-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και το χειροτερο ειναι οτι ακομη και τωρα και με φωτα αναμενα τα ζωα δεν λενε να κανουν δεξια..αεροπλανο να ειναι δεν τους νοιαζει..Μη το λες. Εκεί που έχω παρατηρήσει διαφορά είναι αν έχεις (εργοστασιακά) Xenon στο αυτοκίνητο. Μάλλον αντιλαμβάνονται καλύτερα πως κάτι πλησιάζει απειλητικά και πιο γρήγορα. Είναι μεγάλο το ποσοστό που πιάνουν δεξιά χωρίς να κάνεις άλλη ενέργεια.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Το όλο ζήτημα έγκειται πάνω σε αυτό που περιγράφει ο nass ότι δηλαδή έχει παρερμηνευτεί αυτην η γαμημένη ΚΙΝΗΣΕ ΣΕ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ποσα σεντόνια θέλετε ρε π@@στη μου για να πάψετε να στέλνετε στο απυρόβλητο την ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ??!!Διπλοπαρκαρει* (παρανομο παρκαρισμα) καποιος σε δρομο με μια λωριδα/κατευθυνση κ διπλη διαχωριστικη γραμμη. Πχ σταματαει το οχημα του διπλα στα παρκαρισμενα, επι του Πασαλιμανιου/Μαρινα Ζεας κλπ. Κοινως ο μαγκας εχει κλεισει τελειως την δικη σας μοναδικη λωριδα. Κ φτανετε στο σημειο. Τι κανετε?
*Διπλοπαρκαρει= εχει παρατησει το αυτοκινητο στον δρομο, με αλαρμ, κ δεν ειναι μεσα.
Αν μου πεις οτι καθεσαι απο πισω του μεχρι να εμφανιστει (ισως κ 15 λεπτα αργοτερα) καποιος να το παρει, δεν θα σε πιστεψω κ θα γελασω.
Αν μου πεις οτι διαλεγεις την μοναδικη λογικη διαθεσιμη λυση του να βγεις παρανομα στο αντιθετο ρευμα, απλα θα σε κραξω για ολα τα προηγουμενα που εχεις γραψει.
Aκριβως αυτο προσπαθουσα να εξηγησω εδω και ποσες σελιδες αλλα καποιοι δεν ηθελαν να το καταλαβουν.Θεωρηθηκε μαλιστα και παραλογο το να πας αριστερη και να τον διωξεις απο κει.
Δεν θεωρηΘΗΚΕ, θεωρΕΙΤΑΙ κ ΘΑ θεωρειται, κ κανεις δεν το κανει παρα μονο για χαβαλε, να δουμε τι σκατα εχει στο κεφαλι του ο αργος ρε παιδι μου.
και το χειροτερο ειναι οτι ακομη και τωρα και με φωτα αναμενα τα ζωα δεν λενε να κανουν δεξια..αεροπλανο να ειναι δεν τους νοιαζει..
Το χειροτερο ειναι οτι ακομα κ αν εκανε δεξια, αμεσως μετα θα επεστρεφε αριστερα βριζοντας παραλληλα τον μαλακα με την Ferrari...
-
Μου το κανε χθες βράδυ τύπος με Α4, τον πέρασα αφότου πήγε δεξια, βγήκε παλι αριστερά και μου έπαιζε μανιωδώς τα φώτα. Go figure
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Αυτό το κάνω εγώ όταν είμαστε πηγμένοι σε δρόμους όπως π.χ. η Αττική Οδός και είμαστε «τρενάκι» σε όλες τις λωρίδες με περίπου 100 χλμ/ώρα και πλακώνει ο άλλος από πίσω με φώτα για να πάει που; Μπαίνω (αν τα καταφέρω στην πυκνή κυκλοφορία) δεξιά και αν χωρέσω πάλι πίσω του, του ανταποδίδω τα φώτα μπας και καταλάβει τι ζητάει...
