-
αλλα κατευθειαν μπατσο φιλαρακι και ερχεται με φρεσκο μπλοκακι και βαζελινουλα για τον ιδιοκτήτη του φορτηγού που για να κανει την δουλεια του εκλεισε το 10 πολυκατοικίες με παιδια σκυλια και ηλικιωμένους.
άρα ο λόγος που γίνονται όλες αυτες οι παρανομίες και ο καθενας γραφει στα παλια του τα παπούτσια τους συνανθρωπους του,ειναι οτι η πολιτεια =αστυνομια δεν κανει σωστα τη δουλεια της...
Αρα για να βρεις το δικιο σου θα πρεπει να εχεις καποιον γνωστο που θα ενδιαφερθει για την περιπτωση... -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
αλλα κατευθειαν μπατσο φιλαρακι και ερχεται με φρεσκο μπλοκακι και βαζελινουλα για τον ιδιοκτήτη του φορτηγού που για να κανει την δουλεια του εκλεισε το 10 πολυκατοικίες με παιδια σκυλια και ηλικιωμένους.
άρα ο λόγος που γίνονται όλες αυτες οι παρανομίες και ο καθενας γραφει στα παλια του τα παπούτσια τους συνανθρωπους του,ειναι οτι η πολιτεια =αστυνομια δεν κανει σωστα τη δουλεια της...
Αρα για να βρεις το δικιο σου θα πρεπει να εχεις καποιον γνωστο που θα ενδιαφερθει για την περιπτωση...Άρα βύσμα και πάλι. Δηλαδή, αυτός που παρκάρει παράνομα είναι καταδικαστέος, ενώ αυτός που βάζει βύσμα για το παρκάρισμα είναι ο σωστός....
Ας κοιταχτούμε ΟΛΟΙ στον καθρέπτη. Βύσμα για το παρκάρισμα που είναι κάτι ΓΕΛΟΙΟ. Για εμένα, αυτο σημαίνει βύσμα στο γιατρό, βύσμα στο Σχολείο, βύσμα στη Σχολή, βύσμα στο Στρατό, βύσμα στη δουλειά, βύσμα, βύσμα, βύσμα... Μετά, δεν πάει καλά η χώρα μας. Μα και ο άλλος βύσμα θα βάλει για να σβήσει την κλήση και ο άλλος βύσμα έβαλε για να πάρει άδεια μόνιμου κατοίκου.
Κύριοι, ή αποφασίζετε και αλλάζετε ολοκληρωτικά ή είστε άξιοι της χώρας που έχετε δημιουργήσει. Γιατί, μην μου πει κανείς ότι οι 2 περιπτώσεις 'υπερασπιστών της νομιμότητας' με το βύσμα είναι η εξαίρεση του κανόνα.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
[spoiler=:2f7apf21]Τώρα, ειλικρινά, κάνεις λες και δεν ξέρεις τις συνθήκες στην Αθήνα. Ας υποθέσουμε ότι είναι 6.00 και ξεφορτώνει. Ξεκινάει ο Wagner669 να πάει τη θεία του στο νοσοκομείο. Ν. Σμύρνη ο Wagner669, Κερατσίνι η θεία, κέντρο το νοσοκομείο και έχουν ραντεβού στις 8.00. Θα ξεκινήσει στις 6.00 ναι ή όχι; Η απάντηση, για όποιον έχει οδηγήσει Αθήνα είναι ΝΑΙ. Αν, αν λέμε, βρει το φορτηγό στις 6.00 στο ίδιο σημείο, τι θα πει; Δε θα πει ότι τον ενοχλεί;Ας υποθέσουμε ότι δεν τον ενοχλεί τόσο, κάτι που όλοι δεχόμαστε. Ο ίδιος ο Wagner669 όμως δηλώνει ότι, έκατσε από πίσω με αλάρμ, αντί να το παρακάμψει, απλά για να μην είναι παράνομος. Δε θα κάνει το ίδιο στις 6.00; Αν κάνει το ίδιο, που όπως φαίνεται θα το κάνει, πάλι δε θα λέει ότι τον ενοχλεί;
Συμπέρασμα: ΔΕΝ είναι ζήτημα ώρα, αλλά ανθρώπου. Αν θες να σε ενοχλήσει, ΘΑ σε ενοχλήσει, ακόμα κι αν ξεφορτώσει στις 3.00 την 15η/8 που ο εν λόγω κύριος κάνει διακοπές στην Κάρπαθο.
