-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έλα ντε πώς πήγε με μια γροθιά; εκτός αν έκανε τπτ μάι-τάι ο άλλος ξερω γω κιετςΉταν γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, εκεί όπου σε όλους τους αγώνες, σε όλα τα 'αθλήματα' απαγορεύεται να χτυπάς, ακόμα και στο ΜΜΑ. Πάμε στην πράξη τώρα:
-
Έκαναν δοκιμές και πήγαιναν εκτός ορίων, πράγμα εκτός πνεύματος και κανονισμών αγώνων. Αυτό θα το καταθέσει ο οδηγός και ο υιός εμμέσως το έχει πει στις δηλώσεις του.
-
Ενόχλησαν μπαίνοντας στο αντίθετο, κάνοντας σφήνες, προσπεράσματα εκτός τόπου, χρόνου, λογικής κτλ, και, όταν τους έγινε παρατήρηση και χειρονομία, και σύμφωνα με το υιό αντίστοιχη ενόχληση (ο άλλος έκοψε για να τους κλείσει), αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο κάνοντας χειρονομία.
-
Όταν ο άλλος οδηγός εκνευρισμένος ή φοβισμένος σταμάτησε και ετοιμάστηκε να αντιμετωπίσει την απειλή, αυτοί σταμάτησαν επίσης, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και συνομίλησαν με τον θύτη, χωρίς να υπάρχει περιγραφή των γεγονότων. Και αυτό αναφέρεται από τον υιό.
-
Το χτύπημα είναι στο πίσω μέρος του κεφαλιού, πράγμα που σημαίνει ότι το θύμα γύρισε τα νότα στον θύτη, προφανώς γιατί θεώρησε ότι το συμβάν είχε λήξει με δική του νίκη και έτσι έφευγε από τον διπληκτισμό. Δυστυχώς, το συμβάν έλειξε με ήττα και των 3 εμπλεκομένων. Ο ένας είναι στο χώμα, ο άλλος θα μπει φυλακή (25 θα φάει, το προβλέπω από τώρα) γιατί επιτέθηκε από πίσω και ο υιός θα κλαίει τον πατέρα του.
Αχου το μωρε που νοιαζεται για μενα...
'Ο αγωνιζομενος που εκανε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δοκιμες σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο επειδη ετρεχε την επομενη εβδομαδα σε αγωνα, παραλιγο να με σκοτωσει οταν πηγε να με προσπερασει επικινδυνα στον πολυ στενο δρομο με 300 μετρα γκρεμο απο κατω. Για αυτο τσαντιστηκα κ αντεδρασα, οπου μου ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ κ στην προσπαθεια μου να ΑΜΥΝΘΩ εχασε τις αισθησεις του κ πεθανε. Κανεις δεν πεθαινει απο μια μπουνια κ. προεδρε, προφανως ειχε καποιο ιατρικο προβλημα κ αυτο ηταν που τον εστειλε'. Κ αντε βγαλε ακρη μετα.
Χτύπημα στο πίσω του κεφαλιού δείχνει ή ότι έχεις κυρίαρχη θέση επί του αντιπάλου ή ότι ο αντίπαλος υποχωρεί. Σε καμία περίπτωση δε θα δοθεί ελαφρυντικό. Το μόνο που μπορεί να θεωρήσουν ότι είναι προς όφελος του επιτηθεμένου είναι το γεγονός ότι παραδέχονται αυτό που έκαναν (παράνομες δοκιμές εκτός ορίων), άντε και πρότερος έντιμος βίος, αλλά αυτό είναι δευτερεύον.
Εμένα μου αρέσει αυτό.
Ο κόσμος θα φοβάται και όλοι θα είναι πιο προσεκτικοί, δεν θα χρειάζεται να μαλώνεις γιατί σου πήραν τη σειρά στο σουπερμάρκετ ή τη θέση που πήγες να παρκάρεις.
Αυτό εξυπηρετεί μόνο αν είσαι αυτός που κάνει την παρανομία. Συνήθως, αυτός που κάνει την παρανομία, είναι είτε κάποιος λάθρο = καμία νομική κύρωση, είτε κάποιος που έχει μάθει να ζει με κυρώσεις και δεν ενδιαφέρεται (βλ. νύχτα). Για να λειτουργήσει όμως το κράτος αυτή η κατάσταση θα πρέπει να αλλάξει και μάλιστα άμεσα.
