-
Τελικα κανει σε 12'' το 0-100 το Bravo ή οχι; Γιατι κατι τετοιο διαβασα πριν κατι σελιδες...
-
Για ξερο 9αρι το κοβω
-
Πάει κόπιες δηλαδή με Mazda 6?
-
Απλα καπου αναφερθηκε το 12''... Το οποιο ισχυε για καποιο αυτοματο 4ταχυτο που δεν ξερω αν πουληθηκε στην Ελλαδα βεβαια...
-
Τι λέτε πως θα γίνει στη Συρία; Θα πέσει ο Άσαντ ή όχι;
Το παραπάνω σχόλιο είναι το ίδιο σχετικό με την συζήτηση για το αν το Bravo είναι πιο γρήγορο από την Καρίνα.
-
φοβερό μεσαιο οικογενιακό το Βράβο.
έλεος ρε σεις, πραγματικά δεν εχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε;
-
Εγω λεω να βαλουμε στην συγκριση και το Lupo, που με τα 75 αλογα μπορει να τα παταει κι ολα αυτα που ειπαμε στο κατω κατω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Tιποτα απολυτως φυσικα. Δεν ανεφεραν δικη τους δοκιμη με μπραβο απ ο,τι θυμαμαι.Απλα ο αλεξανδρος ειπε οτι με xedos του θειου του (?) δεν ειχε προβλημα και με δυνατοτερα αυτοκινητα του μπραβο.Σ ενα πατημα 400 μετρων το δυνατοτερο ΟΥΤΕ ΚΑΝ ειναι σιγουρο οτι θα περασει μπροστα.
Δεν καταλαβαινω το νοημα βεβαια της ερωτησης σου. Η μαλλον ψιλοκαταλαβαινω,θεωρεις οτι ειμαι ψωνιο με το μπραβο ε;Εγώ έχω Xedos. H Dedra 1800 ήταν του θείου και έχουν γίνει οι σχετικές κοντρίτσες μεταξύ τους.
Πάντως πριν είδα να λες ότι το Xedos όντως πετάγεται μπροστά, οπότε δε διαφωνούμε σε αυτό τουλάχιστον.
Εδώ να συμπληρώσω ότι το Bravo το είχα αδικήσει καθώς το νόμιζα για πιο αργό από τα νούμερα που έβαλε ο Γρηγόρης. Όπως είπαν οι άλλοι όμως, δεν είναι καν μεσαίο οπότε τζάμπα η συζήτηση.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εγω λεω να βαλουμε στην συγκριση και το Lupo, που με τα 75 αλογα μπορει να τα παταει κι ολα αυτα που ειπαμε στο κατω κατω...Mπα... δεν....
Κάτι που μου έκανε εντύπωση κάτι σελίδες πριν: τόσο χάλια ήταν η Ε36 αναρτησιακά δηλαδή?
-
Τι λες βρε Ταύρε
Του φίλου μου 1.4 και πετάει κυριολεκτικά
Sorry για το -
Mήπως είναι με τα 100?
-
Bεβαίως Ε36 1400 δεν υπήρξε αλλά καλή καρδιά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mήπως είναι με τα 100?Δεν έχει έκδοση με 100 βρε.Πόσες φορές θα το πούμε?
Δεν ξέρω πάντως μια φορά σε πατήματα με άλλους φίλους με σβέλτα 1.6 μετα το 2000 ρίχνει ξύλο το τριμπούρδελο (μιλάμε για κόντρες μέχρι τα 100 χλμ γιατί μετα πέφτει ατέλειωτο ξύλο ακόμα κι απο το βαρκοειδές το δικό μου ) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Mήπως είναι με τα 100?
Δεν έχει έκδοση με 100 βρε.Πόσες φορές θα το πούμε?
Δεν ξέρω πάντως μια φορά σε πατήματα με άλλους φίλους με σβέλτα 1.6 μετα το 2000 ρίχνει ξύλο το τριμπούρδελο (μιλάμε για κόντρες μέχρι τα 100 χλμ γιατί μετα πέφτει ατέλειωτο ξύλο ακόμα κι απο το βαρκοειδές το δικό μου )Μας περιγραφεις slow motion κοντριτσες??
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δυστυχως δεν εχω τα τοσο παλαια περιοδικα, στην Αθηνα, για να παραθεσω τιμες 0-400m και 0-1000m, για
το πολυσυζητημενο Bravo vs Carina E.
Στις τυπικες μετρησεις παντως των 0-100km/h και στις ρεπριζ των 80-110km/h τα πραγματα συμφωνα με τις μετρησεις των 4τροχων εχουν ως εξης:Bravo 103ps
0-100km/h - 10,5sec , 80-110km/h - 6,5 με 3η, 9,5 με 4η, 12,4 με 5ηCarina E 115ps
0-100km/h - 10,0sec , 80-110km/h - 6,0 με 3η, 9,1 με 4η, για 5η δεν αναφερει στην ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη.
Αντι αυτου παραθετει το 0-1000m σε 31,2sechttp://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=1637
(Bravo 1.6 vs Golf 1.6)http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=2753
(Mondeo 1.6 vs Primera 1.6 vs Peugeot 405 1.6 vs Carina E 1.6)Sorry για το offtopic...
όπα όπα... μήπως δεν είχε τόσο άδικο ο πάσχος
οι διαφορές τους είναι στο όριο του οδηγού, σφάλματος -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Mήπως είναι με τα 100?