Ευχαριστώ.[/spoiler:2f7apf21]
ΔΕΝ με ενδιαφέρει τι έκανε ο Wagner669, με ενδιαφέρει ο τρόπος αντιμετώπισης των άλλων χρηστών προς την μεριά μου. Εγώ γιατί δηλαδή να είμαι ο καθόλα νόμιμος και ο άλλος να με πηδάει κιόλας με την παρανομία του? ΠΟΛΥ καλά έκανε ο wagner669, κάλεσε την αστυνομία να επιληφθεί του ζητήματος. Τα υπόλοιπα που λες και οι υπεραναλύσεις σου είναι τουλάχιστον κουραστικές. Ο οδηγός του φορτηγού διέπραξε παρανομία, τελεία και παύλα. Αν δεν μπορεί να βρει νόμιμο τρόπο να κάνει την δουλειά ΤΟΥ, να αλλάξει δουλειά.
-
Για τις υπερκουραστικές αναλύσεις, το forum προσφέρει λύση.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
[spoiler=:7cr7luqi]Τώρα, ειλικρινά, κάνεις λες και δεν ξέρεις τις συνθήκες στην Αθήνα. Ας υποθέσουμε ότι είναι 6.00 και ξεφορτώνει. Ξεκινάει ο Wagner669 να πάει τη θεία του στο νοσοκομείο. Ν. Σμύρνη ο Wagner669, Κερατσίνι η θεία, κέντρο το νοσοκομείο και έχουν ραντεβού στις 8.00. Θα ξεκινήσει στις 6.00 ναι ή όχι; Η απάντηση, για όποιον έχει οδηγήσει Αθήνα είναι ΝΑΙ. Αν, αν λέμε, βρει το φορτηγό στις 6.00 στο ίδιο σημείο, τι θα πει; Δε θα πει ότι τον ενοχλεί;
Ας υποθέσουμε ότι δεν τον ενοχλεί τόσο, κάτι που όλοι δεχόμαστε. Ο ίδιος ο Wagner669 όμως δηλώνει ότι, έκατσε από πίσω με αλάρμ, αντί να το παρακάμψει, απλά για να μην είναι παράνομος. Δε θα κάνει το ίδιο στις 6.00; Αν κάνει το ίδιο, που όπως φαίνεται θα το κάνει, πάλι δε θα λέει ότι τον ενοχλεί;
Συμπέρασμα: ΔΕΝ είναι ζήτημα ώρα, αλλά ανθρώπου. Αν θες να σε ενοχλήσει, ΘΑ σε ενοχλήσει, ακόμα κι αν ξεφορτώσει στις 3.00 την 15η/8 που ο εν λόγω κύριος κάνει διακοπές στην Κάρπαθο.
Ευχαριστώ.[/spoiler:7cr7luqi]
ΔΕΝ με ενδιαφέρει τι έκανε ο Wagner669, με ενδιαφέρει ο τρόπος αντιμετώπισης των άλλων χρηστών προς την μεριά μου. Εγώ γιατί δηλαδή να είμαι ο καθόλα νόμιμος και ο άλλος να με πηδάει κιόλας με την παρανομία του? ΠΟΛΥ καλά έκανε ο wagner669, κάλεσε την αστυνομία να επιληφθεί του ζητήματος. Τα υπόλοιπα που λες και οι υπεραναλύσεις σου είναι τουλάχιστον κουραστικές. Ο οδηγός του φορτηγού διέπραξε παρανομία, τελεία και παύλα. Αν δεν μπορεί να βρει νόμιμο τρόπο να κάνει την δουλειά ΤΟΥ, να αλλάξει δουλειά.
