-
Από όσα έχω καταλάβει από τα βιντεάκια που βλέπω, τα καλώδια ασφαλίζουν εκεί που κουμπώνουν στο αμάξι.
Οι δε μπαταρίες δεν είναι κάτι που εύκολα αφαιρείται. Ούτε είναι προσβάσιμες ούτε εύκολες στη μεταφορά. Οι μπαταρίες του Audi E-Tron ζυγίζουν 700 κιλά. Δηλαδή το να φοβάται κανείς μην του κλέψουν τις μπαταρίες είναι σα να φοβάται μην του κλέψουν τον κινητήρα. Ο οποίος έχει το μισό βάρος, ίσως και το 1/3 από τα 700 κιλά.Υπήρχε ένας ηρωικός τύπος με λευκό Mitsubishi iMiEv που το πάρκαρε στο πεζοδρόμιο στο Κορωπί. Το βράδυ κατέβαζε την μπαλαντέζα και το φόρτιζε. Προφανώς και μιλάω από θέση ασφαλείας με μονοκατοικία και πυλωτή, αλλά με λίγη καλή θέληση, όλα γίνονται.
-
ο κινητηρας ειναι αδιαφορος για τους γυφτους γιατι δεν μπορουν ευκολα να τον σπρωξουν . Για τις μπαταριες υπαρχουν απειρα κυκλωματα που πληρωνουν με το κομματι. Το δε θεμα βαρους και προσβασης για τον κλεφτη ειναι επισης ανευ σημασιας.
-
https://www.zougla.gr/automoto/news/ago ... gine-viral
-
Τι Γ@ματη ατάκα,!!!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Μοτέρ,αναρτήσεις, εξάτμιση, ντεπόζιτο έτοιμα και στη θέση τους για την τελική αρμωση!
https://www.autoblog.gr/2018/11/22/des- ... a-proceed/ -
Στο εργοστάσιο της Σλοβακίας; Είχα την (προφανώς λανθασμένη) εντύπωση ότι όλα τα κορεάτικα φτιάχνονται στην Κορέα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Στο εργοστάσιο της Σλοβακίας; Είχα την (προφανώς λανθασμένη) εντύπωση ότι όλα τα κορεάτικα φτιάχνονται στην Κορέα.Τα Σιντ κ γενικα τα ευρωπαϊκά, εκεί.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν νομίζω να υπάρχει κορεάτικο kia/hyundai στη χώρα μας τα τελευταία 10-15 χρόνια!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν νομίζω να υπάρχει κορεάτικο kia/hyundai στη χώρα μας τα τελευταία 10-15 χρόνια!Το καινούργιο RIO που έρχεται Ελλάδα είναι made in Korea....
-
Τελικά το Ceed μάλλον δεν θα μακροημερεύσει μαζί μου..
Ο λόγος είναι πως λόγω της εργασίας μου πλέον θα χρειάζεται να κάνω 130χλμ καθημερινά οπότε η βενζίνη είναι απαγορευτική ως καύσιμο.
Αντε να δω πόσο θα το δώσω και τα παζάρια που έχω να υποστώ.
Επειδή δεν θα ήθελα να φύγω από Κορέα τι θα μου προτείνατε; Να μείνω στα νέα Ceed ή i30 ή να κάνω την υπέρβαση και να πάω σε sportage σε diesel πάντα για μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι; Δεν θέτω χρηματικό όριο προς το παρόν γιατί θα εξαρτηθεί από την τιμή πώλησης του Ceed που έχω τώρα αλλά και μία ακόμη παράμετρο που δεν θα ήθελα να αναφέρω αυτή την στιγμή.
Ευχαριστώ -
Εγώ θα έπαιρνα ι30 αλλά καθαρά για λόγους αισθητικής
-
Αλφ, υπάρχει κι η λύση του υγραερίου. Θα έχεις κόστος κίνησης αντίστοιχο με του πετρελαίου χωρίς να χρειαστεί να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου.
Βέβαια, αν είναι πολύ καινούριο, υπάρχει το πρόβλημα ότι ακυρώνει την εγγύηση. -
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είναι μοντέλο 03/18 οπότε θα πρέπει να απορρίψω αυτή τη λύση.
-
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα γιατί θα λουστείς πολύ μεγάλη απαξίωση.
-
Πρακτικά sportage ή tucson. Αισθητικά i30 fastback
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Πρακτικά sportage ή tucson. Αισθητικά i30 fastbackΚαλά και το τουσον τα σπάει
-
Ο χρήστης alf έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είναι μοντέλο 03/18 οπότε θα πρέπει να απορρίψω αυτή τη λύση.Κοιτα να το δωσεις σε ιδιωτη,ολοι οι αλλοι θα σε γδάρουν...Ειδα το Sportage diesel απο κοντα και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις...Τους προτεινα ανταλλαγη ( Suzuki scross diesel 4x4 1/2014 με 90.000) και μου ειπε ο πωλητης πουλατω σε ιδιωτη εμείς θα στο πάρουμε τζαμπα....
-
Ισχύει αυτό για ιδιώτη και αντιπροσωπεία. Στην περίπτωση μας στην καλύτερη για εμάς είναι 1000 ευρώ λιγότερα και στην χειρότερη ως 3000 κάτω από ότι μπορεί να το δώσεις έξω.
Οι αντιπρόσωποι αγοράζουν κοψοχρονια και πουλούν σε τιμές car.gr
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βασικά το πήρα κοντά στα 15.000€ τον 03/18.
Μέχρι στιγμής έχει διανύσει 8.500χλμ και είναι 1.4mpi η Premium έκδοση.
Επειδή εύλογα δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο στο car. gr σε τι τιμή πώλησης να κυμανθώ; -
Αν καταφέρεις να το δώσεις 13000 θα πρέπει να είσαι αρκετά ικανοποιημένος νομίζω. Αλλά και 12 να το δώσεις νομίζω θα είσαι οκ.
Σε ιδιώτες πάντα. Σε ανταλλαγή θα φας μεγάλο ρίξιμο (εξαρτάται βέβαια και τι αμάξι θα πάρεις αν πχ πας σε κάνα σπορτατζ ντίζελ πλούσιο στα 30000 μπορεί να πας καλύτερα )
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KIA Forum