Τι να πει κανείς... Θέλω να πιστεύω ότι δεν έκανε 'αγωνιστικά περάσματα' τρομάζοντας τον οδηγό του Yaris, ώστε ο τελευταίος να αντιδράσει έτσι. Όχι ότι έχει και τόση σημασία πλέον...
Aυτό ακριβώς πολυ λιγη σημασία,Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι η οργή που έχει ο κόσμος γενικότερα μέσα του!
Φόνος για μια θέση παρκινγκ,για ένα στοπ, ένα φανάρι, θεε μου φτάσαμε!!!
Ισως και να τα ''προσπερνάμε'' ως μεμονωμένα περιστατικά αλλά ο καθρέφτης τις κοινωνίας μας άρχισε να μας αντικατοπτρίζει ως εκτρόματα και αυτό είναι όντως πολυ ανησυχητικό!Ψυχολογικά ερμηνεύεται πολύ εύκολα.
-
Έχουμε να δούμε πόλεμο 55-60 χρόνια, από την Κορέα (η Κύπρος δεν πιάνει).
-
Η εποχή απαιτεί να είμαστε όλοι κυριλέ. Μην έχουμε καμία ουλή, μην έχουμε κανένα σημάδι κτλ. Αποτέλεσμα; Δεν ασχολούμαστε με ΜΜΑ ή κάτι αντίστοιχο για να μας φύγουν οι πολεμικές μας ορμές.
-
Βάλε και την οικονομική κατάσταση της χώρας τον τελευταίο καιρό που μας εκνευρίζει όλους.
-
Υπολόγισε και τις διαπροσωπικές σχέσεις που πάνε από το κακό στο χειρότερο μετά το '90 με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πραγματικοί φίλοι και οι σύντροφοι να κοιτάνε πώς θα φύγουν από μία σχέση.
Όλα αυτά μαζί, σε συνδυασμό με την απουσία οργανωμένης αντίδρασης / εξέγερσης, ενάντια στον ζυγό, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αλληλοσπαραγμό και το ξέσπασμα της οργής εκεί όπου υπάρχει η παραμικρή αφορμή και δυνατότητα αντιδράσεως.
Ευχαριστώ.
-
-
αποκλειεις το γεγονός να προσπάθησε να ορμήσει ο υιός, να προσπάθησε να τον κρατήσει ο πατέρας (άρα πλατη στο θύτη) και τέλος στην προσπάθεια του να αμυνθεί-επιτεθει ο θύτης, τελικά την εριξε στο θύμα;
ειδάλλως οντως γύρισαν για να φύγουν και συνέχισε τα μουρμουρητά ο αποθανών, σε σημείο να φουντώσει τόσο το θύτη που του τη σβούρισε για να πάψει (στο ύψος ακριβώς του στόματος, απο πίσω βεβαια....)
μαντέψτε τι θα αλλάξει αυριο στους ελληνικούς αγώνες...
σωστά μαντέψατε. ΤΙΠΟΤΑ.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
αποκλειεις το γεγονός να προσπάθησε να ορμήσει ο υιός, να προσπάθησε να τον κρατήσει ο πατέρας (άρα πλατη στο θύτη) και τέλος στην προσπάθεια του να αμυνθεί-επιτεθει ο θύτης, τελικά την εριξε στο θύμα;Το αποκλείω γιατί όλο και κάποια θα είχε φάει ή θα είχε ρίξει και ο υιός και θα το ανέφερε στη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους. Το σενάριο αυτό θα το δούμε μόνο αν το καταθέσει ο θύτης, πράγμα διόλου απίθανο από την πλευρά του. Λογικά, σήμερα που πέρασε το αυτόφωρο, θα παραδοθεί και θα μάθουμε και τη δική του εκδοχή για το περιστατικό.
Ευχαριστώ.
-
ρητορική ηταν η ερώτησή μου... αμάν ρε πιπίνε που εισαι σε θέση και να αποκλείεις πράγματα που δεν έχεις ιδέα!...
