-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μένει να μας πει ο topic starter για πόσο καιρό υπολογίζει να κρατήσει το αυτοκίνητο που θα αγοράσει, διότι σε βάθος χρόνου το Skoda θα βγει ακόμα πιο οικονομικό σε συντήρηση.
κοιταξτε η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω σκεφτει πολυ αυτο...βεβαια 20 χρονων ειμαι και δεν ξερω ποτε θα εχω ξανα την ευκαιρια να παρω παλι αμαξι, αν και γενικοτερα ειμαι της λογικης οτι εκτος αν αγαπησεις πολυ το αμαξι σου , μετα απο λιγο το πουλας για να παρεις κατι καλυτερο!
(αρκει να μπορεις!!) -
Φίλε μου τον Ιανουάριου είχα το ίδιο σχεδόιν δίλλημα με σενα, βέβαια τότε δεν είχαν έρθει στην Ελλάδα οι κινητήρες TSI.
Ήμουν ανάμεσα σε Polo 2010 1,2T ή 1,4, Kia Ceed 1.4 (Νεο), ή Hyundai i30.
To polo το άφησα γρήγορα γιατί με τα έξτρα που ήθελα πήγαινε πολύ το μαλλί για μικρό αυτοκίνητο.
Οπότε ανέβηκα κατηγόρία (σε αμάξωμα) και κατέληξα στι i30 γιατί βγαίνει 109 άλογα και το ceed μόνο 90.
Βέβαια γούστα είναι αυτά και το πήρα με τη λογική ότι δε θα αλλάξω αμάξι τα απόμενα 7-8 χρόνια. Αν ήμουν 20 ίσως να έπαιρνα το polo, τώρα όμως είμαι 30. -
απο μενα το ceedερο......
αν ομως παρεις το polo φροντισε να εχει ΟΛΑ τα updates...... -
Αν εισαι 20 χρονών, δεν κοιτάς κανα μεταχερισμένο cooperακι να το ευχαριστηθείς κιολας ...και ασε τους χώρους για αργότερα. Ειδικά αυτή την εποχή υπάρχουν ευκαιρίες στα μεταχειρισμένα.
-
To forum έχει γεμίσει μαντράδες που προσπαθούν να ξεστοκάρουν... δεν εξηγείται αλλιώς...
-
δεν ξερω , τωρα σε συγκριση με αυτα τα δυο που λες, προτιμω το polo 1.2 TSI σε ασπρο
-
Ο χρήστης GeorgeP έγραψε:
Αν εισαι 20 χρονών, δεν κοιτάς κανα μεταχερισμένο cooperακι να το ευχαριστηθείς κιολας ...και ασε τους χώρους για αργότερα. Ειδικά αυτή την εποχή υπάρχουν ευκαιρίες στα μεταχειρισμένα.μεταχειρισμενο θα επαιρνα μονο απο γνωστο μου και μονο αν τον ηξερα πολυ αλα στο ποσο προσεχει τα αμαξια του! αλλιως δεν εχω εμπιστοσυνη
-
Polo 1.2 TSI σε κόκκινο θα έπαιρνα εγώ.
edit: ο δαίμων του τυπογραφείου
+μικρότερο και πιο ευέλικτο
+μικρός ροπάτος κινητήρας
+κατανάλωση
+τέλη κυκλοφορίας (124 ευρώ)-συντηρητική σχεδίαση
-έχει ένα θεματάκι με το μοτέρ (σβήνει στο ρελαντί) , λογικά θα έχει λυθεί -
αυτό είναι το GOLF
-
Όντως αυτό είναι golf! Tο polo:
Όσο για το θέμα στο ρελαντί, έχει λυθεί όντως πλέον με το τελευταίο update
-
Μπήκαν και οι φωτογραφίες του Γερμανικού (-ών)...
Πάμε άλλη μία:
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Polo ... Ευρωπαϊκό, φινέτσα, ιστορία, VW, Passat, Golf, Scirocco, Beetle...
