-
.....ή αυτοκίνητο που κάνει θόρυβο.... Καμμια φορά τα διπλά καρμπυρατερ και η γκρουπ Ν εξάτμιση δρουν πολύ αποτρεπτικά για τους απεναντι και το σκεφτονται διπλά πριν παρανομήσουν .
-
η αμα εχεις κανα τετοιο αρμα...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Προσπαθώ να διασχίσω δρόμο στην Καλλιθέα, όχι κεντρικό, στον οποίο όμως γνωρίζω ότι έχω προτεραιότητα αφού σε όλα τα στενά που διασταρώνεται υπάρχουν STOP.
Φυσικά και πάω σιγά, Καλλιθέα είναι αυτή, δεν παίζουμε.Φτάνω στο πρώτο στενό, μηχανάκι σφάζει το STOP και περνάει, φρένα εγώ, abs λόγο κρύων ελαστικών, έναν πόντο πριν το ατύχημα.
Κορνάρω, γυρίζω αυτός, κάτι λέει αλλά ούτε που έκοψε, συνέχισε κανονικά.Φτάνω στο δεύτερο στενό βρίζοντας, κυρία με masda σφάζει πάλι το STOP και περνάει από μπροστά μου στον πόντο χωρίς να σταματήσει...
Κορνάρω πάλι και έχω αρχίσει να αφρίζω.
Λέω στο τρίτο στενό θα περάσω με 40χλμ και όποιον φούστη πάρει ο χάρος.Για καλή μου τύχη είχε λαϊκή, οπότε αναγκάστικα να κόψω για να περάσω μέσα από τον κόσμο ο οποίος κιόλας με άφησε να διασχίσω το δρόμο χωρίς να σταματήσω εντελώς...
Άι στα διάλα, ζώα...
https://www.youtube.com/watch?v=fTRMJPLmX98
φαντάζει ιδανική -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Link giati den to briskw...... Ti ekanes pali re trampoyke?
Εγω δεν εκανα τιποτα, ημουν πεζος κ μαρτυρας στο παρακατω περιστατικο:
Επιτελους συνεβει, κ συνεβει μπροστα μου. Μαλακω γραφει ΣΤΟΠ εξω απο το σπιτι μου στα @@ της, αποφευγεται το τρακαρισμα μετα κορναρισματος του εχοντα την προτεραιοτητα
Ζωογκομενα: Αι γαμησου ρε μλκ που κορναρεις.
Οδηγος με προτ.: (βγαινει απο αμαξι κ πλησιαζει παραθυρο ζωογκομενας) Περνας ΣΤΟΠ, θα γινομασταν σμπαραλια κ βριζεις επειδη σου κορναρα?
Ζωογκομενα: Ναι ρε κοπανε, εχεις προβλημα?
Οδηγος με προτ.: (Ξαναστροφη σφαλιαρα δια του παραθυρου, αστραψαν αστρακια, σαν τον τελικο του Μουντιαλ ενα πραγμα). Ξανακαν'το.
Ζωογκομενα (σε εμενα με αποβλακωμενο υφος): Με χτυπησε ο αλητης (με τονο στην φωνη του στυλ 'με χτυπησε ο αλητης ο σαρδαναπαλος ο ετσι ο μπηξε ο δειξε).
Kacey: Το ειδα κ το απολαυσα. Ξαναβρισε να σου ριξω κ εγω μια...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εμένα ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση: Έχει Γαλυφιανάκη στο Π. Ράφτη;
Ωραία είναι και τα σοροπιαστά του btwΟχι στις ΗΠΑ μόνο ...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Προσπαθώ να διασχίσω δρόμο στην Καλλιθέα, όχι κεντρικό, στον οποίο όμως γνωρίζω ότι έχω προτεραιότητα αφού σε όλα τα στενά που διασταρώνεται υπάρχουν STOP.
