-
Ε τωρα κ εσεις, ειπαμε, αφου τα εχεις σκασει χοντρα για το αμαξι, ΠΡΕΠΕΙ να πληρωνεις το πλυσιμο του ακριβοτερα, κ ας το πλενουν καλα κ με 5 ευρω...
-
Εγω γιατι δινω 10€ μεσα εξω?? Μου φαινεται παω σε ακριβο πλυντηριο!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγω γιατι δινω 10€ μεσα εξω?? Μου φαινεται παω σε ακριβο πλυντηριο!Και γω τόσα δίνω (μια φορά το 5-μηνο ). Τόσα παίρνουν όλοι πάνω-κάτω.
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Η λογικη μου ειναι οτι πηγαινει και το πλενει εκει που εγω και εσυ εχουμε ηθικους ενδοιασμους για το κατα ποσο ειναι σωστο να μας πλυνουν το αμαξι για ψιχουλα και με παρανομα λεφτα (χωρις αποδειξη) ταλαιπωροι λαθρομεταναστες και μαλιστα αποφευγουμε ως ανθρωποι με καποιους ηθικους φραγμους να παμε εκει, που στην τελικη για εμας τα 5 ευρω που γλιτωνουμε ειναι σαφως πιο σημαντικα για εμας απ οτι για αυτον.
Δεν ειπα να το παει σε ακριβο μερος. Ειπα να το παει στο πιο φτηνο νομιμο μερος.
Δηλαδή για να καταλάβω εσύ πριν πας κάπου ελέγχεις τη νομιμότητα των εργαζομένων;
Η στοιχειώδης ευαισθησία επιβάλλει τουλαχιστον να αποφεύγεις μέρη που είναι ξεκάθαρο πως είναι παράνομα.
Γιατί το μετανάστες = παράνομοι και για ένα κομμάτι ψωμί δεν ισχύει απαραίτητα.
Το 'για ένα κομμάτι ψωμί' ισχύει σχεδόν πάντα. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι κάποιος προσλαμβάνει μετανάστες για να δείξει ότι είναι αντιρατσιστής.
Και ακόμα και έτσι να είναι,γιατί πρέπει να το σκεφτεί έτσι ένας κάτοχος ακριβού αυτοκινήτου;
Έχεις δίκιο. Οι ιδιοκτήτες ακριβών αυτοκινήτων είναι οι τελευταίοι από τους οποίους περιμένεις κοινωνική ευαισθησία.
Δεν μπορώ να καταλάβω την σύνδεση ανάμεσα στην όποια ευαισθησία απέναντι σ αυτούς που δουλεύουν παράνομα ή για ένα κομμάτι ψωμί και στην κατοχή ακριβού αυτοκινήτου.Κι αν είναι όντως ταλαίπωροι οι μετανάστες καλύτερα να πάει εκεί για να συνεχίσει να έχει δουλειά ο μετανάστης.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις κι εσύ ο ίδιος πού πάσχει η λογική 'ενισχύω τον εκμεταλλευτή για να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τον εργαζόμενο'.
Έτσι κι αλλιώς ο βενζινάς βγάζει και από αλλού εκτός από το πλύσιμο. -
Με καλυψε ο Koulis. Τωρα αν συνεχιζετε να επαναλαμβανετε την καραμελα 'επειδη εχει ακριβο αμαξι δε σημαινει οτι πρεπει να πληρωσει ακριβα το πλυσιμο' υπεκφευγετε της ουσιας του πραγματος οποτε δεν εχει νοημα να τα πουμε παλι απ την αρχη
-
Αν δεχτώ την λογική πως όσοι πελάτες πάνε στο συγκεκριμένο πλυντήριο ενισχύουν τον εκμεταλλευτή τότε φίλτατε Kapami θα έπρεπε να γράψεις πως είναι όλοι ζώα και όχι μόνο ο κάτοχος του ακριβου αυτοκινήτου.Πιστεύω να είναι κατανοητό πως το αφεντικό μπορεί να είναι εκμεταλλευτής ανεξάρτητα από την εθνικότητα του υπαλλήλου.Καταλαβαίνετε πόσο ρατσιστικός είναι ο ισχυρισμός πως οι κάτοχοι ακριβών αυτοκινήτων δεν έχουν ευαισθησίες.Και λίγο παράξενος για κάποιους που νοιάζονται για τα δικαιώματα των μεταναστών.
