-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τα φόρουμ έχει χάσει τα ανακλαστικά του. Το θρεντ είναι ανιχτό εδώ και ώρες και δεν έχει βγει ακόμη κάποιος να προτείνει ένα οποιοδήποτε Φορντ και ένας άλλος κάποιο Σιτροέν.
Δεν πάμε καλά.Κατσε να μεσημεριασει
Με φωναξατε? Ελπιζω να μην αργησα!!!
Μπορεις να παρεις ενα Fiesta sport το οποιο και οικολογικο ειναι (139 gr CO2), ενιοτε και οικονομικο (καταναλωσεις μεταξυ 6,5 και 8,3 λιτρων), γρηγορο και θα σουν μεινουν και 12.000€
Εκτος απο Α1 για κοιτα και τη Μιτο (απο τον Μultiair με τα 135 αλογα και πανω) αλλα αν ειχα το budget σου τοτε θα επαιρνα Scirroco με κλειστα ματια (και δε πα να λενε ο,τι θελουν οι αλλοι για sport οδηγηση , το αυτοκινητο ειναι κουκλα!!!! ) -
Megane coupe 1.4 tce
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Να λέει ότι έχει Άουντι?ναι αν δε θες γκαζια να λες τουλαχιστον οτι εχεις audi που ειναι το κακο?
-
Hyundai Matrix ... γιατί με τόσα γκομενάκια που διαβάζω ... σε βλέπω σύντομα πολύτεκνο ... οπότε δώσε προτεραιότητα στους χώρους ...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Να λέει ότι έχει Άουντι?
ναι αν δε θες γκαζια να λες τουλαχιστον οτι εχεις audi που ειναι το κακο?
Στην νοοτροπία του (γύφτο)Ελληνα.
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Να λέει ότι έχει Άουντι?
μονο ο ελληνας εχει τη νοοτροπια του σηματος?
επισης μια τετοια επιλογη συνεπαγεται και αναλογη ποιοτητα, το οτι θα παρει καποιος μικρο αυτοκινητο δε σημαινει οτι δε θελει να εχει το πιο ποιοτικο αυτοκινητο της κατηγορια, ουτε το οτι θα δωσει 25Κ σημαινει οτι πρεπει να εχει γκαζια
δε θα σχολιασω αν αξιζει ή οχι το Α1 ή αν κανει για μενα και αν θα το επαιρνα, ομως δε μπορω να αποκλεισω οτι μπορει να καλυπτει τις αναγκες καποιου αλλου
δεν ειναι ολα ασπρα μαυρα.. και δεν μπορει να εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Να λέει ότι έχει Άουντι?
μονο ο ελληνας εχει τη νοοτροπια του σηματος?
επισης μια τετοια επιλογη συνεπαγεται και αναλογη ποιοτητα, το οτι θα παρει καποιος μικρο αυτοκινητο δε σημαινει οτι δε θελει να εχει το πιο ποιοτικο αυτοκινητο της κατηγορια, ουτε το οτι θα δωσει 25Κ σημαινει οτι πρεπει να εχει γκαζια
δε θα σχολιασω αν αξιζει ή οχι το Α1 ή αν κανει για μενα και αν θα το επαιρνα, ομως δε μπορω να αποκλεισω οτι μπορει να καλυπτει τις αναγκες καποιου αλλου
δεν ειναι ολα ασπρα μαυρα.. και δεν μπορει να εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις
Συμφωνώ με ότι λες αλλά (κατά την γνώμη μου) είναι κρίμα να δώσεις 25.000 για να μην έχεις ούτε χώρους, ούτε επιδόσεις(αντίστοιχες με αυτοκίνητα ίδιας ή και μικρότερης τιμής) αλλά μόνο ποιότητα και σήμα.
Φυσικά άμα τον άλλον δεν τον νοιάζουν αυτά εγώ πάω πάσο.Τις γνώμες μας λέμε εξάλλου.Με τα λεφτά του ο άλλος κάνει ότι θέλει....
-
ναι ουτε εγω θα τα εδινα, αλλα καποιος μπορει να τε εδινε
το χουμε ξαναπει, καμια φορα μπορει να μας εξοργιζουν οι επιλογες του αλλου, αλλα το σωστο ειναι να κανουμε μονο προτασεις και οχι να προσπαθουμε να επιβαλλουμε τη γνωμη μας , πολυ απλα γιατι ο αλλος στη τελικη ξερει τι θα τον ικανοποιησει σαν αγορα..
μονο αμα ο αλλος ειναι πολυ συγκεκριμενος σε αυτο που θελει (πχ θελει κορυφαια σπορ αισθηση) και μονο αν εμεις οντως ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε , θα πρεπει να επιμεινουμε
ασχετα με το τι κανουμε στη πραξη (κι εγω μαζι ) , αυτο ειναι το σωστο
-
Ωραία λοιπόν συμφωνούμε.Είπαμε τις γνώμες μας,τώρα μένει να τις δει ο νίκος και να αποφασίσει
-
Μόλις γύρισα από την audi πήγαμε να ξαναδούμε Α3 και golf και είχαν φέρει και το Α1 , μπορώ να να πώ ότι μάλλον μου άρεσε ειδικά το μαύρο με τις ασημένιες αψίδες στην οροφή είναι πολύ μπάνικο ο αδερφός μου ξετρελάθηκε αλλά πανάκριβο 20500 το 1.2 ambition και με κάποια έξτρα που ήθελε ζάντες 17'' 1000ε , ηλιοροφή άλλα 1000ε (που δεν ανοίγει πλήρως που είναι οι παλιές οροφές ρε) και 420 οι αψίδες και άλλα 600 το λίγο καλύτερο ηχοσύστημα για το 1.4 με dsg αν προσθέσεις τα παραπάνω έξτρα φτάνεις το Α4 1.8 Τ ambition . Αν δν σε ενδιαφέρει και πολύ η ποζεριά με 28κ παίρνεις το Α3 1.8Τ και έχεις αυτοκίνητο ο μικρός μια φορά δν θέλει να το ξαναδεί μου είπε δν παίρνει αυτοκίνητο που βγήκε όταν πήγαινε ακόμα δημοτικό .
