-
Ο χρήστης georgets20 έγραψε:
Ζώο από Αγγλία...Χμ.... ειδα σε Range Rover Vogue.... τωρα που ημουνα στη Ν.Υορκη, κατεστραμενη ζαντα μετα απο διαδρομη 15 μιλιων.... μιας και η ελληνιδα οδηγος εκει, το επαθε το λαστιχο υπο βροχη, βραδυ, σε αυτοκινητοδρομο..., ετσι προτιμησε να φτασει στον προορισμο της χωρις ζαντα ουσιαστικα.... γιατι θα αργουσε λεει η οδικη... οταν το ειδα παρκαρισμενο εξω απο το σπιτι επαθα....
-
Ο Άντριου όπως είναι λογικό δεν την έβγαλε καθαρή. Θα εκτίσει 150 ώρες κοινωνικής εργασίας, ενώ του απαγορεύτηκε να οδηγεί για τα επόμενα τρία χρόνια.
Όπως ακριβώς και εδώ... -
εδώ θα πληρώσει το μισό πρόστιμο, θα 'σβήσει' τους πόντους και όταν γίνει το δικαστήριο μετά από χρόνια θα έχει αλλάξει ο ΚΟΚ και θα έχουν παραγραφεί οι παραβάσεις
-
Δεν περναω καλα πλεον πισω απο το τιμονι...Εχω γινει πολυ νευρικος και γενικα ειμαι στην τσιτα ολη την ωρα...
Εχω γινει ψειρας (δλδ ο μπρστινος του μπροστινου μου ω μπροστινε 100 μετρα μπροστα δεν βγαζει φλας ας πουμε ) και γω νευριαζω...Περπαταω πεζος και παρατηρω αν τα αυτοκινητα βγαζουν φλας,σταματανε στα στοπ κλπ..σαν εμμονη...μια ψυχολογια σκατα...Χθες γυρνωντας απο Πατησιων διαπληκτιστικα με 2-3 ταριφες που μπαινοβγαιναν στην λεωφορειολωριδα...λες και γω θα φτιαξω τον κοσμο κανω...το θεμα ειναι οτι το ξερω και ολο λεω να ειμαι ηρεμος αλλα δεν μπορω...
Κανενας ψυχολογος??
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Κανενας ψυχολογος??Μην ανησυχείς, φυσιολογικός είσαι
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Το θέμα είναι ότι -ειδικά- στην πόλη δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να πηγαίνουν όλοι προσεκτικά. Αν οδηγείς πολύ γρήγορα, αυξάνεις γεωμετρικά την πιθανότητα να τρακάρεις με κάποιον που οδηγούσε απρόσεκτα.
Τα όρια ταχύτητας εντός πόλης είναι χαμηλά ακριβώς επειδή γίνονται διάφορα...
Καλό είναι να τα τηρούμε ώστε να αποφεύγονται τα χειρότερα.... αλήθεια, πόσοι τηρούν το όριο των 50 και πόσοι μετά γκρνιάζουν ότι τους πετάχτηκε κάποιος απο ένα στενό;
Ναι μεν, αλλα ο τυπος δεν πεταχτηκε απο στενο, αλλα εκανε αναστροφη σε σημειο που απαγορευεται, σφαζοντας κοκκινο....
-
Xθες ειδα ενα τετοιο ζωο αλβανικης καταγωγης(τετοια νουμερα ειχε η μπεμπα),ειμαι στο 32 και επιστρεφω Ευοσμο,στο φαναρι επι της Λαγκαδα σταματημενο το λεωφορειο για να στριψει αριστερα,ερχεται σε μια στιγμη η εν λογω μπεμπα διπλα απο δεξια.
Ο κυριος κρατουσε ενα αδειο πακετο τσιγαρα στα χερια του,το οποιο βεβαια δεν το πεταξε ξεκαθαρα στον δρομο αλλα μουλοχτα-μουλοχτα το κρατουσε κοντα στον καθρεπτη και σε καποια στιγμη το αφησε να γλυστρισει σιγα προς τα κατω μην τον δεις κανεις.
Ετσι μου ηρθε εκεινη την στιγμη να πω στον οδηγο του λεωφορειου ανοιξε λιγο την πορτα για να κατεβω και να του το πεταξω παλι μεσα στα μουτρα του, μιας και ειχε ακομη ανοικτο το παραθυρο αλλα συγκρατηθηκα.
Αναλογα τετοια ζωα υπαρχουν και σε εμας και δεν ειναι χαρακτηριστικο φυλης. -
Ψιλοσχετικό: Το καλύτερο με αυτούς που πετάνε σκουπίδια κάτω, είναι να τα σηκώνεις και να τους τα δίνεις λέγοντάς τους 'Με συγχωρείτε, σας έπεσε!' Κανά 2 φορές που το έκανα πράξη, για πότε το πετάξανε το σκουπίδι τους στον κάδο... Είχαν και μια φάτσα κατακόκκινη από ντροπή
-
Αρκεί να μη βρεθεί κανένας εξυπνάκιας και σου πει 'δε μου έπεσε τίποτα' και σου μείνει το σκουπίδι στο χέρι.
