-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Δίνεις 28000+(δεν νομίζω για μέχρι 500 ευρώ παραπάνω να υπαρχει πρόβλημα αφού δίνεις τόσα χρήματα)και παίρνεις ένα πολύ κιμπάρικο τουτούνι με τα άλογά του τα μαύρα ημιδερματικά μπάκετ
εδω κανεις λάθος.. ειναι μονο 1400 κ.εκ.
για να ειναι ενα αμαξι κιμπαρικο πρεπει να εχει κινητηρα 1,6 και ας ειναι και 5αταχυτο το κιβωτιο.. τι πτερωτες και αηδιες..ΟΚ πάσο.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δίνεις 28000+(δεν νομίζω για μέχρι 500 ευρώ παραπάνω να υπαρχει πρόβλημα αφού δίνεις τόσα χρήματα)και παίρνεις ένα πολύ κιμπάρικο τουτούνι με τα άλογά του τα μαύρα ημιδερματικά μπάκετ
εδω κανεις λάθος.. ειναι μονο 1400 κ.εκ.
για να ειναι ενα αμαξι κιμπαρικο πρεπει να εχει κινητηρα 1,6 και ας ειναι και 5αταχυτο το κιβωτιο.. τι πτερωτες και αηδιες..ΟΚ πάσο.
Να παραγγείλει ένα 1.6 τότε για να είναι κιμπάρικο.
-
Εμένα φίλε μου η γνώμη μου είναι:
Alfa Romeo MiTo 135ps
Peugeot 207
VW Polo
Fiat Punto evo
για καινούργιο
τώρα για μεταχειρισμένα έχεις πολλά να διαλέξεις BMW,AUDI,MERCEDES,Κ.α.
για το Α1 δεν θα σου έλεγα για τη τσούζι. -
δε πιστευω να πειραχτηκες, πλακα κανω.. μπορει να μην εζησες εποχες into-megane γιαυτο..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
δε πιστευω να πειραχτηκες, πλακα κανω.. μπορει να μην εζησες εποχες into-megane γιαυτο..κι εγώ πλάκα λάνω
-
Γνώμη μου ότι τα cc (εμένα ποτέ δν μου άρεσαν) έχουν γίνει λίγο 'ντεμοντέ' η μου φένεται ; οι πωλήσεις πρέπει να έχουν πιάσει πάτο .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Γνώμη μου ότι τα cc (εμένα ποτέ δν μου άρεσαν) έχουν γίνει λίγο 'ντεμοντέ' η μου φένεται ; οι πωλήσεις πρέπει να έχουν πιάσει πάτο .Όντος εμένα μου αρέσουνε τα Cabrio με υφασμάτινη αλλά η Ζ4 με την μεταλλική είναι κούκλα όμως
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Γνώμη μου ότι τα cc (εμένα ποτέ δν μου άρεσαν) έχουν γίνει λίγο 'ντεμοντέ' η μου φένεται ; οι πωλήσεις πρέπει να έχουν πιάσει πάτο .Αυτο μπορει να οφειλεται και στην κριση, αν λαβουμε υποψην μας οτι αυτα τα αυτοκινητα ειναι καπως ακριβα και σπανιως πρακτικα
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Γνώμη μου ότι τα cc (εμένα ποτέ δν μου άρεσαν) έχουν γίνει λίγο 'ντεμοντέ' η μου φένεται ; οι πωλήσεις πρέπει να έχουν πιάσει πάτο .
Όντος εμένα μου αρέσουνε τα Cabrio με υφασμάτινη αλλά η Ζ4 με την μεταλλική είναι κούκλα όμως
Η Ζ4 δεν είναι cc είναι roadster και μου αρέσει καμία σχέση με τα άλλα cc .
Αυτο μπορει να οφειλεται και στην κριση, αν λαβουμε υποψην μας οτι αυτα τα αυτοκινητα ειναι καπως ακριβα και σπανιως πρακτικα
Μπορεί αλλά δεν πείραν όλες οι κατηγορίες ακριβών αυτοκινήτων τον κατήφορο .
-
Aν θέλεις την γνώμη μου... Να μην ξοδέψεις 28,000 για αυτοκίνητο φοιτητής πράμα. Πάρε ένα με max 15,000 και κράτα τα λεφτά σου για το επόμενο αμάξι σου μετά απο 5 χρόνια!
Πάρε κάτι ασφαλές και πρακτικό.