Αυτός αλλάζει δουλειά, εσύ μην ζητήσεις σαλόνι για το σπίτι σου γιατί παράνομος θα στο φέρει. Τόσο απλά.
Και για να στο κάνω πιο απλά: αύριο το πρωί πήγαινε στο Super Market της γειτονιάς και δες αν ξεφορτώνουν νόμιμα τα φορτηγά. Αν όχι, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας μην αγοράσεις τρόφιμα μέχρι να παρκάρουν νόμιμα.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
....Παραιτούμαι
Με νικήσες λόγο πείρας!
Άλλωστε δε γαμιέται....You’re never too old to learn something stupidΦιλική συμβουλή:Κατέβασε την τιμή από το φουρνάκι 79 ευρώ έχει καινούριο
-
Αφου ρε πιπινε ζουμε σε μια χωρα που οι πολιτικοι την εχουν κανει σαν τα μουτρα τους με την αναξιοκρατια και την διαφθορα,τι περιμενεις..
Βισμα για να πας στην αεροπορια και οχι στο στρατο ξηρας.βισμα για να παρεις καλη ειδικοτητα και μεταθεση..βισμα για να γινεις ΔΕΑ.Βισμα για να παρεις καλο αριθμο πινακιδας στο ΙΧ!!!!,βισμα για να μπεις στο Δημοσιο(ειδικα παλαιοτερα,το ΑΣΕΠ ΕΣΩΣΕ ΚΑΠΩς ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ),βισμα για να σε κοιταξουν καλυτερα οι γιατροι στο νοσοκομειο,λαδωμα για να παρεις διπλωμα οδηγησης,βισμα για να σβησεις την κληση της τροχαιας κ.ο.κ... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για τις υπερκουραστικές αναλύσεις, το forum προσφέρει λύση.Αντι να πατανε ολοι οι χρηστες το κουμπακι ,θα μπορουσε ενα μελος να πατησει ενα αλλο κουμπακι.. και να μη χρειαστει κανενας να πατησει το κουμπακι που λες.. Και να πω την αληθεια δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει γινει μηνες τωρα κατι τετοιο...
Μου φαινεται πρεπει να αρχισουμε να μαζευουμε υπογραφες..
-
Απλα θα πρεπει καποια στιγμη να σταματησουν οι αντιπαραθεσεις μεταξυ των μελων...Ειναι κριμα γιατι χαλαει η εικονα και συνοχη του φορουμ αλλα και δεν ειναι ωραιο να μαλωνουν ατομα...
-
Απλα θα πρεπει καποια στιγμη το ενα αυτο μελος να σταματησει να τσακωνεται με ολα τα υπολοιπα μελη...Ειναι κριμα γιατι χαλαει η εικονα και συνοχη του φορουμ αλλα και δεν ειναι ωραιο να μαλωνουν ατομα...Καλυτερα τωρα...
-
Λύσεις για φορτοεκφόρτωση υπάρχουν πολλές, τις χρησιμοποιούν σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο:
- Ειδικός χώρος εντός της περιμέτρου του μαγαζιού
- Ειδικός χώρος μπροστά στο μαγαζί δεσμευμένος και νοικιασμένος από το Δήμο (απαγορεύεται το παρκάρισμα κτλ.)