-
η σε καποιον μεγαλης ηλικιας αμα βγαλεις ακρη ελα να μου το πεις
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ναι μεν, αλλα ο τυπος δεν πεταχτηκε απο στενο, αλλα εκανε αναστροφη σε σημειο που απαγορευεται, σφαζοντας κοκκινο....Το ίδιο κάνει, πάλι ισχύει αυτό που έγραψε ο Λάππας.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν περναω καλα πλεον πισω απο το τιμονι...Εχω γινει πολυ νευρικος και γενικα ειμαι στην τσιτα ολη την ωρα...
Εχω γινει ψειρας (δλδ ο μπρστινος του μπροστινου μου ω μπροστινε 100 μετρα μπροστα δεν βγαζει φλας ας πουμε ) και γω νευριαζω...Περπαταω πεζος και παρατηρω αν τα αυτοκινητα βγαζουν φλας,σταματανε στα στοπ κλπ..σαν εμμονη...μια ψυχολογια σκατα...Χθες γυρνωντας απο Πατησιων διαπληκτιστικα με 2-3 ταριφες που μπαινοβγαιναν στην λεωφορειολωριδα...λες και γω θα φτιαξω τον κοσμο κανω...το θεμα ειναι οτι το ξερω και ολο λεω να ειμαι ηρεμος αλλα δεν μπορω...
Κανενας ψυχολογος??
Το ότι δεν έχουμε (γιατί παρομοίως συμπεριφέρομαι και εγώ) γίνει ένα με την κοιμισμένη μάζα που έχει αφήσει τον κάθε κάφρο να κάνει ότι γουστάρει, μετατρέποντας τους δρόμους μας σε ζούγκλα, δεν νομίζω ότι συνιστά ψυχολογικό πρόβλημα. Μακάρι να είχαμε όλοι την ίδια συμπεριφορά, γιατί με μια φορά καντήλια μπορεί να ζήσει κάποιος αλλά αν τον βρίζουν συνέχεια; Τώρα, αν θα πέσουμε ποτέ σε κανά ψυχάκια...
-
Και πιο παλια ημουν ετσι αλλα τωρα εχει παραγινει...και δεν ειναι και οτι καλυτερο να οδηγας οντας στην τσιτα (με την κακη εννοια) και με εκνευρισμο...Χθες παραλιγο να γινω μακαριτης επειδη μπηκε μια μπροστα μου χωρις φλας ψιλο αποτομα και γω απασχολημενος να της παιζω φωτα κλπ κλπ παραλιγο να καρφωθω πισω της επειδη η λωριδα ειχε φρακαρει και σχεδον το κοκαλωσε...(πηγα αναψα κερακι)..
Μαζεμενος θυμος,οργη κλπ δεν κανει καλο..Εκει θελω να εστιασω εγω...Τεσπα θα πρεπει να τα βρω με τον εαυτο μου..
-
Βρε μπας και φταίει ο Alonso ???
-
Τι το ψάχνεις, δύο φορές βγήκα με το αυτοκίνητο μέσα στο Βόλο χθες, 2 φορές θα με τρακάρανε... Τη μία σε κεντρικότατο δρόμο παππούς με Micra από τη δεξιά λωρίδα στρίβει σε αριστερό δρόμο κόβοντάς με στη μέση και αν δεν τον είχα δει ότι είχε το χέρι στο τιμόνι με σκοπό να στρίψει θα έπεφτε πάνω μου αφού ούτε φλας ούτε τίποτα (εγώ ήμουν στα αριστερά του) και τη δεύτερη αργότερα το βράδυ που αλβανοί με παλιό Ibiza σφάζουν καραμπινάτο τρίγωνο προτεραιότητας και πώς μου ρθε επιφοίτηση και λέω λίγο πριν 'ας κόψω γιατί ποτέ δεν ξέρεις μ'αυτούς εδώ' και πάνω που βάζω το πόδι στο φρένο και κάνω σινιάλο με τα μεγάλα στη διασταύρωση πετάγονται οι αλβανοί σανίδα! Γλίτωσε από ολική το Corsaκι κι εγώ παραλίγο να πάθω καρδιά
Κι αυτό συμβαίνει τουλάχιστο μια φορά τη μέρα Αναρωτιέμαι πώς δε σκοτωνόμαστε ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι -
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=72366&catid=6
Άλλο ένα ζώο, από Λαμία αυτή τη φορά...
-
Ο χρήστης georgets20 έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=72366&catid=6Άλλο ένα ζώο, από Λαμία αυτή τη φορά...
Με δεδομενο οτι ηταν μεθυσμενος... τι τον περιμενει απο διοικητικες κυρωσεις... (θεωρω δεδομενο οτι η ασφαλιστικη δεν θα τον καλυψει....)
-
Εντάξ , δεν ειναι εγχώριο αλλά πόσο ζώο πρέπει να είσαι για να φτάσουν τα δισκόφρενα σε αυτήν την κατάσταση?
-
Αεριζομενοι δισκοι!!!
-
το κακομαθημενο παιδακι μιας κυρατσας ανεβηκε πανω στο καπω ενος αυτοκινητου.. καθισε αναπαυτικα και επαιζε και με τους υαλοκαθαριστηρες.. η κυρατσα αμεριμνη το αφησε και οταν ηταν να φυγουν του ειπε απλα να κατεβει...
ειμαι ανθελληνας και καθε μερα επιβεβαιωνομαι...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]