Να χωράει 4-5 άτομα, τα βιβλία, μια εκδρομή με φίλους, να μην σκας που θα το παρκάρεις και αν θα γθαρθεί, να μην τρελαθείς όταν ξεράσει ο κολλήτός σου μετά από γλέντι, να πάτε για μπάνιο, γήπεδο κλπ κλπ και γενικά να πάρεις ένα αυτοκίνητο που θα το χαρείτε, θα κάνετε πλάκα, θα περάσετε χρόνια αθωότητας και θα έχετε να λέτε ιστορίες.Οι γκόμενες δεν μασάνε σε πουλ μουρ.
low profile μην χαρακτηρισθείς ο λελές με το χχχ και γενικότερα να συμβαδίζεις με τους υπόλοιπους.
Μέτρα τα οικονομικά σου γιατί υπάρχουν φοιτητές που πάνε την γκόμενα πχ με Μχ5 σε δίδκλινο 2* και άλλοι με Punto σε 4* με κλειστή πισίνα. Επιλέξε που θα τα φας.Αν ξεκινήσεις με Ζ4. 40άρης θα θέλεις Μ5.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
να μην τρελαθείς όταν ξεράσει ο κολλήτός σου μετά από γλέντΑχ τι μου θύμισες...
Σε Suzuki Swift φίλου πήραμε χαμπάρι τα ξερατά (μιας υπέροχης κατά τα άλλα δεσποινίδος) δύο μέρες μετά! Σαν τα απολιθώματα στο Σιγρί της Λέσβου είχαν γίνει!
Βγήκε ολόκληρο το πίσω κάθισμα και του συνοδηγού και μια βδομάδα προσπαθούσαμε μόνοι μας να τα φέρουμε βόλτα (καθώς λεφτά γιοκ)... Τελικά τα πήγαμε στο τέλος και για ένα βιολογικό καθαρισμό και όλα ΟΚ!
Πάντως για 10 μέρες το Swiftaki τριγυρνούσε μέσα στην πόλη λες και έτρεχε ενιαίο... -
Αφού θες ταξίδι με 4 άτομα αλλά και αποσκευές μάλλον πας σε μικρομεσαίο.Οπότε ξεχνας Α1 ΜΧ5 και Μινι κούπερ.Λογικά και κάμπριο το ξεχνάς.Πάντως μπορεί να είσαι νέος οδηγός αλλά εγώ θα σου πρότεινα κάτι ανάμεσα σε Γκολφ,Τζουλιέττα και Αστρα με 160,170 και 180 ίππους αντίστοιχα.Μπορεί να φαίνονται πολλοί αλλά αφού είπες ότι θες ταξίδι με 4 άτομα και αποσκευές είναι μια χαρά(οκ παραπάνω από μια χαρά).
Απλά σκέψου ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μία προσπέραση.Με 4 άτομα, αποσκευές και αιρκοντίσιον τα πράγματα δυσκολεύουν.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Megane coupe 1.4 tceΣοβαρά μιλώντας τώρα, +1
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Megane coupe 1.4 tce
Σοβαρά μιλώντας τώρα, +1
Αφού δεν θες να τα ξοδέψει όλα το παραπάνω με την τρέχουσα προσφορα(-3500) είναι κανόνι.
+1 κι απο μένα -
Ρε φίλε τί λες τώρα ; Ο πατέρας μου έχει 150 ίππων και 2000 κυβικών- αν θυμάμαι σωστά- και μ' αυτό κάναμε τα ταξίδια. Εγώ από πού κι ως πού θα χρειαστώ - πόσο μάλλον θα αγοράσω- αυτοκίνητο 160++ ίππων. Τα περί ανάγκης ενός απλού αυτοκινήτου προς σχετικώς 'απρόσεκτη' χρήση ομολογώ ότι δεν είχα σκεφτεί. Τέλος πάντων γι' αυτό αρχίζω και την έρευνα αγοράς τόσο νωρίς... γενικώς τα ιταλικά αυτοκίνητα αποφεύγω έχοντας δεί τα παρουσιαζόμενα συνεχώς (μα συνεχώς!) προβλήματα απ' αυτό της μητέρας μου (λάντσια λίμπρα). Και ε μού το μεγκάν φαίνεται πολύ γαματό και ευρύχωρο. Ποιά η γνώμη σας για τα C3/ C4 ;; Επίσης είδα τις εκδόσεις του Α3 και όλες μου φαίνονται πού καλές. Τέλος και το άστρα είναι δελεαστικό. Σ αυτά έχω καταλήξει.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Aν θέλεις την γνώμη μου... Να μην ξοδέψεις 28,000 για αυτοκίνητο φοιτητής πράμα. Πάρε ένα με max 15,000 και κράτα τα λεφτά σου για το επόμενο αμάξι σου μετά απο 5 χρόνια!Πάρε κάτι ασφαλές και πρακτικό.
