-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
tractionerθα μας πεις τι κανεις οταν καποιος εχει καταλαβει την λωριδα σου κ εχει διπλη διαχωριστικη γραμμη, ή θα πετας χαριτωμενες παπαριες?
Eσυ μας τα'χεις πρήξει σελίδες τώρα με τις δικές σου άχαρες παπαρίες, οι δικία μου που ήταν και χαριτωμένη σε πείραξε?
-
Τι κανεις οταν η λωριδα σου ειναι κλεισμενη απο παρανομα παρκαρισμενο οχημα κ εχεις διπλη διαχωριστικη γραμμη?
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Βρίσκεται σε prive πάρκιγκ δίπλα σε 599 , 997turbo και 8C όλα χωρίς μπαταρία λόγω μη χρήσης . -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι κανεις οταν η λωριδα σου ειναι κλεισμενη απο παρανομα παρκαρισμενο οχημα κ εχεις διπλη διαχωριστικη γραμμη?Απλο,αναβεις φλας και περνας το εμποδιο.
-
Ακριβώς,βγαζουμε φλας,περναμε παρανομα στην άλλη λωρίδα και μετα ξανα φλας και μπενουμε στη δικη μας...
ΑΛΛΑ ο νομος λέει οτι..πρεπει να παραμεινουμε πισω απο το παρανομα σταθμευμενο...και ας μην μπορουμε να φτασουμε στον προορισμο μας..και ας μας κορναρουν οι απο πισω..και ακομα και το απο πισω οχημα να ειναι περιπολικο...ας περασει αυτο...ΜΟΝΟ οχηματα της πυροσβεστικης εχουν το δικαιωμα νομιμα να μπουν σ το αντιθετο ρευμα..Αυτα ολα μου τα ειπε τροχονομος...Και ναι,αν γρατζουνισεις,τρακαρεις το διπλοπαρκαρισμενο...το πληρωνεις... -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Ακριβώς,βγαζουμε φλας,περναμε παρανομα στην άλλη λωρίδα και μετα ξανα φλας και μπενουμε στη δικη μας...
ΑΛΛΑ ο νομος λέει οτι..πρεπει να παραμεινουμε πισω απο το παρανομα σταθμευμενο...και ας μην μπορουμε να φτασουμε στον προορισμο μας..και ας μας κορναρουν οι απο πισω..και ακομα και το απο πισω οχημα να ειναι περιπολικο...ας περασει αυτο...ΜΟΝΟ οχηματα της πυροσβεστικης εχουν το δικαιωμα νομιμα να μπουν σ το αντιθετο ρευμα..Αυτα ολα μου τα ειπε τροχονομος...Και ναι,αν γρατζουνισεις,τρακαρεις το διπλοπαρκαρισμενο...το πληρωνεις...Εισαι σιγουρος για το αντιθετο ρευμα και το πυροσβεστικο;;;
Γιατι εγω αλλιως το ξερω.
Οτι οπως και τα ασθενοφορα επιτρεπεται να μπει στο αντιθετο ρευμα μονο κοντα στο σημειο που ειναι το περιστατικο και μονο για να πλησιασει. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και οταν βρεις τα λεφτα και τον χρονο σου χει φυγει η ορεξη....μπαααα
οσο υπαρχουν βουνα και βενζινη, δεν φευγει η ορεξη! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το όλο ζήτημα έγκειται πάνω σε αυτό που περιγράφει ο nass ότι δηλαδή έχει παρερμηνευτεί αυτην η γαμημένη ΚΙΝΗΣΕ ΣΕ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ποσα σεντόνια θέλετε ρε π@@στη μου για να πάψετε να στέλνετε στο απυρόβλητο την ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ??!!
Διπλοπαρκαρει* (παρανομο παρκαρισμα) καποιος σε δρομο με μια λωριδα/κατευθυνση κ διπλη διαχωριστικη γραμμη. Πχ σταματαει το οχημα του διπλα στα παρκαρισμενα, επι του Πασαλιμανιου/Μαρινα Ζεας κλπ. Κοινως ο μαγκας εχει κλεισει τελειως την δικη σας μοναδικη λωριδα. Κ φτανετε στο σημειο. Τι κανετε?
*Διπλοπαρκαρει= εχει παρατησει το αυτοκινητο στον δρομο, με αλαρμ, κ δεν ειναι μεσα.
Αν μου πεις οτι καθεσαι απο πισω του μεχρι να εμφανιστει (ισως κ 15 λεπτα αργοτερα) καποιος να το παρει, δεν θα σε πιστεψω κ θα γελασω.