-
Για να πω την αλήθεια και έμενα μου κάνει κάπως το όλο σκηνικό με την SLK 55 AMG...παρόμοια περίπτωση είναι αυτοί μιας οικογένειας που ενώ έχει 4 αυτοκίνητα από τα οποία τα δυο είναι ακριβά (BMW X5 και Audi A5 cabrio) δεν έχουν κανένα πάρκινγκ για αυτά! Μάλιστα ο γιος της οικογένειας γίνεται συχνά ζώο παρκάροντας όλο το Α5 πάνω στο πεζοδρόμιο.
Όποτε περνώ από εκεί πάντα αναρωτιέμαι πως σκέπτονται σε αυτή την οικογένεια -
Σαν κλασσικοί Έλληνες 'ταγράφωόλασταcojonesμου'?
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Αν δεχτώ την λογική πως όσοι πελάτες πάνε στο συγκεκριμένο πλυντήριο ενισχύουν τον εκμεταλλευτή τότε φίλτατε Kapami θα έπρεπε να γράψεις πως είναι όλοι ζώα και όχι μόνο ο κάτοχος του ακριβου αυτοκινήτου.Πιστεύω να είναι κατανοητό πως το αφεντικό μπορεί να είναι εκμεταλλευτής ανεξάρτητα από την εθνικότητα του υπαλλήλου.Καταλαβαίνετε πόσο ρατσιστικός είναι ο ισχυρισμός πως οι κάτοχοι ακριβών αυτοκινήτων δεν έχουν ευαισθησίες.Και λίγο παράξενος για κάποιους που νοιάζονται για τα δικαιώματα των μεταναστών.Αυτό που είπα(οι κάτοχοι ακριβών αυτοκινήτων είναι οι τελευταίοι από τους οποίους περιμένεις κοινωνική ευαισθησία) δηλώνει πως είναι λιγότερο πιθανό κάποιος κάτοχος ακριβού αυτοκινήτου να επιδείξει ευαισθησία. Η πιθανότητα δεν έχει καμμία σχέση με ρατσισμό. Με την ίδια λογική, είναι ρατσιστικό αν πεις πως οι μαύροι είναι πιο πιθανό να γίνουν καλύτεροι σπρίντερ από τους λευκούς.
Αν εσύ θεωρείς πως η αντισοιχία πλούσιος=κοινωνικά ανάλγητος(σε γενικές γραμμές) είναι ρατσιστική, υποθέτω πως και ο Marx ήταν ρατσιστής.
Τέλος
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Αυτό που είπα(οι κάτοχοι ακριβών αυτοκινήτων είναι οι τελευταίοι από τους οποίους περιμένεις κοινωνική ευαισθησία) δηλώνει πως είναι λιγότερο πιθανό κάποιος κάτοχος ακριβού αυτοκινήτου να επιδείξει ευαισθησία. Η πιθανότητα δεν έχει καμμία σχέση με ρατσισμό. Με την ίδια λογική, είναι ρατσιστικό αν πεις πως οι μαύροι είναι πιο πιθανό να γίνουν καλύτεροι σπρίντερ από τους λευκούς.
Αν εσύ θεωρείς πως η αντισοιχία πλούσιος=κοινωνικά ανάλγητος(σε γενικές γραμμές) είναι ρατσιστική, υποθέτω πως και ο Marx ήταν ρατσιστής.
Τέλος
Γιατί ποιος σου είπε πως συμφωνώ με τον Μαρξ ; Δηλαδή είναι το ίδιο κάποια κληρονομικά γενετικά χαρακτηριστικά με τη κοινωνική συμπεριφορά ; Επειδή όμως είμαστε όπως είπες κι εσύ εγώ είχα ένσταση ως προς τον χαρακτηρισμό γύφτουλας και βάλαμε τώρα το Μαρξ στην κουβέντα και θα το πάμε σε λίγο και σε κοινωνικο οικονομική ανάλυση και βαριέμαι οπότε over and out από εμένα .