(Και το μαγαζί δεν παίρνει άδεια αν δεν έχει ένα από τα 2)
και φυσικά
- Φορτοεκφόρτωση νύχτα-ξημερώματα: έχω πετύχει στην παλιά μου γειτονιά ξημερώματα 05:00 της 2ης Ιανουαρίου (εργάσιμη για super market) φορτηγό της 'Δέλτα' να ξεφορτώνει γάλατα στον 'Σκλαβενίτη'. Είχε κλείσει το δρόμο και ήθελα να πάω σπίτι μου αλλά δεν τσαντίστηκα διότι θεώρησα ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη λύση. Φυσικά έξτρα κόστος και για το φορτηγό και για το κατάστημα (νομιμότατο! υπάρχει το ωράριο, υπάρχουν και οι υπερωρίες), το οποίο είναι αναμενόμενο και θεμιτό, προκειμένου να μην είμαστε κάφροι (= να μην προηγείται η δική μου βολή/ελευθερία από τη βολή/ελευθερία του συνανθρώπου μου)
Το πρόβλημα είναι ότι και οι 3 παραπάνω λύσεις έχουν κόστος, το οποίο, προκειμένου να μην πληρώσει ο 'επαγγελματίας', γράφει στα @@ του τους συνανθρώπους του.
-
Αφου ρε πιπινε ζουμε σε μια χωρα που οι πολιτικοι την εχουν κανει σαν τα μουτρα τους με την αναξιοκρατια και την διαφθορα,τι περιμενεις..
Βισμα για να πας στην αεροπορια και οχι στο στρατο ξηρας.βισμα για να παρεις καλη ειδικοτητα και μεταθεση..βισμα για να γινεις ΔΕΑ.Βισμα για να παρεις καλο αριθμο πινακιδας στο ΙΧ!!!!,βισμα για να μπεις στο Δημοσιο(ειδικα παλαιοτερα,το ΑΣΕΠ ΕΣΩΣΕ ΚΑΠΩς ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ),βισμα για να σε κοιταξουν καλυτερα οι γιατροι στο νοσοκομειο,λαδωμα για να παρεις διπλωμα οδηγησης,βισμα για να σβησεις την κληση της τροχαιας κ.ο.κ...Δε θα πρέπει όμως σε κάποια φάση, εμείς οι ίδιοι, να αλλάξουμε τρόπο ζωής και κοσμοθεωρία; Δεν μπορεί να βάζουμε συνέχεια βύσμα για όλες τις δουλειές. Χρειάζονται δύο για τη συναλλαγή και αν μειωθούν οι πρόθυμοι να λαδώσουν, αντιστοίχως θα μειωθούν και οι λαδιάρηδες. Ας μην πάμε στο βουλευτή για να ζητήσουμε θέση στο Δημόσιο, αλλά ας μαζευτούμε 100 άτομα να ζητήσουμε καλύτερο δρόμο ή χώρο στάθμευσης. Κάτι πρέπει να αλλάξει επιτέλους και αυτό δε θα ξεκινήσει από τους 'από πάνω'. Αυτοί είναι δεινόσαυροι του παρελθόντος και πρέπει να εξαφανιστούν επιτέλους. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να τα λέω και να τα σχολιάζω. Στην προσωπική μου ζωή κάνω πολύ περισσότερα, τηρώντας όσο μπορώ (και τα καταφέρνω καλά) αυτά που λέω. Δεν αρκεί όμως να είμαι μόνος μου βλακωδώς τίμιος. Πρέπει να υπάρχουν και άλλοι πρόθυμοι για να αλλάξει η κατάσταση.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
- Ειδικός χώρος εντός της περιμέτρου του μαγαζιού
Με τις υπάρχουσες συνθήκες εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.
- Ειδικός χώρος μπροστά στο μαγαζί δεσμευμένος και νοικιασμένος από το Δήμο (απαγορεύεται το παρκάρισμα κτλ.)