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Αυτό το κάνω εγώ όταν είμαστε πηγμένοι σε δρόμους όπως π.χ. η Αττική Οδός και είμαστε «τρενάκι» σε όλες τις λωρίδες με περίπου 100 χλμ/ώρα και πλακώνει ο άλλος από πίσω με φώτα για να πάει που; Μπαίνω (αν τα καταφέρω στην πυκνή κυκλοφορία) δεξιά και αν χωρέσω πάλι πίσω του, του ανταποδίδω τα φώτα μπας και καταλάβει τι ζητάει...Μου το είχε κάνει ένας, και του το έκανα κι εγώ στη συνέχεια, σε επιστροφή από Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Κάστρο. RAV4 από πίσω, να παίζει φώτα να κάνω στην άκρη, ενώ μπροστά του ήταν σειρά ολόκληρη με αυτοκίνητα. Βρίσκω χώρο, κάνω δεξιά, τον αφήνω να περάσει, πάω πίσω του και του ανάβω κι εγώ τα φώτα, να πάει γρηγορότερα. Πού να πάει όμως αφού έπρεπε να πηδήξει 1000 αυτοκίνητα; Μετά από αυτό ηρέμησε βέβαια, κατάλαβε ίσως ότι, στο δρόμο, κοιτάμε όχι μόνο το μπροστά αυτοκίνητο, δηλαδή 10 m από το δικό μας, αλλά και στο βάθος του ορίζοντα για να ανιχνεύσουμε δρόμο και καταστάσεις.
Ευχαριστώ.
-
Σε καθε χωρα συμβαινουν τετοια περιστατικα... εδω που ειμαι συμβαινει το εξης.... εχουμε μεγαλους δρομους 3 λωριδες συνηθως, και καμερες περιπου ανα 3-4 χιλιομετρα που λειτουργουν..... σωστα, και ορια στα 100 χλμ στους περιφεριακους αν ΑΟ, και 80 π.χ. σαν τη κηφισιας. Εαν δε εχει ισοπεδη διασταυρωση πρεπει να την περασεις με το οριο των 80 αλλιως θα σε γραψει εστω και αν εχεις πρασινο... Εχοντας αυτα υποψιν οι περισσωτεροι τα τηρουν γιατι τα προστιμα ειναι ακριβα και σου περνουν το διπλωμα αμα λαχει. Οποτε οι εργαζομενοι εδω απο αλλες χωρες ειναι 'σωστοι' και δεν διακινδυνευουν παραβαση... ομως μερικοι, οι ντοπιοι ειδικα με τα SUV, LC, Cayenne, Patrol, κ.λ.π. θελουν να σε 'σπρωξουν'... κατα τα γνωστα... το παιχνιδι που κανω ειναι να τους αφηνω πηγαινοντας στην δεξια λωριδα εχοντας 100 χλμ αλλα οταν πλησιαζω τη καμερα, οποτε προσπαθοντας να με περασουν ξεπερνανε το οριο και ετσι η καμερα που ειναι εκει κοντα τους καταγραφει...= προστιμο(βλεπεις τη λαμψη!!!). Μετα απο τοσα χρονια εδω σε τετοιες καταστασεις αμα το σκευθεις σωστα βαζεις το CC στα 100 και εισαι ηρεμος...φτανεις δε και με σχεδον χωρις καθυστερηση... στο προορισμο....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Διπλοπαρκαρει* (παρανομο παρκαρισμα) καποιος σε δρομο με μια λωριδα/κατευθυνση κ διπλη διαχωριστικη γραμμη. Πχ σταματαει το οχημα του διπλα στα παρκαρισμενα, επι του Πασαλιμανιου/Μαρινα Ζεας κλπ. Κοινως ο μαγκας εχει κλεισει τελειως την δικη σας μοναδικη λωριδα. Κ φτανετε στο σημειο. Τι κανετε?
*Διπλοπαρκαρει= εχει παρατησει το αυτοκινητο στον δρομο, με αλαρμ, κ δεν ειναι μεσα.
Αν μου πεις οτι καθεσαι απο πισω του μεχρι να εμφανιστει (ισως κ 15 λεπτα αργοτερα) καποιος να το παρει, δεν θα σε πιστεψω κ θα γελασω.