-
Γύφτουλας και λιθαρακι του παρακρατους και της παρακμης είναι οποιοσδηποτε πηγαινει το αυτοκινητο του στο συγκεκριμενο 'πλυντηριο', το οποιο δεν εχει ουτε ταμειακη μηχανη.Απλως ο συγκεκριμενος δειχνει οτι του περισσευουν κατι που τον κανει λιγο πιο γυφτουλα απ τον μεσο γυφτουλα που αντε να πεις οτι κανει μια τετοια επιλογη γιατι δεν βγαινει οικονομικα (οχι σαν δικαιολογια αλλα σαν αιτιολογια).
end of story
-
Είστε off topic οπότε να λήξει εδώ καλύτερα
-
Κινουμαι σε διπλοδρομο αλλα παρα πολυ στενο. Βλεπω αμαξι να κατεβαινει το στενο οποτε παω να κανω στην ακρη, την ιδια ωρα παει κι αυτος να κανει στην ακρη... Εγω εχω περισσοτερο χωρο κι ευκολια, παιζω φωτα για να το καταλαβει και να ερθει. Και μια εξυπνη με ενα Smart που εχει στριψει εκεινη την στιγμη απο πισω μου νομιζε οτι ολοι της ανοιγουμε δρομο, περναει απο διπλα μου και αναγκαζει τον αλλον να περιμενει και να μην ξερει τι να κανει, αφου συνεχισε ακαθεκτη να ανεβαινει το στενο...
-
έλεος ρε που κάθεστε και ασχολείστε με το πού πλένει το αμάξι του ο καθένας. όπου γουστάρει. εγώ το πλένω με τα χεράκια μου
-
Εγκληματικό ζώον ο νταλικέρης που πήγαινε με 110 στην αριστερή λωρίδα της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα απόγευμα εργάσιμης ημέρας. Εκείνη την ώρα, λόγω των συνθηκών, κανένα Ι.Χ. δεν πήγαινε πάνω από 100, με αποτέλεσμα να κοντέψει να στουκάρει σε μπροστινό του αυτοκίνητο. Διευκρινίζω πως δε μιλάμε μόνο για τον τράκτορα, αλλά για τράκτορα+βαγόνι...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Εγκληματικό ζώον ο νταλικέρης που πήγαινε με 110 στην αριστερή λωρίδα της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα απόγευμα εργάσιμης ημέρας. Εκείνη την ώρα, λόγω των συνθηκών, κανένα Ι.Χ. δεν πήγαινε πάνω από 100, με αποτέλεσμα να κοντέψει να στουκάρει σε μπροστινό του αυτοκίνητο. Διευκρινίζω πως δε μιλάμε μόνο για τον τράκτορα, αλλά για τράκτορα+βαγόνι...Γενικα μεγαλη προσοχη στην Ακτη Δυμαιων..
Κυριακη του καρναβαλιου εχω τελειωσει τη δουλεια κατα τις 7 το πρωι και πιανοντας Αγιου Ανδρεου απο την Ακτη Δυμαιων μετα την παρατεταμενη δεξια στροφη παραβιαζει το stop φορτηγο-πλατφορμα της ΕΛΠΑ κινουμενη με 80-90 επι της Αγιου Ανδρεου..Επισης μεγαλη προσοχη στους φορτηγατζηδες που πανε για λιμανι επι της νεας εθνικης στη πατρα..Προκειμενου να μη πουν οι μεταναστες στα φορτηγα τους παραβιαζουν συχνοτατα κοκκινα..Εχω πετυχει παρα πολλα σκηνικα τελευταια..
-
Πάρτε έναν ωραίο τετρακουνητο ακόμα:
-
Από την περίπτωση να το βάλει παράλληλα στο πεζοδρόμιο και να κλείσει τελείως τη γωνία = χώρος να περνάνε οι πεζοί, καλύτερα που το έβαλε έτσι. Άλλωστε, το πεζοδρόμιο είναι πολύ φαρδύ. Περισσότερο εμποδίζουν οι μηχανές (ένα καρότσι αναπήρου πχ), παρά το 4χ4.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
1/3 τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, 10/3 σήμερα βεβαιώθηκαν οι πρώτες κλήσεις
Sent from my HTC using Columba palumbus, cousin of pigeon.
Σήμερα πάλι η ίδια κατάσταση της φώτο...
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Από την περίπτωση να το βάλει παράλληλα στο πεζοδρόμιο και να κλείσει τελείως τη γωνία = χώρος να περνάνε οι πεζοί, καλύτερα που το έβαλε έτσι. Άλλωστε, το πεζοδρόμιο είναι πολύ φαρδύ. Περισσότερο εμποδίζουν οι μηχανές (ένα καρότσι αναπήρου πχ), παρά το 4χ4.Ευχαριστώ.
Ποιο πεζοδρόμιο?? Οι μηχανές βρίσκονται μεσα στα ορια του οικόπεδου της οικοδομής (πισω απο την οικ. γραμμή) οποτε μπορούν να το κάνουν οτι θέλουν, χτίσουν κλείσουν κλπ! ασχετα αν το εχουν ετσι ελεύθερο!
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]