-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
nikosgr123 δωσε μας περισσοτερα χαρακτηριστικά για τι αμαξι θελεις, σε σχεση με επιδοσεις, στησιμο-συμπεριφορα, αποσταση απο το εδαφος, cabrio-κουπε-super miniγια τα υβριδικά συμφωνω με τους προλαλήσαντες
θα σου προτεινα RCZ αλλα ξεφευγει για λιγο απο το χρηματικό οριο που εχεις θεσει
Αν και το Α1 , απ' ότι φαίνεται, θα είναι η τελική μου επιλογή, γενικώς ψάχνω ένα νεανικό αυτοκίνητο ή σε ύφος Α1 και όπελ αστρα ή κάποιο καλό κάμπριο, πράγμα δυσεύρετο στα 'κυβικά' μου.
-
Ο χρήστης nikosgr123 έγραψε:
Ο πρυπολογισμός είναι ως 28.000 ευρώ ες ελληνικές τιμες (θα αγορασθεί το αυτοκίνητο από εξωτερικό και αφορολόγητο).Πόσο δηλαδή θα σου κοστίσει κάποιο που στην Ελλάδα κοστίζει 28.000?
-
Άπ'ότι βλέπω το Α1 είναι για μένα πιο όμορφο σχεδιαστικά (έστω και λίγο) απο όλα τα Α3 .
Αν βάλουμε και την ποιότητα κατασκευής ,κύλισης ,πιστεύω ότι είναι καλή αγορά για σένα.Το γκάζι δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα οπότε ..χτύπατο! -
Τα φόρουμ έχει χάσει τα ανακλαστικά του. Το θρεντ είναι ανιχτό εδώ και ώρες και δεν έχει βγει ακόμη κάποιος να προτείνει ένα οποιοδήποτε Φορντ και ένας άλλος κάποιο Σιτροέν.
Δεν πάμε καλά. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τα φόρουμ έχει χάσει τα ανακλαστικά του. Το θρεντ είναι ανιχτό εδώ και ώρες και δεν έχει βγει ακόμη κάποιος να προτείνει ένα οποιοδήποτε Φορντ και ένας άλλος κάποιο Σιτροέν.
Δεν πάμε καλά.Κατσε να μεσημεριασει
-
Νίκο τι θα έλεγες για το vw scirocco 1.4 tsi από εμφάνιση φυσάει για την ηλικία σου special νομίζω.Για cabrio προτείνω 207 cc 1.6 ή και 308 cc .
-
Μηπως να παρεις το Fiat 500 το δικιλυνδρο που θα βγει??? Και πολλους ρυπους δεν βγαζει και καλες επιδοσεις εχει. (Ετσι γραφουν τα περιοδικα τουλαχιστον....)
-
Οι λέξεις σύγχρονο αυτοκίνητο και φουγάρο δεν συμβαδίζουν. Πρέπει να πάρεις κανένα χρέπι τριακονταετίας για να το πετύχεις αυτό...
Από εκεί και πέρα δες τις ανάγκες σου και προσανατολίσου αναλόγως. Το Mini Cabrio δεν έχει καμία σχέση με το Astra πχ. Πόσο χώρο χρειάζεσαι; Τί χρήση θα κάνεις (αστική, περιαστική, ταξίδια); Πόσο καλές επιδόσεις θέλεις (στα ταξίδια απαραίτητες); Έχεις οδηγικές ανησυχίες (σπορ στήσιμο κλπ); Πρώτα βλέπεις αυτά και μετά καταλήγεις στα αυτοκίνητα που σου αρέσουν αναλόγως και των χρηματων σου.
-
Μηπως να παρεις το Fiat 500 το δικιλυνδρο που θα βγει
Θα βγει 'φθηνό' για τα 28.000 ευρώ που έχει μπάτζετ. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση ενός πωλητή, το ζητούμενο είναι να του φας ΌΛΑ τα διαθέσιμα ευρά , και αν είναι δυνατόν να τον βάλεις και σε γραμμάτια κι' από πάνω.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μηπως να παρεις το Fiat 500 το δικιλυνδρο που θα βγει
Θα βγει 'φθηνό' για τα 28.000 ευρώ που έχει μπάτζετ. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση ενός πωλητή, το ζητούμενο είναι να του φας ΌΛΑ τα διαθέσιμα ευρά , και αν είναι δυνατόν να τον βάλεις και σε γραμμάτια κι' από πάνω.