Αν μου πεις οτι διαλεγεις την μοναδικη λογικη διαθεσιμη λυση του να βγεις παρανομα στο αντιθετο ρευμα, απλα θα σε κραξω για ολα τα προηγουμενα που εχεις γραψει.
Kacey αν περιένεσε για τον μοναδικό έξυπνο εδω μέσα και μας θεωρεις τους υπολοίπους μαλάκες (απευθύνοντας μας μια τόσο ανόητη ερώτηση) μπορούμε (αν θέλεις) να υπερασπιζόμαστε την ανωτερότητα των εμπεριστατωμένων σου γνώσεων και απόψεων σου δεν τρεχει τίποτα, απο ξερόλες και εγωκεντρικούς χορτασμένοι είμαστε!
Και για να σου κάνω το χατίρι να απαντήσω ξέρεις τι θα έκανα:
Θα έβαζα αλάρμ, τρίγωνο και θα σου τηλεφωνήσα να έρθεις να μ΄ορμηνέψεις τι να κάνω!Το χειροτερο ειναι οτι ακομα κ αν εκανε δεξια, αμεσως μετα θα επεστρεφε αριστερα βριζοντας παραλληλα τον μαλακα με την Ferrari...
Γιώργο εξακολουθείς να συγκεντρώνεις απαντήσεις για μια παλαιότερη απορία σου σε σχετικό τοπικό με τίτλο: '' Mήπως είμαι μαλάκας?''
-
Οδηγάω κανονικά με μικρή ταχύτητα σε ένα δρόμο και ξαφνικά βλέπω να βγαίνει με όπισθεν ένα Scudo απο μία παράπλευρη μάντρα. Ο τύπος κατάλαβα ότι δεν με είχε δεί οπότε πάτησα φρένο και κόρναρα. Σταμάτησα εγώ, σταμάτησε απότομα και αυτός αφού όντως δε με είχες δεί.
Πρίν προλάβω να κάνω κάτι βλέπω το παράθυρο του συνοδηγού του Scudo να κατεβαίνει και τον οδηγό έξαλο να φωνάζει: 'ΜΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ? ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΔΩ?'
Απαντάω κι εγώ φωναχτά: 'ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΟΡΝΑΡΑ ΚΙ ΕΓΩ'
Αρχίζει τα μπινελίκια ο άλλος ακάθεκτος λες και είμασταν στην αυλή του ή λές και του κατούρησα στο τοίχο του σπιτιού του.
Δεν είχα καμμιά όρεξη όμως για συνέχιση της όμορφης κουβέντας μας γι αυτό έβαλα πρώτη και έφυγα.
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Αυτό το κάνω εγώ όταν είμαστε πηγμένοι σε δρόμους όπως π.χ. η Αττική Οδός και είμαστε «τρενάκι» σε όλες τις λωρίδες με περίπου 100 χλμ/ώρα και πλακώνει ο άλλος από πίσω με φώτα για να πάει που; Μπαίνω (αν τα καταφέρω στην πυκνή κυκλοφορία) δεξιά και αν χωρέσω πάλι πίσω του, του ανταποδίδω τα φώτα μπας και καταλάβει τι ζητάει...Κακώς προσπαθείς να μπεις δεξιά, άστον να κουρεύεται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό το κάνω εγώ όταν είμαστε πηγμένοι σε δρόμους όπως π.χ. η Αττική Οδός και είμαστε «τρενάκι» σε όλες τις λωρίδες με περίπου 100 χλμ/ώρα και πλακώνει ο άλλος από πίσω με φώτα για να πάει που; Μπαίνω (αν τα καταφέρω στην πυκνή κυκλοφορία) δεξιά και αν χωρέσω πάλι πίσω του, του ανταποδίδω τα φώτα μπας και καταλάβει τι ζητάει...
Κακώς προσπαθείς να μπεις δεξιά, άστον να κουρεύεται.
