοκίνηση σε όλους τους τομείς και αυτό δεν κρύβεται όταν μπαίνεις μέσα στα αυτοκίνητα τους.
-
Η SUZUKI είναι η κλασσική παραδοσιακή SUZUKI με ότι αυτό συνεπάγεται. Όποιος έχει εμπειρία από SUZUKI από την εποχή του '80 και του '90 καταλαβαίνει τι εννοώ.
-
-
Εγω παλι δεν ειδα διαφορα στα πλαστικα και στα υλικα.Και στα δυο ειχαν την ιδια αισθηση και τον ιδιο ηχο στα χτυπηματα.
Οι τσιμουχες στις πορτες στο ριο ειναι πιο παχες και η πορτα κανει εναν πιο ωραιο γδουπο αλλα δεν βρηκα διαφορα ουτε στην αισθηση των χειρηστηριων ουτε στο ταμπλο.Το μπαλενο μοιαζει ενα κλικ πιο προσεγμενο απο το σουιφτ στα πλαστικα του και ειναι στο επιπεδο του ριο. Στο σουιφτ λιγο το παρακαναν, συμφωνω.
Σε ηχομονωση που τα εκανα μια μικρη βολτα, ο κινητηρας ακουγοταν το ιδιο εντονα. Τωρα στα πιο πολλα δν ξερω, οι βολτες ηταν μικρες και με κινηση.
-
Ο καθένας μας έχει το δικό του τρόπο ελέγχου του κάθε αυτοκινήτου.
Εγώ π.χ. δεν χρειάστηκε καν να μπω σε διαδικασία να οδηγήσω το Baleno. Μου ήταν αρκετό που πήγα τρεις φορές και το έλεγξα σε έκθεση για να βγάλω συμπεράσματα. Το Baleno ήταν η πρώτη μου επιλογή για αγορά. Έχω αναφερθεί αρκετές φορές, οπότε δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι.Το RIO αν ήταν ποιο φτηνό θα το είχα στις επιλογές μου. Για να μην πω ότι θα το είχα αγοράσει.
-
Από ομορφιά σε ομορφιά γυρνούσες δηλαδή; Δυστυχώς για σένα το liana δεν βγαίνει πια...
-
Ειχα παει σε δυο αντιπροσωπειες για να δω το μπαλενο σε διαστημα 4-5 μηνων σε καθε επισκεψη.
Λοιπον τωρα που το θυμαμαι, οντως υπαρχει διαφορα, στο πρωτο ηταν πραγματικα ισαξιο του ριο και οντως πολυ καλο για τα λεφτα του. Ετσι αρχισα να το ψαχνω τι παιζει με αυτο το μοντελο. Ημουν πολυ αρνητικος στα σουζουκι και γενικα δεν τα κοιταζα ποτε!
Στην δευτερη επισκεψη σε αλλη αντιπροσωπεια ειχε αυτην την μυρωδια σαν το σελεριο και γενικα σε διαφορα σημεια ηταν καπως .εφυγα πιστευοντας πως δεν θυμομουν καλα.Τις προαλλες πηγα ξανα με φιλο που εψαχνε αυτοκινητο και να το παλι ηταν ισαξιο ενος ριο και πολυ καλο για τα χρηματα του, χωρις παραξενες μυρωδιες και μια χαρα αισθηση.
Εγω πιστευω πως ισως ειχαν στειλει μερικα ινδικα για να καλυψουν την ζητηση, αλλωστε οπως εγραψα στο thread του μπαλενο οταν το εψαχνα ειχε γινει αλλαγη εργοστασιου και ισως εκει εντοπιζονται τα οποια παραξενα σε μερικα μπαλενο που ηρθαν εδω.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Από ομορφιά σε ομορφιά γυρνούσες δηλαδή; Δυστυχώς για σένα το liana δεν βγαίνει πια...Θεωρείς άσχημο το RIO;
Εγώ πάντως το βρήκα μια χαρά. Και δείχνει και ιδιαίτερα ογκώδες δίπλα στο Ceed.