αυτό μπορεί να το κάνει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ (και δεν αναφέρομαι στο Θεό )
-
Πάντως μ'αυτά και μ'αυτά έχω τρομάξει κι εγώ, γιατί στο δρόμο συνεχώς μ'αυτά που βλέπω δε μπορούσα να μην ξεσπάω -ειδικά σε κάτι εντελώς τρομακτικά περιστατικά με εξώφθαλμα ζώα - και τώρα θα το ξανασκεφτώ μου φαίνεται πριν χώσω μπινελίκι σε αλβανό/παππού/'οικογενειάρχη-που-χει-πολλά-στο-μυαλό-του-και-τι-θες-τώρα' και άλλα τέτοια φρούτα
-
Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος τα έχει παίξει εντελώς. Στο δρόμο έχουν αυξηθεί δραματικά οι εντελώς αψυχολόγητες ενέργειες, οι οποίες είναι διαφορετικές από τις κλασσικές καφρίλες του στύλ 'κάνω ό,τι μου γουστάρει' και είναι και πολύ πιο επικίνδυνες, γιατί δεν υπάρχει συναίσθηση της πράξης.
-
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που θεωρούν την άσκηση βίας λύση στο οποιοδήποτε πρόβλημα. Και στην προκείμενη περίπτωση τη κατάφερε αυτός που χτύπησε το οδηγό αγώνων;...να προκαλέσει ένα θάνατο, να μπλέξει με την δικαιοσύνη και ίσως να καταλήξει στη φυλακή ας μην αναφέρω το χαμένο χρόνο και χρήμα.
-
Αυτος που εριξε την μπουνια μπορει να την εριξε σε αμυνα οταν του την επεσαν δυο ατομα, κ για προτερους ιατρικους λογους ο ενας να πεθανε. Μπορει να επαφε ενα εγκεφαλικο απο το τσιτωμα της καταστασης. Ή καρδια. Μην βιαζεστε.
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που θεωρούν την άσκηση βίας λύση στο οποιοδήποτε πρόβλημα. Και στην προκείμενη περίπτωση τη κατάφερε αυτός που χτύπησε το οδηγό αγώνων;...να προκαλέσει ένα θάνατο, να μπλέξει με την δικαιοσύνη και ίσως να καταλήξει στη φυλακή ας μην αναφέρω το χαμένο χρόνο και χρήμα.Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Εντάξει δε λέω αν ο άλλος είναι τρελός και έχει όρεξη να φτάσει σε καταστάσεις πολύ περίεργες-επικίνδυνες κτλ εκεί το πράγμα αλλάζει αλλά γενικά..... δεν αξίζει παιδιά, δεν αξίζει. Έχω καταλάβει ότι αν και αρκετά νέος δεν αξίζει να πάθω εγκεφαλικό με το κάθε ηλίθιο.
Αυτος που εριξε την μπουνια μπορει να την εριξε σε αμυνα οταν του την επεσαν δυο ατομα, κ για προτερους ιατρικους λογους ο ενας να πεθανε. Μπορει να επαφε ενα εγκεφαλικο απο το τσιτωμα της καταστασης. Ή καρδια. Μην βιαζεστε.
Βεβαίως. Πρέπει να περιμένουμε κι ας έχει ειπωθεί ότι ο άνθρωπος δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας(από κάποιο ΜΜΕ). Επίσης δεν είμασταν παρόντες στο συμβάν έτσι? Αυτά που έγιναν τα ξέρουν μόνο όσοι παρευρίσκονταν εκεί ή ορισμένοι μάρτυρες που τυχόν να είδαν κάτι.
Τέλος, όλα αυτά γιατί? Για τη συμμετοχή σε μια ανάβαση ρε γμτ? Αχ... Κρίμα. Πραγματικά.
-
Για το αν αξίζει ή όχι η άσκηση βίας έχει λίγη σημασία όταν απλά δεν μπορείς να κρατηθείς από τα νεύρα σου. Εγώ προσωπικά έχω πρόβλημα όταν π.χ. ο άλλος μου βγει από στοπ, του κορνάρω και αυτός μου δείχνει κωλοδάκτυλο, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις που είσαι σίγουρος 100% ότι έχεις δίκιο και ο άλλος σου βγαίνει από πάνω κιόλας. Το ξέρω ότι δεν είναι καλό, αλλά αν δεν πάω σε ψυχολόγο δεν νομίζω ότι μπορώ να το ελέγξω.