Δυνατό και εφαρμόσιμο, αλλά θα αρχίσουν τις γκρίνιες οι κάτοικοι με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος να δώσει εντολές για στραβά μάτια. Όπως τα Σχολεία έχουν χώρο στάθμευσης για τους καθηγητές και παρκάρουν ΟΛΟΙ οι γείτονες πλην των καθηγητών απέξω (βλ. Ηρώων Πολυτεχνείου απέναντι από τους Ναυπηγούς στου Ζωγράφου).
- Φορτοεκφόρτωση νύχτα-ξημερώματα: έχω πετύχει στην παλιά μου γειτονιά ξημερώματα 05:00 της 2ης Ιανουαρίου (εργάσιμη για super market) φορτηγό της 'Δέλτα' να ξεφορτώνει γάλατα στον 'Σκλαβενίτη'. Είχε κλείσει το δρόμο και ήθελα να πάω σπίτι μου αλλά δεν τσαντίστηκα διότι θεώρησα ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη λύση. Φυσικά έξτρα κόστος και για το φορτηγό και για το κατάστημα (νομιμότατο! υπάρχει το ωράριο, υπάρχουν και οι υπερωρίες), το οποίο είναι αναμενόμενο και θεμιτό, προκειμένου να μην είμαστε κάφροι (= να μην προηγείται η δική μου βολή/ελευθερία από τη βολή/ελευθερία του συνανθρώπου μου)
Μπορεί να εφαρμοστεί και να αστυνομευθεί. Στην προκειμένη περίπτωση όμως... όπως γράφει το αρχικό κείμενο, δεν υπάρχει λύση. Πάλι θα είχαμε αλαρμ, ενόχληση κτλ, αν τουλάχιστον ισχύουν αυτά που αναφέρονται.
Ευχαριστώ.
-
Εδώ ρε φιλε ,μερικοί έβαλαν βίσμα να τους παρουν στην απογραφη και να εχουν καλες περιοχες..τί μου λες τωρα..Ετσι καταντησαν την ελληνικη νεολαια..ακομα και με μεταπτυχιακα και εχουν αυτη την νοοτροπια...
-
Εδώ ρε φιλε ,μερικοί έβαλαν βίσμα να τους παρουν στην απογραφη και να εχουν καλες περιοχες..τί μου λες τωρα..Ετσι καταντησαν την ελληνικη νεολαια..ακομα και με μεταπτυχιακα και εχουν αυτη την νοοτροπια...Αυτό είναι και το πρόβλημα που πολεμάω τόσα χρόνια. Προτιμώ να είμαι πιο κάτω από εκεί που μπορώ να φτάσω και να μη χρωστάω σε κανέναν, παρά να είμαι 'κάποιος' που θα έχει αναρριχηθεί με βύσμα. Πόσοι το κάνουν όμως; Ελάχιστοι και αυτό είναι που μας φέρνει πίσω.
Ευχαριστώ.
-
Το κάνουν πολλοί αλλά το διαφημίζουν ελάχιστοι (κάπως σαν τους σωστούς φιλάνθρωπους)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το κάνουν πολλοί αλλά το διαφημίζουν ελάχιστοι (κάπως σαν τους σωστούς φιλάνθρωπους)Αναγειά σου! Από προσωπική εμπειρία, όσοι το παραδιαφημίζουν τις περισσότερες φορές υποκρίνονται.
-
Pipine
Το βυσμα δεν σημαινει απαραιτητα οτι φτανεις παραπανω απο οσο αξιζεις, αλλα οτι δεν θα θαφτεις κατω απο αλλους που εχουν λιγοτερα προσοντα απο εσενα. Κ εκει πολυ καλα θα κανεις να το χρησιμοποιεις. Κ δεν μας φερνει αυτο πισω. Το να μην το κανεις μας φερνει πισω γιατι αν δεν το κανεις οταν εχεις τα προσοντα, επιβραβευεις κ προωθεις αυτους που το χρησιμοποιουν.