Αν μου πεις οτι διαλεγεις την μοναδικη λογικη διαθεσιμη λυση του να βγεις παρανομα στο αντιθετο ρευμα, απλα θα σε κραξω για ολα τα προηγουμενα που εχεις γραψει.
Aκριβως αυτο προσπαθουσα να εξηγησω εδω και ποσες σελιδες αλλα καποιοι δεν ηθελαν να το καταλαβουν.Θεωρηθηκε μαλιστα και παραλογο το να πας αριστερη και να τον διωξεις απο κει.
Δεν θεωρηΘΗΚΕ, θεωρΕΙΤΑΙ κ ΘΑ θεωρειται, κ κανεις δεν το κανει παρα μονο για χαβαλε, να δουμε τι σκατα εχει στο κεφαλι του ο αργος ρε παιδι μου.
και το χειροτερο ειναι οτι ακομη και τωρα και με φωτα αναμενα τα ζωα δεν λενε να κανουν δεξια..αεροπλανο να ειναι δεν τους νοιαζει..
Το χειροτερο ειναι οτι ακομα κ αν εκανε δεξια, αμεσως μετα θα επεστρεφε αριστερα βριζοντας παραλληλα τον μαλακα με την Ferrari...
καλά μας τρολλάρεις επικά δε παίζει αλλιώς
-
Εγω σας τρολαρω?
Ο αλλος μας λεει οτι καθε 500 μετρα θα κοβει κ θα πηγαινει ηθελημενα πισω απο εναν αργο μεχρι να κανει ακρη για να ξαναεπιταχυνει, κ εγω σας τρολαρω...
Χαιρομαι παντως που θα κανετε αυτο που ισχυριζεστε, μενει ακομα πιο αδεια η μεσαια κ η δεξια για να προχωραμε σαν ανθρωποι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
για να προχωραμε σαν ανθρωποι...Πες το σαν ζώα...πες το σαν ζώα!
Δε λες να καταλάβεις ότι χωρίς να ρωτήσεις κανεναν από (Δικηγόρους ,μπάτσους, Διας, ποσειδώνες κπλ ) και
χωρις να συμβουλευτεις καμία βιβλιογραφία (ΚΟΚ ή διδακτέα ύλη υποψηφίων οδηγών κπλ),ή απάντηση από το υπουργείο, ότι όταν πηγαίνεις ποιο γρήγορα στην δεξιά είσαι επικίνδυνος για σένα και τους άλλους για τους εξής παρακάτω λόγους:(ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραθέσεις παρακάτω είναι απόλυτα βατές και για νοημοσύνες επιπέδου ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΑΜΠ !!)
1.Η δεξιά λωρίδα είναι αυτή που έχει δίπλα της τις λωρίδες επιβράδυνσης ή επιτάχυνσης.
Αυτόματα μπορούμε να αντιληφθούμε κινούμενου σβέλτα μπορει οποιοσδήποτε να ελαττώσει ( ισως και πρόωρα ή πολλες φορες απροειδοποίητα) την ταχύτητα του για να πραγματοποιήσει μια έξοδο, και αντιστροφά όταν κάποιος βρίσκεται στην προσπαθεια εισόδου του είναι θεμιτό οι ταχύτητες κινήσεως τις δεξιας λωρίδας τείνουν να συγκλίνουν με αυτές τις επιταχυνσεως,για ευνόητους λόγους2.Η δεξια λωρίδα έχει δίπλα τις την Λ.Ε.Α.
Η συγκεκριμένη έχει θεσπιστεί για την διασφάλιση κίνησης των Οχημάτων Εκτάκτου ανάγκης σε περίπτωση μποτιλιαρίσματος των βασικών λωρίδων,αλλά και τον δευτερογενή ρόλο να εξυπηρετεί και τους οδηγούς για στάθμευση σε περιπτώσεις βλάβης αδιαθεσίας η ατυχήματος.
Απλά φέρτε στο μυαλό σας ότι π.χ. αλλάζετε λάστιχο στην Λ.Ε.Α και ταυτόχρονα οι κινούμενοι δίπλα σας πηγαίνουν σφαιράτοι.- Σαν αριστεροτίμονοι οδηγοί από την φύση μας είμαστε περισσότερο προσεκτίκοι όταν αλλάζουμε λωρίδα προς τα αριστερά και σαφώς λιγότερο από δεξια (όχι ότι έτσι πρέπει να είναι αλλά) επιδή έτσι ενδόμυχα μας επιτάσσει το μυαλό μας να πράττουμε λόγο συνήθειας.