-
Αυτο ακριβως ειχα θιξει μερικες σελιδες πιο πριν.Τον αυτοελεγχο (που δυσκολα εχουμε)..Αλλα μερικα περιστατικα πραγματικα σε βγαζουν εξω απο τα ρουχα σου..Εγω το φιλοσοφισα λιγο..Δεν αξιζει..Για μια μαλακια στον δρομο να χαλασεις ολη την ζωη σου..
Λιγο πιο δυνατα την μουσικουλα,περισσοτερη προσοχη (να βλεπουμε και λιγο πιο μπροστα ) και να κοιταμε να φτανουμε σπιτακι μας..
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
+1Μη κάνετε μ@λακίες με το αμάξι
Μη κατεβαίνετε από το αμάξι+00, δεν αξίζει τον κόπο για κανένα λόγο.
Το είχα ξαναγράψει μάλλον εδώ ότι πριν λίγα χρόνια γειτόνισσά μας χτύπησε στο κεφάλι μια κοπελίτσα που πήγε να παρκάρει κι ενώ έβαζε όπισθεν ήρθε η γειτόνισσα και προσπάθησε να παρκάρει με τη μούρη. Ξεκίνησε (από τη γειτόνισσα) τρικούβερτος καυγάς με απίστευτο υβρεολόγιο, βγήκε η κοπελίτσα από το αυτοκίνητο να ζητήσει εξηγήσεις, ήρθαν και συγγενικά πρόσωπα (της γειτόνισσας) και έγινε ό,τι έγινε.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Λιγο πιο δυνατα την μουσικουλα,περισσοτερη προσοχη (να βλεπουμε και λιγο πιο μπροστα ) και να κοιταμε να φτανουμε σπιτακι μας...
Μεχρι αυτος που εχει μαθει να περναει το κοκκινο/στοπ κ μετα να πουλαει κ τσαμπουκα κ να το πετυχαινει (= να επιβραβευεται η συμπεριφορα του) να σκασει πανω του κ να μην φτασεις ποτε σπιτι σου...
Για το περιστατικο:
πιθανολογω οτι αυτοι που εκαναν την καραβαρβατη παρανομια (που στον συγκεκριμενο δρομο ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνη), θα πειραχτηκαν που εκει που ειχαν μαθει να πηγαινουν αβερτα βρεθηκε καποιος να τους χαλαει την δοκιμη, θα κολλησαν απο πισω του απαιτωντας πιεστικα το προσπερασμα (που σε μερικα σημεια του συγκεκριμενου δρομου ισοδυναμει με 'κανεις ακρη ή σε πεταω εξω) κ επισης πιθανολογω οτι οι δυο την επεσαν στον εναν κ οχι το αναποδα...
Απο κει κ περα ποιος χτυπησε ποιον, με ποιο τροπο, κ ποια τα αιτια θανατου, αυτα βρισκονται κ σχετικα ευκολα μαλιστα.
-
Kacey πιστευεις οτι μπορεις να αλλαξεις τον κοσμο..?
Οκ περναει ενας με κοκκινο τον πιανεις τον σαπιζεις.
Περναει και αλλος..το ιδιο..Την τριτη μπορει ομως να πεσεις σε εναν πιο τρελο..Και εκει που πλακωνεσαι να σκασουν 2 φιλοι του και να σε ριξουν στο καροτσακι..
Μετα δεν θα μπορεις να κοιμασαι ησυχος...γιατι παντα θα λες...τι ηθελα και βγηκα...τα ζωα ειναι μυριαδες εκει εξω...