Φυσικά και πάω σιγά, Καλλιθέα είναι αυτή, δεν παίζουμε.Φτάνω στο πρώτο στενό, μηχανάκι σφάζει το STOP και περνάει, φρένα εγώ, abs λόγο κρύων ελαστικών, έναν πόντο πριν το ατύχημα.
Κορνάρω, γυρίζω αυτός, κάτι λέει αλλά ούτε που έκοψε, συνέχισε κανονικά.Το ίδιο ακριβώς μου τύχε και μένα σήμερα. Μόνο που στην θέση του μαλάκα ήταν μάνα σε τρικάβαλο. Το μικρό το κοριτσάκι μπροστά και το μεγάλο από πίσω. Ηλικίες παιδικό-νήπια το πολύ. Φυσικά κανένας δεν φορούσε κράνος.
Ευτυχώς πήγαινα πολύ αργά (ούτε με 20km/h) και σταμάτησα ακαριαία. Με είχε δει στάνταρ και αυτή, αλλά σου λέει που να σταματήσω να κατεβάσω πόδι και να ξαναξεκινήσω έτσι όπως είμαστε παστωμένοι. Οπότε και πέρασε.
Την κοίταξα με βλέμμα απορίας καθώς περνούσε από μπροστά μου και με κοίταξε με ένα παγωμένο μισόγελο αποδοχής της μαλακίας της.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση: Έχει Γαλυφιανάκη στο Π. Ράφτη;
Ωραία είναι και τα σοροπιαστά του btwΟχι στις ΗΠΑ μόνο ...
Αυτός είναι Galifianakis (opos ameriki)
-
Επισης, καταλαβετε ζωα οτι το φλας ειναι προθεση να αλλαξεις θεση και οχι διαταγη να σε αφησω να παρεις οποια θεση θες..
Μια ένσταση μόνο. Όταν βλέπεις ότι ο μπροστινός έχει ήδη μπει μισός στη λωρίδα και εσύ πηγαίνεις τσουλώντας μη δίνεις εντολή στους κωπηλάτες RAMMING SPEED!! επειδή σου φαγαν τη σειρά στο ΙΚΑ. Τυπικά είσαι νόμιμος αλλά επι της ουσίας είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Μην αρχίσει κανείς κανά τροπάρι για πιστή εφαρμογή του ΚΟΚ γιατί έτσι δεν θα άλλαζε κανένας λωρίδα και θα ήθελες μια ώρα σε κάθε στοπ μέχρι να αδειάσει τελείως ο δρόμος. Λογική ταχύτητα χρειάζεται μέσα στις πόλεις και λίγο νιονιό.
Σκοπός είναι να μετακινούμαστε με ασφάλεια και όχι να στουκάρουμε και να έχουμε δίκιο. -
Μαλάκας παρκαρισμένος ταρίφας άνοιξε την πόρτα του στα μούτρα μου σήμερα, καθώς κατέβαινα την κατηφορίτσα που είχε παρκάρει. Σκαρφάλωμα στο φρένο, abs, και σταμάτησα στο τσακ (βασικά έκοψα πολύ ελαφρά το τιμόνι αριστερά, αλλιώς θα είχα κόψει πόρτα και χέρι μαζί ).
Το ύφος του μαλάκα μάλλον επιθετικό παρά απολογιστικό μου φάνηκε. Ίσως να ήταν λάθος που έκοψα το τιμόνι αριστερά... -
το εγκαινιαζω κι εδω...
χτες θα γινομουν kacey...