Προσωπικά, αν δεν έχω όρεξη δε δίνω σημασία, συνεχίζω την οδήγηση μου, αν έχω όρεξη τον αφήνω να περάσει και μετά από πίσω του για κανα 10λεπτό κόρνα και φώτα. Μέχρι να μου πει συγνώμη.
-
tractioner
θα μας πεις τι κανεις οταν καποιος εχει καταλαβει την λωριδα σου κ εχει διπλη διαχωριστικη γραμμη, ή θα πετας χαριτωμενες παπαριες?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιώργο εξακολουθείς να συγκεντρώνεις απαντήσεις για μια παλαιότερη απορία σου σε σχετικό τοπικό με τίτλο: '' Mήπως είμαι μαλάκας?''
Οταν κυκλοφορείς συγκεντρώνεις συνεχώς διάφορα σχόλια.....προσεχώς θα αναρτήσω και άλλα όταν αρχίσω να την κυκλοφορώ πάλι διότι η τελευταία βόλτα που την έκανα ήταν με τον Ακη Τεμπερίδη στις 25 Οκτωβρίου.Ενα μήνα αργότερα δεν πήρε μπρος ,έμεινε από μπαταρία και από τότε δεν ασχολήθηκα μαζί της.
Ιταλικό και πρόβλημα με μπαταριά;;;;
ανήκουστο!!έπρεπε να το επισημάνω
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
tractionerθα μας πεις τι κανεις οταν καποιος εχει καταλαβει την λωριδα σου κ εχει διπλη διαχωριστικη γραμμη, ή θα πετας χαριτωμενες παπαριες?
Αφου σου πε.
Θα βγαλει τριγονο και αλαρμ και θα σε παρει τηλεφωνο... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μετά από 5 χρόνια και αραιή χρήση λογικό δεν είναι ? Βρίσκεται σε prive πάρκιγκ δίπλα σε 599 , 997turbo και 8C όλα χωρίς μπαταρία λόγω μη χρήσης .
Αν είναι να τη βολτάρω πάντως, φέρνω μια μπαταρία να έχεις κάβα
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μετά από 5 χρόνια και αραιή χρήση λογικό δεν είναι ? Βρίσκεται σε prive πάρκιγκ δίπλα σε 599 , 997turbo και 8C όλα χωρίς μπαταρία λόγω μη χρήσης .
Αφου δεν την οδηγεις συχνα, μηπως χρειαζεσαι καποιον να την αναβει που και που για να μη πεφτει η μπαταρια και να τη πηγαινει για τα σερβις της;;;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα ειναι νταλικα τους νοιαζει
Πετυχες τον taurus με την mercedes?
E?
Mε μπερδεύετε με άλλον σήμερα, πρώτα ο Πιπίνος, μετά εσύ... -
Απαπαπαπα, τα αμάξια δε πρέπει να τα αφήνεις σε ακινησία, παθαίνουν ζημιές!
Άμα ψάχνεις κάποιον να στα μετακινεί προσφέρομαι και εγώ, τα έξοδα για να ανέβω στην όμορφη πόλη σας δικά μου (βενζίνες δικές σου όμως ).
Ρε μη τα αφήνετε σε ακινησία αυτά τα αμάξια, κρίμα είναι..Πρέπει να'ναι απίστευτο catch-22, όταν έχεις το χρόνο να οδηγάς τέτοιες αμαξάρες δεν έχεις τα λεφτά, και όταν έχεις τα λεφτά, δεν έχεις το χρόνο..
-
Και οταν βρεις τα λεφτα και τον χρονο σου χει φυγει η ορεξη.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
- Ρε σας λέω, κόλλησε μια 430 πίσω και δε μπορούσε να με περάσει
Μπα, θα έλεγε 'Ο με πέρασε από δεξιά!'
Ιδίως με την απειλητικότερη μούρη του τωρινού μου αυτοκινήτου είναι αρκετά πιο εύκολο
Έβαλες το αυτοκόλλητο;
Πρίν προλάβω να κάνω κάτι βλέπω το παράθυρο του συνοδηγού του Scudo να κατεβαίνει και τον οδηγό έξαλο να φωνάζει: 'ΜΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ? ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΔΩ?'
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]