Η νούμερο ένα αιτία ατυχημάτων σε αυτοκινητοδρόμους είναι μη προσεκτική αλλαγή λωρίδας.Είναι ευλογο να καταλάβουμε ότι απροσεξία μας θα είναι πιο έκδηλη στους προς τα δεξιά ελιγμού μας!
Έχω επίσης πολλά ακόμη επιχειρήματα αλλά δυστυχώς ο χρόνος μου έιναι πολύτιμος για τον σπαταλώ επεξηγώντας το αυτονοήτο!!
- Σαν αριστεροτίμονοι οδηγοί από την φύση μας είμαστε περισσότερο προσεκτίκοι όταν αλλάζουμε λωρίδα προς τα αριστερά και σαφώς λιγότερο από δεξια (όχι ότι έτσι πρέπει να είναι αλλά) επιδή έτσι ενδόμυχα μας επιτάσσει το μυαλό μας να πράττουμε λόγο συνήθειας.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
για να προχωραμε σαν ανθρωποι...
Πες το σαν ζώα...πες το σαν ζώα!
Δε λες να καταλάβεις ότι χωρίς να ρωτήσεις κανεναν από (Δικηγόρους ,μπάτσους, Διας, ποσειδώνες κπλ ) και
χωρις να συμβουλευτεις καμία βιβλιογραφία (ΚΟΚ ή διδακτέα ύλη υποψηφίων οδηγών κπλ),ή απάντηση από το υπουργείο, ότι όταν πηγαίνεις ποιο γρήγορα στην δεξιά είσαι επικίνδυνος για σένα και τους άλλους για τους εξής παρακάτω λόγους:(ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραθέσεις παρακάτω είναι απόλυτα βατές και για νοημοσύνες επιπέδου ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΑΜΠ !!)
1.Η δεξιά λωρίδα είναι αυτή που έχει δίπλα της τις λωρίδες επιβράδυνσης ή επιτάχυνσης.
Αυτόματα μπορούμε να αντιληφθούμε κινούμενου σβέλτα μπορει οποιοσδήποτε να ελαττώσει ( ισως και πρόωρα ή πολλες φορες απροειδοποίητα) την ταχύτητα του για να πραγματοποιήσει μια έξοδο, και αντιστροφά όταν κάποιος βρίσκεται στην προσπαθεια εισόδου του είναι θεμιτό οι ταχύτητες κινήσεως τις δεξιας λωρίδας τείνουν να συγκλίνουν με αυτές τις επιταχυνσεως,για ευνόητους λόγους2.Η δεξια λωρίδα έχει δίπλα τις την Λ.Ε.Α.
Η συγκεκριμένη έχει θεσπιστεί για την διασφάλιση κίνησης των Οχημάτων Εκτάκτου ανάγκης σε περίπτωση μποτιλιαρίσματος των βασικών λωρίδων,αλλά και τον δευτερογενή ρόλο να εξυπηρετεί και τους οδηγούς για στάθμευση σε περιπτώσεις βλάβης αδιαθεσίας η ατυχήματος.
Απλά φέρτε στο μυαλό σας ότι π.χ. αλλάζετε λάστιχο στην Λ.Ε.Α και ταυτόχρονα οι κινούμενοι δίπλα σας πηγαίνουν σφαιράτοι.- Σαν αριστεροτίμονοι οδηγοί από την φύση μας είμαστε περισσότερο προσεκτίκοι όταν αλλάζουμε λωρίδα προς τα αριστερά και σαφώς λιγότερο από δεξια (όχι ότι έτσι πρέπει να είναι αλλά) επιδή έτσι ενδόμυχα μας επιτάσσει το μυαλό μας να πράττουμε λόγο συνήθειας.
Η νούμερο ένα αιτία ατυχημάτων σε αυτοκινητοδρόμους είναι μη προσεκτική αλλαγή λωρίδας.Είναι ευλογο να καταλάβουμε ότι απροσεξία μας θα είναι πιο έκδηλη στους προς τα δεξιά ελιγμού μας!
Έχω επίσης πολλά ακόμη επιχειρήματα αλλά δυστυχώς ο χρόνος μου έιναι πολύτιμος για τον σπαταλώ επεξηγώντας το αυτονοήτο!!