Τα αλλα θα τα παρω σαν ρεστα για το ευχαριστω
-
Ε δεν πάμε καλά εδώ μέσα.Στο θρέντ της Άουντι το έχουμε βγάλει το Α1 μια π@π@ρια που κοστίζει τα κέρατα της για αυτό που είναι και εδώ το παιδί που ρωτάει, είναι έτοιμο να το πάρει....Όταν σε αυτά τα λεφτά μπορεί να πάρει Μίτο QV Πόλο ΓΤΙ να το πάρει το Α1 να κάνει τι?Να λέει ότι έχει Άουντι?
Γνώμη μου είναι (κάλλιστα μπορεί να κάνω λάθος) ή Golf/Scirocco 160 DSG ή Giullietta 170.
-
Ειναι πολλα τα αλογα για εναν αρχαριο οδηγο. Καλυτερα να ξεκινησει με κατι πιο νορμαλ μεχρι να παρει τον αερα του αυτοκινητου και να το μαθει. Το καλυτερο ειναι να ανεβαινει σταδιακα ιπποδυναμη στην καθε αλλαγη αυτοκινητου οποτε και αν ειναι αυτη. (Προσωπικη γνωμη). Επισης οταν ξεκινησει με 170 αλογα στα 18-19 στα 30 του ποσα αλογα θα εχει? 1.015 σαν την SL65 AMG? Καλος ή κακως οταν ξεκινησεις με καποιο 'μικρο' εισαι ευτιχισμενος στις επομενες μεταβασεις ενω αν ξεκινησεις απο κατι 'δυνατο' και πεσεις σε καποιο αμαξι με χαμηλοτερη ιπποδυναμη σου κακοφαινεται αφανταστα.....
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ειναι πολλα τα αλογα για εναν αρχαριο οδηγο. Καλυτερα να ξεκινησει με κατι πιο νορμαλ μεχρι να παρει τον αερα του αυτοκινητου και να το μαθει. Το καλυτερο ειναι να ανεβαινει σταδιακα ιπποδυναμη στην καθε αλλαγη αυτοκινητου οποτε και αν ειναι αυτη. (Προσωπικη γνωμη). Επισης οταν ξεκινησει με 170 αλογα στα 18-19 στα 30 του ποσα αλογα θα εχει? 1.015 σαν την SL65 AMG? Καλος ή κακως οταν ξεκινησεις με καποιο 'μικρο' εισαι ευτιχισμενος στις επομενες μεταβασεις ενω αν ξεκινησεις απο κατι 'δυνατο' και πεσεις σε καποιο αμαξι με χαμηλοτερη ιπποδυναμη σου κακοφαινεται αφανταστα.....Sorry.Πάνω στα νεύρα μου που άρχισα να διαβάζω για του Α1 δεν πρόσεξα ότι θα είναι πρώτο αμάξι.Έχεις δίκιο.Είναι πολλά τα άλογα.Είναι κρίμα ρε γαμώτο.Τώρα για το Α1 με σ τρόνικ και τον 1.4 με τους 122 ίππους και κανά έξτρα να πάει 25.000.Δεν μπορώ να το χωνέψω τι ζητάνε οι καραγκιόζηδες.
Μάλλον και εγώ για κανά κάμπριο θα πήγαινα.Ειδικά τώρα που βγήκε και το μεγκαν.Αυτό η το 308 cc.
-
Μετά από ενδελεχή έρευνα.Παίρνεις ένα Megane CC 1.4 TCE.26390 η τιμούλα του.Βάζεις το προαιρετικό πακέτο με την κάρτα Renault handsfree-ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες-αισθητήρες παρκαρίσματος
για να τρελένονται τα γκομενάκια που τα αυτοκίνητο θα κλειδώνει και θα ξεκλειδώνει μόνο του αλλά και θα παιρνει μπροστά χωρίς κλειδί(πολυ εφέ μιλάμε.Εδώ τσιμπάνε στο Fluence που έχω που είναι σκέψου οικογενειακό sedan που έχει αυτό το σύστημα.Σκέψου στο CC.) σε ένα μαύρο μεταλικο(για να κάνει αντίθεση το χρωμιομένο τμήμα του αυτοκινήτου με το υπόλοιπο).Δίνεις 28000+(δεν νομίζω για μέχρι 500 ευρώ παραπάνω να υπαρχει πρόβλημα αφού δίνεις τόσα χρήματα)και παίρνεις ένα πολύ κιμπάρικο τουτούνι με τα άλογά του τα μαύρα ημιδερματικά μπάκετ του στο εσωτερικό και την τεράστια γυάλινη οροφή του.Πρέπει να σε κάλυψα νομίζω.Για τα χρώματα και τα λοιπά κοιτάς εδώ.
http://www.renault.com.gr/cars/newMegan ... /home.html
Νομίζω πρέπει να σε κάλυψα ως προς αυτό το αυτοκίνητο.