Να χωράει 4-5 άτομα, τα βιβλία, μια εκδρομή με φίλους, να μην σκας που θα το παρκάρεις και αν θα γθαρθεί, να μην τρελαθείς όταν ξεράσει ο κολλήτός σου μετά από γλέντι, να πάτε για μπάνιο, γήπεδο κλπ κλπ και γενικά να πάρεις ένα αυτοκίνητο που θα το χαρείτε, θα κάνετε πλάκα, θα περάσετε χρόνια αθωότητας και θα έχετε να λέτε ιστορίες.Οι γκόμενες δεν μασάνε σε πουλ μουρ.
low profile μην χαρακτηρισθείς ο λελές με το χχχ και γενικότερα να συμβαδίζεις με τους υπόλοιπους.
Μέτρα τα οικονομικά σου γιατί υπάρχουν φοιτητές που πάνε την γκόμενα πχ με Μχ5 σε δίδκλινο 2* και άλλοι με Punto σε 4* με κλειστή πισίνα. Επιλέξε που θα τα φας.Αν ξεκινήσεις με Ζ4. 40άρης θα θέλεις Μ5.
σωστοοοοοος!
-
Ο χρήστης nikosgr123 έγραψε:
Ρε φίλε τί λες τώρα ; γενικώς τα ιταλικά αυτοκίνητα αποφεύγω έχοντας δεί τα παρουσιαζόμενα συνεχώς (μα συνεχώς!) προβλήματα απ' αυτό της μητέρας μου (λάντσια λίμπρα).Αλλό Limbra και αλλό MiTo φίλε μου κακά τα ψέματα εχόυν κάνει κάποια προοδό 2010 εχουμέ δεν μπορεί οι Ιταλοί να είναι αχρηστοί.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Aν θέλεις την γνώμη μου... Να μην ξοδέψεις 28,000 για αυτοκίνητο φοιτητής πράμα. Πάρε ένα με max 15,000 και κράτα τα λεφτά σου για το επόμενο αμάξι σου μετά απο 5 χρόνια!Πάρε κάτι ασφαλές και πρακτικό.
Να χωράει 4-5 άτομα, τα βιβλία, μια εκδρομή με φίλους, να μην σκας που θα το παρκάρεις και αν θα γθαρθεί, να μην τρελαθείς όταν ξεράσει ο κολλήτός σου μετά από γλέντι, να πάτε για μπάνιο, γήπεδο κλπ κλπ και γενικά να πάρεις ένα αυτοκίνητο που θα το χαρείτε, θα κάνετε πλάκα, θα περάσετε χρόνια αθωότητας και θα έχετε να λέτε ιστορίες.
...Νάτα!... Καλά τα λέω εγώ...!...
Να δεις που θα πάρει το Matrix...
υ.γ. αστιεύομαι έτσι; ... ή μήπως όχι;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Aν θέλεις την γνώμη μου... Να μην ξοδέψεις 28,000 για αυτοκίνητο φοιτητής πράμα. Πάρε ένα με max 15,000 και κράτα τα λεφτά σου για το επόμενο αμάξι σου μετά απο 5 χρόνια!
Πάρε κάτι ασφαλές και πρακτικό.
Να χωράει 4-5 άτομα, τα βιβλία, μια εκδρομή με φίλους, να μην σκας που θα το παρκάρεις και αν θα γθαρθεί, να μην τρελαθείς όταν ξεράσει ο κολλήτός σου μετά από γλέντι, να πάτε για μπάνιο, γήπεδο κλπ κλπ και γενικά να πάρεις ένα αυτοκίνητο που θα το χαρείτε, θα κάνετε πλάκα, θα περάσετε χρόνια αθωότητας και θα έχετε να λέτε ιστορίες.
...Νάτα!... Καλά τα λέω εγώ...!...
Να δεις που θα πάρει το Matrix...
υ.γ. αστιεύομαι έτσι; ... ή μήπως όχι;
Lacetti θα παρει.. εχει και θυρα usb..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Lacetti θα παρει.. εχει και θυρα usb..Lacetti 1.6 με Sport Kit θα πάρω εγώ...
Ας μην πάρουν όλοι το ίδιο αυτοκίνητο με μένα...
Εγώ πάντως αν ήμουν φοιτητής θα έπαιρνα μεταχειρισμένο.
Κάποιο Ιαπωνικό...ανάλογα με τα λεφτά που θα διέθετα.
Όταν ήμουν φοιτητής έκανα το λάθος και πήρα Ford Fiesta αν και ήθελα να πάρω Citroen AX Pallas...
Μεγάλη ταλαιπωρία το Ford.
Φοιτητής αναζητεί το πρώτο του αυτοκίνητο