Μη χαλιέσαι που δε γράφεις κι άλλα.. Μερικοί οδηγοί έχουν τόσο υψηλό IQ που οι λόγοι που παραθέτεις δεν τους αγγίζουν, δεν εγγράφονται στην μνήμη, είναι ένα απειροελάχιστο byte μέσα στα exabytes του καταπληκτικού cyborg εγκέφαλου τους, που έχει να ασχοληθεί διαρκώς με θέματα διαγαλαξιακής σημασίας. Σιγά μην ασχοληθούν ένα νανοδευτερόλεπτο να σκεφτούν τόσο μικρά και ασήμαντα θέματα όπως η ασφάλεια ενός άλλου οδηγού, όταν εξαρτώνται τρισεκατομμύρια γήινες και εξωγήινες ζωές από την θερμοκρασία του φραπέ τους, που δεν πρέπει να ζεσταθεί πρωτού φτάσουν στη δουλειά. Και που βρίσκονται στους δρόμους μας με κοινά γήινα οχήματα, χάρη μας κάνουν. Προτείνω κατασκευή ειδικής λωρίδας UFO υπερυψωμένη πάνω από όλες τις άλλες λωρίδες (και κάτσε να δείς πόσο γρήγορα θα γεμίσει με τέτοιους έξυπνους ).
- Σαν αριστεροτίμονοι οδηγοί από την φύση μας είμαστε περισσότερο προσεκτίκοι όταν αλλάζουμε λωρίδα προς τα αριστερά και σαφώς λιγότερο από δεξια (όχι ότι έτσι πρέπει να είναι αλλά) επιδή έτσι ενδόμυχα μας επιτάσσει το μυαλό μας να πράττουμε λόγο συνήθειας.
-
''Give me a place to stand and I will move the Earth!''
Aν σου δώσω την Λ.Ε.Α. βολέυεσαι? θα τους πω να πάνε από αριστερά στο υπόσχομαι! -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Απλά φέρτε στο μυαλό σας ότι π.χ. αλλάζετε λάστιχο στην Λ.Ε.Α και ταυτόχρονα οι κινούμενοι δίπλα σας πηγαίνουν σφαιράτοι.Το έχω, πάθει, λόγω αδιαθεσίας της καλής μου αναγκάστηκα να σταματήσω στη ΛΕΑ και δεν τόλμησα να βγω από το αυτοκίνητο να πάρω νερό από το πορτ-μπαγκάζ, περνάγανε δίπλα μου με 150 (χωρίς πλάκα)
-
Τη δουλειά μας να κάνουμε, να ουμ και στα παπαρια μας που η Δαβάκη έχει κλείσει και στα δυο ρεύματα κ έχει κόψει την Καλλιθέα στα δυο...
Δεξιά του μαλάκα και αριστερά του μαλάκα....Προφανώς κ έκατσα πίσω του με αλαρμ μεχρι να φορτώσει/ξεφορτώσει και να φύγει, αντι να ακολουθήσω το παράδειγμα των μπροστινών μου (φλας και αντίθετο ρευμα για να προσπεράσω το εμποδιο)
-
Θα είμαι σύντομος γιατί έτρεξα 4 Km απόψε στην προσπάθεια να επανέλθω και είμαι κομμάτια.
Κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Πού θα αφήσει το φορτηγό για να ξεφορτώσει; Υπάρχει καμιά θέση τόσο μεγάλη που να χωράει φορτηγό + την πόρτα πίσω κατεβασμένη, ώστε, να ξεφορτώσει με άνεση και νόμιμα; Και έστω ότι υπάρχει πχ στα 500 m. Πώς θα τα κουβαλήσει τα πράγματα από εκεί μέχρι το κατάστημα / σπίτι που πρέπει;
Κι εμένα με εκνευρίζει να υπάρχουν αυτοκίνητα στο δρόμο, αλλά, εκτός από το προσωπικό μου συμφέρον, καταλαβαίνω και το συμπολίτη μου που πρέπει να κάνει τη δουλειά του (και ο μεταφορέας και ο λαμβάνων τα πράγματα).
Περιμένω μία απάντηση / λύση στο θέμα του τι πρέπει να κάνει, πού πρέπει να παρκάρει και πώς να μεταφάρει τα αντικείμενα.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απλά φέρτε στο μυαλό σας ότι π.χ. αλλάζετε λάστιχο στην Λ.Ε.Α και ταυτόχρονα οι κινούμενοι δίπλα σας πηγαίνουν σφαιράτοι.