ξεφορτωμα φορτηγων:
Για αλλη μια φορα, μια ματια στο τι γινεται σε πολιτισμενες χωρες θα μπορουσε να δωσει λυση. Δεν νομιζω οπουδηποτε στην Δυτ. Ευρωπη να εκλεινε δρομος για να ξεφορτωσει φορτηγο, θα του εκοβαν τον κωλο κ να ειστε σιγουροι οτι θα εκοβαν κ τον κωλο ΚΑΙ του εντολεα (μαγαζιου που παραλαμβανει).
ΑΛΛΑ, οταν ο μεσος χρηστης του δρομου, που εχει κ αποψη για ολα, απανταει 'μα πως θα κανει την δουλεια του' που σημαινει οτι θεωρει φυσιολογικο μπροστα στην επιτευξη της δουλειας να γαμιουνται ολοι οι υπολοιποι, πως θα υπαρξει βουληση για λυση (ΚΑΙ) για αυτο το θεμα??
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Σε προκαλώ να το κάνεις. Μα πραγματικά σε προκαλώ. Πες μου το όνομα του κολλητού σου. Ο πατέρας μου είναι Δκτης στο Τμήμα εκεί*. Θα χαρεί να μάθει ποιος είναι αυτός που κάνει εξυπηρετήσεις σε κολλητούς.
'Εξυπηρετηση σε κολλητους' το οτι ερχεται να γραψει αυτον που παρανομα εχει κλεισει τον δρομο? Βυζμα επειδη πηρες γνωστο σου ωστε να φροντισει να ερθει σε λογικο χρονο, να μην προλαβει να φυγει ο παρανομος πριν του βεβαιωθει η κληση?
Κ η πλακα συνεχιζεται...
Κοίτα να δεις που ψάχνω να βρω ΕΝΑ σημείο που να διαφωνούμε και δεν βρίσκω.
Uncommon sense είναι, μην ψάχνεσαι. Τώρα το θέμα είναι πώς θα αποζημιωθούμε επειδή διαβάσαμε το νέο παραλήρημα του κυρίου...
Καλα, διαβασε τι ειπε γιατι ενας απο τους δυο μας δεν καταλαβαινει τι γραφει ο Λαππας...
Κ μην ζοριζεσαι, μπορεις να μην διαβαζεις. Επισης σε παρακαλω να εισαι 'νομιμος' κ να κανεις οτι κ οι αλλοι, να φευγεις απο τις αδειες λωριδες κ να πηγαινεις να καθεσαι επιτηδες πισω απο τον αργο στην αριστερη. Μου ανοιγεις κ δρομο ετσι...
Δεν ειναι δυνατον ρε πστ μου σε αυτη την κωλοχωρα ο καθενας 'να κανει την δουλεια του' κ ολοι οι υπολοιποι να πρεπει να σκυψουμε να μας πηδηξουν.
Αυτό λέω κι εγώ. Πήγες πάρκαρες παράνομα. Έφαγες την κλήση. Μετά, ήθελες να βάλεις βύσμα για να φαίνεσαι μόνιμος κάτοικος Αθηνών, ώστε, να πηγαίνεις τις βολτούλες σου άνετα κι εμείς να πληρώνουμε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Ε όχι, είσαι φάουλ 100%. Για να κάνεις εσύ τη δουλειά σου και να το παίξεις ωραίος και cool στην κοπελίτσα που είχες μαζί σου όλοι οι υπόλοιποι τραβάμε κουπί.
Βλέπεις, θυμάμαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Ευχαριστώ.
Σκατα θυμασαι. Ποτε δεν ειχα την απαιτηση 'να κανω την δουλεια μου' ή να μην με γραψουν αφου ημουν παρανομος.
Αυτο που ειπα ηταν οτι εφ'οσον
α) δεν γραφουν ολους, οπως πχ τον σερβιτορο που δουλευει εκει κ παρκαρει παντα παρανομα αφηνοτας κ ραβασακι στους δημοτομπατσους (για να κανει την δουλεια του...)
