-
Ο χρήστης ceedboyy έγραψε:
Αν ενδιαφερετε καποιος απο το θεμα για ανταλλακτικα για kia Pro Ceed :
viewtopic.php?f=9&t=49221Φίλε μου εδώ δεν είναι thread για αγγελίες, αφού το έχεις βάλει και εκεί
-
Μηπως γνωριζει κανενας τι εχει συμβει με το greek kia club (gkc)? Εδω και μια βδομαδα δεν λειτουργει και πλεον δεν μου το βρισκει ουτε στην αναζητηση του google. Ευχαριστω
-
Και έγω έχω την ίδια απορία. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει;
-
-
Παιδια σκεφτομαι να παρω το ΚΙΑ RIO το πετρελαιοκινητο(1,1 lt) το καινουριο.Ποια η αποψη σας απο θεματα αξιοπιστιας-εικονας-συναρμολογησης????Σκεφτομαι να αντικαταστησω το Nissan primera που εχω (1,6 lt και με υγραεριο)
Τι λετε???Μηπως ειμαι τρελος???? -
Αν δεν ξεχειλίζουν τα φράγκα από τα μπατζάκια σου μάλλον είσαι...
-
Ο χρήστης K2LINOS έγραψε:
Παιδια σκεφτομαι να παρω το ΚΙΑ RIO το πετρελαιοκινητο(1,1 lt) το καινουριο.Ποια η αποψη σας απο θεματα αξιοπιστιας-εικονας-συναρμολογησης????Σκεφτομαι να αντικαταστησω το Nissan primera που εχω (1,6 lt και με υγραεριο)
Τι λετε???Μηπως ειμαι τρελος????Καλο, ομορφο , πλουσιος εξοπλισμος ,αξιοπιστο σαν brand name , αλλα μονον 75 αλογατα και με τιμη ποιο πανω σε σχεση με τι αλλες αυρωπαικες χωρες για το αντιστοιχο μοντελο .
Βλεπω τις εταιρειες να πανε για μια αρπαχτουλα ,τωρα που το πετρελαιο ειναι ακομη νεα μοδα για εμας .Το σκεφτομουν και εγω , αλλα τα λιγα αλογα και η τιμη του με αποθαρρυναν
-
Ο χρήστης K2LINOS έγραψε:
Τι λετε???Μηπως ειμαι τρελος????Αν νομίζεις πως μια πιο σύγχρονη 'δεμένη' κατασκευη μπορεί να μην σε ρίξει στα αντικαταθλιπτικά ... καντο!
Λογικά φανταζομαι δεν χρειάζεσαι ούτε μεγάλο αμαξωμα ούτε και επιδόσεις για να κοιτας τετοιο 'ολικο' downsizing'.
Kάτω απο άλλες εποχές θα ήταν ίσως ένα καλο 'δευτερο' αυτοκίνητο αλλα για πρώτο ... θελει σκέψη! -
Εγω ψάχνομαι για καινούργιο και μετα το polo πέρασα σήμερα να δω και το νεο kia rio. Ξεχάστε αυτα που ξέρατε απο την ΚΙΑ. Το Ριο είναι πανέμορφο, πιο ευρύχωρο απο το polo και αυτο που μου έκανε εντύπωση είναι οτι μου φάνηκε πιο ποιοτικό. Το ταμπλό είχε πιο μαλακά πλαστικά, τα κουμπιά έδειχναν οτι θα αντέξουν στο χρόνο και η πορτα όταν έκλεινε εκανε το ''γκουπ'' που έκανε και το polo. Μπήκα και στο ceed μετά και παλι το Ριο ήταν πιο ποιοτικό αν και το ceed είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Τεστ drive δεν του έκανα ακόμα. Αν στο δρόμο είναι καλο τότε θα μιλάμε για τρομερό αυτοκίνητο.
-
επειδη παλι διαβαζω για τα 75 ακογα οτι ειναι λιγα,θα αναφερω αυτο που ανεφερα κ παλαιοτερα.κατακαλοκαιρο,ερκοντισιον,5 ατομα+αποσκευες κ επιασε μια χαρα 170.σε σχεση με το πριμερα σου,ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πιο σπιρτοζικο.εχωντας οδηγησει πριμερα 1.6(το προηγουμενο απο αυτο με την οθονη στη μεση του ταμπλο) κ συγκρινωντας το με το δικο μας πικαντο 1.1(εστω το παλιο),σαφως πιο σπιρτοζικο το μικρο.ας μη κοιταμε μονο τα αλογα.αλλα κ την ροπη κ κυριως πως κ που αποδιδονται αυτα!!
να πω οτι τωρα που η κριση αρχιζει κ μαστιγωνει,σκεφτομαι κ εγω το ριο 1.1 πετρελαιο.το μονο αρνητικο που βρισκω,για τα δικα μου παντα δεδομενα,οτι το πετρελαιοκινητο δεν βγαινει αυτοματο κ επισης το πετρελαιοκινητο εχει σαφως χαμηλοτερο εξοπλισμο κ μαλιστα χωρις δυνατοτητα επιπλεον τοποθετησης,εν συγκρισει με τα βενζινοκινητα.
κατι π.χ. που δεν συμβαινει με το σαφως ακριβοτερο τογιοτα γιαρις.. -
Επισης τώρα κοστίζει 13.100 ,αλλα μετα απο μερικούς μήνες θα πέσει και αλλο η τιμή. Εδω το fiesta 1.25 το δίνουν τωρα με 9900ε
-
ευτυχως που δινουν κ 9900 για να το παρεις!σκεψου,πουλας το φιεστα 5000 κ με τα 15000 συνολο,παιρνεις ενα ωραιο κια ριο κ ενα παπακι για μεσα στην πολη!χεχεχεχεχ
-
Αυτό θα πουληθεί Ευρώπη; Θα έρθει από τα μέρη μας ή όχι;
Kia Optima
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Αυτό θα πουληθεί Ευρώπη; Θα έρθει από τα μέρη μας ή όχι;
Kia Optima
-
ρε παιδες... να ρωτησω... χαλασε το παραθυρο του συνοδηγου απο την μαουνα Kia carens και πηγα παρηγγειλα γρυλο με το μηχανισμο ολο κομπλε με ~80 ευρω με ειπαν θα βγει περιπου... ειναι καλη η τιμη ή τσιμπημενη?
-
Η τιμη ειναι μονο για το γρυλο ή και εργασια??
-
η τιμη ειναι μονο για το ανταλακτικο... η εργασια θα γινει σε αλλο συνεργειο με 10 ευρω...
-
Που το ρώτησες αυτό ;
-
που ρωτησα τι?? απλα θελω να μου πειτε αμα ειναι καλη η τιμη ~80 ευρω με την εκπτωση που εχουν στα ανταλλακτικα η Hyundai-KIA με -40% .
-
Δεν το λες και φθηνο....Που μενεις ?
KIA Forum