Polo ... Πρώτη μούρη...Ceed; Κορεάτικο; Μπλιαχ! Με τίποτα. Σαβούρες τα Κορεάτικα.
Για τους φτωχομπινέδες... Τρε μπανάλ...Τέλος.
-
πω ρε Νίκο ξεκόλλα επιτέλους, δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα με σένα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ceed; Κορεάτικο; Μπλιαχ! Με τίποτα. Σαβούρες τα Κορεάτικα.
]
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πω ρε Νίκο ξεκόλλα επιτέλους, δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα με σένα.Δεν καταλαβαίνω γιατί μου την λες...
Και εγώ μεταξύ Ceed και Polo, το Γερμανικό θα έπαιρνα, απλά για άλλους λόγους και όχι για αυτούς που αναφέρεις. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
πω ρε Νίκο ξεκόλλα επιτέλους, δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα με σένα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μου την λες...
Και εγώ μεταξύ Ceed και Polo, το Γερμανικό θα έπαιρνα, απλά για άλλους λόγους και όχι για αυτούς που αναφέρεις.δεν μου έδωσες αυτή την εντύπωση... εγώ ως ειρωνικό το εξέλαβα το ποστ σου κρίνοντας και από την αγάπη σου για τα κορεάτικα και την απέχθειά σου για τα ευρωπαικά.
-
- Έχω Ευρωπαϊκό
- Είχα και άλλα Ευρωπαϊκά παντός τύπου και κατασκευαστών
- Είχα Κορεάτικα
- Είχα και Ιαπωνικά
Οι λόγοι που παίρνει κάποιος αυτοκίνητο δεν βασίζονται μόνο π.χ. στην κοινή λογική ή σε τεχνικά στοιχεία και αριθμούς. Καλώς ή κακώς βασίζονται και σε άλλα πράγματα που αφορούν το περιβάλλον, το χώρο που ζει και κινείται ο καθένας μας.
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση (νέος 20άρης), καλύτερα να στραφεί στο Γερμανικό.
Θα του βγει σε καλό. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
- Έχω Ευρωπαϊκό
- Είχα και άλλα Ευρωπαϊκά παντός τύπου και κατασκευαστών
- Είχα Κορεάτικα
- Είχα και Ιαπωνικά
Οι λόγοι που παίρνει κάποιος αυτοκίνητο δεν βασίζονται μόνο π.χ. στην κοινή λογική ή σε τεχνικά στοιχεία και αριθμούς. Καλώς ή κακώς βασίζονται και σε άλλα πράγματα που αφορούν το περιβάλλον, το χώρο που ζει και κινείται ο καθένας μας.
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση (νέος 20άρης), καλύτερα να στραφεί στο Γερμανικό.
Θα του βγει σε καλό.οποιασδήποτε ηλικίας και να είναι, καλύτερα να μην στραφεί σε κορεάτικο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
...
οποιασδήποτε ηλικίας και να είναι, καλύτερα να μην στραφεί σε κορεάτικο...Ανάλογα το Κορεάτικο.
Αν η Hyundai βγάλει/φέρει κουπεδιά σπέσιαλ, σόρυ αλλά εγώ θα είμαι υποψήφιος αγοραστής.
Και είναι φυσιολογικό αφού άλλη (πραγματική) κουπεδιά σε τιμές Hyundai αποκλείεται να υπάρχει στην αγορά. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
οποιασδήποτε ηλικίας και να είναι, καλύτερα να μην στραφεί σε κορεάτικο...Ανάλογα το Κορεάτικο.
Αν η Hyundai βγάλει/φέρει κουπεδιά σπέσιαλ, σόρυ αλλά εγώ θα είμαι υποψήφιος αγοραστής.
Και είναι φυσιολογικό αφού άλλη (πραγματική) κουπεδιά σε τιμές Hyundai αποκλείεται να υπάρχει στην αγορά.αν είναι σαν το προηγούμενο κουπε, άσε να μου λείπει το βύσινο...
vw polo vs kia ceed ποιο να αγορασω?