β) δεν φροντιζουν ωστε οι νομιμες θεσεις να ειναι ελευθερες απο οσους τις καταλαμβανουν με διαφορους τροπους, για να μπορουμε να παρκαρουμε νομιμα (οπως ο ιδιοκτητης μπαρ, για να κανει την δουλεια του...)
γ) τα δυο παραπανω συμβαινουν ακριβως πισω κ απεναντι απο το αυτοκινητο μου κ ολος τυχαιως δεν τα βλεπουν αυτοι που γραφουν εμενα
τοτε κ ειδικα για το γ), θα αναγκαστω να καταφυγω σε αλλες λυσεις.
ΥΓ Ποιον παιδευουμε ρε μεγαλε, εσενα τον μονιμο κατοικο Πλατειας Καρυτση?
-
Απλα θα πρεπει καποια στιγμη να σταματησουν οι αντιπαραθεσεις μεταξυ των μελων...Ειναι κριμα γιατι χαλαει η εικονα και συνοχη του φορουμ αλλα και δεν ειναι ωραιο να μαλωνουν ατομα...Ένα άλλο ζήτημα που προσπαθώ να διορθώσω χρόνια τώρα. Και ποιος τα λέει αυτά; Κάποιος από τη φύση του νευρικός. Σκέψου ότι ήμουν ψόφιος σήμερα από το τρέξιμο και έλεγα να πέσω νωρίς. Αμ δε, κάθομαι και γράφω εδώ και διαβάζω και κάποια πράγματα που θέλω. Έχω αλλάξει όμως σε σχέση με παλιά. Είμαι πολύ πιο ήρεμος και πολύ πιο ανεκτικός. Δε βρίζω τον κόσμο, δε δίνω πολύ σημασία. Ίσα ίσα που, ακόμα και όσους με έχουν βρίσει άσχημα στο forum, τους θεωρώ ότι φίλους, αλλά γνωστούς και μου είναι όλοι συμπαθείς.
Είναι κρίμα γενικά να υπάρχει τόση οργή στον κόσμο. Κατανοητό λόγω της καταστάσεως, αλλά κι εδώ πρέπει να μπει ένα τέρμα. Δεν πρέπει να τραβάμε τα πράγματα στα άκρα και αυτό είναι η βασική μου αρχή γιατί, πάντα θα βρεθεί κάποιος πιο τρελλός, πιο αποφασισμένος, πιο μπασμένος στα κόλπα, με καλύτερες διασυνδέσεις. Αυτή είναι η ουσία του post και του σχολιασμού που έκανα αρχικά. Εννοείται ότι σε ενοχλεί το φορτηγό. Μόνο αν πηγαίνεις βόλτα και βαριέσαι μπορεί να μην ενοχληθείς. Άλλο αυτό όμως και άλλο να πηγαίνεις να τσακώνεσαι, να βρίζεσαι στο δρόμο, να θες να δείρεις κάποιον άνθρωπο γιατί διπλοπάρκαρε για να ξεφορτώσει. Χαλλλλαρά που λένε στη Σαλονίκη, τουλάχιστον στην καθημερινή μας ζώη. Κρατήστε την οργή σας για τους άρχοντες.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το κάνουν πολλοί αλλά το διαφημίζουν ελάχιστοι (κάπως σαν τους σωστούς φιλάνθρωπους)Δυστυχώς, ελάχιστοι είναι εντάξει σήμερα. Ελάχιστοι.
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το κάνουν πολλοί αλλά το διαφημίζουν ελάχιστοι (κάπως σαν τους σωστούς φιλάνθρωπους)Αναγειά σου! Από προσωπική εμπειρία, όσοι το παραδιαφημίζουν τις περισσότερες φορές υποκρίνονται.
Δυστυχώς, έχεις πέσει 100% έξω. Και το κάνω και το διαφημίζω ως παράδειγμα.
Ευχαριστώ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]