-
Γεια σας. Τώρα τίνος να απαντήσω πρώτα-πρώτα;; Λοιπόν για να είμαι ακριβής, τώρα δεν έχω εμπειρία κτλ ώστε να ψάχνω επιδόσεις κ.α. Ένα όμορφο ως επι το πλείστον αμάξι ψάχνω, το οποίο να μπορεί να κινηθεί αξιοπρεπώς επί της εθνικής οδόυ , όταν έχει 4 επιβάτες και αποσκευές, ε και π.χ. για διαδρομές αγ. παρασκευή-μαρούσι. Αν έπερνα το Α1 μάλλον θα προτίμαγα την έκδοση του 1.2 κυβικού. Τώρα εκ των αναφερθέντων, το μεγκαν είναι πολυ δελεαστικό όπως και τα έτερα μικρά abarth και φιατ 500. Επιμένω ότι το Α1 ειναι ομορφότατο όλων αλλά αν αντικειμενικώς δεν είναι καλό, τότε πάω κ' εγώ πάσο. Σημείωση: δεν είναι απαραίτητο να φάω όλον τον υπάρχοντα προυπολογισμό
Όσο για το μάτριξ +10000
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
για να τρελένονται τα γκομενάκια που τα αυτοκίνητο θα κλειδώνει και θα ξεκλειδώνει μόνο του αλλά και θα παιρνει μπροστά χωρίς κλειδί(πολυ εφέ μιλάμε.Εδώ τσιμπάνε στο Fluence που έχω που είναι σκέψου οικογενειακό sedan που έχει αυτό το σύστημα.Σκέψου στο CC.)
Αυτά τα γκομενάκια λες?
on topic τώρα: αν θες να ξεχωρίζεις τσίμπα εκεί ένα abarth 500αρακι cabriο να γουστάρεις
Βλακείες
-
ομορφο-καμπριο-χωρους για 4...EOS 122 hp
-
ναι κούκλα είναι κ' εκείνο
-
Ακόμα τσέκαρε :
audi a3 1.2 tsi
alfa romeo giulietta 120 ps
mini cooper
bmw 116i
honda crz
vw polo gti
citroen ds3 thp
alfa mito 135
το tct στη ΜΙΤΟ τι λέει ;
και το vw golf 1.2 & 1.4 tsi dsg. -
Με 28000e μπορεις πρακτικα να διαλεξεις μεσα απο απειρα αυτοκινητα..Αν θελεις τη γνωμη μου δες λιγο τις κατηγοριες και τι παιζει σε καθε μια..Μετα αποφασισε απο ποια κατηγορια θα ηθελες και μετα αρχισε να αποκλειεις για να καταληξεις καπου..Μεχρι το Μαη εντωμεταξυ θα εχουν αλλαξει και τα πραγματα..
Αυτη τη στιγμη το mx5 φανταζει ιδανικο για εμας αφου κι εγω στην ιδια ηλικια με εσενα παιζω..Απο εκει και περα alfa romeo mito και citroen ds3 thp τα θεωρω κορυφαιες επιλογες..Αποκλειω το audi a1 καθαρα και μονο λογω κοστους..Ειναι τρελα τα λεφτα απλα και μονο για το 1.2 tsi..
Επειτα alfa romeo giulietta 170 αν θες ενα απο τα πιο ομορφα και με χαρακτηρα μικρομεσαια..To scirocco tsi 160 με τις 18αρες interlagos σε blue rising επισης..
Αν βεβαια πιανεις σε αυτο το οριο, γιατι δε το εχω ψαξει, το peugeot rcz νομιζω κλεισαμε..Τι θα επαιρνα εγω?
Το renault clio rs.. Βεβαια επειδη ειμαι και εγκαθετος μαλλον για μεταχειρισμενη brera με εκοβα.. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
...θα επαιρνα Scirroco με κλειστα ματια... το αυτοκινητο ειναι κουκλα!!!!Από πότε τα vw έγιναν και ...θηλυκά;;
Πόσο μάλλον ένα vw με το όνομα σιρόκο. -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
...θα επαιρνα Scirroco με κλειστα ματια... το αυτοκινητο ειναι κουκλα!!!!
Από πότε τα vw έγιναν και ...θηλυκά;;
Πόσο μάλλον ένα vw με το όνομα σιρόκο. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
...θα επαιρνα Scirroco με κλειστα ματια... το αυτοκινητο ειναι κουκλα!!!!
Από πότε τα vw έγιναν και ...θηλυκά;;
Πόσο μάλλον ένα vw με το όνομα σιρόκο.Πολυφορεμένο αυτοκίνητο , πιά δν μου κάνει καθόλου αίσθηση .
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δίνεις 28000+(δεν νομίζω για μέχρι 500 ευρώ παραπάνω να υπαρχει πρόβλημα αφού δίνεις τόσα χρήματα)και παίρνεις ένα πολύ κιμπάρικο τουτούνι με τα άλογά του τα μαύρα ημιδερματικά μπάκετεδω κανεις λάθος.. ειναι μονο 1400 κ.εκ.
για να ειναι ενα αμαξι κιμπαρικο πρεπει να εχει κινητηρα 1,6 και ας ειναι και 5αταχυτο το κιβωτιο.. τι πτερωτες και αηδιες..
Φοιτητής αναζητεί το πρώτο του αυτοκίνητο