Δεν βγαζεις ακρη φιλε μου..Οι καιροι εχουν αλλαξει παρα πολυ..Εδω σκοτωνουν για 20 ευρ.Ο κοσμος κουβαλαει οργη και θυμο..Εμεις μεμονομενα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο..προσεξε μεμονομενα λεω..πχ ο kacey o xenos o Thanos (τυχαια τα nicks παιδες)
Δυστυχως πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο.. -
Αυτα τα εχουμε ξαναπει πολλες φορες. Απλα να σου πω οτι εδω που εχουμε φτασει, ο πιο τρελος κερδιζει. Κ δεν εχω σκοπο να χασω...
-
Αν πιστέψουμε το http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=291026&cid=12 οι παράνομες δοκιμές γίνονταν με ένα Picanto...
-
Φρεσκο
Στην παλαιά Εθνική Οδό Άργους - Τρίπολης, στην περιοχή του 'Κολοσούρτη', δύο οδηγοί Ι.Χ.
επιβατικών αυτοκινήτων, 52 και 35 ετών, αντιδίκησαν γιατί ο ένας προσπέρασε τον άλλο παραβιάζοντας τον ΚΟΚ και σε άνοιγμα του δρόμου συνεπλάκησαν μεταξύ τους με γροθιές, με αποτέλεσμα ο 52χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Άργους από τον συνεπιβαίνοντα γιό του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η ασφάλεια Άργους που ενεργεί προανάκριση έχει ζητήσει την νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου, ενώ παράλληλα αναζητά τον 35χρονο οδηγό του άλλου οχήματος.
Τρίπολη - Δ. Μανιατάκος
Η μακακια είναι ανίκητη
-
Αυτό που παρατηρώ εγώ και φαντάζομαι και εσείς, είναι ότι λόγω της κρίσης και της ψυχολογικής πίεσης που υφίσταται ο καθένας μας, όλο και περισσότεροι οδηγούν αφηρημένα και απρόσεκτα ενώ παράλληλα αρπαζόμαστε για το παραμικρό!
Οδηγώ σχεδόν 2 δεκαετίες και τέτοια συσσωρευμένη τρέλα στους δρόμους δεν έχω ξαναδεί!
Ειλικρινά πλέον φοβάμαι να διαπληκτιστώ με τον οποιονδήποτε...φίλε Kacey σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο όσο και να σε πνίγει το δίκαιο!
Δεν αξίζει για μια προτεραιότητα να φθείρεσαι ή ακόμα χειρότερα να τραβιέσαι σε αστυνομίες, δικαστήρια νοσοκομεία μην γράψω κάνα χειρότερο ενδεχόμενο! -
Η νεκροψία θα δείξει αν ο θάνατος προήλθε από το χτύπημα ή όχι. Μεγάλη πιθανότητα (και ΛΑΘΟΣ του υιού) ότι πήγε ο ίδιος τον πατέρα στο νοσοκομείο, έπρεπε να περιμένει το ασθενοφόρο. Ο θάνατος μπορεί να προήλθε από λάθος κίνηση στη μεταφορά του θύματος.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Kacey πιστευεις οτι μπορεις να αλλαξεις τον κοσμο..?Οκ περναει ενας με κοκκινο τον πιανεις τον σαπιζεις.
Περναει και αλλος..το ιδιο..Την τριτη μπορει ομως να πεσεις σε εναν πιο τρελο..Και εκει που πλακωνεσαι να σκασουν 2 φιλοι του και να σε ριξουν στο καροτσακι..
Μετα δεν θα μπορεις να κοιμασαι ησυχος...γιατι παντα θα λες...τι ηθελα και βγηκα...τα ζωα ειναι μυριαδες εκει εξω...
Δεν βγαζεις ακρη φιλε μου..Οι καιροι εχουν αλλαξει παρα πολυ..Εδω σκοτωνουν για 20 ευρ.Ο κοσμος κουβαλαει οργη και θυμο..Εμεις μεμονομενα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο..προσεξε μεμονομενα λεω..πχ ο kacey o xenos o Thanos (τυχαια τα nicks παιδες)
Δυστυχως πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο..Δεν ξερω αν πιστευει οτι μπορει να αλλαξει, παντος αν δεν ξεκινησει καποιος να τον αλλαζει, δεν θα αλλαξει ποτε....
Επι του θεματος.
Για παραβαση, δεν αξηζει να χασει καποιος την ζωη του, ακομα και κατα λαθος
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]