υ.γ. το Liana Sportback όμορφο, αλλά Suzuki...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Από ομορφιά σε ομορφιά γυρνούσες δηλαδή; Δυστυχώς για σένα το liana δεν βγαίνει πια... [emoji38]Τι κακιουλίτσα είπε ο θέουλας ο Σπύρος τώρα!!!
Κορυφαία ατάκα, κακία με γάντι!
Έχει δίκιο όμως! Αλλά όχι για το Rio!
Είμαι στο γραφείο και κρατιέμαι να μην λυθώ στα γέλια.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Πείτε όμως και σε μένα τι ακριβώς 'κακία' ειπώθηκε γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα.
-
Ο Σπύρος σχολιασε το ότι σου άρεσε το baleno, που δεν είναι και όμορφο, σε συνδυασμό με το Liana, που δεν βλεπόταν και το Rio, που δεν το θεωρεί όμορφο.
Το ότι δεν το κατάλαβες, επιβεβαιώνει το ' κακία με το γάντι 'Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Από ομορφιά σε ομορφιά γυρνούσες δηλαδή; Δυστυχώς για σένα το liana δεν βγαίνει πια... [emoji38]
Θεωρείς άσχημο το RIO;
Εγώ πάντως το βρήκα μια χαρά. Και δείχνει και ιδιαίτερα ογκώδες δίπλα στο Ceed.
υ.γ. το Liana Sportback όμορφο, αλλά Suzuki... [emoji38]
Για να καταλάβω, αξιοπιστία 0 τα σουιφτ-σουζούκι γενικά;
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Ο Σπύρος σχολιασε το ότι σου άρεσε το baleno, που δεν είναι και όμορφο, σε συνδυασμό με το Liana, που δεν βλεπόταν και το Rio, που δεν το θεωρεί όμορφο.
Το ότι δεν το κατάλαβες, επιβεβαιώνει το ' κακία με το γάντι 'Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Και τελικά πήρα το 'πανέμορφο' Fabia.
Τι να πεις κανείς; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... -
Άχρηστα παιδιά τα σουζούκι. Αν δεις υπάρχουν πολλά βίντεο με τις άχρηστες λαμαρίνες που ζουλιάζονται ακόμα και με το μικρό σου δαχτυλάκι, τα εσωτερικά πλαστικά δίσκου σερβιρίσματος, τα υποβραχιόνια που θέλουν καλίμπρα και το υπερβολικά μικρό βάρος γιούγκο ζάσταβα.. Άθλιο..
Για να μην χαλάμε το τοπικ πάντως, όταν έψαχνα αμάξι 4μ για τη γυναίκα μου (2016) που θα είχε χώρους για να ταξιδεύει οικογένεια θα είναι σύγχρονο, με δυνατό μοτέρ όταν θα είναι φορτωμένο κτλ, το RIO δεν είχε τις σημερινές εκδόσεις που είναι σίγουρα δελεαστικές.
-
Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους ο καλός φίλος Νικ έχει.......Δίκιο! Όντως λίγο κακιούλα είναι όπως το διαβάζω το κειμενάκι μου πάλι. Από εκεί και μετά ο φίλος Νικ Καταιγίδας αν και το προσπάθησε εντούτοις τελικά πήρε ένα αυτοκίνητο που στα μάτια μου μπορεί να μην είναι το κουκλί της κατηγορίας του αλλά άσχημο σαν τα προαναφερθέντα δεν είναι. Μάλλον είναι το duster των μίνι το οποίο ευχαρίστως θα επέλεγα αφού πέρασε την δοκιμασία του καταιγίδα.
-
Από αξιοπιστία πολύ καλά, από ποιότητα συναρμογής πάσχουν.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Το fabia, όπως είπε και ο Σπύρος, είναι πιο όμορφο από το baleno, φίλε Storm.
Και όπως επίσης έγραψε ο Σπύρος, έθεσες νέα στάνταρ στην έρευνα αγοράς αυτοκινήτουSent from my Mi A1 using Tapatalk
KIA Forum