Επίσης μπορείς να κοιτάξεις Peugeot RCZ αλλά η τιμή μετά πάει πολύ ψηλά. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μετά από ενδελεχή έρευνα.Παίρνεις ένα Magane CC 1.4 TCE.26390 η τιμούλα του.Βάζεις το προαιρετικό πακέτο με την κάρτα Renault handsfree-ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες-αισθητήρες παρκαρίσματος
για να τρελένονται τα γκομενάκια που τα αυτοκίνητο θα κλειδώνει και θα ξεκλειδώνει μόνο του αλλά και θα παιρνει μπροστά χωρίς κλειδί(πολυ εφέ μιλάμε.Εδώ τσιμπάνε στο Fluence που έχω που είναι σκέψου οικογενειακό sedan που έχει αυτό το σύστημα.Σκέψου στο CC.) σε ένα μαύρο μεταλικο(για να κάνει αντίθεση το χρωμιομένο τμήμα του αυτοκινήτου με το υπόλοιπο).Δίνεις 28000+(δεν νομίζω για μέχρι 500 ευρώ παραπάνω να υπαρχει πρόβλημα αφού δίνεις τόσα χρήματα)και παίρνεις ένα πολύ κιμπάρικο τουτούνι με τα άλογά του τα μαύρα ημιδερματικά μπάκετ του στο εσωτερικό και την τεράστια γυάλινη οροφή του.Πρέπει να σε κάλυψα νομίζω.Για τα χρώματα και τα λοιπά κοιτάς εδώ.
http://www.renault.com.gr/cars/newMegan ... /home.html
Νομίζω πρέπει να σε κάλυψα ως προς αυτό το αυτοκίνητο.
Επίσης μπορείς να κοιτάξεις Peugeot RCZ αλλά η τιμή μετά πάει πολύ ψηλά.Λογικά δεν θα υπάρχει διαφορά όμως στις επιδόσεις με το 308 cc?
-
Εγώ θα κοίταγα κατά ΜΧ-5 μεριά. Ιδανικό για τον έγκαυλο και τέλεια γκομενοπαγίδα, δύο σε ένα δηλαδής. Εγώ αν ήμουνα φοιτητής δεν θα σκεφτόμουν κάτι άλλο.
-
Στα λεφτά που δίνει είναι το ατμοσφαιρικό με τα 120 άλογα.Κατ' επέκταση καταλαβαίνεις πιο τρέχει περισσότερο.Για το Turbo θέλει περίπου 31000.Γι αυτό είπα ότι το Megane CC είναι ιδανική επιλογή σ' αυτά τα λεφτά.
-
Λόγω πισωκούνας και καλού τιμονιού ναούμ το Μαζντικό, κατά τα άλλα του λείπουν κάμποσα αλόγατα.
Αλλά είναι και πιασάρικο στο γκομενοσύστημα , τα CC λιγότερο . Αυτό που το πας, ολόκληρη επένδυση θα γίνει, να μην αποδώσει τα αναμενόμενα? -
+1 για το scirocco, νεανικο ειναι, γκαζι εχει, πισω θεσεις εχει, πουλ μουρ για τα γκομενακια εχει, οδηγικη απολαυση εχει και σιγουρα πιο ομορφο απο το αχρωμο Α1.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
για να τρελένονται τα γκομενάκια που τα αυτοκίνητο θα κλειδώνει και θα ξεκλειδώνει μόνο του αλλά και θα παιρνει μπροστά χωρίς κλειδί(πολυ εφέ μιλάμε.Εδώ τσιμπάνε στο Fluence που έχω που είναι σκέψου οικογενειακό sedan που έχει αυτό το σύστημα.Σκέψου στο CC.)
Αυτά τα γκομενάκια λες?
on topic τώρα: αν θες να ξεχωρίζεις τσίμπα εκεί ένα abarth 500αρακι cabriο να γουστάρεις
Φοιτητής αναζητεί το πρώτο του αυτοκίνητο