-
Παρακαλώ
-
Θα σου πω κι εγω να προτιμησεις το 1.2 απο το 1.0.
Η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη, οι επιδοσεις ειναι τρομερα καλυτερες.
Και οσο για την καταναλωση που αναφερεις, η διαφορα αν υπαρχει θα ειναι αμελητεα. Το θεμα ειναι οτι θα βρισκεσαι σε ενα αμαξι που οχι μονο δεν 'σερνεται' (οπως υποθετω ειναι το 1.0), αλλα ισα ισα ειναι σβελτο. Σε πιθανο ταξιδι λογικα η καταναλωση ενος 1.2 θα ειναι χαμηλοτερη. -
λετε ε?η αληθεια ειναι οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τη μεσαια εκδοση και γυρω στα 1000 απο την απλη...θα παω απο εκει να παρω προσφορα...
-
Η διαφορα 1.0 και 1.2 σε τελη/ασφαλειες θα ειναι αμελητεα.
Η διαφορα στην ποιοτητα του κινητηρα θα ειναι μεγαλη.
Επισης πιθανοτατα στην εκδοση με τον 1.2 θα εχει και καλυτερο εξοπλισμο.Πηγαινε απο κοντα να δεις αναλυτικα τι γινεται.
Προσωπικα δεν θα σκεφτομουν καν το 1.0 παντως...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Η διαφορα 1.0 και 1.2 σε τελη/ασφαλειες θα ειναι αμελητεα.
Η διαφορα στην ποιοτητα του κινητηρα θα ειναι μεγαλη.
Επισης πιθανοτατα στην εκδοση με τον 1.2 θα εχει και καλυτερο εξοπλισμο.Πηγαινε απο κοντα να δεις αναλυτικα τι γινεται.
Προσωπικα δεν θα σκεφτομουν καν το 1.0 παντως...
τελειως αχρηστο το 1000αρι. μα τελειως
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι θα βρισκεσαι σε ενα αμαξι που οχι μονο δεν 'σερνεται' (οπως υποθετω ειναι το 1.0), αλλα ισα ισα ειναι σβελτο. Σε πιθανο ταξιδι λογικα η καταναλωση ενος 1.2 θα ειναι χαμηλοτερη.Επειδή έχω 1000άρι το προηγούμενο μοντέλο του 2008 σε διαβεβαιώ πως, με εξαίρεση την πρώτη που τελειώνει νωρίς, δεν σέρνεται καθόλου εκτός αν είναι μέσα 4 άτομα και γεμάτο πορτπαγκάζ, για την κατηγορία του είναι πολύ καλό. Μία ένσταση έχω μόνο, πως σε μερικά είναι ψιλοαυξημένη η κατανάλωση
τελειως αχρηστο το 1000αρι. μα τελειως
Πως το εννοείς αυτό ;
-
[quote='bathan']Επειδή έχω 1000άρι το προηγούμενο μοντέλο του 2008 σε διαβεβαιώ πως, με εξαίρεση την πρώτη που τελειώνει νωρίς, δεν σέρνεται καθόλου εκτός αν είναι μέσα 4 άτομα και γεμάτο πορτπαγκάζ, για την κατηγορία του είναι πολύ καλό. Μία ένσταση έχω μόνο, πως σε μερικά είναι ψιλοαυξημένη η κατανάλωση
Χωρις αναγκαστικα να σημαινει πολλα, στηριζομενος μονο στις εργοστασιακες τιμες 0-100:
1.0 -> 14.4''
1.2 -> 11.4''
Η διαφορα ειναι χαωτικη και λογικα αρκετη διαφορα θα υπαρχει σε καθε ρεπριζ. Αναλογικα παντα με το επιπλεον κοστος του 1.2 σε σχεση με 1.0 και ο,τι επιπλεον πιθανα εχει σε εξοπλισμο. -
Σαφώς το 1.2 πάει καλύτερα απο το 1.0 στις επιταχύνσεις
Μην δίνεις πολύ βάση στις εργοστασιακές τιμές γιατί θα χαθείς, πχ κατανάλωση λένε κάτω απο 5 λίτρα αλλά υπάρχουν πολλά picanto που έχουν μέση κατανάλωση πάνω από 8 -
Ενταξει, για τις καταναλωσεις ειναι γνωστο οτι αλλα λενε κι αλλα βλεπουμε. Το 0-100 που δινουν παντως οι περισσοτερες εταιριες δεν διαφερει απο την πραγματικοτητα και σε αυτην την περιπτωση ειναι αρκετη η διαφορα!
-
το παλικαρι που λεει οτι το 1000αρι ειναι αχρηστο ας μας εξηγησει με ποιο σκεπτικο το λεει αυτο,μιλαει για το συγκεκριμενο αμαξι η γενικα για τα 1000αρια?