εγω: περπαταω αμεριμνος στη μεση του πεζοδρομιου (κακως, υπαρχουν και οι ακρες)
βεσπακιας: ανεβαινει πανω στο πεζοδρομιο κι ερχεται προς το μερος μου (χωρις κρανος εννοειται)
εγω: αταραχος στην πορεια μου
βεσπακιας: ενοχλειται και κανει δεξια προς τη μαντρα πολυκατοικιας
εγω: τον κοιταζω με μισος
βεσπακιας: μα καλα, δεν με βλεπεις;;;;;;;
εγω: ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ;;;; ΜΙΛΑΣ;;;;;;
βεσπακιας: ΑΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ
εγω: εξαφανισου ηλιθιε
βεσπακιας: βρουμ βρουμ κι εστριψε στη γωνιαστο τμημα/νοσοκομειο θα καταληγαμε, ναι δεν αξιζει αλλα με τοσα νευρα και τοση προκληση δεν αντεχεται...
-
papatzas αν σκεφτείς ότι αυτό το ζώο μεγάλωσε βλέποντας άλλα ζώα, μπορεί και τον ίδιο του τον Πατέρα η κάποιο μεγαλύτερο αδελφό να κινούνται με τα δίκυκλα πάνω σε πεζοδρόμια, πεζόδρομους, πλατείες κ.λ.π. θεωρεί απόλυτα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ οτι το πεζοδρομιο είναι και για τα δίκυκλα.
-
Αυτος μεγαλωσε θεωρωντας φυσιολογικο να κανει οτι γουσταρει κ να μην λογοδοτει για αυτο, κ να ζηταει κ τα ρεστα οταν δεν του καθεται. Πολυ απλα γιατι παντα περναγε το δικο του. Στην πρωτη ξαπλα μετα απο σφαλιαρα, θα ισιωσει ή απλα δεν θα το ξανακανει απο φοβο μην του ξανατυχει ο 'τρελος'.
-
Πριν 1 εβδομάδα epic σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας.
Παππούς με παπί και προπολεμικό κράνος (αυτά που θυμίζουν κατοχή) ανεβαίνει σε πεζοδρόμιο κινούμενος με μηδενική ταχύτητα. Λίγο πιο μπροστά περπατάει μια γυναίκα μέσης ηλικίας στη μέση προς δεξιά μεριά του πεζοδρομίου. Πάει να την περάσει από αριστερά που όμως στην άκρη είχε κολωνάκια του δήμου. Και όταν φτάνει δίπλα της, αυτή δεν τον βλέπει και του χώνει αγκωνιά οπότε βλέπω τον παππού να κάνει ζεμπεκιές πρωί πρωί και στο τέλος να σαβουρώνεται σε slow motion
Ήταν τυχερός καθώς έπεσε με μηδέν χλμ και στην ουσία έπεσε το παπί καθώς ο ίδιος τελευταία στιγμή κατάφερε να παραμείνει όρθιος.
Το κορυφαίο όμως συνέβη στο καπάκι. Γυρνάει ο παππούς και της λέει τι κάνεις μωρή δεν βλέπεις ?
Κάτι που προκάλεσε το να ανοίξει ο στόμας της και να αρχίσει το πανηγύρι
Πλάκωσαν και καταστηματάρχες και άλλοι περαστικοί και αφού είδαν πως δεν χτύπησε του τα έχωσαν για τα καλά.
Ο άτιμος πάντως μου φτιαξε τη μέρα
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
το εγκαινιαζω κι εδω...χτες θα γινομουν kacey...
εγω: περπαταω αμεριμνος στη μεση του πεζοδρομιου (κακως, υπαρχουν και οι ακρες)
βεσπακιας: ανεβαινει πανω στο πεζοδρομιο κι ερχεται προς το μερος μου (χωρις κρανος εννοειται)
εγω: αταραχος στην πορεια μου
βεσπακιας: ενοχλειται και κανει δεξια προς τη μαντρα πολυκατοικιας
εγω: τον κοιταζω με μισος
βεσπακιας: μα καλα, δεν με βλεπεις;;;;;;;
εγω: ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ;;;; ΜΙΛΑΣ;;;;;;
βεσπακιας: ΑΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ
εγω: εξαφανισου ηλιθιε
βεσπακιας: βρουμ βρουμ κι εστριψε στη γωνιαστο τμημα/νοσοκομειο θα καταληγαμε, ναι δεν αξιζει αλλα με τοσα νευρα και τοση προκληση δεν αντεχεται...