Το έχω, πάθει, λόγω αδιαθεσίας της καλής μου αναγκάστηκα να σταματήσω στη ΛΕΑ και δεν τόλμησα να βγω από το αυτοκίνητο να πάρω νερό από το πορτ-μπαγκάζ, περνάγανε δίπλα μου με 150 (χωρίς πλάκα)
Μια φορά σταμάτησα κι έτρεμα την ώρα και τη στιγμή.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Θα είμαι σύντομος γιατί έτρεξα 4 Km απόψε στην προσπάθεια να επανέλθω και είμαι κομμάτια.Κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Πού θα αφήσει το φορτηγό για να ξεφορτώσει; Υπάρχει καμιά θέση τόσο μεγάλη που να χωράει φορτηγό + την πόρτα πίσω κατεβασμένη, ώστε, να ξεφορτώσει με άνεση και νόμιμα; Και έστω ότι υπάρχει πχ στα 500 m. Πώς θα τα κουβαλήσει τα πράγματα από εκεί μέχρι το κατάστημα / σπίτι που πρέπει;
Κι εμένα με εκνευρίζει να υπάρχουν αυτοκίνητα στο δρόμο, αλλά, εκτός από το προσωπικό μου συμφέρον, καταλαβαίνω και το συμπολίτη μου που πρέπει να κάνει τη δουλειά του (και ο μεταφορέας και ο λαμβάνων τα πράγματα).
Περιμένω μία απάντηση / λύση στο θέμα του τι πρέπει να κάνει, πού πρέπει να παρκάρει και πώς να μεταφάρει τα αντικείμενα.
Ευχαριστώ.
Aν κρίνω απο τις πινακίδες του φορτηγού πρόκειται για ιδιωτικής χρήσης. Πρέπει να τηρεί το ωράριο που του επιτρέπει ο νομοθέτης για τροφοδοσίες.
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Απλά φέρτε στο μυαλό σας ότι π.χ. αλλάζετε λάστιχο στην Λ.Ε.Α και ταυτόχρονα οι κινούμενοι δίπλα σας πηγαίνουν σφαιράτοι.
Το έχω, πάθει, λόγω αδιαθεσίας της καλής μου αναγκάστηκα να σταματήσω στη ΛΕΑ και δεν τόλμησα να βγω από το αυτοκίνητο να πάρω νερό από το πορτ-μπαγκάζ, περνάγανε δίπλα μου με 150 (χωρίς πλάκα)
Μια φορά σταμάτησα κι έτρεμα την ώρα και τη στιγμή.
Αυτό δεν είναι θέμα λωρίδας προσπέρασης, αλλά τήρησης των ορίων ταχύτητας. Με σήμανση για διαφορετικά όρια ανά λωρίδα και συχνά Gatso κόβεται η φόρα στους περισσότερους.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
.. αναγκάστηκα να σταματήσω στη ΛΕΑ και δεν τόλμησα να βγω από το αυτοκίνητο να πάρω νερό από το πορτ-μπαγκάζ, περνάγανε δίπλα μου με 150 (χωρίς πλάκα)Μα και με 130 να κινούνταν, πάλι πρόβλημα θα είχες .
Εννοείς ότι δεν έκοβαν, βλέποντας σταματημένο δεξιά, ή ότι δεν άλλαζαν λωρίδα για ασφάλεια; Δεν είχαν δει κάποιο προειδοποιητικό ( τρίγωνο έβαλες; Να μου πεις, πως να βάλεις..). -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Aν κρίνω απο τις πινακίδες του φορτηγού πρόκειται για ιδιωτικής χρήσης. Πρέπει να τηρεί το ωράριο που του επιτρέπει ο νομοθέτης για τροφοδοσίες.
Τι ωρα ηταν δηλαδη την ωρα που τραβηχτηκε η φωτο??
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Aν κρίνω απο τις πινακίδες του φορτηγού πρόκειται για ιδιωτικής χρήσης. Πρέπει να τηρεί το ωράριο που του επιτρέπει ο νομοθέτης για τροφοδοσίες.Δε με απασχολεί αυτό. Ό,τι ώρα και να πας στη Δαβάκη στην Καλλιθέα, θέση δε θα βρεις, οπότε δεν αλλάζει κάτι η ιδιότητα του φορτηγού. Εγώ θέλω λύση, είτε αυτή είναι 3.00, είτε 13.00, είτε 23.00. Πού θα το αφήσει για να ξεφορτώσει οποιαδήποτε ημέρα και ώρα του έτους; Δεν είμαι επιθετικός, απλά δεν βλέπω άλλη λύση εκτός και αν αλλάξουν όλα άρδην στη χώρα.
Ευχαριστώ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]