-
Χαλαρα το ceed..Πιο αμαξι και πιο ομορφο απο το polo που δε το αντεχω ειτε μεσα ειτε εξω...
-
Μεταξύ των δύο το Proceed, είναι 'περισσότερο αμάξι' από το Polo για τα ίδια λεφτά.
Αν ψάχνεσαι γενικώς, δες Bravo που ανέφερε και ο Pasxos αλλά και Citroen DS3.
-
[/quote]>Ο χρήστης PiCo έγραψε:
To polo θα σου βγάζει κοπέλες: Volkswagen Polo - 'Cool' Commercial
τωρα μιλαμε!!! lol
-
το ceed ανηκει σε πο μεγαλη κατηγορια στοιχιζοντας το ιδιο με το polo...αλλο μικρομεσαιο κ αλλο μικρο..αρα ceed
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καταρχας μιλαμε για το ceed ή για το proceed (το κουπε ceed)?
Κατα δευτερον για το ceed ενδιαφερεσαι για το 1,6 ή το 1,4 ?ειμαι μεταξυ του proceed 1.4 και των polo tsi , 1.4
απλα το θεμα ειναι αν και ποτε ξεφευγουν τα χρηματα(σε σχεση με αυτα που προσφερει) για το polo και αν το tsi για παραδειγμα μπορει να καλυψει το μειονεκτημα (για εμενα) του εσωτερικου! -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Μεταξύ των δύο το Proceed, είναι 'περισσότερο αμάξι' από το Polo για τα ίδια λεφτά.Αν ψάχνεσαι γενικώς, δες Bravo που ανέφερε και ο Pasxos αλλά και Citroen DS3.
+100000000000000000000000000000
-
Αν ψαχνεσαι ακομα απο την supermini κατηγορια παντως, κοιτα και το Fiesta Sport...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αν ψαχνεσαι ακομα απο την supermini κατηγορια παντως, κοιτα και το Fiesta Sport...ε παει πολυ μετα...ξεκινησα απο το yaris και ελεγα να ανεβω λιγο και λιγο ακομα και λιγο ακομα...σε λιγο θα παρω το scirocco και θα το πληρωνω μια ζωη!!
-
Εσύ τι ψάχνεις στο αυτοκίνητό σου;
-
Ο χρήστης daffy_parasite έγραψε:
Αν ψαχνεσαι ακομα απο την supermini κατηγορια παντως, κοιτα και το Fiesta Sport...
ε παει πολυ μετα...ξεκινησα απο το yaris και ελεγα να ανεβω λιγο και λιγο ακομα και λιγο ακομα...σε λιγο θα παρω το scirocco και θα το πληρωνω μια ζωη!!
Αν αντι το proceed κοιταγες την 3θυρη c4..?
-
ε παει πολυ μετα...ξεκινησα απο το yaris και ελεγα να ανεβω λιγο και λιγο ακομα και λιγο ακομα...σε λιγο θα παρω το scirocco και θα το πληρωνω μια ζωη!!
Ε οχι και Τσιροττο παρε καλυτερα το RCZ.
-
Κατα δευτερον για το ceed ενδιαφερεσαι για το 1,6 ή το 1,4 ?ειμαι μεταξυ του proceed 1.4 και των polo tsi , 1.4
απλα το θεμα ειναι αν και ποτε ξεφευγουν τα χρηματα(σε σχεση με αυτα που προσφερει) για το polo και αν το tsi για παραδειγμα μπορει να καλυψει το μειονεκτημα (για εμενα) του εσωτερικου!1.4 Tsi υπάρχει μόνο ένα, κοστίζει 20 χιλιάρικα, έχει 180 άλογα και ονομάζεται GTi... φαντάζομαι αναφέρεσαι στο 1.2 Tsi.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
τσονταρετε!!
-
τσονταρετε!!