που να δεις οταν μερικοι ερχονται απο τα δεξια στα λεωφορεια την ωρα που κατεβαινεις... εκει λες ενα SPARTA του χωνεις μια ετσι οπως ερχεται και τον αφηνεις εκει..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
που να δεις οταν μερικοι ερχονται απο τα δεξια στα λεωφορεια την ωρα που κατεβαινεις... εκει λες ενα SPARTA του χωνεις μια ετσι οπως ερχεται και τον αφηνεις εκει.. -
-
Παρόμοιο μου έτυχε και μένα χτες με έτερο βεσπάκια. Περπάταγα στο πεζοδρόμιο μετά απο περίπτερο για αγορά αναψυκτικών και τον βλέπω να έρχεται απο μακρυά γιατί το στενό είχε φρακάρει λόγω φυσιολογικής κινησης.
Δεν κάνω στην άκρη , συνεχίζω να περπατάω κανονικα. Λίγο πριν πλησιάσει κοντά το βλέπω έτοιμο να ανοιξει το στόμα αλλα το μετάνιωσε βλεποντάς με να σφίγγω το χέρι στην σακούλα με τα αναψυκτικά σαν να είχα προθεση να το χρησιμοποιήσω σαν μέσο για έλεγχο πλήθους.... Τελικά εκατσε τοιχο τοίχο , πέρασα και συνέχισε χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο...
-
ΖΩΟ η 50χρονη οδηγός Α4 η οποία (είχε και παιδί μπορστά χωρίς ζώνη) αφού πήγε να σφάξει STOP και να πέσει πάνω μου, ούρλιαξε από το παράθυρο το κλασσικό 'που πας ρε μαλάκα;' ...
Κοκκάλωμα το αμάξι επιτόπου κ κάνω να κατέβω κάτω (δεν θα το έκανα αλλά ήθελα να κόψω αντίδραση). Ενα παληκάρι που ήταν δίπλα της με σκούτερ της λέει ' φύγε να σωθείς έκανες μαλακία, είχες STOP' και βλέπεις το Α4 να φεύγει μαλλιοκούβαρα.
Γέλαγα μαζί με τον σκουτεράκια για ένα 10λεπτο που λέει ο λόγος.
-
Απορία μου:
Τύποι (και τύπισσες) με ολοκαίνουρια αυτοκίνητα, κινούμενοι ανάμεσα στο (διαρκώς αυξανόμενο) πλήθος αυτοκινήτων σε κακή κατάσταση (τρακαρισμένα-σκουριασμένα, με σπασμένους καθρέφτες -φώτα), πώς τολμάνε να οδηγούν σε δρόμους με πυκνή κυκλοφορία στο κέντρο της ΑΘήνας, αλλάζοντας συνεχώς λωρίδες, κάνοντας σφήνες, πιέζοντάς σε να τους αφήσεις να χωθούν?
Δεν το καταλαβαίνουν ότι ο άλλος , είτε γιατί έχει δίκηο, είτε γιατί είναι ζηλιάρης που αυτός δεν έχει και ο άλλος έχει (λεφτά???-καινούριο αυτοκίνητο???), μπορεί επίτηδες να τους την 'μπουμπουνίσει' και θα έχει και δίκιο κατά ΚΟΚ.
Το δικό τους μπ@@λο είναι, το καινούριο όμως ο ιδιοκτήτης του δεν το σέβεται??? Γιατί 'προκαλεί'?
Ή μήπως θέλει να μας πεί 'Κάντε άκρη φτωχαδάκια, γιατί ..... έρχομαι' ??? -
Δεν τους νοιαζει (συνηθως γιατι δεν τα εχουν πληρωσει αυτοι).
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]