Δεν έχει έκδοση με 100 βρε.Πόσες φορές θα το πούμε?
Δεν ξέρω πάντως μια φορά σε πατήματα με άλλους φίλους με σβέλτα 1.6 μετα το 2000 ρίχνει ξύλο το τριμπούρδελο (μιλάμε για κόντρες μέχρι τα 100 χλμ γιατί μετα πέφτει ατέλειωτο ξύλο ακόμα κι απο το βαρκοειδές το δικό μου )Με εργοστασιακό 12 για τα 100, δεν το λες και οτι βάζει φωτιά στην άσφαλτο.
Άλεξ μπερδεύτηκες, για το lupo λέγαμε.
Τεσπα, τέλος το οτ. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
όπα όπα... μήπως δεν είχε τόσο άδικο ο πάσχος
οι διαφορές τους είναι στο όριο του οδηγού, σφάλματοςΕγω ομως ειχα (εχω) το μπραβο και τη delta και απο τα πρωτα ανοιγματα που εκανα ηταν με καρινα και ξεντος (μπορντω 1600αρια και τα 2) και με πριμερα (το οποιο πηγαινε καλυτερα απο τα προαναφερθεντα).Οποτε μαλλον εσυ εισαι λιγο οφφ μιας και τα συγκεκριμενα πατηματα εχουν γινει πολλακις και σε διαφορετικες μερες.. ** Το μπραβο απλα ΒΙΑΖΕ ενω η delta απλα εκανε ερωτα**.Ξαναλεω,υπαρχουν βιντεακια (οχι στην κατοχη μου δυστυχως αλλα μπορω να τα βρω αν ακομα αμφιβαλλεις) Μουμπλε μουμπλε επειδη μπορει να πεις για οδηγο κουλαδι κλπ η καρινα ειδικα πατησε με 3 διαφορετικους την ιδια μερα.
Τεσπα,μην ειστε κικιζες και μην πιστευετε ο,τι γραφουν τα περιοδικα.Μπορει να μην ανηκουν στην ιδια κατηγορια (ασχετο αυτο μιας και εχουν ιδιο βαρος) αλλα σχεδον οτιδηποτε ιταλικο στα 1600 εκεινης της εποχης αφηνε ετη φωτος πισω (για να μην πω πολλαπλα συμπαντα) την καρινα,το πριμερα, το ξεντος το μοντεο ( ) και γενικα ολα αυτα τα ιδια.Evidence based αυτα που λεω και με βιντεο. Μπορει κανεις να κοιταξει τη delta (σιγα τις διαφορες με τη dedra) η το...(τι πρωτοτυπο) bravo.. Οποτε μαλλον ειναι λιγο υπερβολικος ο ντριφτης.Ισως του κατσε κανα μπουκωμενο η οτιδηποτε τελος παντων που δεν βηματιζε.
αυτό που κάνω μάλλον ονομάζεται φορουμική διαστροφή, κι αυτά που ποστάρετε παραμύθια της χαλιμάς red monster.
αλλά σιγά μη μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τί έγραψε ο πάσχος, είδες japan vs italy και χάρηκες
-
ρε ντριφτερ , μη γίνεσαι σπαζα@@δης ...
οι διαφορές είναι μικρές και καλύπτονται από κακή συντήρηση , οδηγό λάστιχα κλπτο συμπέρασμα είναι οτι τα αυτοκινητα είναι σχεδόν ισοδύναμα , άρα η αληθεια είναι κάπου στη μέση , ούτε ο πάσχος ούτε εσύ...
εγώ @@ριες δεν λέω , αν διαβαζες πιο προσεκτικά , χωρίς να έχεις την διάθεση να βρεις κομμάτια για να μου την πεις , θα έβλεπες οτι ΕΧΩ αυτο το μοτέρ σε άλλο σκαρί και μόνο δυνατό δεν το χαρακτηρισα , δεν έχω ιδέα τι κάνει το μπράβο και δεν τοποθ επι αυτού
-
Eγώ ήμουν απόλυτα σαφής και αναφέρθηκα στην Dedra με τα 90 άλογα, λέγοντας ότι σέρνεται. Επ αυτού γράφτηκαν πολλά χαρωπά, ξεκινώντας απ το πιο αξιοσέβαστο 1600άρι μέχρι τις επιδόσεις ala pasxos
Ο πάσχος στη συνέχεια μας έβγαλε το bravo ότι αφήνει πίσω έτη φωτός τα carina, xedos. (για να μην ασχοληθώ με τις ισοδυναμίες delta-dedra κλπ)
εσύ μας λες ότι ο πάσχος δέν έχει άδικο και μας πετάς και τα :σιφτυ:
Σου παραθέτω ΤΙ έχει γράψει ο πάσχος και μου λες οτι ψάχνω για να στην πωκαλή cuore
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όμορφο σχέδιο αλλά ανάρτηση χάλια......
+1 ...ίσως από τις χειρότερες 3άρες.
-1
Τις θέλετε και τις γράφετε αυτές τις μπούρδες?Υποτίθεται ότι και οι 2 ξέρετε από αυτοκίνητα, και μιλάτε για αυτοκίνητο προ 20ετίας
Ποια ήταν καλύτερη 3άρα στοκ δηλαδή, η Ε30 ή η Ε21 (αναλογικά με την εποχή της πάντα...)?
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s