ως πρωην κατοχος αυτοκινητου 1000 κυβικων ημουν απολυτα ευχαριστημενη μιας και το ειχα αγορασει κυριως για την πολη, οποτε ουτε απαιτησεις ειχα σε θεμα ταχυτητας ουτε δυναμης ουτε τιποτα. Ισα ισα που ειχε ελαχιστη καταναλωση και βολευε απιστευτα. μιας λοιπον και δεν ηταν επιλογη μου να αλλαξω αυτοκινητο αλλα πρεπει στρεφομαι σε 1000αρι παλι και εχω υπο εξεταση το 1200αρι για την προοπτικη 1-2 κοντινων ταξιδιων το χρονο.
Εγω λοιπον συμφωνα με την παραπανω λογικη αχρηστο θα μπορουσα να ονομασω ενα αυτοκινητο 2000 κυβικων, κι αυτο γιατι δεν με βολευει για την χρηση που θελω.
Το θεμα λοιπον ειναι να μην ειμαστε ισοπεδωτικοι για να μπορουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.
Καθε αμαξι αξιολογηται συμφωνα με την χρηση που κανουμε -
Το καλυτερο θα ειναι αν υπαρχουν και τα δυο για test drive (δυσκολο) για να δεις τις διαφορες αμεσα...
-
λογικα το 1,0 δεν θα εχει διαφορες με το προηγουμενο που ειχα οποτε ελπιζω να εχουν το 1,2.
δυστυχως δεν μπορεσα να παω απο εκει αλλα τηλεφωνικα επεβεβαιωσα τις τιμες κ εμαθα τα βασικα χρωματα (λευκο-γαλαζιο) -
Μακαρι να εχουν το 1.2 τοτε. Νομιζω μολις το οδηγησεις θα καταλαβεις οτι η διαφορα ειναι αρκετη. Μετα θα κρινεις αν το χρειαζεσαι/σ'αρεσει ή οχι βεβαια.
-
πηγα σημερα να το δω...καλα παιδια ειναι τελειο!!!!!
οι τιμες ειναι περιπου 600ε απο αυτα που ειχα υπολογισει οποτε ειμαι σε αναμονη να ξεκαθαρισουν τα οικονομικα μου... -
Ποιο είδες τελικά?
-
το 1,0 βασικη εκδοση 5πορτο
-
ερωτηση γενικου ενδιαφεροντος:
πιστευετε πως ειναι καταλληλη εποχη για αγορα καινουριου αυτοκινητου δεδομενης της οικτρης καταστασης της χωρας?
αξιζει να δινεις τοσα χρηματα χωρις να ξεερεις τι σου ξημερωνει?
τελος πως πιστευετε πως θα διαμορφωθουν οι τιμες των αυτοκινητων ως το τελος του χρονου? -
Σιγουρα δεν ειναι κ η καλυτερη περιοδος για αγορα καινουριου εν μεσω κρισης,εαν στην αγορα δεν εμπλεκεται δανεισμος η δοσεις και τετοια πραγματα ,δηλαδη εαν καποιος εχει τα λεφτα ετοιμα ειναι πιο ευκολο γιατι δεν δεσμευεσαι σε κατι,αρκει η αγορα να ειναι συνειδητη απο την αποψη οτι να ξερεις την οικονομικη σου κατασταση οτι θα μπορεις να ανταπεξελθεις στα εξοδα του,δεν θα παω να αγορασω αυτοκινητο,ποσο μαλλον καινουριο αν ξερω οτι στη δουλεια μου διωχνουν κοσμο για παραδειγμα,γιατι μπορει ανα πασα στιγμη να βρεθω ξεκρεμαστος.
-
νομιζω την απαντηση την γνωριζεις ηδη.αλλιως δεν θα μας ειχες θεσει ο ιδιος το ερωτημα.
ουτε η αποσυρση προσφερει στον αγοραστη τοσα,ουτε το εισοδημα ειναι εξασφαλισμενο,ουτε ξερεις τι θα ξημερωσει με τους πολιτικους που ψηφισαμε κ με τη σειρα τους αποφασισαν να βαλουν τον παπαδημο.ενα καλο μεταχειρισμενο απο την αλλη,με δεδομενες τις πτωσεις τιμων,κατ εμε αξιζει περισσοτερο.
παρεπιπτοντως,εγω θα αγοραζα το 1λτ κ οχι το 1.2λτ.ο λογος οτι προκειται για αυτοκινητο πολης.κ τα εξοδα αυξανονται ενω τα εσοδα( ) μειωνονται.
αποψη μου. -
...και σκεψου ειμαι και ανεργη...απο την αλλη σκεφτομαι οτι το μεταχειρισμενο θα μου κοστισει περιπου 7 χιλιαρικα (οσο πιο νεο μοτελο γινεται) βαλε κατι μεταβιβασεις σηματα και ενα γενικο σερβις πιθανον λαστιχα κλπ...παει στα 8, αξιζει για 2 χιλιαρικα να μην παρω καινουριο?
δεν ξερω...εχω τυψεις...
KIA Forum