Εχω μια τσιχλα παρτην απο λεφτα μην περιμενεις και αναποδα να με γυρισεις δεν θα πεσει cent.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
απλα το θεμα ειναι αν και ποτε ξεφευγουν τα χρηματα(σε σχεση με αυτα που προσφερει) για το polo και αν το tsi για παραδειγμα μπορει να καλυψει το μειονεκτημα (για εμενα) του εσωτερικου!1.4 Tsi υπάρχει μόνο ένα, κοστίζει 20 χιλιάρικα, έχει 180 άλογα και ονομάζεται GTi... φαντάζομαι αναφέρεσαι στο 1.2 Tsi.
Αν πρόκειται για το GTi ... τότε μονόδρομος. (Αλλά μάλλον δεν πρόκειται!)
Αν πρόκειται για το 1,2Tsi τότε και το Proceed έχει πολλά υπέρ.
Στα υπέρ του Polo η νέα τεχνολογία, αν και κλασική, όμορφη εμφάνιση, περιορισμένες διαστάσεις σε σχέση με το μικρομεσαίο, λιγότερα πάγια κρατικά έξοδα. Δεν ξέρω αν και το Polo ανήκει στα VW με καλή μεταπώληση.
Στα υπερ του Proceed η 'απωανατολίτικη' αξιοπιστία, η όμορφη εμφάνιση (αν και πλέον την συνηθήσαμε), φτηνότερο aftersales (έτσι λένε τουλάχιστον), η εγγύηση, θα έλεγα και καλύτερη οδική συμπεριφορά (σκληρότερο απο το 5θυρο τουλάχιστον που έχω οδηγήσει).
Τελική επιλογή (δεν το πιστευω ότι το λέω) μάλλον το Polo!
(Το μόνο που θα με αποσχολούσε ίσως στο Polo, να έχω λύσει στα 2 χρόνια της εγγύησης τα όποια προβλήματα τύχουν (αν υπάρξουν) και μετά να έχω έναν (εκτός αντιπροσωπίας) μάστορα που θα γνωρίζει τα VW με κλειστά ματια και θα έχει λογικές τιμές). -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ τι ψάχνεις στο αυτοκίνητό σου;κυριως με ενδιαφερει να εχω ενα ομορφο αυτοκινητο το οποιο να μην ειναι ψωφημι(να παει και ενα ταξιδι ανετα..να μπορω να το ανοιξω και λιγο σε λογικα πλαισια)σχετικα μικρο γιατι πηγαινω στο κεντρο (το ceed ειναι οριακα μεσα στις προδιαγραφες διαστασεων που ψαχνω)
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
οχι..παρεξηγηση..εννουσα ειτε το 1.4 ειτε το tsi (ειμαι μεταξυ του proceed 1.4 και των polo tsi , 1.4
-
Α, ΟΚ. Αν τελικά καταλήξεις σε Polo όμως, σαφώς και ΔΕΝ θα πάρεις το 1.4 αλλά το 1.2 Tsi.
-
Εσύ τι ψάχνεις στο αυτοκίνητό σου;
κυριως με ενδιαφερει να εχω ενα ομορφο αυτοκινητο το οποιο να μην ειναι ψωφημι(να παει και ενα ταξιδι ανετα..να μπορω να το ανοιξω και λιγο σε λογικα πλαισια)σχετικα μικρο γιατι πηγαινω στο κεντρο (το ceed ειναι οριακα μεσα στις προδιαγραφες διαστασεων που ψαχνω)
To cee'd και γενικώς τα μικρομεσαία δεν βολεύονται στο κέντρο. Ειδικά στο παρκάρισμα θα βρεις θέσεις για τις οποίες θα βρίζεις τα 15 επιπλέον εκατοστά μήκους σου και στο πέρασμα ανάμεσα από παρκαρισμένα σε στενούς δρόμους θα πηγαίνεις σαν κότα για να μη χτυπήσεις καθρέφτη εκεί που τα B segment περνάνε αέρα.
-
polo tsi μεταξύ των 2
vw polo vs kia ceed ποιο να αγορασω?